VUTRA
ForumZajednicaOfftopicFilm
LEGACY

Film

98 odgovora11,570 pregleda
gorillaISTRAŽIVAČ

mar 2005.

ja evo samo sta sam gledao dora film i zelio sam da otvorim tema kao "STA VI FILMOVE GLEDATE" kod mene evo sta trenutno se nalazi u mom pc REQIEM FOR A DREAM SAW FROM DUSK TILL DOWN MUNJE BALKANKAN SOUTH PARK (najbolji serije) HOW HIGH THE VILLAGE pa vi iskazete svog mislenja ~~
JoeENTUZIJASTA

mar 2005.

Ja filmove malo gledam. A voleo bih da pogledam filmove sa tematikom- ganja:) Tako da ko zna neka napise spisak onih koji ovo zadovoljavaju.
robot_minimalISTRAŽIVAČ

mar 2005.

Zadnje sto sam gledao... -The Tenant (Roman Polanski)...preporucio bih onima koji vole misterije, prave horrore i kojima nije bitno da ima puno akcije...film je trip. - The Shining (isijavanje), film Stanley Kubrick-a (ako sam dobro napisao), glavnu ulogu igra Jack Nickolson...ovo je pravi horror... pod obavezno za gledati. Ne znam, sto se tice REQIEM FOR A DREAM..meni se nesto ne svidja..bolji je mnogo Trainspotting... Paranoja u Las Vegasu, normalno... Pa pogledajte Sacrface npr :) Pa Clockwork Orange (paklena pomorandza), isto od Kubrick-a... I normalno pod obavezno od David Lynch-a, Mulholland drive i pod obavezno Lost Highway. Dobar je i Before Night Falls, sa Johnny Depp-om (u sporednoj ulozi)..to je istinita prica o Kubanskom rezimu itd itd.. seticu se jos..pa cu napisati. Uglavnom ima dosta cool filmova ;)

mar 2005.

Heartland Reggae :)

mar 2005.

Ako niste pogledali Half Baked e onda jebiga. I jos jedan marihuana klasik: Chich and Chong (up in smoke) ali onaj prvi sto je izasao.
dread irieENTUZIJASTA

mar 2005.

Pogledajte obavezno komediju Friday sa Ice Cubeom... ima tri dela. Zatim Saving Grace (iliti Nedam Travu Ni Za Zivu Glavu) heheh... mnogo dobra filmic. Pokupio gomilu nagrada po festivalima.
robot_minimalISTRAŽIVAČ

mar 2005.

pa recimo Blow je interesantan, ne znam kako su nasi preveli....8mm bolesno, ali zanimljivo...Igra Nicolas Cage ali film je underground 100%. Svemoguci Bruce (Almighty Bruce), ajde da ne budu svi filmovi koje preporucujem crni i depresivni, ovo je chill film. Taxi Driver, sa Robert De Nirom...ko nije gledao... Ne mogu da se setim bas ganja related filmova, ali u dve chadjave dvocevke se dosta spominje lol, i dobar je film. Ma filmska umetnost rulez! Lepo sprzite spravu i dobar film, i idealan provod ;)

mar 2005.

Ali G (is there 'ny skunk) , freddy got fingered , how high , pirates of the caribbean............ ~)
gorillaISTRAŽIVAČ

mar 2005.

ROKERS njbolji regge film morate ga gledati ::h2o
robot_minimalISTRAŽIVAČ

mar 2005.

Deer Hunter, Apocalypse Now (redux)...
gorillaISTRAŽIVAČ

mar 2005.

Butterfly Effect Miloin Dolar Beby (monu dobar film) Human Traffic Closer
Spirit DancerENTUZIJASTA

mar 2005.

Joe da li si gledao NEDAM TRAVU NI ZA ZIVU GLAVU ako nisi obavezno odgledaj ::behehe
JoeENTUZIJASTA

mar 2005.

Nisam....:) Pogledacu da ga nadjem, kako mu je naziv na engleskom (pretpostavljam da je engleski)? Nadam se da nije neka glupa komedija...
dread irieENTUZIJASTA

mar 2005.

zove se Saving Grace, i naprotiv... veoma je originalan film.. svidece ti se. nemoj da ocekujes previse i iznenadicete pozitivno.. irie
GreenManAMBASADOR

mar 2005.

Zli porucnik,Harvi Kajtel.Mnogo dobar film.
JoeENTUZIJASTA

mar 2005.

Gledacu jos u toku sutra da ga nadjem. Pozdrav! P.S. Sinoc sam gledao deo jednog filma na TV, kao on i ona u nekom srusenom avionu, zalozili vatru pakovanjima vutre. I on ne rola dz nego samo gurne glavu u dim...:)
Spirit DancerENTUZIJASTA

mar 2005.

Joe ispusi neki pre nego sto krenes da gledas ... bice bolje veruj mi Pozdrav !!!
JoeENTUZIJASTA

mar 2005.

Hocu, naravno...ako bude bilo nesto dobro, tada. Trenutno ovde nema nista, bas nista, ali ni film nisam nasao!:) Pozdrav!

apr 2005.

beautiful mind the ring rane munje to je trenutno sto mogu da se setim...
robot_minimalISTRAŽIVAČ

apr 2005.

preva tri su mi skrzo o.k. ali munje :pegla sorry, ali barem sam iskren. Mozda zato sto bas ne volim Sergeja, ali vise zbog toga sto je film plitak, barem za moj ukus... Znam da poenta tog filma nije da te navede na dubokoumno razmisljanje, nego da te zabavi...ono kao trica, d`n`b... Ali opet, mozda zato sto svi vole taj film, ja ga nevolim :) Ali nije ni to (boze kako sam sjeban), Vole svi i paranoju u l.a. ali ja taj film volim vise od ostalih;) pozdrav lolita!
psihonaut19ISTRAŽIVAČ

sep 2005.

Ma zakon filmovu su how high i alig in dahouse hehehe
psihonaut19ISTRAŽIVAČ

sep 2005.

JUUUUUUUUHUUUUUUUUUU PROMAKLI ME U ISTRIPOVANOG A TO BOGAMI JESAM.HEHEHE AJ PONOSA AHAHAHAH.SLAVIMO :pivo
parameciumENTUZIJASTA

sep 2005.

Ljudi pod obavezno pogledajte "Sin City" od Roberta Rodrigeza, Franja milera i kventina tarantina. A inach moj omiljeni film je "12 gnevnih ljudi".
gorillaISTRAŽIVAČ

sep 2005.

House of Wax the Unknown the blear witch project mislim za one koje ne se boje od horore i trilere uzivajte :pivo
zekrtENTUZIJASTA

sep 2005.

Procitao nedavno da se snima Strah i Prezir u Las Vegasu 2! Covece, izvrsno! Postoji jedan film, posvecen Bob-u..Countryman... americki par srusi se na Jamajku..traze ih lokalne vlasti.. Nadje se tu jedan Rasta i pomaze im... mnogo mi je drag film.. jel tko gledao? Ima jos jedan... In God´s Hands...

sep 2005.

nisam gledao taj film, ali voleo bih da ga gledam :)
parameciumENTUZIJASTA

sep 2005.

Gorillo House of wax je ok film, The unknowm nisam gledao, ali gde nadje The blair witch project? To je najvece sranje u istoriji filma. Neki studenti se skupili i snimili film, poturili ga kao istinitu pricu i zgenuli pare. klasichna mutljavina.
korisnièko vimeENTUZIJASTA

sep 2005.

Grad tame Requiem for a Dream Èovek na mesecu Mindhunters - dobar triler The Rules Of Attraction - mnogo preteranih scena The Mexican K-paX Malena Unsaid Natural Born Killers Man on Fire - retko dobra akcija ( scena kad ide kroz klub i puca iz pumparice, da se naježiš) Road To Perdition Romper Stomper Fight Club American History X - brutalan Seven The Shining - neko ga je veæ spomenuo American Beauty - odlièan Dve èaðave dvocevke Snatch Memento Dežurni krivci Mandolina kapetana Korelija - Nikolas Kejdz i Penelope Kruz, za pogledati sa devojkom uz crno vino i pistaæe. Pulp Fiction Being John Malkovich Big Lebovski Blow Chicago Moulin Rouge Dawn of Dead - pošto obožavam zombi horore 28 dana kasnije Wrong Turn - dobar horor, napet. Equilibrium The Matrix Lion ( The Profesional) Prvi greh - Andjelina i Antonio Banderas Lost Highway Saw Ring Phenomenon Pravednici - ko nije gledao, neka odgleda što pre. Engleski naziv je nešto, Bondock Saints. Telefonska govornica Gladijator Brazil 12 majmuna Šesto èulo - obavezno pogledati The Cell - istripovan film, sa J Lo Dan obuke Paranoja u Las Vegasu - vrhstra Lepa sela lepo gore Rane komedije: Undercover brother 4 sobe Dude where`s my car - vrh vrhova Shrek I i II O Brother Where Art Thou - simpatièan filmiæ za opuštanje Mafia - presmešno, preterivanje sa glupostima ali na dobar naèin I spy - Edi Marfi u najboljem izdanju Ima nešto u vezi s Meri - preterano Kad porastem biæu Kengur svi navedeni filmovi su više nego vredni gledanja, tako da kao što neko reèe nabavite dobar DivX (podržite pirateriju), smotajte dzoint i uživajte.
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

@korisnicko vime Imas li Brazil, ako imas jesi li raspolozen/a za razmenu.

okt 2005.

Fear'n'Loathing in Las Vegas , prejeben film Donnie Darko - mingfuck Fight Club - nisam se niakd tokilo nabria koliko sa ovim filmom American Beauty - prejeben film Mrtav Ladan - umra sam od smija, pregenijalna komedija Old Boy - Korejski film, koja depresija, premracan film
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

okt 2005.

po meni, najbolji filmovi ikada: -REQIEM FOR A DREAM -BLOW -FEAR AND LOATHING IN LAS VEGAS -SOUTH PARK (FILM) -IMA IH JOS, ALI SADA STVARNO NE MOGU DA SE SETIM...KADA BUDEM VISE PRI SEBI DODACU

okt 2005.

imam ali ne znam kako bih ti ga dostavio s obzirom da si Bogu iza nogu :)
too_liquidISTRAŽIVAČ

okt 2005.

Obavezno pogledati... Hashish The Cannabis Cup 2004 Sacred weeds - Salvia Divinorum Hofmann's potion
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

~)
Ben Hur - preporuchio bih svakom da pogleda ovaj film! He Got Game John Q The Blair Witch Project The Cube ...ima toga josh, ali ovo je sasvim dovoljno.
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

Respect.Po mom misljenu jedan od najboljih horora koji sam imao priliku da vidim

okt 2005.

ok je, ali me drugi deo smorio :(
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

drugi deo se ni meni nije svideo
parameciumENTUZIJASTA

okt 2005.

The Blair Witch Project je najvece sranje i prevara u istoriji horor zanra. Tolko od mene.
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

Zasto prevara?

okt 2005.

zato ato su ga prodali kao pravu stvar, a ustvari je film kao i svaki drugi (scenario,...)
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

u filmu nigde ne pise da je baziran na istinitim dogadjajima, naprotiv pise da je svaka slicnost slucajna. E a to kako su ga reklamirali je vec druga stvar. Doduse ne secam se reklame, ali mislim da oni nisu govorili da je film snimljen po istinitom dogdjaju, vec krajnje lukavo naveli gledaoce da pomisle to(ipak postoji valjda zakon koji to zabranjuje, ako ne kod nas onda barem u svetu).
GreenManAMBASADOR

okt 2005.

Koliko se ja secam reklama tj. prica o filmu je bila da je to dokumentarni film,znaci ne na osnovu istinitog dogadjaja nego da se to sve bas dogodilo.
Veshtica iz Blera je odlichan film, ali na neki nachin jeste prevara (ako se to uopshte mozhe nazvati tako)zato shto je film sniman DAT kamerama, bez nekih velikih ulaganja... Reklo bi se da su vishe ulozhili u njegovo reklamiranje nego u sam film :))) Ali to menja vrednost ovog filma. Za one kojima se nije svideo prvi deo, snimljen je drugi deo (verovatno da bi se autori na nekin nachin iskupili onima koji su od prvog dela ochekivali drugachiji film)koji je inache zheshce sranje! :)
FernandezISTRAŽIVAČ

okt 2005.

Obavezno: svi od Kubricka!

nov 2016.

0hXbxeIYcZ4 jel iko gledao ovaj film? valja li?
raymeeISTRAŽIVAČ

nov 2016.

Jedan od boljih filmova koje sam gledao. Prvenstveno da ga pohvalim jer je pravi u~itak gledati ga naduvan. Takoer preporu ujem od istog re~isera A Scanner Darkly. Filmovi pro~eti svakodnevnom filozofijom ~ivota, apsurdima, a i ponekim apstrakcijama, kad se sve poklopi to je onda odli na razonoda za uduvanog gospodina. :D Pozdrav!

nov 2016.

Pogledao sam ,dobar film :) 7J5FWEre07w
4W4StPOZNAVALAC

jan 2018.

neke stvari nikada ne zastarevaju 20CRw3XdETA

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se