VUTRA
ForumZajednicaOfftopicDali je moguće? EU
LEGACY

Dali je moguće? EU

50 odgovora3,787 pregleda
Nisam jaENTUZIJASTA

feb 2012.

Ljudi,ja sam ostao aokiran nakon ovoga... Dali je moguce uopce nesto vako da izade,da bude,da nam zapovijeda,prati,i sta ti ja znam sta sve ne? Morate ovo procitat,jos uvjek sam sokiran.. Ne znam sta da kazem.. Upljugana paranoja,vec polako i pokusavam otic kod tetke u avicarsku,jer ako je ovo mogue.. nema smisla... Procitajte pa prosudite : Europska unija priprema najve
GedžaPOZNAVALAC

feb 2012.

Ovi likovi su mnogo vremena proveli gledacuci filmove tipa Terminator.
Nisam jaENTUZIJASTA

feb 2012.

Stari nebi znao al je mnogo nervirajuce... Sto je jos nervirajuce,uvjek ti neki spotovi i prezentacije idu s "velikim" kriminalcima,a ne pita se sta ce biti s nama tako zvanima "normalnima"..
GedžaPOZNAVALAC

feb 2012.

Pa u pravu si. Ovo ce vise smetati obicnim ljudima nego krimosima, oni su navikli na oprez, a zamisli vracas se kasno kuci odnekud a ovo cudo izleti ispred tebe. Pa mislim da bih morao da zapalim jedan top da bih se smirio, a posle toga bih gledao prvi kamen ili letvu da ga skinem.
Nisam jaENTUZIJASTA

feb 2012.

Definitivno nije normalno.. A le,vjerojatno ce se to tretirat slicno kao napad na sluzbenu osobu.. Ja ih imam 4,znaci nisu male kazne prijatelju,a i to je bilo davno cak ajmo rec,sad je jos stroze,ne bi me cudilo da te odvedu zbog rusenja usrane stvari koja leti i do 3godine ladno u tvorza. I nabiju ti ostecenja,odnosno da otplatis to sto si napravio,i nabiju ti jos 15 stvari.. I onda poslje toga kad izades,ili slicno,slijede te po dvije u svaku stopu :D
GedžaPOZNAVALAC

feb 2012.

Ja sam Bogu hvala sa zakonom miran vec duze vreme. Zadnju sam kaznu platio septembra, sada cekam jos dozvolu da mi vrate, ali ne verujem da ce me gledati kroz ovo sranje kao primernog gradjanina. Vec zamisljam sebe u nekoj livadi, sa fantomkom i lovackom puskom kako ga cekam da proleti :kenny_revenge:, a zatim bezanija.

feb 2012.

ako mene po ne oblijetati jedna takva, vadim dvocijevku i ubacujem dva trapa... :D
hazeboyENTUZIJASTA

feb 2012.

isuse koja bedara.tocno ono sta sam napisao u svojoj temi za infra crvene kamere da ce nas obljetat letece kamere i da neces smjet prdnut jer ces naj...ja vam kazem propali smo.jos ce im ugradit senzore za dim marihuane neki super njuh.neces moc ni u sobi pusit jer ce ti letjet ispred pozora.biti ce kao u onom filmu razbijac.
HighBadgerPOZNAVALAC

feb 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=_ft-EuP5qa4 :icon_lol::fuck-4:
rookiISTRAŽIVAČ

feb 2012.

London je najpoznatiji primjer Big Brother grada na svijetu gdje 500 000 kamera snima gotovo svaki kutak. Procjenjuje se da prosje nog stanovnika Londona dnevno snimi oko 300 kamera. O sustavu nadziranja automobila da i ne govorimo, software bez problema o itava registraciju vozila te ga mo~e pratiti gdje god putuje. letile ili ne one su vec tu:icon_lol:
BladeZMAJ

feb 2012.

Itekako mogue,to je realnost

feb 2012.

Treba napraviti novi biznis-malo naprednije pra ke za skidanje tih elektronskih muha:)
Nisam jaENTUZIJASTA

feb 2012.

Ja nemog hebeno vjerovat,jos vi napljugani se sprdate s tim :P hahahha.. Mislim ako stvarno bude vako,ne znam bogte haha.. Sto blade kaze,nije nemoguce,faking iluminati! DA ne dupliram post ali evo pogledajte nesto i za ACT-u isto naravno tuzenje i sranja : http://www.youtube.com/watch?v=dHPaF7Cq9PU&feature=player_embedded
MOTO-ROLAENTUZIJASTA

feb 2012.

Izgleda da cemo pod zemlju kao vijetkongovci. I kao sto kaze green pracke sa mrezama u ruke,istrcavanje iz rupe,obaranje pa opet u rupu.
IamLegendENTUZIJASTA

feb 2012.

Ostvaruju se prorocanstva babe Vange iz Rusije, covijece..!!
Z&NZMAJ

feb 2012.

Bilo ve ovdje ;) https://forums.vutra.org/svijet-interneta-i-kompjutera/9633-sopa-i-mi-3.html#post191890
artisticLEGENDA

feb 2012.

ma zaboli me za sve njih...nek me strpaju u zatvor zato ato sa..........jeo burek

feb 2012.

Rumunjske... :)
Nisam jaENTUZIJASTA

feb 2012.

hahaha,zajebato sranje ce to bit ako bude ovako.. Ko sto ste mozda i procitali mnoge zemlje se protive tome,mislim.. vjerojatno da ce ovim nasim pederima bit svejedno,atoviae brijem da jedva cekaju na tako nesto!
BizzzoZMAJ

mar 2012.

Ovako je od 99 kad su poceli sa kamerama opcenito. Uopce nije pitanje da informacije imaju samo je pitanje tko ce te informacije pregledavati, odnosno nacin na koji ce se dolaziti do selekcije svih snimljenih ljudi. Prije svega s necim im moras dati povoda da se istaknes u masi...A kad je situacija vec takva onda ne smeta ni ovo sme e. Mogao bih o ovoj temi mjesecima, radije ne...
Dr.ChronicENTUZIJASTA

mar 2012.

ovaj lanak me niata ne cudi .. kao ato sam rekao u onoj temi za google "Cijeli svijet je jedan veliki big brother "
Nisam jaENTUZIJASTA

mar 2012.

Brate,to su iluminati.. ili ti gazde svijeta,i boli ih kita,njima je bitno da imaju kontrolu medu ljudima.. I normalno da se lova prodaje,morat ce padat broj ljudi,iovako sve vec mijenjaju masine,zato svi ostaju bez posla lagano,jbg..
HookerLEGENDA

mar 2012.

A sta mi ustvari hocemo...Ja sam bio,pricam za Srbiju,medju prvima u svom gradu u setnjama,protestima,zvizdanjima,prodavanju demokratske stampe na crno,sakrivanju od policije,borbe za Evropsku demokratiju,za EU... Imam sve brojeve "Nase krmace",rekvizite sa protesta,masnice su prosle.... I evo mi sad...Ovog meseca punim 43 godine,nemam stalan posao,jedva sastavljam kraj sa krajem,ne znam kako...I jos ce da me neki oloa odgore snima kad odem u WC da kenjam! E pa sam sam to tra~io,niko mi nije kriv pa sad neka snimaju nabijem ih sve onako od srca !!! Malo mi skoci pritisak kad god pomislim na to,gotovo je sad,sta je tu je... Necu da se opterecujem...
BladeZMAJ

mar 2012.

Nemoj Hooker frende da te srce zvekne :-)
makisplitAMBASADOR

mar 2012.

Skoro milijardu ljudi ima profil na faceshitu i javno se prostituiraju sebe i svoje obitelji,pa pobogu internet je izaaao iz interpola. pre komplexna je tema i mogao bih napisati milion strana,dovoljno je za pocetak pogledati staru stvar zeitgeist trilogiju i sve vam postane kristalno jasno,ovo su samo nastavci zapocetog davno prije.

mar 2012.

hhehehee ovo je genijalno. zamisli trip napushit se i ide se u lov na letece kerove... not that bad:) Who See - Novo doba - YouTube

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se