LEGACY
Konzumiranje sa članom porodice - sestrom.
26 odgovora1,620 pregleda
48 REP96%
→ Istraživač
sep 2013.
sep 2013.#1
Pozdrav ljudi.
E ovako, zna
i, uskoro se nadam da u imati svoje plodove rada i ~eljan sam je podijeliti sa sestrom.
Ona ne zna da puaim, rekao sam joj da sam probao ali ne bi mi baa drago bilo da zna da konzumiram.
Starija je par godina od mene i neutralna je ato se ti
e vutre, par puta kroz pri
u spomenula mi je da ima nekad ~elju probati ali da nigdje ne ~uri.
Sad mene zanima kako bi bilo, da kad ve "ima ~elju", da to bude sa mnom, a ne sa nekim ko joj mo~da nee odgovarat.
Ima li neko sli
nih iskustava jer ne bi volio da odbije pa da me ispali.
Razmialjao sam o konzumiranju kroz neke kola
e jer je nepuaa
i sigurno joj se dim nee svidjet, zna li neko koliku bi koli
inu otprilike trebao staviti u te kola
e i da li je ovo uopate pametna ideja ?..
zz
ps. da li bi joj trebao rei ata jede ili kad ve poe djelovati da joj ka~em.
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
sep 2013.
sep 2013.#2
Definitivno kola
e, i naravno rei joj prije nego strusite pola tepsije. :D
Nekih lagani kola
, da nema pola kile vutre u njemu, nema smisla da se uniati za po
etak. :P
Sa
ekaj malo da ti jave lokalni kulinari s detaljnom recepturom. ;)
opa cupa
ZMAJ140.425 REP
opa cupaZMAJ
sep 2013.
sep 2013.#3
i ja se slazem da su kolaci jeben izbor za neiskusnu seku ali vazno je da joj kazes sta jede,nikako to nemoj presutjeti:) da nebi doslo do kontra efekta,paranoje,panike i svega nepozeljnog
Gagiba
AMBASADOR2.454 REP27%
→ Legenda
GagibaAMBASADOR
sep 2013.
sep 2013.#4
Uvoditi nekoga u stanje promenjene svesti, naro
ito tako bliskog kao ato je sestra, je rudarski posao. Koliko god mnogima delovalo bezaleno, konzumiranje kanabisa je i te kako odgovorna aktivnost.
Ja sam godinama koristio kanabis za "ispravljanje" prijatelja i ljudi za koje sam cenio da to uopate ima smisla raditi, a ve du~i niz godina nikome ne skidam "nevinost" odnosno nisam taj prvi koji e nekoga bezbedno provesti kroz prvo iskustvo promene svesti. :)
Naglasio sam bezbedno jer prve konzuacije umeju i te kako da ostave traga na li
nosti. Ukoliko onaj ko uvodi nekog drugog u stanje promenjene svesti nije dovoljno iskusan, vrlo lako se mo~e desiti da ostavi tragove na po
etniku i to u vidu trauma ili potpune odbojnosti za neka budua takva stanja ato katkad mo~e biti velika ateta!
Naravno, sve se to da prevazii ukoliko se postepeno i oprezno prie uvoenju prijatelja ili sestre u tvom slu
aju u psihoakciju! :)
Nu~no je potpuno strejt objasniti joj sa kakvim e eventualnim situacijama da se sree, da bi kasnije pod uticajem thc-a imao potpunu kontrolu nad njenim ponaaanjem. I pazi...kontrolisati druge je krajnje odgovorna aktivnost, nemoj je zloupotrebljavati! :)
Ja na po
etku kada sam se zabavljao sa kontrolom, dovodio sam po
etnike u razna stanja, uklju
ujui i to da im recimo ograni
im mogunost hodanja, odnosno da ih potpuno prikucam za mesto! :)
Naravno, to je sve samo aala, ali ako se neoprezno izvede, mo~e imati teake posledice za onoga ko je pro~ivljava.
Tako da...lepo se zabavi sa sestrom ali joj prvo pojasni da je kanabis magi
na biljkica... ;)
Velicanstveni
LEGENDA6.524 REP15%
→ Zmaj
VelicanstveniLEGENDA
sep 2013.
sep 2013.#5
Ja nemam tu praksu da dijelim s braom jer znam po sebi da ako pijemo, uvijek to radimo sa svojom ekipom a ne zajedno. Kad se napijemo zajedno s u~itkom, onda e valjati s vremenom dijeliti i vutru, s guatom. :)
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
sep 2013.
sep 2013.#6
Za recepte pogledati https://www.vutra.org/forum/41-kulinarstvo/
Predla~em napraviti maslac (puter), a za to ne treba poseban recept ovdje pisati, poato je sve opisano ve ranije u temi koju ea pronai na gornjem linku. Kola
mo~e biti bilo koji u
ijem se receptu nalazi maslac ili neato slino (ulje npr.). Djelovanje se pomalo razlikuje od napuaenosti, te se po
inje osjeati neato kasnije, kroz pola sata do sat vremena, pa oprezno po pitanju koli
ine.
`to se uvoenja nekoga u svijet kanabisa tie, ekipa je ve naglasila potreban oprez i iskrenost prije svega, pa neu viae niata dodavati ;)
Domar
POZNAVALAC947 REP39%
→ Ambasador
DomarPOZNAVALAC
sep 2013.
sep 2013.#7
Ja imam tri sestre, sve tri su starije od mene. Sli
na situacija bila, po mojim saznanjima su probale marihuanu ali nista vise od toga, sve tri sam pitao odvojeno hoe zapalit samnom u razli
itim vremenskim razmacima...
Dan danas se nasmijem kad se sjetim da su mi odgovorile kako godinama puae samo nisu htjele da znam kako nebi dobio loa primjer u adolescentskoj dobi. Baa se pitam dali je privla
nost marihuani mo~da i genetski uvjetovana hahahha
Poanta pri
e je probaj, ako zaista nije puaa
, nemoj ju nagovarati, objasni joj to
no ato je marihuana, kako je utjecala na tebe, na tvoju komunikaciju i na
in odnoaenja prema drugim ljudima, mo~da i prema njoj. Nakon toga bitno je da ju uvedea u high, objasnis da mozda nece niti imati ( ja sam tek high osjetio nakon cetvrte pete konzumacije), bitno da si joj potpora ,nikako nemoj nagovarati, objasni joj sve ovo i neka sama donese zakljucak...
Sretno frende ;)
H2O888
LEGENDA13.298 REP83%
→ Zmaj
userNomore
AMBASADOR2.962 REP42%
→ Legenda
userNomoreAMBASADOR
sep 2013.
sep 2013.#9
Mislim da kola
i nikako nisu dobar izbor za nekoga ko nikad nije osjetio efekte vutre. Kroz ~eludac kanabis djeluje sporije i na neki na
in totalnije, ali isto tako sporije i "puata". Ne znamo kako e sestra reagirat - da se eksperiment ne pretvoti u viaesatnu agoniju.
Obzirom da je seka nepuaa
, radije bi smotao tri manja jointa bez duhana i dogovorio se za 3 "seanse". Svaki put neka povu
e po par dimova viae da osjeti rad i to je to. Bie kaaljanja, bie suza ali vjerujem i smijeha. :)
Po meni, ne treba se ni previae pri
ati unaprijed, niti stvarati drame, samo se stvara napetost i o
ekivanja, a nema se ato ni rei. Osjeaj uduvanosti je neato ato se ne mo~e "prepri
ati" drugome, treba se iskusiti, poput osjeaja zaljubljenosti. Pozdrav.
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
Gagiba
AMBASADOR2.454 REP27%
→ Legenda
GagibaAMBASADOR
sep 2013.
sep 2013.#11
Ne bih ja nikoga prvi put "navarivao" bez prethodne pripreme. Kod "upoznavanja" sa radom THC-a
esto se javljaju simptomi poput ubrzanog lupanja srca, teake dekoncentracije, suvih usta (to pod obavezno) a sve to zajedno mo~e lako po
etnika da natera da sklizne u paranoju. Ukoliko "aaman" (osoba koja je na sebe preuzela obavezu uvoenja po
etnika u svet promenjene svesti) nije previae iskusan i ostavi takvu osobu bez potrebnih odgovora, prva iskustva mogu biti negativna.
Ukoliko aaman teoretski pripremi kandidata onda je lebdenje kroz svet psihoakcije neuporedivo lakae, lepae i bezazlenije.
A mo~ea jednostavno i da pustia kandidata da se malo pr~i sam pa kad doe sebi da mu pojasnia nekes tvari... :vb_kez:
drogaš
ISTRAŽIVAČ115 REP43%
→ Entuzijasta
drogašISTRAŽIVAČ
okt 2013.
okt 2013.#12
Ja bi zapalija isprid nje, pa ako oe nek se pridru~i. Nema poatenijeg poziva.
A, koliko se sian, davno je to bilo, i mene je sestra 'uvela', starija sa svojon ekipon. Ustvari, duvali su kod nas doma, sian se da je simena bilo svuda, meni su zarolali joint kojeg san odnija vanka i skurija ga s prikon.
To je ve daleka proalost, puno san i popuaija od tad pa se svega i ne sian...:), al oko ovog uvoenja...
Nedavno san pozva poznanicu u moje druatvo, iali smo na koncert i kao tila je zapalit, nije dugo.
Zapalili smo. Al kad je nju uvalilo valjat, nije se mogla dignit sa zidia, stalno je spominjala filmove....reka san a u kurac, prisilo mi je sve. Malo san stavija, baa iz tog razloga, al san se mora i ja rastriznit jer nisan zna ou li je morat vozit na hitnu, di e to zavrait.
Sutradan je po njenome bila skroz napuaena...ata mi je, ata mi je....po sto puta. A ja se mislin, e nea viae, to ti je bilo ju
er i ko zna kad.
A poanta je, da je ubrzo naala tipa i da s njin puai svaki dan.......ispada da san joj otvorija o
i sto godina zatvorene! E jebi se tamo s njin, nek te on gleda.....
Lala88
ISTRAŽIVAČ171 REP81%
→ Entuzijasta
Lala88ISTRAŽIVAČ
nov 2013.
nov 2013.#13
Mene baa braco uvukao u ir... 3 godine mlai braco... xD i ne bi to mjenjala za niata, uvijek se veselim
iburenju s njim! :)
doc_doc
ENTUZIJASTA496 REP74%
→ Poznavalac
doc_docENTUZIJASTA
jan 2014.
jan 2014.#14
joj kakvu ja sestru imam kao da je sa drugoga planeta, neznam sta bih rekao ona je jednostavno zatupela lobanja za neke stvari. to znaci da jednostavno neema ako joj ja nesto zelim rec nece uopce da cuje ma o nicemu kad se spomene vutra. ja stvarno neznam odakle joj takav stav, i sklop, mislim znam da je svojeglava ali sad je vec fakultetski obrazovana i nije mi jasno odakle joj toliki animozitet prema tome. jel se ona krece u nekom uvrnutom drustvu :unsure: dosta je zatvorena. a inace mladja je par godina i nebi nista rekao da su nam starci panjine neke zakucane konzerve pa su je oni ''ucili'' naprotiv starci su nam prilicno liberalni i razumni, stara se educirala oko toga nije da je pusila ali zna da ja volim zapalit i to godinama, zna i stari on je i probao. jednostavno mi nije jasna, htio sam nekad zapalit sa njom znas mislio sam mozda bi bilo kul zapalit sa sekom. makakvi, sad me vise uopce ne zanima da joj ista govorim ili objasnjavam u bilo kojem smislu, znaci cura je mladja generacija od mene a kao da je generacija moje babe, a mislim da je i moja baba otvorenija, je sigurno... odakle njoj takav sklop u glavi ja i dan danas nisam odgonetnuo.
javi kako je proslo
sep 2013.
1 / 14
sep 2013.
jan 2014.