LEGACY
Potrebna mi je pravna pomoć
26 odgovora1,756 pregleda
roguz2
ENTUZIJASTA251 REP13%
→ Poznavalac
roguz2ENTUZIJASTA
okt 2013.
okt 2013.#1
frend mi je neki dan aetao uz neki put i skupljao orahe,i pri
a nam "stanem da zapalim cigaru,dignem pogled i u
ini mi se da vidim biljku",naravno prvo nevjerica,ali prokletstvo je to ato ja znam kako izgleda pa priem malo bli~e,nisam ni uaao skroz u polje kad policiska sa
ekuaa,i uhite mene kao da je moje,mislim pustili su oni njega nakon 3h ispitivanja,ata sad mo~e o
ekivati,bilo je navodno sedam biljki
blanker
ENTUZIJASTA300 REP25%
→ Poznavalac
blankerENTUZIJASTA
okt 2013.
okt 2013.#2
koje su aanse da je slu
ajno naletio :D
Uz put su obicno divlji orasi(crni orah) kojemu plod nije jestiv... jako malo tjs skoro nigdje uz put nema jestivi ovaj sto vecina ljudi sadi...
ako nema povijest nikakvih ka~njavanja i nista e kod njega sumljivo zatekne u kuci i na licu mjesta ... nek nae dobrog odvjetnika...
ne znam sto bi mu jos pomoglo... meni ovo zvuci kao da nije sasvim slucajno naletio...obicno se svi izmotavaju s nekim pricama..
jel to bas bilo uz put ili neka divljina bijesna? jel oni imaju neki dokaz da je on tamo nesto drugo radio osim sto je skupljao orahe?
gdje su se uopce oni sakrili ili ato vec? ajd da su po
upali sve al sa
ekuaa :S
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Papa RomeoZMAJ
okt 2013.
okt 2013.#3
Moze sedmicu na loto-u, ako je uplatio tiket, ako nije poprilicno je sigurno da nece dobiti nista.
Tako je i sa ovim slucajem. Ako nije njegovo postavili su mu par pitanja i to je to. Ako je njegovo moze ocekivati svasta :)
P.S. umalo da zaboravim. Za pravnu pomoc neka se obrati advokatu, jbg, ovde ako ima koji pravnik nece sam sebi satnicu zakidati :)
kumovi
AMBASADOR2.745 REP36%
→ Legenda
kumoviAMBASADOR
okt 2013.
okt 2013.#4
Ja bih se drzao te price. Istina je istina a u lazi su kratke noge ;)
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
okt 2013.
okt 2013.#5
ako nije imao niata kod sebe (kanister ili sl)...nek' se dr~i pri
e a pri
a je istinita i to je to,nema osnove za podizanje optu~nog prijedloga jer je nabasao iz znati~elje...joa bi i pomogao policiji tako da prijavi :) kazneno djelo
ateta biljaka :(
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
okt 2013.
okt 2013.#6
nista ti meni nisi jasna curo, jel sedam ili osam, mada nebitno. jel znao da su tvoje il setao slucajno, mada nebitno, zelim ti sve najbolje, naravno i frendu. tema ti je kako si zelela
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
okt 2013.
okt 2013.#7
Vjerojatno je preuzeja krivicu na sebe.. dok su zajedno bili tamo.. jbg.. sta je, tu je..
VutropuhacSrbija
ISTRAŽIVAČ67 REP11%
→ Entuzijasta
VutropuhacSrbijaISTRAŽIVAČ
okt 2013.
okt 2013.#8
Hahaahahahaaha kako dobra fora, stao da zapali cigaru i odjednom mu se pred o
ima stvori 6-8 biljaka naae omiljene trave... :rasta1:
44 REP88%
→ Istraživač
okt 2013.
okt 2013.#9
Fora ili ne, ali jednog poznanika su silovali danima,
ovjek nema blage veze o ni
emu, osim aljake jedino ga zanimaju tii (grdelini, lugarini)....
Uglavnom, iz gajbe su tii pobacali sjemenke kojima se hrane, a u mixu ima i konoplje. niknulo par bilj
ica. e da si vidio belaja...trkelj, pas, prijava....ma ludilo...
Hrpu para je morao tip pljunuti, na odvjetnika, na analizu biljke (da se doka~e da je to konoplja-hrana za ptice), o ~ivcima da ne pri
amo, bori se
ovjek, a nema pojma protiv koga ni protiv
ega :sadbanana:
SikSTi
ENTUZIJASTA408 REP52%
→ Poznavalac
SikSTiENTUZIJASTA
okt 2013.
okt 2013.#10
Ako stvarno nije njegovo, mozda postoji mogucnost da ga se testira na detektoru lazi...
Ukoliko se pokaze na detektoru da "nije kriv", valjda to sudu nesto znaci... Valjda ne postoji bezveze ta glupost... :icon_confused:
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
okt 2013.
okt 2013.#11
kakav detektor covece, pa ne radi se o krivicnom delu ubistva, cak i tada...
blanker
ENTUZIJASTA300 REP25%
→ Poznavalac
blankerENTUZIJASTA
okt 2013.
okt 2013.#12
Detektor la~i nije obavezante ga se moze odbiti i ne priznaje se na sudu...barem u RH.
roguz2
ENTUZIJASTA251 REP13%
→ Poznavalac
roguz2ENTUZIJASTA
nov 2013.
nov 2013.#13
znai u principu i da doe do suda nemo~e dobiti viae od dve godine uvjeta,bar toliko ku~im iz ovih pri
a
doc_doc
ENTUZIJASTA496 REP74%
→ Poznavalac
doc_docENTUZIJASTA
dec 2013.
dec 2013.#14
kakva je to sacekusa di budale skacu cim vide nekoga da prilazi to su idioti pa oni nemaju nikakav materijal da je on tamo dolazio prije, danju nocu, sadio, bavio se oko tih biljaka ili slicno. svako ziv moze tako i to realno naletit na bilje di murija ceka u zbunju i sta je odma on kriv? sve je njegovo, ma daaj burki to treba razbit na sudu ako do suda dodje i trazit ispriku
okt 2013.
1 / 14
okt 2013.
dec 2013.