VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKako nagovoriti starog da počne pušiti travu
LEGACY

Kako nagovoriti starog da počne pušiti travu

36 odgovora3,561 pregleda

okt 2009.

Pozdrav svima, Tek sam se registrovao, ali pratim ovaj forum godinama. Ve dugo vremena smialjam kako nagovoriti starog da po ne puaiti travu. Dobro ga poznajem, i ve godinama je izgubio elan, postao pravi terz, i sklon depri. Poznajem ga odli no i znam 100% da bi mu vutra pomogla i vratila ga ponovo u ~ivot. U zadnje vrijeme mu prepri avam razne dokumentarce o vutri, i po eo je da shvata propagandu koja vlada u svijetu radi vutre... Ali kako mu pristupiti i nagovoriti ga???? Sve sugestije su dobro doale....
SkunkishaISTRAŽIVAČ

okt 2009.

hehe danas sam imao dobru priliku da navarim tjaleta.Sedeli ja,drug i tjale igrali poker na faceu i odjednom drug kazhe pali,ja reko jel si lud,tjuti.Chuo tjale verovatno ali opushteno mozhda nije ni skonto. Nemam pojma zashto nisam hteo da zapalim ali sve u svemu ne verujem da bi mi bilo prijatno. Mada ne verujem da bi se nadrko ili neshto.Ako si obrazovao tjaleta u vezi ganje to je josh 1 + i prihvatice mnogo lakshe sad sve zavisi kakva ti je tjale osoba.Moj tjale je qler,majstor svog zanata,voli da pije i da se zajebava,slabog autoriteta prema meni,nema nekih pravila kod njega,sve se mozhe.Mogu da radim shta god hocu,nikad nishta ne moram da mu govorim niti ga to zanima.Al sad ako je tvoj tjale malo strozhiji itd onda ne znam. Samo ga nadji u tako nekoj situaciji gde je druzhenje itd pa predlozhi. :)
DžidžadžojacPOZNAVALAC

okt 2009.

Au Sakisha, pa da sam na tvom mestu zapalio bih bez nedoumice u takvoj situaciji : )))
Eva RainENTUZIJASTA

okt 2009.

Ama nije belaj brate, natuci mu putera u kolac ili jelo i svi zadovljni :) A jednom kad mu se svidi i kad mu kazes sta je i kako je nema razloga da odbije s tobom variti :icon_lol:
Khan-AbisISTRAŽIVAČ

okt 2009.

mislim da ti nebi bilo tesko nagovorit ga...ako nezna da ti duvas lijepo mu kazes da mi mozda mogli ti i on probat jer zelis bit siguran kao da ce sve bit ok a starom najvishe vjerujes
Big LLEGENDA

okt 2009.

Ovaj prijedlog od Khana je najja i zasad a nije ni loae da stavia u ribu za ru ak malo THC ulja ili mu cigare (ako puai) smo ia uljem malo xD .... kad vidi kako mu je lijepo, reci mu i varit ete svaki dan

okt 2009.

Ne znam zasto bi ikoga nagovarao da duva.
Khan-AbisISTRAŽIVAČ

okt 2009.

svi smo imali planove podvalit starcima, al bojim se da se podvalama moze izazvat kontra efekt jer osoba nezna sta joj se odjednom dogada mislim da on moze pric svom starom s prijedlogom jer to sto nije zatvorio oci pred cinjenicama je velik plus
chupoAMBASADOR

okt 2009.

pa sta ti je bed ako zna da pusis? fino mu kazes aj stari probaj zapalit samnom da vidis kak je... i onda oce il nece, ak nece, pusti ga nemoras ga nagovarat..
Big LLEGENDA

okt 2009.

TO ni meni nije bilo jasno dok mene nisu "nagovorili" (jest su me dugo nagovarali) :rofl: Da, definitivno je + to ato je stari svjestan da sve ato vidi na TV/novine nije istina... bit e da je vrlo liberalan......

okt 2009.

heheh, dobre ideje.... Sinoc sam uspio djelomicno:icon_lol:. Zovnem ga ja da sjedne kod mene i fino stavim mu na sto. I reko sad emo fino da te medikujemo :) ehehhe. Ma ka~e neu ti ja to, vako nako, i haj nekako ga ja nagovorim. Kad po e on puaiti, ka~e: Nebi ja, ali eto sad sam primoran... ahahahahah, ja puko od smjeha... neu a puai ko lud. Utome doe kui mlaa sestra, i mi to sklonimo pred njom da ne vidi jer je ipak dosta mladja.... Samo nije puno ispuaio, prekinuli nas... Haj reko sutra emo novu turu :)... Ka~e ma j.. ovo, sve mi neato soba leta, ja puko od smjeha.ahahah... J...ga mora nu iti da se napuai, ne zna ata da o ekuje...
TarkiPOZNAVALAC

okt 2009.

Zasadi pnuno vutre i napravi ono ulje i reci mu da je ljekovito i nek se mae u to i onda kad potroai reci mu da ti je ostalo samo u obliku dima ;) to je ludara plan al je izvedivo
Big LLEGENDA

okt 2009.

jeeeeeeeeeee!!!!! Bravo
AFGHANISTRAŽIVAČ

okt 2009.

sad joa samo treba nagovoriti mlau sestru i staru
xarabasENTUZIJASTA

okt 2009.

Sumnjiva mi ova njegova prica nesto........ne znam.
krasta-zgPOZNAVALAC

okt 2009.

Krades mi misli :))

okt 2009.

Delimicno se slazem s ovim. Moj cale pusi redovno, (subotom, sa ekipom) cini mi se. Znam da je pre ovog naseg bombardovanja (u srbiji '99), pusio skoro svaki dan. Skoro nam se raspala porodica zbog toga. Keva je imala neka losa iskustva s vutrom, a cale je nagovarao. Ne lezi svakom (a ni meni u poslednje vreme). S druge strane, caletova vutra je ubedljivo najbolja koju sam pusio :D. Naravno, nismo zajedno pusili. Ja i drugar smo ga potkradali, dok mu (neprimetno ;) nismo popusili sve. Nije se zalio, a imao je bas dosta... :D

okt 2009.

E i to da ujem... :) Ma naravno da svakom le~i druga ije. Travu treba nau iti puaiti i znati kako djeluje na tebe, i kako se furati.... Ja sam godinam puaio povremeno, al sam tek u zadnju godinu-dvije nau io puaiti. Le~i mi super, puno sam opuateniji i kad nisam napuaen, i viae u~ivam u ~ivotu... Ja mislim da ljudi puno negativnih stvari propisuju travi, a te stvari su upravo do tih ljudi, a ne do trave... Imam prvog rodjaka, koji puai 10 godina, i isti je primjer. `to je to dobro, kradea starom travu.... drama... hahaha :) Moj je evo probao jednom, ali nema nikakvih afiniteta prema tome... Tako da ovo postaje mission impossible...:(
Bob _MarleyENTUZIJASTA

maj 2010.

Iskreno,meni nagovaranje na starog nije bas neka pametna idejam,jel ako si mu prico o dokumentarcima ili filmovima on bi ti vec nesto iskomentiro ili reko sine mozemo probat....ako je takav naci ce sebi zanimaciju nije pametno nikog nagovarat jer svako ima svoj odnos prema travi,neki skuze prije neki poslije....

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se