VUTRA
ForumZajednicaOfftopicNovac
LEGACY

Novac

18 odgovora999 pregleda
ReacherPOZNAVALAC

mar 2011.

zanima me vaa odnos prema novcu,i bez muljanja molim!? ~elim bezobrazno mnogo novca :)
SekachAMBASADOR

mar 2011.

A tko ne zeli?
HighBadgerPOZNAVALAC

mar 2011.

Ja!:icon_lol:
nightpianistISTRAŽIVAČ

mar 2011.

Ja ~elim puno vutre, da mi nikad ne sfali! 4:20 forever every day all day..:) Kako je dobra pljugica ;)

mar 2011.

Jebea novac, ja sam za robnu razmjenu. Druge stvari me vesele a lova je samo nu~no zlo. Nakaradna je to mjera vrijednosti, ako mi ne vjerujete zapalite pa pro itajte debelu re enicu ponovo.

mar 2011.

Sla~em se sa ribljim! Nametnuta mjera vrjednosti koja pogoduje odreenom broju ljudi.

mar 2011.

Pogledajte si Zeitgeist (bilo koji od tri, a posebno 2. gdje je cijeli posvecen novcu) pa onda mozemo raspravljati o novcu... Ja sam veliki protivnik te mjere i kad bih mogao bez njega, rado bih......
SekachAMBASADOR

mar 2011.

Ali ne mozemo...pa je bolje imati ga nego ne imati...
TarkiPOZNAVALAC

mar 2011.

Ja bih gro para... Jer ko e to da plati? http://www.youtube.com/watch?v=60vCRm66JJM Jedini mi je problem s novcem, to mi je dosadaanje iskustvo pokazalo... Kad imaa mnogo para imaa i previae prijatelja.
HighBadgerPOZNAVALAC

mar 2011.

Novac postoji samo u ljudskoj svesti. To je u stvari obican papir kome su ljudi dali neku vrednosti, a u stvari je bezvredan! Da novac odjednom nestane, tako bi se svet procistio...Ja sam za naturalnu razmenu! :D Zeitgeist je to dobro objasnio...A negde sam cula/procitala da postoje i ljudi na nekim americkim farmama koji proizvode sami za sebe sve sto im je potrebno tako da im novac i nije potreban u sustini.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se