VUTRA
ForumZajednicaOfftopicSta vam je najdraze kad ste napuseni?
LEGACY

Sta vam je najdraze kad ste napuseni?

514 odgovora43,499 pregleda

jul 2009.

Ovako svak ima nesto svoje sta mu je ono ajme...upast u tupilo,smijat se sa ekipom,zapalit solo i tako te stvari...pa sta je vama najdraze od svega kad ste napuseni ne samo radit nego i neki osjecaj... :bong7bp:
majklISTRAŽIVAČ

jul 2009.

znam shta nije... kad mi pas prdne pod stolom...
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

jul 2009.

iaenje, tj. usisavanje, brisanje podova i praaine s namjeataja, zatim iaenje kupaonica, podruma i tavana. Ludilooooooooooo... :icon_lol:
majklISTRAŽIVAČ

jul 2009.

da i ja obo~avam chistit napusheno, ali mi je zato stan prljav stalno :)=

jul 2009.

ok vi mene zajebavate .... ja sam pita ozbiljno...
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2009.

Volim gol hodat po kui i prislanjat tijelo na drveni namjeataj, takoer mi je guat prislanjat si aae staklene ili bilo ata stakleno na lice, nije da te stvari radim isklju ivo napuaen ali puno je bolje nakon jointa, posebno ovo sa staklom
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

jul 2009.

Ja sam ozbiljno odgovorio. :sun2:

jul 2009.

:vb_whip:

jul 2009.

hahaha a kralju moj ok onda :icon_lol:
HeadonistAMBASADOR

jul 2009.

kad sam napuaen, najdra~i mi je joa jedan joint
a ko je prvi po eo ;)))))) gledam samo da se opustim i ato viae da se opustim, jer kad si opuaten, mo~ea zvijezde i po svjetlu gledati
majklISTRAŽIVAČ

jul 2009.

basket
delboyLEGENDA

jul 2009.

Pa predobra kombinacija (bas od maloprije) zaletit se negdje u prirodu,uzet soka i dovoljno junkfooda i chillat sa ekipom dok nepostane prehladno.Recimo to je dnevna opcija ,za svaku ve er...hehe :) Ako je vrijeme gadno,onda kod nekog na viksu,ili negdje (gdje) si siguran od incidenata,onda je sve opuateno i ostavljeno na istu u~ivanciju... Svaata se mo~e, ali u glavnom road tripovi & kampiranja su mi omiljeni. Gitara,vatra,par dobrih ljudi i dobro raspolo~enje uz joint. ;)

jul 2009.

:thumb:

jul 2009.

Bitno da je drustvo oko mene i da je dobra zezancija ;) -Roll, roll, roll a joint, twist it in the ends, light it up and take a puff, then pass it to your friends ;)
Yami_RazielAMBASADOR

jul 2009.

muzikkkaaaaaaaaaaaaaaa :D

avg 2009.

+ 1 napunim vinamp tehnom,navarim se sam u tri ujutru i legnem....RAJ. okej,kad je devoka kod mene - sex nam je prioritet. :)
vala kad sam napuaen ne biram niti mislim inae sam ustanovio da volim ~ene zavodit :) najdra~e mi je joa da sebi budem ato dra~i
chupoAMBASADOR

avg 2009.

meni kad sam napusen najljepse je rolat drugu.. a kad nemrem vise rolat onda krevet i pink floydi
HeadonistAMBASADOR

avg 2009.

bravo chupo, tako i meni naj eae izgleda ve er kad puaim :D
LucidDreamAMBASADOR

avg 2009.

Chuck norris je brojao do beskonacno.Dva puta.

avg 2009.

5 :)
ROXPOZNAVALAC

avg 2009.

Najdraze mi je solo meditativni mindset nabacit, znaci napusit se i stavit dobar psychill, i zatvorit oci i pratiti CEV-ove. S ekipom najvise volim jednostavno pricat sto god ti izleti iz uma u taj trenutak i na kraju ispadaju pre random i presmijesni razgovori. Iako, nevolim pusit u velikim skupinama, 3-4 osobe najvise

avg 2009.

sve vise je previse :)
M_tinaISTRAŽIVAČ

avg 2009.

definitivno u bilo koim uvijetima gdje god da jesam napusena,, meditacija, vizualizacija ,, uz malu glazbenu pripomoc he he,,

avg 2009.

Kad se napusim,najvise volim da se sa ekipom malo provozamo kroz grad,autom ili motorima sasvim nebitno,a posle toga naravno jos se dopuni koji pajp i tako:)

avg 2009.

Jednom sam se toliko prebio s nekom domajom, da nisam mogao ko zna koliko dugo da ustanem iz fotelje, a usput sam imao osecaj da je oko mene voda do kolena, i da sam poceo da plutam.:rasta1::shit:..
PimplaManAMBASADOR

avg 2009.

Kad se napusim volim popit pivu,bacit igru sa frendom na netu ili u prirodu se zajebavat sa najblizima :sand_play:. :rofl::rofl:
ope mi netreba druatvo ni zajebancija ni smijanje... tj dobro doe nekada... ali najviae volim solo, sjednem na pod ( nema aanse stolac :D ) , pustim si zikicu i ilanje uz to... slike kroz glavu , razmialjanja, ideje... vizualizacija muzike koju sluaam

sep 2009.

Evo ja sam danas otkrio neato ato mi je odma priraslo srcu. Ubio se sa frendovima ko stoka, zavraili u pe enjari na evapima i rekoh idem zujat okolo. Hodam po livadama i aumama, lagani povjetarac i neki opuatajui dub tipa Younger Brother ili Ott, e spojia se sa prirodom i samo u~ivaa. Pre dobar osjeaj.

sep 2009.

Razmisljati,obozavam razmisljati...traziti solucije za probleme...a onda motam iduci joint kako bi bolje promislio =)
Big LLEGENDA

sep 2009.

Moram ovo re jer me uvijek zanimalo dal se joa nekome to dogaa... Uvijek kad se naduvam, bez obzira bio to blunt sa 10-kom u sebi ili neka lajtuaa od mrvica, uvijek mi se sljedee dogodi: 5-10 minuta nakon ato se ugasi, vruina me dere bez obzira kolko ledeno vani bilo, u~asna vruina, ALI BEZ ZNOJENJA... to traje nekih 15 minuta, nakon toga polako nestane i vratim se na normalno, a onda me odjedanput po tijelu (licu najviae) prou nekakvi hladni, u~asno hladni trnci i traju samo par sekundi i dalje je sve normalno... Stvar je u tim trncima, kao da me netko ledenom vodom prolio al naravno, nisam mokar ni niata, samo se naje~im ko kreten.... to mi je bez dvojbe najja i osjeaj kad sam high, a poslje njega idu: "tiaina, marley i zatvorene o i" (mi to zovemo TMZ), to je nea prejebeno kad zakljucaa na onu muziku, doslovno uea u pjesmu i na sve drugo zaboravia.... I da, neko je reko da nevoli u velikim skupinama puait, meni je najdra~i broj 3, nekako najbolje..... Viae od 4 mi se ne svia.... Eto... :D
TeZiISTRAŽIVAČ

sep 2009.

Kad se napusin ako san vani nedi onda obavezno slusalice u usi i DnB/DnB Reggae, ako san doma isto to samo priko zvucnika ;) bude mi prejebeno onda

okt 2009.

pustit si najbolju glazbu, sjest sa frendom u auto i vozikanje :D

okt 2009.

ja volim uzet revolver stari koji mi je ed dao i igrat ruski rulet sa zadnjim metkom bas gust gusteva uz zesci darkcore hardcore imba ultra opa njiha iha tehnjava

okt 2009.

:tovarenje_banana:napuaeni sex

okt 2009.

Nadamo se da ce ti se osrecit. :ohno:

okt 2009.

ko zna:D? sve jre relativno isto tako kao i dok si napusen :D

okt 2009.

uvijek mi je draze zapaliti u kuci, a onda muzika, hrana...u zadnje vrijeme i filmove,a nikad to nisam radio. tako sam skonto da je Rambo 4 remek djelo
ahahaha .. je je.. znam i ja ponekad pogledat neki film koji mi ina e nie tolko zanimljiv.. i onda zapravo sku~im kolko u njemu ima pametnih stvari

okt 2009.

d'best :thumb:
green_floydISTRAŽIVAČ

okt 2009.

mozda zvuci gej al najvise se volim napusit sa jedna dva frenda.. smijalica i zajebancija .. naravno tu je hrana.. obozavam jest inace ...pod utjecajem sam ko amerikanac od 450 kg.. nikad dosta :D :chef2: :hehe:...

okt 2009.

tla iti Tamaru :costumed-smiley-027:vb_whip:
SkunkishaISTRAŽIVAČ

okt 2009.

Najdrazha mi je beseda uz shetnju po mogucstvu u prirodi,razmishljanje itd. Volim i razmene nezhnosti sa zhenama,postanem pravi romantik.Samo toga malo redje ima od ovog gore. :)
LucidDreamAMBASADOR

nov 2009.

@green floyd Ma kakvi gej,to je najbolji chill.Nema guzve.Nema kretena.Nema sranje.Provereni ortaci i najdraza nam Ganja ;) @Sakisha Word.

nov 2009.

Lepo od vas ima nas bas razlicitih :)
prvo srolam pljugu pogledam nebo vidim dugu. srknem dim-dva kad ono vijuge mi otvara. malo levo, malo desno napravim mjesta nije mi tjesno. a onda srknem je do kraja i to je to, meni do jaja!

nov 2009.

NAJDRAZE MI JE SA EKIPON NEGDI SE ZBOKSAT UPALT RASTA LEGALIZUJ I VALJAT GLUPOSTI SMIJANJE OPUSTANJE ROLA SE DRUGA OJA A TEBI SVE RAVNO DI E` LIP`E ps:~ivot je iluzija nedostatkom THC-A ................jedna dubokoumna misao
green_floydISTRAŽIVAČ

nov 2009.

jebeno duboko :D

nov 2009.

ahahaha lepo lepo.... :icon_lol:
green_floydISTRAŽIVAČ

nov 2009.

defintivino XD mada ta nikad ne ispadne dobro jer je presmjesno nesto sastrane pa vristim XD
Noname_ENTUZIJASTA

nov 2009.

tu smo! to je taj rad:sun2:
LucidDreamAMBASADOR

nov 2009.

Muzika,sok,slatkisi,filmic komedija. A i takodje kad sam ozbiljnog raspolozenja, meditacija,vezbanje astralne projekcije,med.na trece oko,retko vizualizacija.Sve ide,kako da kazem,tecnije,kad je ganja tu.A sto se lucidnih snova tice,bujniji su kada sam high. Naravno,ovo je samo uz ovakvo raspolozenje,koje je eto cesto,ali kada sam raspolozen za smeh onda ona prva varijanta sa filmom i slatkisima... :)
meni je sve dobro kad sam navaren a ima par zanimljivi stvari koje posebno volim... :)
MedoZGBENTUZIJASTA

nov 2009.

ma meni uvijek sa ekipom najjace... negdje vani ugl da je vristanje i smijanje do bole uvijek ili u garazi kad halamo poker ne vjerujemo koliko smo glupi i kak igramo i urlanje od smijeha :D
green_floydISTRAŽIVAČ

nov 2009.

potpisujem :D
TarkiPOZNAVALAC

nov 2009.

ma i meni je baa nekako dobro puait vutru ovu ljubi astu, rozastu, naran astu... ili su to voke bile? hmmm :D

nov 2009.

slusam dub i molim se da dugo traje
dub, old skul hop, pijenje cappya od naran e, spavanje, seks (obostrano high), kikiriki, film i krevelj sa legom :D
upitnik???LEGENDA

dec 2009.

Obi no kad sam napuaen a to je rjetko jer puaim baa dugo i puno zamotam joa nekih bar 10 d~oja...... A u zadnji par godina kad sam napuaen uem u box i dalje puaim pa psujem sve po redu stabljikam i pjevam da budu bolje..... Skroman sam nema baa neke prohtjeve.. Usta su mi suvlja od ovog bita.. Katastrofi no vrime ,katastrofi ne rime se dime sve ode u tri piz.. materine..... Jebte nemam viae strljenja ja sam uzrok globalnog zatopljenja.... Sada skidaj robu svu,meni je vrue tu .zato ato sam vru zato ato sam vru...... Cjev na sljepo nici .krv na tipkvnici,kvar na ko ici... Noga na gasu upaljen nitro , noga na gasu trkase sa vitrom.... Mandaluziski pas re~e oko britvom , Mandaluziski pas sa kumpirom i blitvom.... :sick::sick::sick::sick: Ako je tko sluao ovo na kraju onda zna kako mi je kad se napuaim........
extranoizeENTUZIJASTA

dec 2009.

ahahahahaaaaa dobre rime :rofl:
MedoZGBENTUZIJASTA

dec 2009.

definitivno ta 3.... nema nia ja e kad spojia to sve zajedno! ugl nekaj za grickat al kikiri je po tome najja i kad si high..
mjesecarLEGENDA

dec 2009.

iskreno sve radim napusen,cak i u teretanu idem napusen,al sex je na 1.mjestu...zenka i ja se lijepo napusimo pa u krevet 1-1,mogu vam rec da se zenke lijepo napale od thc.poznato je da on potice lucenje dopamina-stimulativni mozdani hormon,a taj hormon zenke potice na sex i za njih je taj hormon kao za nas testosteron-il tako nesto slicno ako se ne varam,a iz iskustva sam se uvjerio da je zenka razigranija posle joxa,ko je probao moze potvrditi
PimplaManAMBASADOR

dec 2009.

Piva,trava i igra neka na kompu a dota pogotovo na netu je za mene carski.To je za mene zakon :D I jos produciranje glazbe mi je vrhunski,do~ivljaj je puno bolji pa si i kreativniji,to me zna totalno ubacit u adrenalin da se tresem koliko me pere.
BugiPOZNAVALAC

dec 2009.

DotA!!! ahahahahhaha... siam se kad sam u partiji pri ao sa njemcima o Low Stress Trainingu i po~utjelim listovima... kako mono..
prvo pozdrav svim braci i sestrama po plucima:-)...sto ja najvolim naduwan radit...???....bilokakva kreatiwa,uglavnom mi pod utjecajem vitamina T H i C dodje ideja il inspiracija za napravit nesto....uzmem neko staro pojacalo il cd player il zvucnike pa raskopam...pa promjenim elektrolite pa se cudim kako to dobro radi pa modificiram ponesto..pa onak nit zasarafim nit ista ofrlje spojim sve samo da sto prije cujem zvuk....pa smotam jednu...pa upalim pojacalo i taman dok se amp zagrije poduwah...e onda...the chill.... a nekad i samo izadjem na polje iza zgrade pa se prosetam pa skurim pa se vratim da samo slusam ziku,nekad mi se nis ne radi,mora da zima ima velik utjecaj na mene,po ljeti druga prica,prirodica...chill...kawica..pa opet chill......
PimplaManAMBASADOR

dec 2009.

DotA!!! ahahahahhaha... siam se kad sam u partiji pri ao sa njemcima o Low Stress Trainingu i po~utjelim listovima... kako mono.. Nema bolje kad jos upadnes sa ljudima na netu u neke spike zajebancije.A kako sad nisam doma pa mogu pusit u sobi jer inace kad sam kod staraca priko nekih praznika bija i slicne moram ici na balkon a sad kad sam sam srolam si topa i onda popusim par serija dok mi heroj ide u bazu na hilanje,pa pustim da se ugasi.pa kad poginem jos par serija i tako,uzivam svako malo paleci i lagano pijem pivicu.Svasta sam proba i svugdi bija ali ovo je najzahvalnija pozicija.Nema paranoja,nema zivciranja,krevet je blizu,mlad sam a vec sam ostarija.***** ti kvantnu fiziku.
green_floydISTRAŽIVAČ

dec 2009.

eeee pago od jagode :D

dec 2009.

da vodim ljubav...
green_floydISTRAŽIVAČ

dec 2009.

sljedeci put kad ce te bit pod utjecajem predrage nam biljke poslusajte ovo http://www.youtube.com/watch?v=cOeB4oANTVg ..nesto.. pre pre pre ljepo :D
extranoizeENTUZIJASTA

dec 2009.

svasta, al baa mi je prisjelo sranje lol :icon_lol:
green_floydISTRAŽIVAČ

dec 2009.

jelda da je dobro..
extranoizeENTUZIJASTA

dec 2009.

ma fenomenalno. kakva lakoa...pa tek kontrola :rofl:
CAMENTUZIJASTA

dec 2009.

stand up comedy : wanda sykes margaret cho ili sluaanje mjuze i itanje knjiga... iako ih samo gledam ..........
mali.medoPOZNAVALAC

dec 2009.

...popit 2 piva pa zapalit joa... a poato sam sklepo neki lahgani VAPORAJZER-veseLOLoLoLoLoLoLoL

jan 2010.

mjesecar slazem se da su zenske dosta razigranije nakon jointa....a sto se tice opcenito teme sto volimo radit!!kad nema zenske brate jopint pa Counter-Strike Source pa jos jedna joint pa pustis malo bob marly-a pa u krevet!!!!heheheh
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

jan 2010.

Puno puno puno puno hrane... pecena slanina,masne kobasice,kumpirici frigani,ramstek,biftek.mmmmmmmm i puno puno slatkisa... i Naravno bacit svirku na bubanj(puno vise inspiracije,ludnica)

jan 2010.

zezat se :) hehe smijeh, ali prije mir
RedShAMBASADOR

jan 2010.

tocno ovim redosljedom... sex (jos ako moze koja tokom...mmmm), film, hrana i razgovor :)))
rizlaISTRAŽIVAČ

jan 2010.

:vb_devil::assshaking:
RedShAMBASADOR

jan 2010.

heheh rizlo, odusevljen? :)) lijepo je vidjet da si jos uvijek tu negdje ;)
BeyondLEGENDA

jan 2010.

dub, psy trance, pa onda joa duba, pa onda il/psybient, pa onda tek neko smijanje, neka pri a, a sve ostalo je tlaka (i napuaen i nenapuaen)
ultra'90ENTUZIJASTA

jan 2010.

Sta mi je najdraze? Pa pojesti jedan dobar kebab, zalit sve to pivcugom, zapalit jos jednu i zajebavat se :)
Stoned SoulISTRAŽIVAČ

feb 2010.

Ja bas nemam iskljucivo neke zestoke tripove od kojih bih se mogao odvalit i slicno. Inace mi se desavaju stvari spontano, jednostavno chillam uz muziku koju volim, ili citam knjige zime ili igram igrice, ljeti je najbolje otici na jezero ili igrat basketa na igralistu, sunce zari, ubija u mozak, afff, nema nista bolje od toga.. :)
FrulaENTUZIJASTA

feb 2010.

gledat frendove kak se sprzeno ponasaju, s ocima kao u demona ;)

feb 2010.

sluaat Prodigy, kartat, pit kavu, jest okoladu i sve ostalo jestivo, crtat posebno volim...i tak to :D

apr 2010.

sve ato volim ina e, samo ato mi tada izgleda kao neato ato bi mogo raditi do kraja vremena. ako sam sam, itanje uglavnom, ako sam s jednim drugom, igranje aaha, diskusija o raznim temama, gledanje filmova, amaterska produkcija muzike, pijenje kafe negdje vani na suncu, sluaanje muzike razne, voe, sokovi, jelo i naravno vrhunac svega sex s partnericom
SvetilistPOZNAVALAC

apr 2010.

:ludaci_lol:
Bob _MarleyENTUZIJASTA

maj 2010.

a ugl,sve je dobro kad si high,meni ponajviae u~ivati u nekim okusima poput cokolade jer je mnogo intezivniji okus,cokolada zna biti tolko gusta da jednostavo joj nemozes odoljeti te se najvise smijati sa friendovima i pjevat napuseni konana i popaja,potom gledati neku komediju a naposlijetku lec u krevet i zaspat tada ponajvise uzivam u spavanju :D
najbolje je igrat ps3 sa nekim nema boljeg jos ak igras fifu il ufc a joj milina

avg 2010.

ja volim da kad sam sam gajbi narivam se ko zverina i sednem za komp da igram CS :))) i tad dobijam sesto culo svaki hed je moj trip trip je full,mada ima jos dosta stvari koje volim kad sam narivan,naravno sex i blea sa 2-3 drugara...sex naravno ne sa 2-3 drugara nego sa devojcicom mladom :) pozz

avg 2010.

devojcicom mladom ne znaci da sam pedofil ni ovo
SekachAMBASADOR

avg 2010.

Dobro da si to razjasnio...da se ne uplasimo... XD

avg 2010.

citao sam pravilnik koj kaze da mora sve da bude jasno :)))
NimphaISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Tad volim raditi sve ono ato volim i kad nisam napuaena...dru~iti se, gledati film, itati neato, jesti... :icon_smile:
nightpianistISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Fora mi je kad brutalno strgan motam...jedva jedvice, nikad ne pogodim omjer duhana i uvjek je sjebana :D
SiDAMBASADOR

avg 2010.

Xbox - Pro Evolution Soccer, mafia2 itam knjige dosta...

avg 2010.

I ja sam od ju er na mafiji2:)Sad sam clear pa ne igram:rofl:
DolfENTUZIJASTA

avg 2010.

noc sa gomilom dobre trave treba da obiluje sa dosta hrane pica i dosta smeha ali kad sam naduvan kao konj trudim se da tad nema nikakvih obaveza cimanja samo chill out a kad duvam solo voli slusati manu chaoa i neki stari jamaica dub plate a dobar je i demian marley

sep 2010.

chillat i gledat napusene prije kako rade sranja i bacit malo na cod2 :))

sep 2010.

ajoooo jednom prilikom sam shvatio ato mi je najbolje radit kad sam high! offroad s frendovima...imamo 2 lade nive i vozikamo se po aumi,plinovodu i tak... a taj prvi put kad smo se napljugani vozili jaoooo to je bilo preprehebeno!!! 1.1.2010.,krenuli smo popodne ostalo joa vutre neke od novogodianjeg slavlja,to smo zdimili i gas...a percepcija ono...straana...tak da smo uletili punom brzinom u neki potok voda do volana...uglavnom bilo je smijeha,straha...ma svi mogui osjeaji su se pomijeaali od tada na vo~nju ne bez par g

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se