VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKoje je najbrutanije mjesto na kojem ste srolali & zapalili mrtvi ladni- bez lovačkih
LEGACY

Koje je najbrutanije mjesto na kojem ste srolali & zapalili mrtvi ladni- bez lovačkih

164 odgovora9,685 pregleda

mar 2011.

Evo isto znati~elje radi, koliko daleko ste otiali u nekim situacijama i na nekim mjestima. Moj moto je ato se manje skrivaa manje si sumnjiv pa se u skladu sa tim i ponaaam. Naravno u obzir uzimam povoljan vjetar i ato puaim (ait sam zapalio valjda svuda gdje mogu i cigarete). Ina e esto se pravim da puaim cigaretu, he he... Ja sam osobno duvao svuda u mlaim danima, na mjestima na kojima danas sigurno ne bih. Nekad sam bio i slu ajno uvu en u takvu situaciju samo zato ato od pohlepe nisam znao rei ne. Nije vrijedno rizika ali vjerujem u to da na ovom forumu ima "pacijenata" spremnih na sve i svaata. MOja top lista je ipak skromna koliko me memo slu~i - svadba, onako drito na stolu meu razmaknutim tanjurima pijan ve prije ve ere, odmah 5-6 pljugi za cijeli stol mlaarije koji smo zauzeli mi probrani, bilo je zgra~anja ali smo im poslali odjeb. I tako se do sitnih sati duvalo u dvorani, nema van. Ja sad neznam ali predpostavljam da je mirilo ja e od janjetine. Apetit je bio ludilo. Najja e mi je bilo uvjeravanje tetke kako je trava do jaja, skoro sam je uvjerio da povu e. Zapravo imao sam viae takvih svadbi pa me sad viae ne zovu. - Posjet muzeju a vani ledara, eh, uz tako malo posjetitelja tog dana pala je pljuga na staklenoj vitrini jednog zg muzeja. Kasnije sam primjetio kamere koje paze na eksponate, ups. Ponovio sam tako neato i u stranjskoj dr~avi. - Odlazak na kazalianu predstavu sa starom i susjedom, put od kue do predstave 5 min pjeaice, taman za pljugu. Hodamo, pri amo, ja duvam - one ne ku~e (povoljan vjetar), sretnemo susjedu (radi u MUPu) popri amo. Meni predstava urnebes njima bezveze. I u srednjoj je bilo takvih, hodnik, wc, u iona drito prije nastave ali to je ve bilo blesavo i ide u sferu one pohlepe prije spomenute. Na maturalac nisam iaao pa nemam maturalnih do~ivljaja. Jedna od blesavih situacija mi je bilo kada sam po zimi uaao u tramvaj i sve mi neato smrdi po ganji. Tram dupkom pun, gledam lijevo-desno i nije mi jasno, smrdi kao kuga. Onda sku~im kako sam netom prije duvao sa kapulja om na glavi i da ona smrdi kao ekstrakt. Pa da ujemo. Nadam se zanjimljivim anegdotama ali molim lijepo - bez lova kih.
TarkiPOZNAVALAC

mar 2011.

Tramvaj - osim kaj nisam smotao nego se kurio bong u tramvaju.. i to usred bijela dana, pola tramvaja se ispraznilo na iduoj stanici :D Onda smo znali puait u birtiji kad bi se ponapijali ko guzice.. gazdarica nosi cugu a mi kurimoooo... -"zvat u vam policiju!"; -aj ne seri i daj joa litru i vodu; -"ok" :icon_lol: E i jednom sam upalio pljugu u kinu, al me kompi odma istuko i zgasio ju :D U busu vozei se po jadranu... al tada su svi kurili.. jbg kad su voza i poslodavac stoneri ~eai hehe. A ovo nije mjesto iz sfere ove pri e, al najvei guat mi je oti i na lova ku eku i skurit pljugu-dve-tri-sedam i chillati tamo par sati s par ljudi i gledat ~ivotinje. To je sve za ganju, shit ne ra unam, shit nema di nije bilo ata velia ribo. Dobra tema btw :thumb:

mar 2011.

O tramvaj, da. esto sam imao tu sesiju u 2ci ali na onu mra nu stranu, taman se kod enterprise crkve iskrca "normalan" narod a pljuga ve upaljena. Naravno u ve ernjim satima a tramvajsku tablu imam joa za uspomenu na te dane... Ovi novi obi aji su mi bezveze, pogle' recimo ovu konjinu I ne, to nije rizla.
hardbluesmanENTUZIJASTA

mar 2011.

Pa ja mislim da ovaj dogaaj definitivno zaslu~uje Hall of fame,dakle,pijani ko guzice izlazimo iz pivnice na savskoj i zapalimo frulu,preko puta policijska stanica i dvije marice ispred :-D

mar 2011.

Pokraj 3 pandura

mar 2011.

Isti moto imamo riblji! `to se viae skrivaa sumljiviji si.Tako da se i ja ponaaam u skladu sa tim.U mlaim danima puaio sam svugdje ko cigaretu.Normalno uzimaju i u obzir sve vanjske faktore.Al sobzirom da je moje mjesto malo nije bilo baa previae estravagancije. Neato je i bilo al u susjednoj de~eli.Dok se landalaro okolo voeni elektronskom glazbom i glume i cemical braderse. ;) Tipa jutarnji sati ispred kluba na parkingu.Plavci zatvore izlaz i zaustavljaju vozila koja izlaze.Ekipa unutra,ekipa na parkingu ila. Murja oko 150m,200 naj viae dalje na izlazu sa parkinga a ekipa pali.I ja sa njima naravno.Klasi no muzika iz auta treati svi cupkamo okolo i to.To je meni bilo najbrutalnije! Normalno bilo je i onih tipa kafana,kino,pjeaice kroz grad i takve fore!

mar 2011.

Zivim u Karlovcu i kod nas je bio nekakav politicki skup u zvijezdi u centru grada (ak je neko bio u klc-u onda zna kak to izgleda. Rija u hanterima, defenderima i skodama na svakom cosku u centru, a ja i frend idemo u birc blizo skupa. Mrtvi hladni pusimo frulu na putu (bez pretjerivanja, bila je barem 15 cm duga), a rija samo prolazi u autima i nis ne kuzi. Mi u takvim situacijama imamo dogovor: kod kog je pljuga u trenutku kad izadu iz auta i krenu prema nama, taj pljugu u usta, sazvakat i progutat. Na svu srecu nisu nista skuzili kolko su piglu. Isto smo jednom u bircu zamotali topa i duvali nas trojica. Dok jedan duva frulu, druga dvojica ko majmuni vuku iz cigareta kako bi neutralizirali miris. Dok sam jos ko klinac bio u osnovnjaku, ekipa pusi cigarete na ulazu u skolu, a ja i frend se pravimo da pusimo sa njima i skriveno saljemo pljugu i niko nis ne kuzi. Isto smo na maturalcu, u busu na zadnjim sjedalima nas cetvorica pusili pljugu i sirom otvorili prozore, a profesori sjede napred i nis ne ~eku. Ima jos slicnih situacija al mi se neda vise pisat.
Nick PraskatonISTRAŽIVAČ

mar 2011.

hmm, ima puno mjesta, neda mi se sad pisat, al sam se sjetio onog zadnjeg od prije nekih dva mjeseca, na rnomercu frend donese pljugu i nemamo upalja i ~icamo ljude na stanici i na~icamo upalja upalimo, i sku~imo da drot isto stoji eka bus valjda dva metra od nas, i nije ni pogledo...
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

Tex, mislia na prosvjede danas? :D

mar 2011.

Ma ne prosvjed nego neki politicki skup prije par mjeseci. (HDZ, SDP tak nesto). Da nisi i ti iz klc-a vidim da u nicku imas klc?
DolfENTUZIJASTA

mar 2011.

avion i to u wc pa sam imao probleme sa mucniniom...lol poz

mar 2011.

ajde ne zaj... ljudima ina e prvo padne na pamet jeba ina u avionu a tebi pljuga.
TarkiPOZNAVALAC

mar 2011.

Kaj nismo rekli bez lova kih? :icon_lol:
HighBadgerPOZNAVALAC

mar 2011.

U skolici, u wc-u, pre casa ((((:
He-ManLEGENDA

mar 2011.

Srednja akola, na satu vjeronauka, asna sestra pri a o isusu a mi krepajemo od smjeha u zadnjim klupama :icon_lol: (ljeto i svi prozori otvoreni) Bo~i, u crkvi, fratar hoda naokolo i dimi ko blesav s tamjanom a prijatelj i ja dimimo svoje mirisno bilje. Na svadbama i u kafiu redovno. Naravno dok sam bio mlai i lui :costumed-smiley-027 a i sve s ekipom pa te to joa dodatno ohrabri :vb_kez:

mar 2011.

E to crkveno tamjanisanje mi je esto padalo na pamet ali u crkvu idem samo kad je svadba ili sprovod pa i onda nekako ostanem vani. Ma nisu ni ti popovi mutavi dam glavu da ih ima par tu na forumu i da se kur e svojim growom iz sakristije,

mar 2011.

najbrutalnije mjesto na krovu starog skladista visine 4 kata popeo se gore pozarnim ljestvama(hravim) i zapalio solo gore 2,5 sata nisam mogo sic jer sam se ubio ko deva i paranoja me zasorala pa nisam mogo dole :) te vecina birceva u gradu
PicVajZPOZNAVALAC

mar 2011.

U divnoj mi Srbiji postoji jedan ugashen vulkan zvan Ostrovica, koji je ujedno i cuveno planinarsko mesto, jako strmo i zajebano. Popeli se gore, cela Shumadija pod nogama, spalili, uzhivamo, al onda je trebalo sici sa tog sranja....uh...kad nisam zaplakao od straha

mar 2011.

More, pedalina, sun ane nao ale, teku ina i ilanje i brojanje sisa:)

mar 2011.

E to je posao :sun2::sun2::sun2:
oldbullleeENTUZIJASTA

mar 2011.

na nocnom gadjanju u smesnoj smesnoj armiji jugoslavije ( cini mi se da je jos bila jugoslavija...) pre 8 ili 9 godina... mrak, lezeci rov, lete oni svetleci meci svude kad rikosetiraju... pucati iz automatske puske i to svetlecim mecima- najbolja zabava koju sam imao napljugan....

mar 2011.

1. ulica je bauerova di se kriza sa vlaskom u zagrebu je policijska postaja...ja ispred u autu smotam i van kao trazim nes u gepeku a pranglija gori usred ljeta... 2. parking avenija maila sa frendom ivachem i njegovom boljom polovicom 3. birc u city centru a terasa puna ljudi.. :)

mar 2011.

O yebli vas aoping centri, pa ata radite tamo???

mar 2011.

Vojska i ganja, koliko blesavih do~ivljaja, ta tema zaslu~uje poseban topik, ima materijala...

mar 2011.

vojska i tambura stvarno ja sam nazalost tamo radio pa smo se tak malo odlucili zabavljat...
Joxim_HRAMBASADOR

mar 2011.

na svadbi drugi papli juhu, a ja fino licapa hahahahhaha

mar 2011.

Pred skolom s kavom i pljugom u ruci, pred profesorima ;) povoljan vjetar xD

mar 2011.

Na zidu do ceste a preko puta ceste panduri, bio sam prepijan pa zaboravio da je ilegalna, pusio i gledao ih.
GreenGOPOZNAVALAC

mar 2011.

u vlaku u wc-u ja i jos 2 frenda smotali i zapalili xD
indian_summerISTRAŽIVAČ

mar 2011.

u ate~u u bazenu (slovenija) duvali smo, i onda je kreten zaboravio da ima hed u d~epu i sko io u vodu, i vidi vidi neki hed pluta u bazenu... i joa budala ka~e "KOJI JE IDIOT BACIO HED U VODU" kad je sku~io da je njegov, malo se posramio ... :rofl: u vlaku se je puailo svako jutro, svaki dan kad smo iali u akolu...

mar 2011.

ovo za toplice mi je poznato...ivach i ja sa jednim debilom od frenda koji se nije mogao odlucit oce prek granice nosit 25 ili 10 grama... al na bazenu je bilo brutala... :)
gargamelPOZNAVALAC

mar 2011.

ja sam se ko mladji podosta glupirao. pusio bi tamo di jesam, pa kako god.. e al sad to vise bas ne prolazi... gust mi je recimo u zicari sa sljemena si zapalit gens. u vlaku mi je isto sjeo ko budali samar, al sam bio u spavacem vagonu, i to vlak iz novog sada za zagreb.. nes nam je kondukter prigovarao "da se cigare mnogo osecaju" al nije bio prenaporan... na granici nista, samo odskrinuli vrata i pokazali da imamo tri putovnice, pandur prebrojao glave i to je to.. i jednom nam je na plazi uletio gssovac, mislio je da je negdje pozar izbio, umrli smo od smjeha..

apr 2011.

Eh, kako je bilo nekad... Bilo nas je manje, pusio sam svugdje i svasta! To su bila vremena kad si za 50kn dobio 10 puta vise nego danas za 100. A najbrutalnije mjesto di sam pusio je iza policijske stanice... :joint2:
NoTrippinAMBASADOR

apr 2011.

Jedno od brutalnijih dimljenja, nagljivani u 5 ujutro nakon svega, u prolazu prijatelj u filmu provjerava kvake 3 auta i sva budu otvorena, zajebavali ga da ima zlatne ruke, i u treeg se zavalimo nas 4 i zapalimo u zoru u ne ijem autu, a u njemu oviku nov anik, ronila ka oprema i odjelo i ne uzmemo niata samo ostavimo auto nadimljen skroz i odemo a dalje :bananallama:.Pa nek i drugi put ne zaklju a auto:vb_kez:
Kreso1988ENTUZIJASTA

apr 2011.

tribina tjekom utakmice neki lik mi odjednom poslo trubu reko da nemoze vise hahah to nisam mogo vjerovat, vkak u kupeu u vc-u od vlaka toje to sto se sjecam
Big LLEGENDA

apr 2011.

u kafiu boa u rijeci, nasred korza, gore na katu....gledali smo kroz onaj prozor ljude....jest da je bila no i manje ljudi je bilo al svejedno.... ja baraba gledam dal ima mo~da kakva kamera unutra i pogledam sve kutove, reko nema kamera, i nakon pljuge dignem glavu i vidim onu kameru na stropu ato ko kuglica izgleda.... popadali smo od smijeha hahahha da i vlak, wc i kupe, i neki kafii ovako pod kavom shit i to... al nije niata special.... ovo sa kaficom boa mi je baa specijalno bilo
desperadosISTRAŽIVAČ

apr 2011.

Nisam se javio vec vise mjeseci iako redovno pratim ovaj forum,ali kad sam pro itao ovu temu shvatio sam da moram i ja dati jedan zanimljiv podatak.Ovo mislim da mi niko nee povjerovati ali najludje mjesto gdje sam dimio,odnosno srolao i zdimio skoro itavu dzoju je Policijska stanica u mom gradu.isto u napomenuti da me u tom momentu gledalo skoro stotinjak ljudi, ak ih se par i pridruzilo. itava sala u stanici gdje smo se nalazili mi je dala aplauz na moju gestu,policija je samo mirno gledala sto radim
MoxENTUZIJASTA

apr 2011.

Medvea ak mo~da? XD
Bob _MarleyENTUZIJASTA

maj 2011.

Ja ba nisam bas zapalio oks ispred policije ili nes tako niti mi je to cilj ali inace mi je gust na terasi od nekog dobrog kafica uz laganu kavicu i reggae .
SenzaPietaPOZNAVALAC

jul 2011.

Najludje mesto na kojem sam pusio nije toliko ludo zbog mesta,koliko je bilo ludo zbog tadasnje situacije :) Naime frend i ja smo pre 2god. bili na Canarima Las Palmas Naravno kako to biva jedno vece nacugani za medalju izlasli ispred discoteke i ja lepo seo na stepenice ispred svih i motam li ga motam :) Frend lud i ubedjuje me da se pomerimo,al sta zna pijana glava.Nastavljam,zavrsavam motanje i palim djoks,okrecem se malo da vidim desavanja oko mena kad ono prcc :) Na samo 3 metra od nas tri pandura stoje i razgledaju masu :( Sto zbog alkohola u krvi,sto zbog moje licne ludosti,skuliram se i kazem frendu da ne panici i da ga ispusimo laganica :) Ispusili smo celu frulu,uz pricu i zezanje opusteno,na samo 3 metra od pandura :)
ZeleniISTRAŽIVAČ

jul 2011.

naslonjeni na crkvu 9 ujutro. ljudi prolaze, izlaze i ulaze iz crkve, a mi ko da smo na Jamajki :smoke18:
SLO-EraLEGENDA

jul 2011.

Dok sam bijo maldaji delikvent-bila je Yuga joa Na stanici murije,bili smo privedeni,zapalili i popili aamare-poatene :))
DataAMBASADOR

jul 2011.

u bolnici...u biti viae njih...hihhihi i pod vodom dok sam ronio bisere:rofl:
AidmintsISTRAŽIVAČ

jul 2011.

Daleko najdra~i do~ivljaj mi je bio zapalit na starom kvartu, s dva dobra frenda, naran asti zalazak sunca, mi sjedimo na terasi neke drvene kuice pokraj nas potok i s druge strane potoka hipodrom, i svako rola svoju (to je bilo vrijeme kad si jos uvijek mogao za 50 dobit za 3 postene trube). Nemogu opisat kakvi osjecaji su mene tada pucali. A sta se tice brutalnosti, tu je bilo svakakvih kombinacija.. Wc-ovi kafia, akole. Atletska staza PUNA ljudi. Jednom smo isto u zalazak sunca zapalili na vrhu jedne zgrade, isto prejeben osjeaj. Sve u svemu palit na zalazak sunca je jako dobro, izlazak je bolji ali je prerano.
LucidDreamAMBASADOR

jul 2011.

Trg Svetog Marka,Venecija. Ispred mase ljudi i gomile policijskih lica. Pogled na more je objaanjavao svoje. Sve ostalo je bilo "previae ljudski".
Dr GrowENTUZIJASTA

jul 2011.

Ja znam lika koji je puaio na wc-u dok je obavljao znate ve ata,i dok je htio bacit stisnuo si je oksu na "MALOG":ludaci_lol: hehehehhe....
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Usred ljeta u kaficu s konobarom :D
HighBadgerPOZNAVALAC

jul 2011.

@Aidmints, i ja isto imam taj trip sa zalaskom sunca... Tad mi najlepse da zapalim pored reke ili u nekoj sumi...:sun2:A na zgradi sam jednom zapalila, i to je vec bila noc, pa nisam znala da sidjem... :icon_lol:
LucidDreamAMBASADOR

jul 2011.

Ma sam silazak je ludji od zalaska :D
SimasZgAMBASADOR

jul 2011.

Na pustom otoku, i u Americi za 2005 novu godinu u hotelskoj sobi u Reno na 22 katu...(kreten, nemozea otvoriti prozore) i cijeli kat je smrdio po skulji...sva sreca pa smo zbrisali na vrijeme :)
Sensi*JanaAMBASADOR

jul 2011.

u skolskom dvoristu :icon_lol:,strasno!
AidmintsISTRAŽIVAČ

jul 2011.

A dobro to je ve rutina.. :)
GreenGOPOZNAVALAC

jul 2011.

svaki odmor :)
LucidDreamAMBASADOR

jul 2011.

Ispred male dece naravno,4.-5. , ma ata ja pri am 1.-2.-og razreda. Ajte ljuti,pa nije to najbrutalnije valjda gde ste zapalili ;)
PuricaPOZNAVALAC

jul 2011.

uhh ko bi moga nabrojit di nisan zapalia,po kaficima redovno,a pogotov sad ljeti kad se sidi u baatama , a najsladje mi je kad zapalim zajedno sa drotom u uniformi :))
Sensi*JanaAMBASADOR

jul 2011.

pre 23 god, kad sam ja isla u osmi,nije se to bas radilo u skoli :icon_lol: to mi ostalo nekako najvise u secanju. A novijeg datuma ,sa frendicom u parku kad odvedemo decu da se igraju.
homegrownishaISTRAŽIVAČ

jul 2011.

Ja na privatnom partyju, 10-ak ljudi, kolege s faksa, malo previae gledaju TV pa misle da je vutra "drogetina", ja kao meu njima svima motam duhan i iz d~epa vadim malo vutre i solim i hebeno od njih nitko niata ne konta!!! I onda kao odem na prozor po malo zraka i zapalim i dalje nitko niata ne konta!!! Predobro
Spawn_of_UamentiENTUZIJASTA

jul 2011.

Zarolao i zapalio u viae navrata u vrlo poznatim bircevima i klubovima meu hrpom rulje i u apici ve eri:icon_lol: neznam ato mi bi da sam to iaao radit, mladost-ludost valjda:ohno:
BladeZMAJ

jul 2011.

Vi ata tvrdite da palite pred murijom RAMBO I CHAK NORIS vam nisu ni do koljena
euforijaAMBASADOR

jul 2011.

Haha u vise navrata palio s murjom, par puta na tulumima, od starije ekipe frendovi a jednom na sispleau(joa na marsovom polju) sa civilcem topinu od bar 30ak centi s izlazecim suncem.. mmm

jul 2011.

svugdje sam palio ali najbolje je bilo kada sam na do eku 2011. zapalio s policajkom koja se upravo vratila s du~nosti i joa je bila u uniformi. (znamo se ve jako dugo i ona je prije duvala tako da tu nema greake ali ipak, drot je drot :D)
BladeZMAJ

jul 2011.

To je ok paliti sa murijom (ko ima takvo poznanstvo),ali paliti PRED murijom je ipak drugi par cipela.
Strange NoizISTRAŽIVAČ

jul 2011.

Par nas je pilo neko augavo vino na nadvo~njaku di se radio izlaz sa autoputa, pa se nekak odlu ilo oti zapalit pljugu nasred autoputa, na onim ogradama. Alkohol stvarno radi uda iz ljudi :P
TropicoLEGENDA

jul 2011.

najbrutalnije mjesto di sma srola i zapalija mrtav ladan??? U svom vlastitiom stanu! :D

jul 2011.

To mi je svakodnevnica:))
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Jucer... u javnom WC-u :) Nije se ni osjetio miris
HighBadgerPOZNAVALAC

jul 2011.

Pa de da se oseti miris kad si u javnom wc-u!:icon_lol: Dobar cover, dobar...:thumb:
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Osjeti se miris fekalija i urina... XD

sep 2011.

Opusteno na gradskom keju , kao cigaretu :D Prepun kej ljudi , niko nista nije primetio :))

sep 2011.

i ja obo~avam smotati putnu kad se nekud gibam, ali u malu ziku od duhana, i onda ju ispalim u aetnjici. U cijeloj spiki mi je najja e kad tako s brilama podimim aetnu, i sretnem nekog ko ima 5 pitanja, a ja na mjesecu u bulji.
sharpLEGENDA

sep 2011.

u autu ali ispred pekarne na okretistu crnomerac.kupili pecivo ali ne zato sto smo bili gladni, nego nam je trebao onaj veliki tanki papir da bi srolali ogromnog johana. isli na ribiciju nekih 150 km. daleko i ko ce rolat non-stop u autu u pokretu a losa cesta. uglavnom, 3 put smo ga palili i gasili dok smo stigli(gdje bi zabrijali da stoje patrole prometne policije). jos dosao cuvar trazit dozvole za ribiciju pa je na kraju duvao snama, za lovu vise nije htio cut.njega kisa potjerala doma a mi ostali jos dobrih 3 i zivo nam se fuckalo sto pada. svaki je imao svoj stap(nas 4) ali smo koristili samo dva. princip lova je bio taj dvojca drze stapove a druga dvojca pratili plovke i javljali(jako glasno) : "diziii , ribaaa". jbga ,nismo bili u stanju pratiti svaki svoj plovak da smo lovili svaki sa svojim stapom. P,S u ostatku jointa koji nam je na kraju i kisa smocila , ostalo je vutre i duhana za smotat jos 3 mala meksikanera , ali se raspao i rasuo po mokroj travi. ulovili jedno 8 ili 9 devet malih riba po 150 gr. stim da se ne sjecam vise kako smo se vratili do zagreba, po staroj karlovackoj (OZALJ-ZAGREB) i tko je uopce vozio.
mali_1.3AMBASADOR

sep 2011.

isprid skole jedno 50 puta, profi se nije svidija miris ali nije mogla da ne baci jedan smjesak, vrazija je ona :D sa policajcem jednim (ima dobru cerku) u Pragu nasred glavnog trga a ovaj kafic lokalni u selu...tu pusimo cilo lito sa gazdom i kuharima, pa vi sad zamislite sta ovaj kuva :D
derataurPOZNAVALAC

sep 2011.

....ispred skole jedno 5 godina :signs053:
mali_1.3AMBASADOR

sep 2011.

al najjaca je bila ova prof iz matematike, ona ima 30-tak god i prolazi ona, a mi lo~imo jednu od nekih 30-ak cm i nista javlja se ona anma i napravi 2 koraka i stane i kaze sta to smrdi i pocne se smijati i ode : onda nas je na satu zajebavala
wannabe_grower2POZNAVALAC

sep 2011.

dok sam bio mladji svuda i posvuda, ali najbrutalnija mjesta su bila na vrhu Nou Camp (https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Camp_Nou - prejeben prizor, tolika gradjevina a ja cak nisam ni neki nogometni fan) stadiona u Barceloni tijekom maturalca - neki marokanski hash smo pusili i toliko se razbili da nismo mogli dolje sici od smijeha i vica :D, cijeli autobus nas je cekao 15-ak minuta a raska slom zivaca dobila, kontala da smo se izgubili...., mi se vratili a meni suze od smijanja idu...... i prije koju godinu bio u Parizu kod prijatelja a njemu dosao lega iz Belgije u isto vrijeme kad i ja u vikend posjet...., donio white widow-a 3 grama sa sobom iz Mastrichta...., i tak sjedimo mi u nedjeljno popodne u birtiji pred Notr Dame crkvom pijemo pivo i duvamo pred masom ljudi......, kad nalete cetiri vojnika u full opremi (body armor, kaciga ma sve imaju na sebi.....kao patroliraju zbog terorista ????) i prodju pokraj nas, i zadnji se frajer okrene i pita legu mog jel' moze on dobiti dim il' dva (ja naravno francuskog nista ne pricam i vec se vidim u marici jebenoj....) kao dosadno mu u patroli.... pa da skrati vrijeme...., lega mu da djoks u ruku (meni padne kamen sa srca od sto tona), ovaj vikne svojima nesto (da ga pricekaju sekund-dva valjda), povuce dva dobra dima..., kaze na francuskom trebjen (tres bien) sa veliiiiikim smijeskom, skine pusku sa ramena i krene dalje nonsalantno gegajuci se u onim cizmama........ kada onda nisam umro od smijeha necu nikada......

sep 2011.

Kao i veina, u mladosti zaista posvuda, nema smisla da nabrajam... Sad mi je jedino guat zapaliti nave e solo pred spavanje ili eventualno s druatvom kad roatiljamo, igramo belu itd. Ina e, najvei idiot sam bio kada sam zapalio ispred londonskog Getvika desetak dana nakon ruaenja "blizanaca" ( propala cruise line kompanija pa nas vraali kui). Na sve strane drotovi sa dugim cijevima, kamere zuje... Al' sam bio glup...

sep 2011.

Ja sam sad trenutno pusio u svom stanu:icon_lol::icon_lol:. najlujde mi je bilo smotat na jarunskom placu i ispusit nasred belog dana babe prolaze cudno gledaju:costumed-smiley-027.
GoranmasterISTRAŽIVAČ

sep 2011.

Na Guchi sa policajcem u civilu. Bar se tako prestavio ...:violent018:
bud_manENTUZIJASTA

sep 2011.

meni na gradskim bazenima :)
mihilowISTRAŽIVAČ

okt 2011.

ubedljivo najbolje pusenje je bilo na meteorima na maturskoj ekskurziji cekali smo drugi bus da stigne zapalili ja i par drugara svako svoj i popeli se u onaj hram gore a pogled i triiip :vb_kez: nakon toga na akropolju i isto u atini u hotelu pusimo vetrenjacu skanije na terasi a razredna trazi nas par i izadje na terasu pored ,na istom putu smo pusili na plazi nocu uz kisicu ,po hotelu ,kod spomenika kralja sparte ,mikena ..ubedljivo najjaci put ,nikad mi nece biti zao kesha za tih 50g :vb_kez:

dec 2011.

Na Trgu bana Josipa Jela ia u puko podne
MarcoPoloLEGENDA

dec 2011.

bilo je to prije vise godina...u sibeniku...nas petorica iskrcali se iz busa i ulogorili se na jednom molu gdje smo proveli dan rolajuci...poslije smo saznali da smo boravili direktno ispod policijske stanice...sva sreca da nam nisu uletili jer smo imali u ruksacima barem 100 gramica vutre i jos kojecega ;-)
upitnik???LEGENDA

dec 2011.

Sarajevo koncert Bjelo Dugme totalna prebira ina na ulazima nema cuge unutar stadiona blato,policije i krima u civilu milon skoro pola gledaliata i igraliata hehehe A nas 5 ljepo sa ~enama pokraj 20-30 krimovaca stali rolat i puait katastrofa nakon par jointa tek sku~imo da su krimovci kad su neki momci tu kao malo poaaketali... Noge nam se posjekle iskreno kako nisu niata sku~ili ili nisu htjeli jer smo bili pristojni....

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se