Jucer sam odbio test na droge i dobio sam kaznu 5000kn i zabranu upravljana vozilom B kategorije i planiram napisati zalbu, pa me zanima ima li netko iskustva s ovim i ako ima sto je on napisao u zalbi.
Da ne pišem sad roman, ukratko... mislim a i gotovo sam siguran da nemaš ništa od te žalbe sudeći po to tome da si dobio takvu kaznu i da su ti oduzeli vozačku tj. da si dobio zabranu upravljanja. Šta god da si napravio... misli i na pješake, nikad ne znaš šta se može desit, ali očito je nisi bio sasvim normalan (da si bio pod nečim). Sretno.
i kako ces da im objasnis zasto si odbio. ti si odbio, ok. za tako nesto je predvidjena kazna, kaznili te, ok. i sad ces ti da se zalis. kome i za sta. za to sto su te kaznili po zakonu jer si odbio zahtev sluzbenog lica
Obavezno napisi zalbu , naravno da ti oni nece kaznu oprostiti ali mogu ti je znatno umanjiti i novcano a i umanjiti vremenski zabranu , napisi da si bio u drustvu u kojem se pusilo u zatvorenoj prostoriji da ti nisi nista konzumirao i da si od straha odbio test , da ti je vozacka potrebna radi posla , da nemas novaca za platit toliko veliku kaznu bla bla bla ,, uglavnom nalazi se dobrahno kaznu ti nece oprostit sigurno al ako napises kulturnu zalbu i ljepo pognes glavu imas sansu da ti umanje , mislim nemas sta izgubit kaznu si vec dobio .
Ako se ne zalis oni smatraju da prihvacas kaznu i uvjete placanja.
Nemam iskustva sa kaznama za droge ali za prometne prekrsaje ih imam jako puno , svaki put sam se zalio i svaki put mi je kazna umanjena , a prvih par puta cak i u potpunosti oprostena uz opomenu .