LEGACY
Čudesna godina uz Vutra org.
44 odgovora3,153 pregleda
Barbarossa
ZMAJ120.253 REP
BarbarossaZMAJ
jan 2016.
jan 2016.#1
Morao bih u pesmi ili makar kroz stih da sro
im pohvalu i re
o godini proaloj kalendarski; godini koja e joa dugo ostati u pluima, na osmehu i ovde na Vutri. Morao bih iste takve pohvale i re
i da sro
im o Vutri, uz koju je ta ista godina proala; Vutri koja je neposredno kriva za sve divne okolnosti u kojima sam se naaao, jer vreme koje sam kvalitetno proveo upoznavajui spektakularan svet growanja, pravih vrednosti i stvari koje su se u medjuvremenu deaavale, zaista nemaju cenu.
Vutra ogr. desila se tada kada je sve ostalo postalo bezukusno, dosadno i besmisleno. Ona se desila kad sam prvi put u ~ivotu osetio groznicu samoe; kada sam sa sebe kona
no skinuo svu prljavu i sraslu odeu za ko~u i ostao bolno ogoljen kao dete tek rodjeno. I bez foliranja, to jeste bio okida
svih ludih i prelepih dogaaja koji su usledili. Par godina iza, samo sam gledao sa strane, ponekad satima listajui forum ne bih li pronaaao reaenje za problem, a onda sam tako iz vedra neba odlu
io da postanem
lan i nesvesno sebi promenio ~ivot. Samoa viae nije bila problem, ve slobodno vreme gde sam kona
no postao gospodar svoje sree. I tu, na toj pozornici novih okolnosti, ~ivei kroz ovaj forum- doala je nova ljubav, sluaalo se mnogo lepe muzike, upoznalo se mnogo dobrih ljudi, za
ete su neke bebe; uz pesmu i Vutra org. se trimalo, bralo i sadilo...i rodiae se deca!
Evo, godina na forumu je proala. Mo~da nisam postao bolji grower, ali bolji
ovek svakako jesam. I sada kad tako emotivno i prili
no pateti
no rezimiram, shvatam da sam sada, godinu dana kasnije bogatiji za nekoliko neprocenjivih growova, 15-ak biljaka (uklju
ujui i nove lepotice u boxu), bogatiji za jednu divnu ~enu i dvoje prelepe dece; bogatiji za sve Vas ovde! I koliko mogu, odavde uzimam i koliko umem, ovde dajem. Godinu dana iskusniji jasnije sagledavam zna
aj postojanja ovog foruma. I u to ime palim buksnu, tebi u
ast i u svoju slast! }iva mi bila Vutro i svi mi sa tobom i kroz tebe! :) :vutra:
pipac1986
LEGENDA9.459 REP45%
→ Zmaj
pipac1986LEGENDA
jan 2016.
jan 2016.#2
:clap::predobro receno i rezimirano! Skidam kapu i zelim ti u ovoj godini jos vise lijepih trenutaka i svega ostalog sto si zelis! Isto tako bi pozelio i svim ostalim clanovima i simpatizerima ovoga fantasicnog foruma! Ljudi sretna vam i bericetna 2016.godina!:respect::let::wave::vutra:
BobiMan
LEGENDA5.339 REP3%
→ Zmaj
BobiManLEGENDA
jan 2016.
jan 2016.#4
Narod kaze: Dobro cini I dobro se vraca, a po tvojim aktivnostima na forumu rekao bih da si to I zasluzio.
Cestitam na svim uspesima u 2015-oj. Na dobrim biljkama I berbama, sjajnim temama I najvise na prinovama u porodici
Barbarossa
ZMAJ120.253 REP
BarbarossaZMAJ
jan 2016.
jan 2016.#5
Hvala Bobiman! :) I ja sam protekle godine u~ivao gledajui tvoje biljke. :D
Barbarossa
ZMAJ120.253 REP
cerak1000
ZMAJ17.727 REP
cerak1000ZMAJ
jan 2016.
jan 2016.#7
:thumb:}elim da ti ova bude joa lepaa i bogatija gledajui klince kako rastu!:cool23: Slo~io bi se s tobom u velikom delu napisanog, pogotovo da :vutra:promienila ~ivot i na
in razmialjanja.:rasta:
Nikada te nisam pitao, a gde nestate onaj prelepi fri~der?
Barbarossa
ZMAJ120.253 REP
BarbarossaZMAJ
jan 2016.
jan 2016.#8
Hvala dru~e! I ja ~elim tebi brz oporavak! :) Fri~ider je zavraio na otpadu... :razvaljen::
Rope73
ZMAJ17.941 REP
Rope73ZMAJ
jan 2016.
jan 2016.#9
kako se kaze,sve potpisujem Barba :)
Napokon nasao (i ja/mi) svoju Planetu,samo za nas.
:respect::vutra:
Barbarossa
ZMAJ120.253 REP
BarbarossaZMAJ
jan 2016.
jan 2016.#10
Da, neato kona
no virtuelno a viae nego dovoljno da bude realan ventil u vremenu kada se od banalnog i trivijalnog nema gde sakriti, a kamoli slobodno i smisleno ugadjati duhovnim i psihofizi
kim potrebama. Verujem da je privilegija imati svoj kutak ovde i ta
injenica me
ini veoma ponosnim...i napuaenim
ovekom! :D
GrobnaJama
AMBASADOR3.679 REP62%
→ Legenda
GrobnaJamaAMBASADOR
jan 2016.
jan 2016.#11
jako lijepo receno :)
malo sam i sebe pronasao u tome, a vjerujem da i ostali :puuuh:::respect:
Barbarossa
ZMAJ120.253 REP
BarbarossaZMAJ
okt 2018.
okt 2018.#12
I nakon dve godine od ove pri
e...joa sam tu...
Danas nekako nostalgi
an, pla
ljiv, tu~an...vrtim seanja, gledam ata sam radio, pisao, sadio...i otvaram novi Dnevnik uzgoja, kad ono ravno tema trideseta!
Pa kako to vreme leti...evo i klincima skoro tri godine, ~ena joa tu, fala bogu...ja joa na Vutri, stariji nekako al' isto dosadan s mojim pisanijama; podjednako posveen i dr
an kao prvog dana...
Bilo je dana kad sam se borio sa sujetom, sujeta je
esto dobijala bitke...al' bijem i ja nju nekad; bilo je iskuaenja i bie ih...
A
esto,
esto se setim tog nekog davnog leta kad sam joa samo gost bio na Vutri, stidljiv, neodlu
an...i plaaljiv...
A sada...imam viae sedih u bradi, mnogo viae sedih...iskustva imam malo i delim, sve delim...ostalo se nije mnogo promenilo...pa dogodine kod teme
etrdeset i neke da rezimiramo... :)
}iva bila Vutro! (i oprosti na patetici) :vutra::respect:
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
okt 2018.
okt 2018.#13
samo ti budi patetican kume, i to je ljudski. cestitam na 30oj temi, to se zove aktivno ucesce i nesebicno deljenje iskustva, samo cepaj bro :thumb:
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Papa RomeoZMAJ
okt 2018.
okt 2018.#14
Razmisljam sta napisati, a ne uvrijediti autora...
Pateticaru mojne da njaske, vec nastavi sa onim "crticama".
Kako te nije stid naroda zapustiti ih i prepustiti mahovini i korovu!?
Barbarossa
ZMAJ120.253 REP
BarbarossaZMAJ
okt 2018.
okt 2018.#15
Eeeee @Papa Romeo vidim ja sve zapuateno, neka duhovna praznina...kad ono nema "Crtica" na forumu...
Morau, Papa, skinuti blokade sa inspiracije da raskr
im taj "korov i mahovinu"....i nek' si mi rek'o! o_O
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Barbarossa
ZMAJ120.253 REP
BarbarossaZMAJ
okt 2018.
okt 2018.#18
@VenloNL uvek odaberea da budea pesimista u pogreanom trenutku :rofl::D