VUTRA
ForumZajednicaOfftopicPrezervacija fan listova (herbarijum)
LEGACY

Prezervacija fan listova (herbarijum)

14 odgovora1,404 pregleda
Space_LuluLEGENDA

apr 2018.

Pozdrav svima! Zanima me da li je neko pokuaavao i na koji na in da uva fan listove biljaka? ::listomahanje:: Meni je zanimljivo da sa uvam po neki, posebno kada je jako simetri an ili u cvetanju kad dobije razne boje. Radila sam tako ato sam ih stavljala u knjige, ili lepila lepljivom trakom. Ti na ini imaju neke mane, pa me zanima da li je joa neko to radio i na koji na in? Danas sam dodavala neke nove, pa sam evo uslikala ove stare koje imam (neki su stari godinu dana, neki dve) Ovaj je u traci, generalo mi se ne svia kako izgleda (jedino kada bih imala ogromnu traku :D) ali se super uva. Evo ostalih: I ovo su novi: Dosta sam ove stare iskrivila prilikom uvanja, jer nisam mnogo vodila ra una o polo~aju. A za neke mi je potrebna i vea knjiga :D P.S Ako moderator moze da ispravi naslov teme bila bih zahvalna. eyessss:

apr 2018.

moze sister, al sta treba da menjam, kako nazivas temu :)
dulelfcPOZNAVALAC

apr 2018.

http://www.mojaradionica.com/Herbarijum.htm
d@niZMAJ

apr 2018.

To @Space_Lulu , znaci nisam jedini ludjak koji skuplja fan listove :D Ja ih stavit izmedju dva bijela lista i zabodem ispod knjiga i zaboravim... uzmes si u knjizari mapu za herbarij, a zna bit i po trgovinama...
Space_LuluLEGENDA

apr 2018.

@PowerSeeed neko je ve ispravio @d@ni ovo izgleda sjajno :)

apr 2018.

Interesantna tema :) Bilo bi cool vidjeti sve primjerke u arhivi tj na istom mjestu kao galeriji :) Super :)
EasygoerAMBASADOR

apr 2018.

Haha mislio sam da sam ja jedini FAN fan listova. Pocelo je sa jednim pooovelikim listom Black Domine koji je bio crn kao imalin, prosto sam MORAO da ga sacuvam. Super tema unikat
zxwLEGENDA

apr 2018.

Ja imam samo jedan jedini, od prve biljke. Arhivisan za vjecnost

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se