LEGACY
Pomooc
18 odgovora978 pregleda
Saep
ISTRAŽIVAČ111 REP41%
→ Entuzijasta
SaepISTRAŽIVAČ
nov 2013.
nov 2013.#1
Ovako duvam vec 4 godine i sve je biloo full do jaja do pre mozda jedne godine kad sam polako upado u neki los trip. Desava mi se da celoo teloo me boliii srcee mi brzo kucaa tripujem se da mi ide krv. Ne znam sta vise da radim dobijam strah da mi se nesto ne desi a tolko bi hteo da se naduvam. Ako neko zna da mi kaze dali su to realni tripovi i kako da iskuliram sve to kad se previse brinem?
Just_natural
ISTRAŽIVAČ88 REP25%
→ Entuzijasta
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
nov 2013.
nov 2013.#4
To su simptomi anksioznosti, bolest modernog vremena. Jednostavnije re
eno napadaji panike. Znaju se pojaviti simptomi kod malog postotka dugotrajnih konzumenata a vutra naj
eae slu~i kao okida
a ne razlog takvog stanja. Razlozi su nam veinom pred nosom, od druatva do dnevnih navika, loae prehrane, nedostatka aktivnosti, zanimacije i sli
no. Kako to iskulirati, hmmm? Veina ljudi koju poznajem da je imala problema sa takvim stvarima je sad navu
ena na helex i sli
ne legalne opijate iz razloga ato nije htjela promijeniti navike pa su se obratili psihiu i fakti
ki su sada u joa veim govnima. I sam psihi im je rekao da sve to dolazi iz glave, tako da ti je moj savjet da promjenia neke od navedenih stvari openito u ~ivotu pa e se onda i stvari u glavi slo~e laganini i taj feeling nestane s vremenom. udo je taj ljudski mozak ;)
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
nov 2013.
nov 2013.#6
Ovo je dovoljno podataka za babu Vangu ili za nas... ali da bubamo dijagnozu :)
''Duvam ve 4 godine''.....sada imam godina 17,20,30,46 (mo~da bi se dalo iz godina ia
itati poneato)
''Boli me 'celo telo''... reuma,fizi
ka neaktivnost,gripa te hvata,itd...
''Neznam ata da radim''... mo~da pronai posao,cura (de
ko),vlastiti stan,financijska neovisnost
Prvo rjeaavanje problema onda za u~itak ide kao nagrada joint :)
Vu ing.
POZNAVALAC1.144 REP60%
→ Ambasador
Vu ing.POZNAVALAC
nov 2013.
nov 2013.#7
Ali ko da si mi procitao misli!
@Saep najgore sto mozes da uradis je da se naduvas (napijes, nasmrces...) ako imas probleme u zivotu. Bilo kakve, nisu svi vezani za egzistencijalna pitanja. Kad te ostavi devojka pa se napijes obavezno ide to vece neka tuca ili neka pizdarija. U principu ne moze covek da uziva ni u cemu ako ima neku muku. Ja kad imam problem s poslom a odem na letovanje to letovanje mi je cisto bacene pare i vreme. Jbg nema bezanja.
E sad mozda kod tebe to nije slucaj, mozda samo previse poduvas pa te zvekne jako sto recimo meni nije prijatno. Ili pusis neko sr*nje. Ili pusis pa preteras s picem i sl. Jbg nagadjam jer ne znam celu pricu. A ako te vec godinu dana prati "los trip" mozda svaki put kad duvas podjes od pretpostavke da ce da te lose radi
nov 2013.
1 / 10
nov 2013.
nov 2013.