LEGACY
moj plan!!!- a vi procjenite dali sam normalan?!
48 odgovora1,919 pregleda
16 REP32%
→ Istraživač
maj 2010.
maj 2010.#1
skupina ljudi(12 ljudi koji se zala~u za potpunu legalizaciju marihuane) iz jednog malog grada na istoku hrvatske ima plan. sakupljat e sjemenke marihuane bez obzira na njihovu vrstu i kvalitetu. cilj je skupiti 10 kilograma sjemenki. tada e posaditi sjemenke na ato viae mjesta gdje su sigurni da nee biti obraivano barem 5 godina( to bar kod nas nije teako jer je toliko minskih polja i minsko sumnjivih povraina, neodr~avanih auma i aumaraka). jedna biljka mo~e dati i do 500 sjemenki. nakon 5 godina zamislite? osnovni cilj ove akcije je rasprostraniti marihuanu u tolikoj mjeri da ju viae nitko nikada nemo~e iskorjeniti. tada kada bude rasla svuda oko nas viae vlastima nee biti mogue zabraniti njenu konzumaciju te e ju biti prisiljeni legalizirati. ja znam da e veina vas rei da nema aanse da to uspije, vjerovatno i je tako... ali recite, zar to nebi bila najbolja ostavatina koju bi mogli ostaviti naaim sljedeim naraatajima?
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
maj 2010.
maj 2010.#3
Spominjao sam i ja takav plan, neznam di je rasprava zavrsila.
Ali ako je ovoj babi uspjelo "zaraziti" :D njeno polje s vutrom (pa makar i industrijska) onda je valjda moguce
i u ostalim predjelima, posebno primorskim di ima vise sunca i zime su blaze.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-prijedoru-polje-samonikle-marihuane-dezurni-beraci-policijski-sluzbenici/390826.aspx
http://www.cafe.ba/vijesti/5856_Marihuana-raste-policija-cupa-i-nosi.html
Trip
ENTUZIJASTA309 REP27%
→ Poznavalac
Krejzy
POZNAVALAC1.139 REP60%
→ Ambasador
KrejzyPOZNAVALAC
maj 2010.
maj 2010.#6
i vi to onda mislite odrzavati?
jer vas nece one rasti i siriti se samo od sebe... to vam je valjda jasno, a kad netko to nadje, a sigurno ce naci eventualno, mozda ce alarmirat policiju a policija ce to posjec da se mogu kurcit po novinama... i mislim da si niste bas pravilno zamislili 10kg sjemenki :P ... to vam je poprilicna kolicina :P... evo samo kao kritika, ne kao pljuvanje
al nije razlog za obeshrabljivanje :pat:
sretno
Meskalito
LEGENDA8.982 REP40%
→ Zmaj
MeskalitoLEGENDA
maj 2010.
maj 2010.#7
Aj bolje neku normalnu organizaciju napravite , izdajte casopis ,organizujte setnje bratstva i jedinstva u celoj ex yu , organizujte balcan cup , ma milijardu stvari .
Postoje mesta gde ona raste divlje ali u prirodi se vrlo sporo siri bez paznje , mada travke medj minama zvuci kao lep naslov
Ja sam protiv te ideje ,dovoljno je sto raste broj growera i samim tim se siri
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
maj 2010.
maj 2010.#8
Buduci da 95% ljudi ne raspoznaje industrijsku konoplju od ove "nase carobne" :sun2:, efekt ce biti isti koju god zasadili.
A do sjemenja industrijske je lakse doci, znam da u Splitu se moglo u ducanima za ljubimce kupiti cistog sjemenja konoplje (za ptice). I to na kile. :maryjane:
Trip
ENTUZIJASTA309 REP27%
→ Poznavalac
Bob _Marley
ENTUZIJASTA366 REP42%
→ Poznavalac
Bob _MarleyENTUZIJASTA
maj 2010.
maj 2010.#10
dobra ideja ali slazem se da je to mozda nemoguce odrzavati jedino u nekim extra uvjetima problem je sto to nebi smjelo doci na ovaj forum vec tih 12 osoba to napravit bez icijeg savjeta,onda bi to uspijelo ali bi dobro trebali isplanirati plan za sadnju mjesta gdje nisu tolko naseljena ni opasna,to bi bila super ideja ali moj savjet ti je da nista nejde silom jednostavno bi se trebao naci negi drugi plan za legalizaciju ako je forum vec tu zasto nekrenemo sa idejama za legalizaciju mislim da bi svagi glas bio dobrodosao...ako ista drugo drzim ti podrsku....
PS.-a i dok vi prikupite tolko sjemenki trava ce se legalizirati xD
17 REP34%
→ Istraživač
dr.greentumb
ISTRAŽIVAČ89 REP26%
→ Entuzijasta
dr.greentumbISTRAŽIVAČ
maj 2010.
maj 2010.#12
bob je u pravu, bolje da se trud ulo~i u neki drugi oblik , neki izravniji oblik borbe za legalizaciju, jer zaato bi vlasti legalizirale travu samo zato sto je negdje u minskom polju izniklo hrpa biljaka, samo zapale, ili poapricaju, posje
u, ima 100 na
ina da se rjeae =/ bolje da hrpa ljudi napravi mirni prosvjed i informiraju ljude o dobrobitima naae svete biljke , prije da e tako netko posluaati...
ne ~elim popljuvati tvoju ideju, stvarno je originalna, ali mo~da maalo neefikasna :P
dr.greentumb
ISTRAŽIVAČ89 REP26%
→ Entuzijasta
dr.greentumbISTRAŽIVAČ
maj 2010.
maj 2010.#13
lol dok sam ja napisao post drugi bob je postao, mislio sam rec da je bob _marley u pravu xD
Bob _Marley
ENTUZIJASTA366 REP42%
→ Poznavalac
morbus_roy
ISTRAŽIVAČ109 REP39%
→ Entuzijasta
morbus_royISTRAŽIVAČ
maj 2010.
maj 2010.#15
nemogu vjerovati, na istu/sli
nu ideju sam i ja dosao prije par tjedana, sada imam posaeno oko 500 stabljiki diljem otoka ( neu re
i kojeg :P samo da je na Kvarneru), a oko 50-ak ih je ve niklo.. imam joa 2 kile sjemenja (naravno, pti
ijeg).. tako da, bit e zeleno :) ali glavni cilj moje akcije je bilo skrenut pa~nju bera
a,murje i aupaka na suprotan dio otoka sto dalje od moje farme..a ovo sto si ti planirao je sekundarni cilj.. iako mislim da bi bilo bolje organizirati neki ''pokret''.. kladim se da bi digli spomenik liku koji bi uspio izboriti legalizaciju vutre
Bob _Marley
ENTUZIJASTA366 REP42%
→ Poznavalac
Bob _MarleyENTUZIJASTA
maj 2010.
maj 2010.#16
hehe,slazme se,morbus_roy ako nis drugo mogu dobiti jedan dio od tvojih biljaka xD salim se
16 REP32%
→ Istraživač
maj 2010.
maj 2010.#17
svi mi ve dugi broj godina uzgajamo, i sakupljamo sjemenke, nakon ovogodianje berbe imaemo ciljanu koliinu ako ne i viae. ato se tie toga da e neko na sajt, mo~e nai njih nekoliko ali sigurno ne sve, sadnja e se napraviti u krugu od oko 30 km oko grada na viae od 400 lokacija, mi emo pokuaat, niata nam negarantira uspjeh. ali imamo volje. ato se tie nekakve organizacije, javnog istupa i slino: veina nas je zaposlena, a kod nas je druatvo toliko zaostalo da se sazna da konzumiramo marihuanu vjerovatno bi svi ostali bez posla,(iako nas je veina visoko obrazovanih). s ovim planom ubijamo slobodno vrijeme a ak neato bude od toga super, ak ne jebat ga, bar smo imali o emu maatat. a svejedno emo i dalje u~ivati u plodovima prirode. pozdrav svima koji su se osvrnili na post.
16 REP32%
→ Istraživač
maj 2010.
maj 2010.#18
jedna molba, nebacajte sjemenke! pasadite ih, bar negdje pored puta neka raste svuda, neka ato viae ljudi doe u kontakt s njom, lakae e ju prihvatit kada vide da je to samo jedna obina zelena biljkica!
JO` JEDNOM POZDRAV SVIMA!!! `IRIRITE DOBRU VOLJU I MARIJUANU!!!!
22 REP44%
→ Istraživač
morbus_roy
ISTRAŽIVAČ109 REP39%
→ Entuzijasta
SLO-Era
LEGENDA5.899 REP9%
→ Zmaj
SLO-EraLEGENDA
maj 2010.
maj 2010.#21
na posao"filoozofi" :)) devojke i mocmi su ve
na veliko krenuli na posao!!!
sretan rad
mr.dr.Smok
ZMAJ15.245 REP
43 REP86%
→ Istraživač
maj 2010.
maj 2010.#23
To bi bilo super.
Meutim...
Biljke ti nebi uspjele same od sebe, njima treba mnogo brige...10 dana suae i ode sve u 3 krasna! ak i da se nekim
udom proaire, kad bi lokalna ekipa to skontala izbila bi takva hajka na njih da bi nestale u najkraem roku!
Probajte, svaka
ast na ideji ali ja sam vrlo skepti
an.
16 REP32%
→ Istraživač
jun 2010.
jun 2010.#24
molim pomo, ajd nek moderator il ko ve ima na to pravo, nek obriae ovu temu i moje postove, unaprijed zvalan
maj 2010.
1 / 25
maj 2010.
jun 2010.