VUTRA
ForumZajednicaOfftopicDečku smeta high sex ...
LEGACY

Dečku smeta high sex ...

89 odgovora5,041 pregleda
Jana22ISTRAŽIVAČ

sep 2019.

Evo ovako, u vezi smo oko godinu dana. I sve je bilo lijepo i divno do prije par dana. Ina e ne duvam esto, samo vikendom, i to kad sam s njim (de kom). Prije je on duvo ko nespasen, svaki dan, sad samo vikende.. i ja sam prije par godina ali sam prestala i onda samo s njim zapalimo par pljugica preko vikenda i to je to. U principu jedini pravi razlog zaato puaim je taj sto mi je sex brutaliiiica i ono, opustim ~ivce skroz ta 2 dana. Ali je on doaao na ideju da smanjimo skroz , da bude jedna pljuga vikendom jer eto ti mo~ea imat odnos sa mnom jedino od si napusena. Da stvar bude gora, prije mene je duvo ko lokomotiva svaki dan a i ima godine iskustva. Sad mi vise nije jasno emu, emu smanjivanje i ovako i onako ne duvam puno... znaci ne pijem, ne izlazim, jedini na in da se opustim preko vikenda je to.. ili me vise ne mo~e gledat napusena ili sta ve... i sad ne znam sta da radim. Meni se svia taj osjeaj, da jednostavno zaboravim na sve iz proalog tjedna i na sve sta me eka tjedan kasnije... i otkad pusimo skupa sex je vrhunski.. ali eto, neato mu kupili u glavu...

sep 2019.

kontam ja kako ti je jano, al tema nije za podforum Najnovije. di da prebacim ovo dok ne stignu pametni saveti :) nego, jesi ga pitala u cemu je zapravo problem, vikend duvka i dobar sex, ja tu ne vidim problem al on neki vidi. uozbiljio se covek, da nece da te zeni :)

sep 2019.

nee da se trujea, oe da imaa organe zdrave ko pastrva, vjerovatno planira 7 djece....:)
likfrikLEGENDA

sep 2019.

haha mo~da te provjerava. ~eli vidjeti hoea li biti sa njim i bez dima. postao je ljubomoran na vutru. ::ludak:: strpi se malo, proe ga, kad vidi da je bolje sa vutrom.
Jana22ISTRAŽIVAČ

sep 2019.

Pa jedino sto je rekao je to da ja vise ne mogu imat sex s njim dok sam normalna , nego samo kad sam high. Ae da ne duva , ae da nije duvo prije , nebi mi smetalo... ali ovako me bas jebe u mozak Mogue i to. Zna on da je bolje, ali isto baci tu spiku kao kad uemo u stan, onda ea htjet svaki dan i tako to... nije mi jasno Hahahaha 7 djece mo~e sanjat zdravi su moji organi , tek mi je 22 let me live my life

sep 2019.

E moja jano,zene su te koje mogu manipulirati muskarcima :)) Znaci dok je on duvo sve je bilo ok a sad kad on vise ne duva sad bi htjeo da i ti prestanes,e pa nejde to tako :D Ja bi nastavio a on nek si misli
PalacZMAJ

sep 2019.

Treba ti Jano neki drugi momak koji ce te zgrabiti I reci "Hajde Jano vutru da duvamo"
Jana22ISTRAŽIVAČ

sep 2019.

Mogue je i to jk A volim ga, sto je je. I sad mi je to onda neka bezazlena svaa i prepirka koju on zapo inje ... samo se nadam da u uspjet s njim to rijeait Tako e i bit. Masu puta sam mu rekla budi sretna jer ne izlazim po kavanama i ne opijam se vikendom , jer mislim da mi je duvanje zdravije od toga :)
crnicarLEGENDA

sep 2019.

Sve si rekla ovdje. Tvoj zivot tvoja pravila. Ne treba ti sa 22 godine netko tko ce ti pokusat bit mama ili tata. Ne kazem da ga trebas ostavit, to je najlakse. Jedan smireni razgovor moze cuda rjesit :rasta::wave:
Jana22ISTRAŽIVAČ

sep 2019.

Probat u za vikend kad doe popri at s njim, jer iskreno gustam u tim vikendima kad smo zajedno. Jednostavno osjetim neku dublju povezanost sa njim i ne ~elim da mi to ode u pm. A i to nije paljenje pljuge svaki dan, mislim da svaki ovjek treba nai nesta u emu e u~ivati

sep 2019.

A ti njemu ne daj jedno mjesec dana pa neka si misli... :D

sep 2019.

Znaci vaginalna manipulacija :)

sep 2019.

Ovo je obrnuta prica od negdje prije ,gdje se onaj momak tuzio da ga cura handri radi par pljugi mjesecno. A vidi sad ovo :D Trebali bi se zamijeniti za partnere :D
Jana22ISTRAŽIVAČ

sep 2019.

kontam da je taj lik bar 1000km dalje od mene, ali nebi bilo loae :svadja:

sep 2019.

Ewo Jano ja ti nebi nia prigovoril :D
Jana22ISTRAŽIVAČ

sep 2019.

U to ne sumnjam :respect:

sep 2019.

Jano,znam Imbru. Svaka punica bi ga pozelila za zeta ;)
Jana22ISTRAŽIVAČ

sep 2019.

A bil ga svaka cura za momka pozelila? :D

sep 2019.

U curin mozak je tesko zaci :D
Jana22ISTRAŽIVAČ

sep 2019.

To si u pravu:D
djuka2301AMBASADOR

sep 2019.

Pa popusti mu, seksajte se jedno vrijeme bez trave, pa kad vidi mislim da ce sam traziti da opet duvate :) bar moje misljenje :)

sep 2019.

imo sam nekog posla dopodne no i mislio sam si da e bit pomoi tu za tebe... :lol: isto da natuknem, ja cure koje nepuae i brane puaenje uope nevidim, prolazim kroz njih... a kamoli da se rasprava povede jel se smanjuje, prestaje, to ni u snovima nije mogue... napuaeni sex obje ru ke podr~avam, i poso napuaeni, i ~ivot napuaeni, ak i vozim napuaen ko profi kamionija, kako smanjivanje i prestajanje... :Dima da mi ~ena tolko mota da nesmije ni mene ni sebe po licu oko o iju dirat kolko pe e masnoa sa cvea....
likfrikLEGENDA

sep 2019.

jo da mi se vratit' u te god'ne. takvi problemi a ova pamet. aaaa lele batko pa samo bi kreso, uj ljubav, ovo,ono, mi zajedno,zauvjek. forewer tugeder :) ma kakve te neke ceremonije,,,,, samo rokanje, sa kojom bolje sa tom i du~e. ne bih se vezivao nipoato za jednu osobu. sve tamo do neznam pedesete, e onda malko hormoni opadaju, valja neato i ozbiljno raditi. (Pod tim mislim prodati tu ljubavnu pri u nekoj dobrostojei i malo pripaziti da te ne ulovi. :thumb:) ato sam stariji sve viae o tome razmialjam, i sve mi viae ~ao onih cura/~ena koje NISAM kresnuo. U svakom slu aju sretno sa tim pronala~enjem rjeaenja.

sep 2019.

ma lik se samo iskompleksirao da je loa ljubavnik pa ti treba vutra da ti poja a do~ivljaj i da u~ivaa, mo~da i strah da ne tripujea u glavi da si sa izvajanim dred dzamaj aninom na plazi od bijelog pijeska pod jebeno guga kom palmom :sun2: fali njemu samopouzdanja jer nema niata ljepae kad raspalia buxnu pa onda damu da poludi :) ili je samo ljubomoran sto viae uzivaa od njega. ina e intimna masaza sa thc uljem mixa sa maslinovim(kantarion) domaim uljem je mama za duuug i jak a nekada u talasima zenski orgazam (koljena ne sluaaju niata barem po ure :love2:) dok mentalna masa~a sa loaom pri om ne ide bas u prilog :zvezda:: ali ako ti i pored tog njegovog smaranja u~ivaa ...onda si obrnula igricu sjebala kralja i sad ti je vrijeme za level up, nije ni udo ato izgore momak :D u svakom slu aju... :ljubav:...

sep 2019.

E sestro,draga :) Dizes pricom Veterane iz 'mrtvih' :D Ja mislim da bi ovdje samo Umjetna Inteligencija mogla doci do nekog zakljucka. Mi ljudi smo tome nedorasli :D

sep 2019.

:popcorn::interesantno,kakva zanimljiva tema,ja samo pratim kako ce se odvijati situacija,cekam vikend za rezultate:D:spliff:
PalacZMAJ

sep 2019.

Trebalo bi momka uputiti na forum pa da ga ekipa dekodira za par dana.

sep 2019.

Za dva tjedna bi pitao..a gdje da kupim menke :) i koliko lumena mi treba?

sep 2019.

ma kakva dva tjedna opa,vidis da su mladi :D pito bi on za 5 dana smiley9934

sep 2019.

A sta je bilo sa onim sto se hoce..nece zeniti.Jbt postali smo bracno savjetovaliste hahah dobro je to :)
Minja3LEGENDA

sep 2019.

hahaha a konj e se ve dozvati pameti ....
BadiZMAJ

sep 2019.

baa sam to htio napisat...gdje je onaj ato je izabrao "ljubav"?smiley9934 nek svrati malo, da isprati ovu moglo bi se rei obrnutu situaciju...zanimljivo:popcorn:: :D

sep 2019.

nisu veterani mrtvi sem par izuzetaka laka im ph 6,5 zemlja :)) nego ko ce da raspravlja sa djecom koju lampu da uzme i kako da je spoji 15 godina i da li mu je sjemenka oplodjena :gled: medicinom se vec duze bavim a odavde dolaze pogresne informacije pa me to probudilo da malo objasnim noobovima da dzabe net ako nemas praxe u tom podrucju jer je sve individualno a ovo vidjeh kad sam ulazio i stvarno nisam moga da ne progovorim jer sam se toliko presmijao da je jana zasluzila savjet koji joj niata valjat nee :cool23:
KalahariENTUZIJASTA

sep 2019.

Meni je moj isto tako rekao, ali za alkohol. Ja volim popiti koje pivo prije. Proalo ga je . Strpljen spaaen, ne brini i tvoga e proi. Doe im neka kriza u glavu, nismo ni mi bolje, da me se ne shvati krivo. Ipak smo ovdje u manjini sude po komentarima :P

sep 2019.

Nismo u manjini :) samo smo neke izdefinisale davno neke stvari :D i to po kratkom postupku :gled:

sep 2019.

not remzi bolton stajl, aj houp?

sep 2019.

Ma neeeee,Sapfo mi nije ni blizu:zvezda::

sep 2019.

da vidimo sliku npr sexa dok ste napuaeni i trezveni svima bi nam ovdje bilo lakae, bacimo glasanje nakon tog i super...ovako svi moramo zamialjat da je bolje ovao ili onako.... :razvaljen::

sep 2019.

samo je pomislio pa i ja kada mi se neka ne svidja bas skroz popijem dva tri piva i mo~e :rofl: mojoj bivaoj je smetalo i jedno pivo tokom dana jer joj se poslije ne svidja ukus a kad je voni dan.... ne znam kako da vam objasnim ali izvu e i kamen iz bubrega::roor:: ovo je ipak univerzalni recept za srecu u simbiozi, sve ostalo su komplikacije ;)
nesalaLEGENDA

okt 2019.

ostavi ga...eto uzmi mene :)
fizzikaISTRAŽIVAČ

nov 2019.

ahahahah brate dobro rece i nasmeja :D:p

nov 2019.

Joooj moja Janoooooo :zvezda:: Ja bih sa mojim to lako resila, ovako :udarac:
fizzikaISTRAŽIVAČ

nov 2019.

bez nasilja u porodici, cemu sluzi onda vu:joint:
Jana22ISTRAŽIVAČ

dec 2019.

Samo da javim da je sve dobro proslo ide polako, gram po gram ::listomahanje:: nema vise svaa, samo duvanje i divno jebanje. Da sam znala da e mi doti na gospoa toliko pomoi u svemu, po ela bi svakodnevno davnih dana al sve u svemu, odnos nikad nije bio bolji i ne govorim samo o sexu nego openito o zajedni kom ~ivotu i slaganju.:ljubav:

dec 2019.

sve je dobro kad se dobro svrsi ;)
KönneRLEGENDA

jan 2020.

Sad joa za ini stvari pa u subotu nabaci ke ke, nao ale, aosi i starku, a onda opleti..ono noga iza atoka, neka nova spika i to! :razvaljen:::ljubav:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se