VUTRA
ForumZajednicaOfftopicCrvi
LEGACY

Crvi

10 odgovora838 pregleda
Bobo ShantiENTUZIJASTA

maj 2019.

Pozdrav kolege, Zamolio bih da mi neko pomogne u identifikaciji ovih crvia sa slike: Pojavljuju se u stanu, kraj potova sa cveem te me zanima ko su, otkud dolaze i ato ~ele od mene. :) Hvala unapred na svakoj pomoi.

maj 2019.

mali crvi na tako maloj fotki, tesko je napraviti identifikaciju. daj malo vecu rezoluciju, sta si se stis'o :)
Bobo ShantiENTUZIJASTA

maj 2019.

Nisam obratio pa~nju koji je setting na mobilnom... evo jedna zumBirana:
Minja3LEGENDA

maj 2019.

ma ata te briga koji su ? ... naprskaj to nekim sprejem za muve ili pospi etiol praaak ... a to nisu crvi nego larve - neato zmeu crva i muve
Bobo ShantiENTUZIJASTA

maj 2019.

U suatini me ne zanima koji su... ali ~elim da saznam da bih skontao odakle se pojavljuju. Problem je ato ih viam na podu u stanu a u cveu ne. ak se i pojavljuju u delovima stana koji su "poprili no" udaljeni od potova sa cveem. Ako saznam ko su i ata su saznau i kako da ih se otarasim. Iskreno, teako mi je da poverujem da izlaze iz potova jer mi je skoro nemogue da ih nikada ne primetim kako putuju ka podu stana, a pod je jedino mesto na kojima ih nalazim (nema ih ni u tacnama od potova).

maj 2019.

ja ne znam sta je, al ako te bas zanima i oces da ih se resis pokupi par komada pa do prve poljo-apoteke, objasni im pricu, pokazi i vidi sta savetuju

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se