VUTRA
ForumZajednicaOfftopicnapusenost vs. glad
LEGACY

napusenost vs. glad

64 odgovora4,263 pregleda

sep 2011.

Dakle.....o cemu se radi.... Kao sto svi znamo od drage nam biljke se javlja onaj osecaj gladi i kad niste gladni.....a to je stvar koja je mene smarala nekad,a i sada me smara jer kad god se zableji...i taman kada je sprdnja na vrhuncu neko pomene hranu i svi odmah polete da jedu....i naravno posle toga nije nista isto kao pre toga...imam utisak da se ljudi posle obroka spuste,polako prestaje rad itd itd....mislim da nije samo utisak ustvari nego da i jeste tako..... Tako sam ja jos davno odlucio,da svaki put kad se napusim pokusam da suzbijem taj osecaj gladi,jer znam da je to samo zato sto sam napusen.....Naravno,to ne vazi ako je vreme obroka,mada opet uvek se potrudim da jedem pre samog pusenja.... :) Vrlo brzo sam i uspeo u tome,tako da sada skoro nikad ne jedem kad se napusim (naravno,okej je kockica cokolade ili tako nesto)........i mogu vam reci da je rad mnogo mnogo duzi,mnogo duze vozi....i cini mi se da sam uvek najaktivniji od svih naduvanih faca u mojoj blizini! Eto hteo sam to da podelim sa vama za sam pocetak...i da preporucim svima da pokusaju da prevare svoj organizam,posle nekog vremena cete skoro i skroz prestati da dobijate taj osecaj gladi!!!! mada....mozda je neko ovde to takodje skapirao.....i praktikuje istu stvar!!!! Zivela sveta biljka!!!!!

sep 2011.

Mene je bacalo "na glad" u mlaim danima, dok sam kupovao ili rijee puaio. Uz svoje...volim se najesti to nije sit zapaliti pa da kasnije u~ivam i ne "troaim high" na hranu:)
SekachAMBASADOR

sep 2011.

Kod mene je obrnuta situacija...ja obozavam glad nakon pusenja... Nekada cak zapalim samo da bi proradio apetit kako bi nesto jos dodatno pojeo... :P
He-ManLEGENDA

sep 2011.

Ja nemam osjeaj gladi, openito uope.

sep 2011.

Pa nije da ni ja nikad ne pojedem nakon puaenja, slatko, frape... Mo~da bi to nije bilo re i da bi prije ispraznio fri~ider a sad eventualno neato pro~va em, ili koja slastica ali to su viae delicije nego ubijanje teake gladi:)
HighBadgerPOZNAVALAC

sep 2011.

Mene je u pocetku bas bas vuklo na glad i to me je odusevljavalo jer nikad pre nisam uzivala u hrani, mrzela sam da jedem i bila mi je gadna...A sad jedem normalno inace, a posle pljuge malo vise :D Ali sam uklopila pljuge i obroke lepo da se ne bih prezderavala...Tri obroka, tri pljuge :D Pre svakog obroka ispusim i uzivam (:
hazeboyENTUZIJASTA

sep 2011.

Ja obozavam kad sam napusen jest mcdonalds.inace ga volim al izbjegavam jer si sit 5 min i onda opet gladan.mogu za 200kn pojest ak treba.to mi je broj 1 kad sam napusen.i kebab u tortilji...jao
LillyPOZNAVALAC

sep 2011.

Mogu da se slozim sa Zezannjem, isto to sam praktikovala i upalilo je :) a takodje je u pravu i za opustanje nakon jela, valjda hrana opusti telo i prestaje rad...to me je nerviralo i kod mene i kod drugih, jer, kao sto je receno, taman kad bude najbolje ljudi se spuste. Ali mislim da je vutra odlicna za lecenje anoreksije, samo kad bi pokusali da sprovedu terapiju sa anoreksicnom osobom koja ima 35 kila s krevetom, garantujem da bi dosla sebi za nekih mesec - dva :)

sep 2011.

U mlaim danima sam,(a i ekipa koja je bila uokolo mene,hehe)....bilo je x puta slu ajeva da nadrlja fri~ider:). Sada viae ne.Uglavnom,ako sam u mogunosti,prije jela zapalim i to mi omogui da joa izvjesno vrijeme 'ostanem' gladan.Ali nema jela koje mi ne paae nakon toga,...jedino mlijeko ne volem isto :) I onda poslije jela....joa jedan mali kec:):spliff:
DJFlyHighLEGENDA

sep 2011.

ja kad se napusim idem jest jer je sasvim novu iskustvo svaki drugi okus kada probas, pogotovo ako jedes nesto s vise okusa, svaki osjetis u ustima, predobro, fino, prejeb*n osjecaj :) zato se napusavam prije nego sta jedem !

sep 2011.

Poslije zapaljenog dzidza obavezno odem na veceru, onako, pikantniju sa mnogo zacina. svi ti razni okusi kada se pomijesaju dobijes nekakav novi, ali poslije dzidza sve ih prepoznajes, svi su tako intenzivni, prijatni.., uhh, odoh nesto pojesti :)
TropicoLEGENDA

sep 2011.

hmmmm....kad se napusim a nisan davno al prije bi mi bija toliki tramak stoniran ici nesto spremiti za jesti...sendvic bi spravlja 10 min...i tak oto....al kad zato pocnem jesti a uz sve to hladna coca col...neko novo iskustvo :P
herb-o-logistENTUZIJASTA

sep 2011.

Obo~avam jesti napuaen. Okusi dobivaju neku novu "dimenziiju", posebno se isti u. I paau mi kombinacije hrane koje mi nebi ni pale na pamet dok nisam uduvan. Samo me mu i ista stvar koja je Tropica mu ila, to sa spravljanjem hrane :icon_lol:
crookrutniENTUZIJASTA

sep 2011.

Ja sam zbog osje aja gladi i velike mogu nosti anoreksije koju moja bolest izaziva i po eo puait . Samo izgleda da onda neznam prestat jesti , puknem sve u kuhinji i fri~idru . Pa poslije nemogu disat od pre~deranosti . Zato viae ne jedem dok me dr~i marica ve kad sku~im da me pustila onda sjednem jest .:chef2: odoh neato bacit u kljun prije aake tableta hahahahahhahahhahah .
SmehENTUZIJASTA

sep 2011.

ima puno gladosa ovdje ja kad zapalim ja uopce nemoram jest! nekad nejdem ak pusim 2 dana za redom...onda sam neku grickalicu cips tako nesto i to u malim kolicinama ...na svakog to drugacije djeluje
HighBadgerPOZNAVALAC

sep 2011.

Evo ja sam izvrsila taj experiment na samoj sebi :D Ja sam imala 39kg, nisam mogla da stojim koliko sam bila mrsava! Hrana mi je bila gadna plus sto sam imala razne tripove sto se tice hrane...sad imam 50kg i volim da jedem i da kuvam...evo i sad jedem dok ovo pisem xD Hahahaha! I uz vutru sam izlecila anorexiju (: Nemam vise ni tripova i jedem normalno (:
LillyPOZNAVALAC

sep 2011.

Ih, pa nasa mara leci sve! :D drago mi je sto si se izlecila, viva la ganja!
BladeZMAJ

sep 2011.

Ja se prepustim kad sam roknut,niata ne susbijam i niata ne forsiram ako sam gladan jedem ako sam ~edam pijem i u~ivam!
mali_1.3AMBASADOR

sep 2011.

kad se odvalin sas ekipon i to, jos pogotovo kad san isa u skolu, pa bi kubili one tople sendvice od pola metra, pune svega i jos ti je malo :D

sep 2011.

Ja se, na~alost, baa pre~derem pa mi ujutru nije dobro i ako ikad prestanem puaiti, to e biti zbog "gladi"...
ChasedByDevilENTUZIJASTA

okt 2011.

Joj pa meni je jest napushen nesto najbolje, takoder nekada samo zato pusim :D Aperitiv prije jela :)
HeekamiISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Ja sa svojih 120kg bih rado voleo kada bi postojala vutra koja bi suzbijala glad umesto da je stvara :) jer iovako sam pretezak i prelenj, jos uz Vu kad ogladnim pa nema mi prepreke :) poceo sam da drzim Fridz prazan da bi se sprecio u prejedanju pod dejstvom :)
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

Ma u lidl po slatkise, dobre gandje i opleti :D
ChasedByDevilENTUZIJASTA

okt 2011.

Lidl je raj za napushenost :D
Big LLEGENDA

okt 2011.

Da. Da. Svaki put kad se razvalim, ona "glad" me po me ubijat i kad napravim inventuru u fri~ideru, kao da mi high se smanji ili ak i proe... Al dobro, prvo se najest poateno pa onda zapalit i problem rijeaen....
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

Ma neeee...nie fora tak. Ja kad pusim od jutra (recimo 10h kad neam nikakvog posla) pijem kafu do jedno 14-15h..ono djuskam..i kad zeludac pozeli nes da probavi e onda ubijem jos jednu i odem u lidl :D Daaaaaaaaaaa.. :D
ChasedByDevilENTUZIJASTA

okt 2011.

Ostane cijeli lidl bez rolada kada dodem upljugan :) A jos onda neki kruh od krumpira lol
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

- lolcina :icon_lol: Oni princess keksi, sve vrste cokolada, zitarice cokoladne i najdrazi mi oni americki keksi s komadima cokolade..i naravno dodaj 2 litre mlijeka :D (malo zivotinjski, ali meni pase sta me briga :P ) I najbolje od svega nie skupooooo :D

okt 2011.

imam druga koji moze bas kilo hrane da pojede u tom stanju,ne kontam kako :signs054:
artisticLEGENDA

okt 2011.

a uj...oe to nekad kad se otvori apetit :D

okt 2011.

drugo je nekad,ali on bas svaki dan pojede masu kad duva,tj tri puta dnevno xD lik je mrsav ali kad je naduvan jede za desetoro,bas prebolesno :D
artisticLEGENDA

okt 2011.

a ima takvih hehehehe ja sam radio sa tipom koji je isto onako mraav...a jede ko nenormalan, na pauzi dok smo radili, ja pojedem burek i najedem se, on pojede 2 bureka, buhtlu, 2 peciva s hrenovkom i joa cijelu okoladu...i tako svaki dan...kontam da mu pol plae ode na jelo (samo na poslu)...nemoa vjerovat
defendermaisterISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Otvorim fri~ider i naj*bem mu se majkeee...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se