VUTRA
ForumZajednicaOfftopicI-Doser
LEGACY

I-Doser

48 odgovora4,478 pregleda

feb 2007.

I-Doser je ili pronalazak stolea ili dobar na in da se ljudima uzmu pare. Naime, re je o kompjuterskom programu koji simulira (zvukom) uticaj droga na vaa mozak. Neki ka~u da radi, neki ka~u da ne radi. Jednom presluaana doza se ne mo~e ponovo koristiti ve se mora kupiti nova (khmskiniteopetprogramkhm). Download p.s. Izbacio sam hemijske droge jer njih ovaj sajt ne podr~ava pa bi neko mogao da se navu e ;) p.p.s. Glasajte, pa ako se veini svidi onda da topujemo temu. edit: (Ne tako) koristan link: http://support.microsoft.com/kb/q216205/
gloss_zelenkyAMBASADOR

feb 2007.

Skinuo sam ve prije..ali nije radilo..ne radi ni sad...javlja mi neki prokleti error!... Shit...:ohno: .....

feb 2007.

Ja upravo sluaam...
BloodspillerPOZNAVALAC

feb 2007.

i "Jel te radi?"
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

Ka~e da e error kao ispravit u verziji 4.00 E a ato se ti e sluaanja ito sam da najbolje ugasit sva svijetla i totalno se opustit i prepustit glazbi ispraznit mozak e i trebaju vam kvalitetne sluaalice

feb 2007.

Stigao do 40% i batalio... dotle niata...

feb 2007.

ne znam,recimo slusao sam sad ovo "divinorum" i cinimi se kao monoton neprijatan zvuk koji traje pola sata! mada uz pravu koncentraciju ,ko zna...

feb 2007.

E jel mora da se slusa sa slusalicama ili moze i preko zvucnika?i jel mora do kraja da se odslusa?
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

Moraa na sluaalicama i to do kraja i ito sam okolo ka~u ljudi da radi ali nije ti to ko da si zapravo uzeo drogu tu ali vald radi a i ve sam reko ka~u najbolje u tami bez ometanja totalno se prepustit tome ja se mogu tak prepustit u stvari i glazbu i svaata ali mi neradi program ekam iduu verziju

feb 2007.

Glasao sam za DA jer ima nekog efekta, ako se poslusa u tami, sa slusalicama, i koncentracijom na zvuk... Kao sto rekoh efekta ima... normalno da ima, ko nebi popizdio nakon toliko ''tuljenja'' u usima... Isprobao sam to zbog ciste znatizelje, i pitanja "radi li"... ne namjeravam vise koristiti, jer je blesavo, i dosadno...
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

Nisam imo neku priliku uti al kako sam sku~io to je neka ambient glazba pomjeaana s aumovima i nekim noiseom i tako sli no vjerojatno mi to nebi bilo ni loae jer sluaam ja dosta tak neke ambijentalne i svakake glazbe ina e ako nekom treba viae tih droga imam ja link s njih jedno 80ak i tak to
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2007.

Sluao ju e kod lege najja u dozu peyote i cijelu u mraku le~ei s zatvorenim o ima i to ali nije radilo. Vjerujem da nije glupost radi to samo treaju vam stvarno dobre sluaalice tj. skupe i to one ogromne ko ato dj-i imaju i s tim bi trebalo raditi
Silent BobPOZNAVALAC

mar 2007.

Culi ste za brainwave generator? "Buka nikad nije obi na, tvrde iz firme Naromaa Solutions. Koristei EEG (ElectroEncephaloGraphy), medicinsko merenje elektri nih vibracija mozga o itanih sa povraine glave, ova firma je napravila program koji raznim zvucima i aumovima uti e na vaae raspolo~enje. Kako je definisano putem EEG-a, postoji nekoliko stanja: Delta stanje sa vibracijama frekvencije od 0,5 do 4 Hz (duboki san), Teta (4  8 Hz, neraspolo~enje), Alfa (od 8 do 14 Hz, relaksirano stanje) i Beta (14  30 Hz, uzbuenje i koncentracija). Program BrainWave Generator 3.1 se slu~i zvucima, pokuaavajui time da uti e na frekvenciju mozga i ukupno korisnikovo raspolo~enje. Ova stimulacija je dopunjena fleaovanjem ekrana. Program je opremljen raznim opcijama za podeaavanje zvuka, kao i vizuelnih efekata. Mogue je kreirati sopstvenu smirujuu aemu zvu nih i vizuelnih efekata. Ostaje otvoreno pitanje da li je ovo delotvorno, a pri koriaenju postoje i medicinska ograni enja na koja treba obratiti pa~nju" ^ http://www.sk.co.yu/2004/08/sitf03.html ^ Brainwave Generator http://www.bwgen.com Brainwave frequency listing http://www.lunarsight.com/freq.htm
RosieLeeISTRAŽIVAČ

nov 2008.

meni je bilo slabo od brainwave generatora. grozni zvukovi za sluaat, grozni. ja sam se navukla na BrainSync - BrainPower, neka Kelly Howell je autorica. nama se ovdje svidja.
The PunisherISTRAŽIVAČ

nov 2008.

ja sam provao sve ove jake i nista, totalni shit, jedino sto ti se moze desavat, da te s vremenom pocme bolit glava od zujanja, nista drugo
samo te dzaba glava zaboli, nish ne djeluje, shit...

nov 2008.

marva, u fazonu sam da probam, ali prijavljuje mi error "the file could not be found" na ovom rapidshare linku sto si posl'o....

nov 2008.

Nemora se kupit nova doza jer mozes skinut mp3 doze pa ih mozes stalno slusat.Inace kada ja slusam neku dozu uglavnom ju preslusam 2 puta pa mi djeluje rijetko kada mi od 1 puta. P.S. kada slusate doze ugasite svijetlo stavite slusalice legnite zatvorite oci i skoncentrirajte se na zvukove i trebalo bi djelovat
krasta-zgPOZNAVALAC

nov 2008.

ne misli tak,nego vise ne djeluje
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2008.

NAvodno mp3 doze ne valjaju zbog kompresije zvuka, nabavite krekovanu verziju tamo mo~ete stalno sluaat sto puta istu dozu ak vam se da

nov 2008.

Neznam meni je isto ako je mp3 ili krekirana skoro uvijek moram slusat vise puta
BugiPOZNAVALAC

nov 2008.

mene je nasa draga biljka davno navela da slusam muziku bez ometanja drugih osjetila... i cisto svaka muzika ima svog efekta... neka vise od drugih... pa kako i nece... izmedu ostalog, osjet za ravnotezu ovisi o zvuku.. dat cu vam ja mjuze pa je poslusajte na isti nacin i recite efekte... af...

nov 2008.

da, sve su to samo generatori zvukova na odredjenoj ucestanosti/frequency, pitanje je koliko su koji kvalitetno odradjeni, ja sam skinuo neke u okviru lucid dreaming mega pack , i nisam imao vremena sve lepo da ih preslusam, ali kao dopuna za odredjena stanja svesti koja individua zeli da postigne nisu losi, mada: a to su sve jako niske frekvencije koje uho i ne cuje, naime opeseg ujnosti je od 20Hz do 20 000Hz, mada je svako uopatavanje veoma diskutabilno, ali to je otprilike taj opseg, za podsecanje audio sistemi , dakle mozete osetiti jedino vibracije i to ukoliko posedujete iznimno jak audio sistem. Za usporedbu: p.s.
DirtyDENTUZIJASTA

dec 2008.

Pa kad ljude muce sa white noiesom lude i imaju halove....bar tak ka~u....a i u onom nekom dokumentarcu kad su americki vojnici dobrovoljno prosli legalne medote mucenja protivnika....isto je lik reko da je poceo ludit i vidio likove iz crtica.... Ali to ni droga nego mucenje tako i ovo valjda radi na principu izludjivanja + stimulirajuce/opustajuce frkvencije....tj. ne radi uopce. Sam joa trebaju prodavat dokumentarac u kojem ti objasne kak mos legalno imat halove od udaranja glavom u zid.... Vec bi se to na veliko koristilo da nest valja a to sigurno najvise koriste klinci i osobe koje nemaju pristup pravim drogama i "drogama" pa se ovak lagano opuste i maatju o halovima ili sta vec... A mi sretnici uzivamo u pravim stvarima....

sep 2011.

Hmm, mogu reci da me radi. Moram da napomenem da nisam do sada imao iskustva sa halucinogenima, ne znam sta bi tacno trebalo da ocekujem, mada me mnogo zanimaju. Jedino sam grass koristio 3:) Skinuo sam na netu besplatno u mp3 formatu peyote i LSD. Preksinoc sam probao peyote, zavalio sam se u krevet, mrak, zmurio, pustio na plejeru, ali nisam bio dovoljno koncentrisan, malo me smorilo, i mislim da sam malo zaspao, i nesto je zasustalo (ili se meni ucinilo da je) i iscimalo me da sam skoro bacio slusalice :D Ipak sam nastavio da slusam, i pomalo mi se prividjala crvena boja dok sam zmurio, ali sam izgubio koncentraciju i prekinuo. A kada sam ustao i upalio svetlo, pogledao u zid bio je nekako crvenkast, menjao boju u zeleno i tako :D Posle sam se osecao malo cudni, nista nisam sanjao. A sinoc sam gledao nek dokumentarac o DMT-u, izuzetno zanimljiv, i nakon toga slusao LSD. Ali sam ovoga puta bio dosta koncentrisaniji. Prvo sto sam primetio je toplina u rukama, zatim nisam mogao da ih pomerim, a kasnije sam osecao kao da su se spojile xD Osecao sam da mi oci lutaju, a prikazala mi se neka plava svetlost, poput mnostvo linija spojenih u jednu tacku, neko vreme se okretala igrala, zatim nestala a onda kao da sam video neki vulkan ili fontanu, nesto svetliji , boja se rasipala unaokolo, bilo je jos dosta toga ali ne mogu da se setim detalja bas najbolje, i tada se promenila melodija i puf, kao da sam odleteo iz svega toga, sve je nestalo xD Onda je poceo da me boli vrat jer sam se lose namestio, izgubio sam koncentraciju, nekao skinuo slusalice, ali je jos malo ostao onaj tezak osecaj u rukama, i pri otvorenim ocima su se pojavljivale neke boje, ali je brzo nestalo. Mislim da jhe bitno i da kazem da ono sto sam video dosta lici na slike iz dokumentarca koji sam prethodno gledao. Tako da, ovo cudo stvarno radi :D Probajte ljudi, ne morate kupovati, potrazite mp3 na netu, samo ispostujte pravila, da vas nista ne ometa, mrak potpuni, tisina, koncentracija i iz nekoliko puta bi trebalo da uspe! :) Pozdrav, nadam se da ce ovo nekom biti od koristi :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se