VUTRA
ForumZajednicaOfftopicNapusavanje ortaka
LEGACY

Napusavanje ortaka

35 odgovora4,402 pregleda
KulerISTRAŽIVAČ

jan 2006.

recimo da imate jedno drustvo koje duva i jedno koje ne duva... da li bi ste napusili ono drustvo koje ne duva? ... ja sam napusio celo strao drustvo (one koji ne duvaju) oni ono ... prvi put duvali.. pa se pogubili... neznaju sta ih je snaslo...trnu im noge i ruke... lupaju gluposti... ja sam umro od smeha :))
xarabasENTUZIJASTA

jan 2006.

Pa recimo od mog drustva od navukao sam nekih 70 posto na vutru :)
KulerISTRAŽIVAČ

jan 2006.

hahaahha, do jaja :) ja sam ovima dao... i zasvidjalo im se... sad mamu im jebem duvaju a ni ne zovu me :twisted:
DA GURUISTRAŽIVAČ

jan 2006.

ne volim navlaèit ljude, jer sam imao ozbiljnih problema s tim i ne bih želio znati da sam nekome sjebao život iz zajebancije. Nemojte krivo shvatiti, ne mislim da je trava loša, ali može jako loše utjecati na ljude ukoliko se krivo ili prekomjerno primjenjuje. Tu prvenstveno mislim na posljedice kao što su razvijanje neodgovornosti, ljenosti, nezainteresiranosti za bilo šta osim pušenja itd. i nekad ljudi ne znaju izaæi na kraj s tim... al razmišljao sam napušiti mamu i tatu...skuhat im èaj...:)
GreenManAMBASADOR

jan 2006.

Pa verovatno je i tebi neko umro od smeha kad si vario prvih puta,zar ne?Vecini je bilo tako.

jan 2006.

Pitanje: hoæeš? neæeš? Ništa dalje od toga. Slažem se s DA GURU-om...Èovjek je biæe navike i kad odgovornost i ne-rad jednom preðu u praksu teško se vraæa u normalu. S druge strane, postoji genetska predispozicija Interesa. Nije kriva droga, veæ ljudi. Jer Priroda je pružila Drogu kao Svrsishodnost...a ne u zloupotrebe i mis-upotrebe. Inaèe, ovih dana roditelji su me obdarili nazivima diler, onaj tko navodi druge da se poènu drogirat i onaj tko traži da drugi preuzimaju krivnju za ono što ja "radim". Pošto mi nije svejedno primat ovakve epitete, koji se tièu mog odnosa s drugima, puno bi mi bilo gore kad bih ja bio makar onaj tko te natjero da popiš i èašu vode. Ako æemo veæ banalizirat u primjerima.
KulerISTRAŽIVAČ

jan 2006.

u pravu ste... mada ovi su sami trazili... ono bili radoznali... ja sta da im radim...:))

jan 2006.

Ja nikada ne nudim vutru... ali obavezno dajem ako zatrazi... dobro... ako izvalim da osoba vari onda nudim :D

jan 2006.

Hehe kobi, umro bi pop pored tebe :lol:
TripcoPOZNAVALAC

jan 2006.

A najbolja fora je kad neko, ko inace ne duva, stane na otvoren prozor da se ne bi napusio od dima u sobi, a ono, sve ide na njega.
dombaPOZNAVALAC

jan 2006.

danas sam lika koji se zakleo da nece pušiti travu navukao na travu :D ahahaha :D inaèe sveæina koja je samnom mora kad tad zapaliti!

jan 2006.

Ja ne navlachim druge, oni su navukli mene :D
xarabasENTUZIJASTA

jan 2006.

:lol: :lol: :lol: Ista prica i ovde.........
speedballENTUZIJASTA

jan 2006.

meni je nekako zadovoljstvo da prepricavam avanture nekome ko se nikada nije djirao kao ja.njemu s vremenom postaje jasno da to nije tako strasno kao babaroga i on se prikljucuje... :dj_zhurka:
Kool King TENTUZIJASTA

jan 2006.

meni je bila najveæa moša što me lik pita ocu mu dati dim.lik je asmaticar i nikad u zivotu nebi povuka ni travu ni cigare ništa.ja sam puka od smiha kad sam to vidia.u mom društvu picke niko nebi kupia a kad imam onda os meni dat dim i tako sve u kurac a uglavnom to niko nebi pusia.
TripcoPOZNAVALAC

jan 2006.

Kool King, pa jel' znaš onu od Peter-a Tosh-a "Bush Doctor", gde kaže "Only cure for Asthma"? Eh, da sam ja mome pokojnom dedi (koji je bolovao od astme) mogao da objasnim to... A kad je moj æale provalio da ja duvam, sve hteo da to ispita nenako, pa onako izokola, i kad pložismo karte na sto, kaže on, ma daj mi malo te tvoje trave, umreæu a neæu znati šta je to. Ja se dobro razmislim, i zajebem to. Znam ga kakv je, navuko bi se (uz to je anti-alko, pa bi mu ovo super došlo). Idi, b'e, da navuèem roðenog æaleta.
blackbringerISTRAŽIVAČ

jan 2006.

Ako vec idete neke ljude koji nisku duvali prije upoznavati s travom - nemojte to raditi povrsno. Bitno je da oni upoznaju filozofiju koja se nalazi iza duvanja i da ne budu lame korisnici. Vazno je da ih naucite kako trava djeluje i da ju ne zlorabe (napuse se i onda samo bulje u zid kao zombiji) vec da ju koriste u dobre svrhe. Tako nikad ni vi ni oni necete imati problema. Dakako, u slucaju da osoba koju zelite naduvati to ne zeli - odustanite. Osporavanjem necije slobodne volje ne mozete siriti duh slobode.
Kool King TENTUZIJASTA

jan 2006.

on je tra~io samo dim da proba kakvo je to.mislim da od nas 9 njih 5 nije probalo, bar u mojoj nazocnosti.

jun 2015.

:clap:::vutra::D:rasta:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se