VUTRA
ForumZajednicaOfftopicDa li bi potegnuo?
LEGACY

Da li bi potegnuo?

80 odgovora4,638 pregleda

dec 2007.

Da li bi potegnuo iz ovog bonga? :icon_mrgreen:
choki123POZNAVALAC

dec 2007.

:punch: pa kad ne bih imao drugog na ina za puaenje,mislim ako ne ma rizli il ne eg drugog,zaato ne...ovisi....al mislim da mi ne bi bilo baa ugodno...ovaj bong je dobar za ~ene...heh...:dog_walk2:
kotvaENTUZIJASTA

dec 2007.

sl~em se sa kolegom choki-em... a pitanje za tebe,di si ga ti naaao?:icon_biggrin:
elephant0rAMBASADOR

dec 2007.

Uffff.. definitivno skakljiva odluka.. ali kad vizualiziram neku masnu sta se za prste ljepi u "kosarici" dole.. mislim da bi me tesko oblik bonga sprijecio da povucem dim hahhaha

dec 2007.

Neki dan kad smo gledali neke bongove www.nerardark.de ima stvarno svakakvih sranja.
RadeAMBASADOR

dec 2007.

Morala bi da bude mnogo dobra.....
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

Ma ko lud nema ata!!

dec 2007.

pederi gadni lol
InqAMBASADOR

dec 2007.

Losh trip bi bio :)
RedShAMBASADOR

dec 2007.

ja sam jednom sa faxa maznula glinu i frendu napravila djevojku koja sjedi na koljenima, na glavi joj mjesto za shit a medu rasirenim nogama rupa za uvlacenje:icon_mrgreen: mogla bi se bacti u te vode, izrada orginalnih gadeta
rizlaISTRAŽIVAČ

dec 2007.

potpisujem... radije :bonappetit:

dec 2007.

Zakon RedSh :rasta1: Mora li se ta glina kasnije pei u onim fensi peima?
kotvaENTUZIJASTA

dec 2007.

red, ak bu kaj od toga,ja uzimam odmah 2 komada:b_jump: PS: ali ne kao ovaj brainov...

dec 2007.

Ti bi neki vei? Onako, da bolje hladi dim, kontam :ludaci_lol:
Yami_RazielAMBASADOR

dec 2007.

hmmm...neznam...vjerovatno da...nije bitno kako i kad...vec efekt xD
RadeAMBASADOR

dec 2007.

Red stvarno si umetnik!!!! Ja se javljam da radim kao distributer proizvoda.......
Weed KillahPOZNAVALAC

dec 2007.

ja bi bez ustrucavanja... Ionako nije pravi.. Hellooo?!! :) Homofobnost je cesto posljedica zatomnjene homoeroticne zelje. Ovo je cisto simbolika i ako nista drugo, savrsena prilika da frendu ili curi kazes "ajd suti i pusi k***c" :))
marijuana loverENTUZIJASTA

dec 2007.

tesko bi se odlucio pusiti na to, i kao sto inq kaze los trip bi bio :-)
RedShAMBASADOR

dec 2007.

heheh vidim ja ima dosta zainteresiranih za moj izum mali ...:))) a jos uz to ja bas radim na oslikavanju keramike tako da imam pristup bas tim pecima za pecenje gline :P jupiii imamo biznis...samo mi treba glina i krecemo... poze i varijacije na temu su po zelji, ako netko hoce i na guzu da joj uvlaci sve se da srediti..hihihih...sve ostaje izmedu narucioca i umjetnika kao u odnosu pacijent- doktor....konfidential...tko zna mozda netko naruci penis :P ali necu nikom reci :P kada pogledam... imala bi biznis :)) mozda da napravimo jednu orginalnu stvar, kao samo na VUTRI orginalni hand made proizvodi:b_evil:
elephant0rAMBASADOR

dec 2007.

Evo ja se prijavljujem.. placa netreba.. zvuci zabavno :vb_kez:
Weed KillahPOZNAVALAC

dec 2007.

ja bi jedan custom. posljem ti nacrt pa ti reci cijenu :) moze?

dec 2007.

Potegnuo bi zbog onog unutra ,ali nebi se baa ugodno osjeo morao bih zavezati o i...:icon_mrgreen: TO JE ZA }ENSKE ROENO DVIJE STVARI ODJEDAMPUT....HHHH:love001:

dec 2007.

Moro bi dobro razmislit al mislim da bi se snaso za neku rizlu pa bi si smoto
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2007.

Fuj vas bilo...zna se koga to ide, hehe! :icon_mrgreen::icon_lol:
NoTrippinAMBASADOR

dec 2007.

Ma bez razmialjanja bi potegnua i mislin da bi se valja po podu od smjeha dok gledam tu crnu kitu iz koje joa ide dim.Prava stvar za osiguranu smijalicu sa ekipom(mjeaanom,naravno).Ova stvar je definitivno prvo qrac pa onda daleko iza toga bong.lol:facesjump:
elephant0rAMBASADOR

dec 2007.

:signs053: Mislis prvo bong pa onda qrc? :icon_mrgreen:
CrassENTUZIJASTA

dec 2007.

Kad ides potegnut je bong, nakon sto potegnes je qrac XP XD XD
elephant0rAMBASADOR

dec 2007.

Dok vuces je penis, a kad povuces ode sve u krasni khurac :icon_mrgreen::icon_mrgreen:
NoTrippinAMBASADOR

dec 2007.

Kad netko ugleda ovo prvi put a ata e re i nego vid` kurca.Tako da je po tome prvo krac pa bong al nekome ko ve du~e puai na ovaj kvrac je sigurno prvo bong pa onda qrac.Dobro, da ne ulazimo u dublje rasprave jel prvo kokoa ili jaje,bong ili qrac nazvat u ovo udo (bong/kvrac)==>BORAC :ludaci_lol: Ufff,svarno predivno koliko se mo~e pri at napuaen o ovako intelektualnoj temi e i usput u ovome postu je qrac spomenut 7,pardon 8 puta :facesjump:
LucidDreamAMBASADOR

dec 2007.

Ma kakve veze ima kakav je bong...ne bi ste potegnuli da je vagina? Ja sam slucajno na anketu stavio ne...ali da je dobra ganja ne bih se predomisljao...

dec 2007.

navarou enije za dobru dzungu blajvam crn ugu
Ramona_RedENTUZIJASTA

dec 2007.

lol hihihi
kotvaENTUZIJASTA

jan 2008.

bio neki dan u smart shopu, i pogodite kaj sam prvo ugledao...:bong7bp:

jan 2008.

Prodava icu? :D
FrulaENTUZIJASTA

jan 2008.

u jebote koji bi to crnjak bio XD
wu-traENTUZIJASTA

jan 2008.

ma ja brijem da bi bez beda povukao iz toga...ma...bas me zaboli...bar bi se napusio!! :D
WEED_NOVI_SADISTRAŽIVAČ

jan 2008.

Ma ako je unutra G13 pusili bi vi svi hahhaa

feb 2009.

sto se wicca jos nije upoznala s ovom temom? :D
dogo argentinoENTUZIJASTA

feb 2009.

a ne znam.. mo~da radi ovoga ato je unutra al brijem da bi mi bio bed i ne znam..

feb 2009.

sto bih se upoznavala s temom, bolje se upoznat s predmetom xD green zadavim te, na sta ja tebi licim hehe

feb 2009.

biti cu dobra :) i tiha.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se