VUTRA
ForumZajednicaOfftopicProkleti nadređeni!
LEGACY

Prokleti nadređeni!

178 odgovora11,615 pregleda
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Ova tema je zamialjena da bude kao kutak za olakaavanje duae vezano za stres na poslu,aikaniranje,mobing i ostale divne grozote koje se dogaaju svakodnevno i svugdje :mad:! `to u initi kad vas aef provocira? Kad vas destimulira zato jer mu se jednostavno ne sviate? Kako se ne ~ivcirati kad kolega najvea lijen ina dobiva veu plau bez obzira ato je na ni~oj funkciji? `to napraviti kad vam se kenja za sitnice...? U mom slu aju je problem ato sam u jednoj velikoj firmi 10 godina. Prvih par godina sam se naivno ubijao od posla i sje*ao sam ki mu,dijagnosticirali su mi degenerativnu bolest ki me :(... Tadaanji aefovi su mi iali na ruku i dali mi napredovanje na posao bez fizikalije i to je guralo nekako s obzirom na bolove koje imam od 0-24,nikad nisam kukao,samo sam radio svoj posao i autio. Sve je bilo super dok nije doaao novi direktor :poop:! Njegova prva godina u firmi mi je odnijela gotovo 3000kn sa plae bez ijedne izgovorene rije i prema meni,probao pri ati s njim a on izmialja argumente i optu~uje da fejkam bolove. Onda sam iaao u upravu pri ati sa njegovim aefovima i rekao im za njegove la~i i optu~be ak sam im dao i potvrdu dijagnoze od doktora a uprava mi rekla da bolje da bacim tu potvrdu jer zbog te dijagnoze nebi smio obavljati posao i mogu mi dati otkaz bez obzira ato sam na neodreeno :confused: i neka odem opet probati pri ati s njim ato je nemogua misija. Tip je ono kreten totalni! Da li natamburati direktora :udarac:i zadovoljiti guate ali zato popiti otkaz i navui si:murija:? Da li podviti rep i trpiti? Kako god otkaz si nemogu priuatiti zbog kredita ali nemogu si ni dopustiti to maltretiranje,koliko god se trudim biti pozitivan ovo me ~dere iznutra htio nehtio ali zato imam najbolji zabranjeni hobi na svijetu :bocni:: koji me ispunjava :)... Podjelite vaae pri e,anegdote i horore vezano za debilne nadreene :poop::crazyd: i ostale apsurdne stvari na poslu... ako postoji ista ili sli na tema ja se ispri avam :oops:

okt 2016.

Uhhh :confused:, kad ujem tak ato mogu biti sretan ato aefove niti vidim, niti ih poznajem, nadreene vidim samo ujutro kad svratim u firmu po naloge za teren, a s kolektivom sam na bok-bok :D. Nekako ja opet prigovaram, viae sam sebi nego svima ostalima. Em zbog toga ato radim neato ato ne volim, za nekoga kog prezirem. Em zbog toga ato mi je ~ivot monoton; ustani-na posao-sa posla-odmori sat dva, pa sa dijetetom oko u enja i zadaa i booomm...proe dan, ide novi i sve izponova :(. Nemam vremena ni sam za sebe od svega toga, i tako moram joa 30+ godina do mirovine, haha. Iskreno ne vidim se u budunosti na ovom radnom mjestu, nema aanse, hou malo i ~iviti i u~ivat u ~ivotu i imati viae vremena za sebe i svoje naj milije. Sad je tako kako je, mnoge je "o~enila" banka i moraa trpit dok ti seru po glavi ina e ea ostati bez svega, tu~no ali to je surova realnost mnogih, htijeli oni to ili ne. Zato sada treba gradit strpljenje i gajiti nadu u bolju budunost, ali ne predugo. Treba si ovjek smisliti neku alternativu i zadati si rokove do kada ia ekivati bolje sutra, ako do tog roka nema pomaka na bolje, ko ga ebe, okrenut se kriminalu, postati lopina kao i ovi na vlasti pa dokle ide ide, ili arapu na glavu, puakicu u ruke pa u banku po kredit bez jamaca :D, ko ih ebe, oni sustavno siromaae nas, tako da ne uzimaa niata ato ne pripada tebi. Eto kakvo je vrijeme doalo da ljudi moraju razmialjati o tako emu, al ata je tu je, ili pusti da te ebu ili ti malo ebi, nema tree ;) .

okt 2016.

Zakoni su napisani i doneseni 'na ruku' poslodavaca. Gamad koja provodi te iste zakone u firmama (poslovoe i sl) dozvoljavaju sebi da prelaze granice tih zakona jer poslodavac atiti svoje pse. U takvim okolnostima piaem prijavu za mobing na radnom mjestu i predajem istu osobi koja je zadu~ena za zaatitu na radu. Sastavljao sam prijavu cijelo ve e.Bio sam fino naduvan :) Pravo mi se dopala. Uglavnom,doalo je do direktora,izvanredni sastanak je sazvan ... oni i ja. Prijavio sam njihovog njima :D Dlaka do otkaza ;) No treba imat muda jer znaju da sam u pravu ;) Suma sumarum ... ne kenjaju mi viae ;) a i plaa je porasla. `ta hou rei ... ima prostora za obranu svoga dostojanstva,egzistencije i svega ostalog ... samo treba imati muda. No i dalje sam ja u nepovoljnijem polo~aju od mog direktora. On e za pola sata,sat,kresnit svoju ~enu (zornjak) a ja svoju neu ni vidjeti jer radim do 7 ujutro a ona po ima u 5.
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Tako sam i ja prvi put,to nisam gore spomenuo,napisao prijavu za mobbing protiv novog direktora i odnio u upravu i to je zavrailo u smeu. Govorili su mi da se smirim i da e njemu rei isto,uglavnom vidjelo se na njihovim licima da sam apsolutno u pravu ali mi to nisu mogli priznati jer bi zna ilo da je on u krivu. A ako priznaju da je on u krivu moraju mu dati otkaz a to nee jer im :poop: od direktora dobrano radi u interesu firme pritom gazei sve ispod sebe ato naravno nikog nije briga dokle god firmi dobro ide... Ima izreka za ljude poput moga direktora koja to super opisuje : Kada opanak postane cipela umisli se da je izma! :djede:
JamrockPOZNAVALAC

okt 2016.

Malo kroae, malo aperkat :udarac::rasta:
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Naravno da se i taj film vrti po glavi ali to nije rijeaenje,kreten ostaje kreten! Pitao sam i Legalis za savjet i dobio odgovor sli an odgovoru iz uprave-pri aj s direktorom ako ide ako ne auti i trpi, Ima masu ljudi s takvim sli nim problemima i to je dio svakodnevnice ... Zakon o radu pokriva i taj dio o mobingu i aikaniranju ali sudska praksa nema baa pozitivnih rijeaenja koja idu u korist malih ljudi... Zar je jedino rijeaenje nasilje kad razgovor nema koristi!?

okt 2016.

tvoj problem je sto radis posao koji po zakonu radi te bolesti ne mozes raditi (ako sam dobro shvatio) i zato ti je jedina opcija suti.on to sigurno zna pa iskoristava situaciju jer na kraju uvjek moze reci da ti ne trebas biti tu
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Tako nekako ali ne ku~im zaato bi to netko radio,ata ti aefovi nisu uli za ono; zadovoljan radnik-dobar radnik! uff Nekad mi je ~ao ato nismo ko Ameri da se mo~emo tu~iti za svakakve pizdarije... Presj*ban sam za raditi ali opet nedovoljno sj*ban za invalidsku mirovinu. Joa mi najbolje zvu i postati oban, mir,auma,paanjaci,ov ice,frulica i pljugica :cool23:...

okt 2016.

Hajd' pokuaat u te utjeaiti :) Evo probudio sam se,2 sata su popodne,zapalio pljugu,nalo~io vatru,nahranio ma ke,d~ukela je zadovoljna,~ena doe s posla,umorna je ... opet niata od sex-a :D Uglavnom,sad sam ja u povoljnijem polo~aju u odnosu na svoga direktora. Ja na Vutri a on mora aljakat.Ve ga dupe pomalo boli od udobne ko~ne fotelje, no diao ... do 15 h moraa tu bit. `ta ti ja mogu :) E sad utjeha ; `uti,bit e gore :D
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Ha,ha,ha...Zna i ~ivjeti po filozofiji - Bit e gore! `to bi zna ilo da je sad joa i dobro... Tako je,ako nemo~ea mjenjati okolnosti- mjenjaj perspektivu :thumb:

okt 2016.

znas onu staru kad te pitaju kako je pa kazes dobro je nebije nitko XD

okt 2016.

Velika veina polodavaca radi po istom modelu. Gazi aljakera dok ne krepa. A aljaker jadan,mora trpiti .... :( Znaa ata je najgore u svemu tome? Drugi aljaker to sve promatra i misli; dobro je da gazi Venla danas ,bar mene nee :banana_rasta:

okt 2016.

Poslodavac je duzan pronaci adekvatno radno mjesto osobi koja je bolesna i razbolila se na poslu.Kakav otkaz!!!Otkaz mozes dobit samo ako si na odredeno.Ako si na neodredeno i jos ka tome radis 10.g. u toj firmi i prije si radio na fizickim poslovima. DUZNI SU TI NACI ADEKVATAN POSAO ZA TVOJU DIJAGNOZU!!!

okt 2016.

adekvatan je posao nego mu smanjili platu
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

U teoriji da,praksa nije baa takva,govorim za svoju firmu. Tamo je bilo slu ajeva gdje se netko ozlijedi i ka~e im se neka aute i odu doma dok se ne oporave i piau im se da su radili taj period... Tako firma ostaje ista i bez inspekcije. Tako su i mene kupili dok sam bio naivan,onda ozljeda nije bila toliko straana a ja sam samo vidio mjesec dana pla enog godianjeg i reko super. Danas 6,7 godina poslije bolest uznapredovala a ja nemam nikakav dokaz da se iata desilo na poslu...

okt 2016.

Trazi novi posao i kad ga nades onda rjesavas s direktorom kaj ima za rjesit. ....naravno u diskreciji da si ne natovaris jos problema za vrat Tak bum i ja isto

okt 2016.

Znam ja to druze moj. Ja zivim u puno manjoj sredini nego ti.Isto radim kod privatnika koji zaposljava 20+ ljudi.Znaci 20 obitelji koje hrani taj isti poslidavac.Zadobio sam ozljedu na radu.Kuci sam na bolovanju 100% jedinonsta nisam prijavio poslodavca za ostetu zbog ozljede na radu.Jer je toala sredina,nakon ispekcije sigurno bi svaki privatnik bio zatvoren na neko vrijeme.Sta znaci da bi bilo 20 obitelji zakinuto zbog takve moje odluke.Jos ka tome po povratku sa bolovanja dobio bi knjizicu 100%.Ziveci tu di zivim ualoj sredini pitam se ja di bi kasnije ja nasao posao.Kad bi sve gazde znale da sam ja taj zbog kojeg je bio zatvoren njihov kolega.To ti je primjer za te koje se ozljede na poslu pa ih se posalje kuci da se oporave a pise im se kao da rade.Po meni je to dvosjekli mac i za tog privatnika.Jer na teret poslodavca bolovanje ide mjesec dana.Duze od mjesec dana ide na trosak HZZOa.Ja osobno sam kuci skoro dva mjeseca.Sto bi na nacin tvog poslodavca njega skupo stajalo.Svi oni gledaju kako je njima prihvatljivije.S moje strane gledajuci ja vidim ovako.Da zivim u zg nebi se puno sekirao za poslodavca jer se da nac neki posao.Nego bi gledao svoj interes pogotovo ako mi je poslodavac govno.Al ovdije di ja zivim svaki posao na neodredeno koji je za cijelu godinu grcevito se drzi i bori za njega.Ili si predodreden radit 4,5 mjeseci u turizmu bez ikakvih prava. Sta se tvog slucaja tice kolko sam razumio imas medicinsku dokumentaciju kako je poceo problem i najvaznije kako se odvijao kroz vrijeme.Sta se da lako usporedit sa poslovima koje si ti obavljao u to vrijeme.Onda se uz pomoc doktara da ustanovit da je to takozvana profesjonalna bolest.Ili ti bolest koja je nastupila ucestalim radnjama na obavljanju posla za tvog poslodavca.Stoga je poslodavac duzan pronaci novo adekvatno radno mjesto.I nema ti pravo zbog postavljanja na drugo radno mjesto zadirati u osobni dohodak tog istog radnika. Poslodavci koriste neznanje svojih zaposlenika pa krse njihova prava.
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Nije meni trenutno problem radno mjesto na kojem sam, problem mi je aikaniranje direktora. Dao bih ja otkaz odavno da mogu raditi neato drugo a poato nemogu moram trpiti ovog augavog direktora i tu se postavlja pitanje da li trpiti maltretiranje na uatrb psiho-fizi kog zdravlja a da bi sa uvao posao. }alosno je ato moramo izabrati posao prije zdravlja i to u veini slu ajeva posao koji nevolia... Trebalo bi raditi da se mo~e ~ivjeti a ne ~ivjeti da se mo~e raditi! Grozim se od svega toga,cijeli ~ivot se ubijati za crkavicu da kad dodjea u mirovinu da imaa joa manje... Zar je to smisao ~ivota dati treinu svog ~ivota za neku usranu firmu?

okt 2016.

:spliff:ajmo svi u njema ku a oni nek' uvezu filipince pa nek se s njima nate~u :banana_rasta:

okt 2016.

Nastavis radit dok nenadjes nesto drugo a sefu nadji crnu stranu...prati govno vidi tko mu je familija,zena,djeca ljubavnica :Dnapravi mu profila uzmi si vremena vidi gdje ga mozes ulovit za muda pa da vidis kako ces napredovat na poslu ;) bit ce ti veci gust vidjet ga kako ti se ulizuje nego da ga polomis:) naravno pod uvijetim da mu nadjes nesto a ako ne uvijek ga mozes slucajno pregazit na parkingu
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

uff ovdje postalo opako :mad:! Ovo je sve otialo u krivom smjeru... Nije mi cilj bio kukati nego uti vaae pri e o nadreenim smradovima (nisu svi takvi),mo~da kakve smijeane zgode.. Tema ne mora nu~no imati ogor eni ton... Mislio sam da s obzirom da treinu ~ivota provedemo na poslu tu bi moglo biti materijala za ispri ati neke dogodovatine,apsurde i neznam ata...

okt 2016.

imao sam ja slican slucaj. smena, pa pokusaj da me premeste na drugo r. mesto, pa sudjenja u nedogled... na kraju sam se jedan dan pokupio iz firme i nakon par nedelja dobio resenje o otkazu. bolje tako nego qUXctRvlG2k
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Ka~u gdje se jedna vrata zatvore druga se otvore. Kako sad stojia s poslom?
hazeriZMAJ

okt 2016.

Dok god ljudi kazu;"dobro je,sta se zalis..placa je na vrijeme" biti ce tako kao sto si napisao.Stvar je u tome sto se ljudi "zabetoniraju" u jednoj firmi i nema pomaka.Jos ako svi znaju da si u kreditima..e onda se sef tako ponasa jer zna da te ima u saci.Zato ti budi mudar pa si nadi drugi posao i sa time ces najvise naskoditi sefu jer ces prilikom otkaza jasno napisati razloge.A posto si u toj firmi deset godina pitati ce se netko zasto odlazis.I to je jedino rijesenje. Radim posao koji volim,u prirodi sam i nemam sefa nad glavom ali imam obavezu za posao,sigurnost na poslu.Dobio sam otkaz u jednoj firmi tj dao ga prije 15 godina iz razloga sto sef nikako nije mogao prihvatiti moje privatne stvari koje nisu utjecale na posao.Jednostavno nije islo pa sam sutio 3,4mjeseca i kada sam nasao drugi(sadasnji)posao sam napisao vlasniku firme sve sto me dovelo do takve situacije sa sefom.Nikada odgovora nisam dobio,a radio 8 godina.Tako da jedini savijet koji ti mogu dati je da se potrudis naci drugi posao jer ce ti kad tad doci na naplatu "odlazenje na posao sa grcom u trbuhu".Ili borba bez granica!
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Da dam otkaz u inio bi aefu uslugu i napokon bi mogao ubaciti nekog svog na tu poziciju a ato se ti e pisanja razloga odlaska nitko se ne bi niata pitao... U firmi sam koja broji preko 2500 zaposlenih i tu ljudi svakodnevno ili daju otkaz ili dolaze novi,jednostavno je previae ljudi u igri da bi nekog bila briga za pojedince... Upravo taj gr u ~elucu me i natjerao da promislim o svemu,nemogu i nemam namjeru s gr em raditi joa 40 godina... hazeri - Vidim da srea prati hrabre,imao si muda dati otkaz na poslu gdje te nisu gotivili i sad si jedan od rijetkih koji radi posao koji volia :thumb:,zna i ipak se otvaraju druga vrata kad se jedna zatvore,bar u tvom slu aju :)...
hazeriZMAJ

okt 2016.

-BäR-! Dug i tezak je bio put osamostaljena posla,znao sam raditi od sest do sest po dva,tri mjeseca.Najvise me od svega zajebavala birokracija ali eto..mic po mic..Uglavnom,ako si dovoljno mlad(25-35 god)moj savjet je odhebati tog iskompleksiranog mamlaza jer ce doci dan kad ces puknuti,napraviti sranje,a to vrijeme si mogao iskoristiti da poradis na drugoj strani po pitanju posla.Kako god,zelim ti srecu:thumb:
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Joa sam uvijek ovdje jer mi drugi aefovi (sva srea) toleriraju esta bolovanja kad sam onesposobljen raditi a to se direktoru ne svia... Gledam ja stalno u zadnje vrijeme druge poslove al onda se sjetim da na drugim poslovima nee biti tako tolerantni i onda se opet lagano vratim u realnost... Odlu io sam osvojiti jackpot,to mi se ini kao najbolja opcija ;)...

okt 2016.

kad si sam i mlad lako je cim imas porodicu tesko je riskirati... ne razumjem sta je tako lose na poslu ako uzimas svako malo slobodno
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Sla~em se amneziaHaze sa tobom. Nemam porodicu joa ali imam drugi teret koji me sprije ava da se upuatam u riskiranje... Ostati u ovdje zasad al u svoj rad i brigu o poslu svesti na minimum eto tek toliko da ne dobijem otkaz i dok gura,gura i u meuvremenu gledati za neki drugi posao... Uzimam bolovanje kad me rastura ki ma jer onda nemogu raditi svoj posao koji zahtjeva aetnju od 6,7,8 kilometara dnevno i joa moram ostati skoncentriran cijelo vrijeme...
hazeriZMAJ

okt 2016.

Meni se tokom tog posla gdje sam dao otkaz desila jedna zivotna tragedija gdje tadasnji sef nije imao razumijevanja i jos je moju nesrecu stalno okretao kontra mene bez obzira sto nije niti malo utjecala na posao.Redovito sam radio i sutio.Nakon sto sam vidio na koji nacin ti netko moze kontrolirati raspolozenje,kako te moze dovesti do suludih razmisljanja tipa "prebiti cu ga kao macku"(nisam agresivan niti malo,a treniram) odlucio sam kako je najbolje za mene i moju sadasnju obitelj potpuno se posvetiti samostalnom poslu.Nije bilo lako ali brate stisnuo sam se,frizider je prazan bio,slobodnog vremena ni u ludilu i tako dvije,tri godine.Ali tada se odjednom sve isplatilo,upoznao sam ljude,posao,stvorio veze i dobio povjerenje klijenata.Hebiga,sve sam radio za svoju obitelj i zakleo sam se sebi..ili ides opet zivjeti vani(Evropa)ili nauci posao i osamostali se kako mi vise nitko nikada nebi mogao hebati mozak.Poanta je;nekad su drasticne promjene odmah iza ugla..samo se okreni.:thumb:
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Svaka ast hazeri od sad pa na dalje ti si mi uzor po pitanju zauzimanja za sebe ;) Mislia li da bi se jednako anga~irao da nisi imao obitelj koja je jedan ogroman poticaj da se neato poduzme..?
kizo123POZNAVALAC

okt 2016.

Prije je bilo lakše i trpjeti razna sranja,da se razumijemo bilo je toga i ranije samo ne toliko ka sad, jer ti si mogao veoma lako napustiti posa ako vidiš da te ebu i ladno napraviti muving u drugi grad na ći isti ako ne i bolji posa, bila je neka ta sigurnost, velika država bila radilo se. Ja nemam živaca i ne podnosim autoritete tako da zadnjih 10 godina radim preko kompa i opet na kraj miseca mogu uštekati nekad 400€ a nekad i više, a vjerujte mi da velika većina koja radi vani nije to u stanju, mislim ako su samc možda i mogu a ovi što su sa ženom i dicom a još ako samo jedno radi nikako.Tako da se slažem sa hazeri nekad triba napraviti promjenu jer šta će mi šoldi ako sam ja nesretan.
hazeriZMAJ

okt 2016.

Tada nisam imao sadasnju obitelj ali mi je motivacija bila samostalna buducnost. Hebes ti posao i zivot kada ujutro kada se probudis sam sebi si naporan od saznanja gdje ides,radis...Sto kaze Kizo..hebes takve pare!
kizo123POZNAVALAC

okt 2016.

i da zaboravio sam da ka~em da sam doaao do situacije da i ne moram da idem na "posa":p stigne mi email notifier svaki put kad dobijem Sale #xxxyxxx notification from xxyy;) jbg, sam plaam zdrastveno bez mirovinskog, moj susid 40 godina dava za mirovinu i kad je otiaa u nju puf na :grob:nije ni prvu dobio zato sam reka:vozdra: viae u uaparati ovako nego da dajem 35 godina za neato ato neu do ekat.:rasta:

okt 2016.

dal da se umijem ili ubijem? :lol: meni tako bar triput nedeljno, najgore sto sam sam, u dvoje je nekako lakse.
kizo123POZNAVALAC

okt 2016.

bolje biti sam nego sa svakim

okt 2016.

Ja sam nekakav poslodavac.Imam par radnika i tece im med i mlijeko.To je zato jer znam da zadovoljan radnik je najbolji radnik,i mora bit zasticen.U par navrata neki klijenti su zamalo izleceli preko vrata jer su mi ih gnjavili.Ne diraj mi kolegu grizem cupam lomim!! Uglavnom,sve te situacije su pitanje ega. Sa egoistom ne mozes rog u rog,on je obuko fino odjelce i zauzeo stav,al ga mozes zajebat,izmanipulisati,zbuniti..Za to je potrebna mirna glava i malo spontane kreativnosti. Taman kad ti zavrsi onaj haze,sunes par dimova prije posla,pa onda tom liku najopustenije,bez trunke nervoze,dupe ispomjeras,ubacis ga u zonu sumraka..Kad se zateknu u situacijama koje su suludne,takvi mozgovi ne znaju da funkcionisu.On ce otic ne znajuci wtf just happen,a ti sa osmjehom na licu:cool23: Kao sto neka pjesma kaze,otprilike: we're never gonna survive unless we get a little crazy...:) Ni meni se to ne svidja,ali u danasnjem svijetu,you must be a trickster man!;) p.s. kakve sve gluposti ja napisem na ovom forumu,somebody stop me!:crazyd:
BladerZMAJ

okt 2016.

Sla~em se sa tobom. Ja sam zbog te aarmantne ali ipak oatre i stroge diplomacije jako mlad zadobija povjerenje i poativanje i postao zamjenik glavnog in~injera. Iako to nema nikakve dobiti ali bar mogu utjecat na budu nost moju, a i kolega... ali ironija je ata me ljudi sa sta~istom zamjenjuju i nekad kao tra~e starijeg - "iskusnijeg" ;). Normalno ja usmjerim na ono ato ~eli, bez ikakvog negodovanja. Vratit e se kad nau i... Ve ina kolega se svaa ko mala djeca dok ja izobraivam sve te hejtere da ne znaju ata se dogaa, tako fino, a sve re eno i sve rijeaeno... Tako neke doktore pseudopametne koji spadaju u nadreene u nekom dijelu mog posla izobraivam i joa mu dam do znanja da ne priznajem ovo obrazovanje, ni sud ni dr~avu tako da nema moje poativanje. Tu sam jer sam potpisa ugovor da u to radit ata radim ali ne smatram nikog doktorom zbog toga jer je neka skupina ljudi mu dala neku licencu, a netko tko ima znanje nema licencu jer nije iaao u njihove akole... to ih uvijek ostavi gole guzice jer kad skinu to robu ostane o ajnik koji tra~i priznanja. Uglavnom nemam problema sa nadreenima ali ono ata je deprimirajue je da ljudi koji veze nemaju imaju i rade probleme istu pla u ko i ja. Hehe evo nekidan mi neka uobra~ena "doktorica" ka~e, "pokvarili ste mi se" a ja njoj "bija sam malo prehlaen" :cool:. Jbg dr~avna firma, znam znanje struke u malom prstu i rijeaavam sve ostale vrste problema i puca mi... samo trolam. Kod privatnika aefa je malo zahebanije pogotovo kad je tip imbecil... uff koliko god sam kao jak sa ~ivcima sa tim malim stvarima toliko sam oatar na to kad me neko j***. "Nasilje nije rijeaenje" ali dok do ekaa te sudove ovo ono proe vlak, a i nekako glupo mi je nekog tu~it jer me maltretira Nekako bi mi bilo dra~e mu zavrnit vratom na licu mista pa da malo upozna realnost, a ne ovu igricu koju smo stvorili. Ova igrica je glupost. `ta bi tigar napravija kad bi mu drugi mu~jak pokuaa uzeti njegovo. U svom srcu ja sam i tigar i ovjek i sve. Moj autoritet je istina i pravda i ja je pratim makar me moj aef tamo ne bude mogao. I koliko god ja beneficija imam zbog polo~aja spreman sam sve izgubit za pravdu i istinu, a na kraju te poatuje i "lijevica" i "desnica".
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Bravo mr. Herb Gardener,to mi se svia ;). Imal mjesta za jednog vutraaa :p?

okt 2016.

Do mog direktora nemožeš doći :D jer ima nekoliko prepreka. Kamere,fizičke zapreke,skeniranje oka ili otisak prsta te na kraju slatka mala buca,njegova sekretarica. Ogradio se poštenski :D Udio države u firminim dionicama neznam koliki je a neznam ni kojom je on linijom zasjeo u foteljčugu u svom uredu :D Al' znam da mu se grijanje u uredu pali i preko noći.Ujedno i njegovima najbližim suradnicima.Čuo sam noćas kako je kresnio kombi bojler, dok sam pišo. Češće se piša kad je hladno :) Što znači,ja sam sa druge strane direktorovih hi-tech igrački ... a tu još uvijek nema grijanja. A jedog dana kad se i upali,zam da mu je to veliki trošak :( Grijanje pogona i radnika u njemu. Da mašine mogu raditi na O°C ,ijao brale što bi nam bilo zima kad dođe prava zima :D 3 sam smjena,zabranili su slušanje radija na radom mjestu,za radnika nema više free subota,isključili su neki dan i zrak na mašinama... (koristili smo ga i vrijedilo je kao pomoć u radu) Kad praznik padne npr utorkom ,ponedjeljak se ne radi,spaja se sa vikendom. Radnici u proizvodnji ne spajaju :D Spoji čak i predsjednik sidikata radnika moje firme ,ahahahahahahahahahaha :D Šta će čova,dobio novo radno mjesto.Nije više na mašini,sad je u skladištu alata,na toplom i samo laganini ; No nema veze,sretan sam. Imam posao,imam pola mjeseca za jesti,drugu polovicu malo pritegnem kaiš na hlačama :) i da,dobio sam novi šljem. Krov je dotrajao pa da me nebi nešto ubilo odozgora...dali su mi šljem :D Ukrasio sam ga sa par naljepnica. Ovi direktorovi psi čuvari ne znaju šta znače te naljepnice. Da je to možda malo moj prc u zdrav mozak njima :D
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

:lol: Prepoznao sam se u veini texta,samo moj direktor si izabrao mladu,plavu i zgodnu tajnicu,kad ona ulazi u firmu 30 ljudi se okree i slini za njom:drull:, tip mo~da je kreten al ima ukusa za tajnice....jedino sam malo ljubomoran na tvoj novi aljem :p...
hazeriZMAJ

okt 2016.

Cinjenica je da u Hrvatskoj stvari funkcioniraju ovako; Uvijek ali uvijek ce poslodavac neke firme za direktora staviti nekog svog rodaka,drugara iz pijanstva,a nikada osobu koja ima kvalifikacije i iskustvo za takav posao.I skoro uvijek ce zadirati u privatan zivot bez obzira koliko dobro radis na poslu.I onda ti takva bukva dode za sefa i dalje znas kako ide..Naravno da ce takav tip imati respekta samo za svoje "drugare",a radnika koji odrzava tu firmu 10,20 godina ostaviti bez alata,na hladnom..bitno je da se ima za vrhunsko vino i ribe na sluzbenom putu.Tada dolazi do toga da firma lagano pada u minus i onda radnik dobije po usima ni kriv ni duzan.Imam prijateljicu koja radi u pekari.Slobodnog dana nije imala mjesecima,pod godisnji odmor joj se broje subota i nedelja,sef trazi od nje da ne izdaje racune na dnevnoj bazi od 300-400 kn..ako nece otkaz.Tako da ljudi koji odrzavaju zemlju na nogama sa svojim radom padaju u drugi plan od ovih "dobrotvora" iz sindikata koji ti jednom godisnje daju komad svinjetine za blagdane i ovih satro "direktora" kako oni sebe vole zvati sa diplomom iz Doboja za 50 maraka.
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Opisao si to no kako funkcionira moja firma ko da znaa gdje radim. Straano je ato ti prijateljica trpi :(... Evo ja se iz none vratio sa mokrim nogama,a u zatvorenom smo skladiatu,krov puata na sve strane lokve posvuda,u podrumu te zgrade voda preko visine euro palete,roba se smo ila,ljudi nemogu raditi...i joa se mora raditi u polumraku jer je teako promjeniti ~arulje a zimu jedva ekam,pred par godina smo radili na -15... Al neka..kamere su tu da to sve lijepo snime,da si direktor i tajnica to mogu pogledati u svojoj klimatizranoj kancelariji a ponekad i od kue gleda na kamere ,:crazyd: luak! I da,direktor je tu zato ato je o~enio erku od glavnog bossa...

okt 2016.

opala,mali se ondak dobro udo :D
hazeriZMAJ

okt 2016.

Nema se sta tu znati.Ma 95% firmi tako radi jer je radnik pao na najnize grane i jednostavno tako funkcioniraju stvari u konzervativnom okruzenju.Prijateljica ima troje djece,muz radi ne bausteli i ne zale se na financije koliko na odnos radnik-sef jer na svako njeno pitanje je odgovor"ima ih na burzi koji jedva cekaju".Ne zelim nikoga omalovazavati ali apsurd je sto je vlasnik stranac kojemu su za pravo nase institucije dale da se tako ponasa.Cak su ga uputile u pojedine cake kako da se obrani od eventualnih "napada" radnika.Definitivno velika sramota kada ti ruse dostojanstvo tamo gdje bi ga trebao graditi.
hazeriZMAJ

okt 2016.

Mali ubo gdje je trebalo..he,he..:D
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

uff i nije baa. Nebi mu bio u ko~i,~ena prava rospija kako ujem,bje~i od nje u kafie i tamo se izbija iz cipelica,a osim cuge voli popiti i batine,nevjerojatno je drzak... A sad odo spavat,nona i par roladica su me izmorili :smoke:

okt 2016.

kod mene ti je vise ljudi pa kad dode gazda i kaze gasi grijanje nikad se ne gasi a kad pita ko ga pali stalno niko ne zna XD
napalmLEGENDA

okt 2016.

Ovo se zove Globalizacija. Ne kukajte samo, poduzmite neato! Zakoni su napisani da se krae ;) kako za vas tako i za njih. Radim, plaam re~ije al sam u blokadi i dr~ava mi debelo stoji za vratom. :( Dr~avna birokracija (mirovinski, zdrastveni, fina ... itd.) je u totalnoj banani, ljudi koji rade na tim mjestima aroganti, bahati ... ova dr~ava je fakat spremna za Filipince :)
SquerlzLEGENDA

okt 2016.

Radio sam u firmi sa istom diagnozom :) Ozenio cerku i udao se mada nije bio direktor, ali u mom slucaju on nije bio toliko drzak cera ga zamenila u tome inace ne verujem da ju je pipao mozda stapom ;) Najvise je volela da prica o tome kako je tatica oterao jednog radnika u bolnicu jer je imao nervni slom na poslu :whato:: Cerka inace na posao u 9 pa se izgubi negde oko 2ke :) sedne na telefon i razvlaci pricu zove koga stigne jbg ljudi moraju da slusaju sta prica ipak ce ona da nasledi posao od tatice :) ubedjena da je najpametnija i da sve najbolje zna sikanira koga stigne iz dosade jel naravno sta ona ima tu da radi kad nezna nista pa da ubije tih 4 sata. Bio video ne ponovilo se vise puta sam ih sve odjebao ali sam im trebao nema onda ko da im sve uradi pa da se prislepaju na moj racun kao da su oni to uradili ukratko 3 posla sam radio :) Al ko ih faka snasao sam se sedim kuci i radim ...

okt 2016.

radio sam i ja davno gdje je direktor bio isto tako od erke mu~ ali covjek je bio stvoren za taj posao.na pocetku se nije snalazio ali je brzo uso u posao.
Kanabis_kidAMBASADOR

okt 2016.

Evo da podijelim s vama jednu anegdotu koja se zbila na mom prvom poslu kad sam imao 18 godina :D Dakle radilo se o dostavi pia za jedan beach bar i tamo je prethodni dan bila neka feata i ljudima je ostalo hrane koju je moj nadreeni ( voza kombija ) potrpao iza u kombi i rekao mi da sve crne vree bacim u smee...bilo je tu osim hrane i vrea punih razbijenih tanjura i aaa..uglavnom meu svim tim silnim vreama naala se jedna u kojoj su bila ( jao ne mogu se sjetiti naziva, bile su glave od kompjutera, ono ato ima ekran ) i tipkovnice i pitam ja nadreenog dal da bacim i te vree, al valjda kako je on bio udaljen od kombija nije uo dobro o kojim ja vreama govorim i ka~e on meni "dada, sve u smee", ok,re eno u injeno..... ...... isti dan, 9 sati kasnije ( 23 h ) zove me nadreeni, pita jesam li vidio vreu s kompjuterom, ka~em ja njemu "jesam, rekli ste mi da ih bacim u smee" onda je u pozivu nastupila tiaina i ka~e on meni da ih moramo odmah pronai jer su to kase od tog kafia koje valjda u sebi imaju te neke programe, aifre, zdepi materine.. doemo na kraju ispred skladiata kad ono vlasnik kafia stoji u kontenjeru, prebire po vreama ahahahaha ovjek poateno zaronio unutra... ali nitko od njih se nije ljutio tj. vikao na mene, a to me je za udilo jer bi bilo opravdano, trebao sam razmislit o tome ato inim, ali jbg ja radim kako mi se ka~e, nisam tamo da mislim pouka pri e: pri aj glasno, peri uai e da, one glave su monitori haha
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Obi no bi bilo kenjanje kao;ata ti neznaa koristiti glavu,a kad koristia glavu onda kenjaju;nisi ti ovdje da mislia! :zvezda:::crazyd: Al dobro je,tebe su potrefili normalni tipovi koji shva aju da su greake i nesporazumi sastavni dio ~ivota svakog od nas :rolleyes:...
SquerlzLEGENDA

okt 2016.

Ludi koji se smatraju ludim, belsavim ,retardiranim najboje prlolaze na poslu uvek bilo i ostalo !
GreenlandLEGENDA

okt 2016.

Pa nije baa na svakom poslu tako, ali u politici jeste :D
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Oni nisu prijetnja za aefov ego i autoritet,prijetnja su ljudi koji koriste glavu!

okt 2016.

:spliff: ovaj ujutro pri a 2 strana jezika a 3-i natuca :D E da,ata je ono pjesnik htio rei :) Na sva zvona zvoni; U`TEDE,U`TEDE,U`TEDE !!! I bog'me reducira 'aparat' koli inu spajalica a bog'me odlu ili i da piju mineralnu vodu bez okusa ;) Za d~abe im je,al' je skuplja pa to prikazaae kao uatedu, ... ata rei :fuck: Al' lako men' za te uatede:djede: Odlu iae da atede i u mojoj firmi. Prostor u kojem radim je poprili o velik i visok. Osvjetljava ga mnoatvo starih,velikih reflektor lampi. Od pamtivjeka u njima gore HPS ili MH ,kako u kojem ... od 400w. Da se mijenjaju redovito a ne kad krepa ... bilo bi jako dobro ;) I onda odlu iae moji nadreeni da atede i oni ;) Razleti se elektri ar :makaze: Namontiraae se 2 nova led reflektora. Ok su svjetlili(zaboravi koliko su bili jaki). Nije kao nova MH od 400w ...aj'hajd mo~e proi. No cijena paprena po komadu :lol: Al' u uaima odzvanja rije ;U`TEDAAAAAAAAAAAAA !!! Valja prikazati 'aparatu' da se atedi i u mojoj firmi !!! Traje ve par mjeseci,vade se stare 400-tke i stavljaju se CLF od 125 W,plavi spektar. Prizajem,bio sam zate en u prvi momet. `ta,wtf,koji k ..bla,bla,bla :mad: No,pri ajui malo uokolo po radioni sa radnim kolegama ... uvidio sam koliko se teako izboriti za svoja prava. 7/10 e rei zato ato su im tako rekli; Ovo su one 'atedne'.One troae manje a svjetle kao ove prije !!! Najradije bi drek'no na sav glas ; HPS ili MH od 400 w ima 50 000 LUMENA a CFL 125 ima 9000 LUMENA !!!! Ljudi nemojte me hebat,sadim gand~u ... znam ata je 400 a ata 125 :mad: No,nesmijem to rei :lol: Po danu je joa donekle dobro jer ima dana kroz prozore,rasvjeta ni ne treba ... ali kad se smra i. Ponekad imam osjeaj da o i nisu moje u toj tmini. Dobra uateda :clap:: Na radnikovim o ima i vidu :respect:
kizo123POZNAVALAC

okt 2016.

da li vam je u uredu dopuateno imati kakvo zeleno bilje u saksijama? znaa ono da se malo isto osvje~i ured,mislim ateta lumena:(:razvaljen::

okt 2016.

Zovi inspekciju, ne smijea raditi u slabo osvijetljenom prostoru. Naravno, sve anonimno.
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

U naau firmu su anonimno zvali inspekciju par puta,al inspekcija se fino najavi tjedan dana ranije da se stigne sve poslo~iti... Vjerujem da glavni od glavnih ima neki deal sa inspekcijom :mad:!
raso32AMBASADOR

okt 2016.

Ja sam radio u jednoj firmi, kao pomocni radnik na iskopu i polaganju kabela za elektru,ono kao pomocnik bageriste uglavnom,znaci lopata primarni alat,haha.Uglavnom svaki dan 10 sati nekad i 12,skoro svaka subota radna,dobro do 13 h,al jebes to kad ti sjebe dan makar i morao odradit samo jedan sat,bilo je i rijetkih dana kad sam samo hodao za bagerom i nisam znao sta radit od dosade,a vecinom sam znao bit tolko fizicki slomljen da sam odmah poslije posla zalegao do jutra. I to bi mozda pretrpio jos nekako da se tu nije nasao dragi mi poslovoa koji je bas mene uzeo na pik,prcao me u mozak stalno,i kad nije bilo posla nesto je smislio,govorio drugim starijim radnicima da me dobro iskoriste jer kao necu radit i neznam,normalno laz totalna,cak su se i oni smijali tome poslije kad je otisao sa radilista,uglavnom znao me tolko isprovocirat da sam samo cekao i govorio u sebi:ajd mi reci jos nesto,ono jos malo me isprovociraj da puknem. Uspio sam se suzdrzat svaki put al mi puko film nakon tri mjeseca,ne zbog provokacija ipak nego zbog radnog vremena,2 dana po 12 sati se przio na suncu i hladio u blatu istovremeno,treci dan u podne sam lijepo otisao sa gradilista te sam dao otkaz,bilo mi dosta tog sranja jednostavno.. I sad mi je najvise zao sto mu nisam rekao u lice jednom sve sto mi je bilo na umu...mozda imam prevelik prag tolerancije..
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Klasika,bar u mom slu aju. Milion stvari na pameti i odlu na namjera da se iska~e stav,onda krenea pri ati i ne ka~ea ni desetinu onoga ato si htio rei ili se izgubi smisao,a to naravno sku~ia tek kad je ve kasno :fuck:... A ato se ti e radnog vremena; Prije sam radio kratko vrijeme u alu. bravariji gdje sam aljakao na terenu preko 12 sati, ak i subote za crkavicu ali to se nemo~e mjeriti sa ovim radnim vremenom kako imam sad;2 dana ujutro,2dana drugu,2 dana no i vikend od 48 sati (od 6 ujutro do 6 ujutro) kad opet po inje pakleni ciklus od 2-2-2 :objesen: Viae neznam koji je dan,ravnam se po tome koja sam smjena. Tijelo vapi za normalnim radnim vremenom,neispavanost i iscrpljenost polagano uzimaju danak,subota i nedjelja su mi slobodni kad se tako poklopi a to je svakih mjesec i pol :plac:... Sanjam o poslu sa normalnim radnim vremenom,izlazak vikendom i sve ato vole mladi ;)... Raspisao se bezveze,imao sam poantu i izgubio sam je :)... Ovaj mix od triju doma ica me pomutio......:smoke:.......:vozdra:......... :respect:

okt 2016.

poenta je tu, samo procitaj post iz pocetka ;)
-BäR-ZMAJ

okt 2016.

Danas na poslu sam izdaljine svjedo io kako famozni diaa :poop: maltretira ljude :mad:! Prvo je uhvatio jednog i po eo ga tjerati doma jer nema radne cipele,ovaj se jadan trudi objasniti da je kupio svoje radne cipele samo ato eto viae podsjeaju na tenisice,nisu onako ru~ne i neudobne ko firmine a ovaj kreten ni ut,osim tjeranja joa mu se po eo prijetiti da e mu skinut 500kn (oko 70e) sa plae!!! Tad je naiaao voditelj smjene i nekako ga urazumio... Par minuta nakon toga je uhvatio drugu ~rtvu,de ka koji se nedavno zaposlio i pita njega gdje su mu cipele,ovaj mu ka~e da ih joa nije dobio,a kreten:poop: mu napadno ka~e; kao da bia ih nosio da si ih dobio:confused:... wtf! Iz ista mira napadati ljude,mislim,neznam ato rei... To je psihopatsko ponaaanje i kao takav ne zaslu~uje slobodno aetati a kamoli biti direktor! Kako je `tuli rekao; Raspolagati tuom mukom nije mala zajebancija!
-BäR-ZMAJ

nov 2016.

Iskusio sam danas zakon privla enja,sve za ime sam plakao u zadnje vrijeme sam dobio:),doduae ne na na in koji sam htio ali tako to ide... Direktor me degradirao i sad mi je posao lijepljenje deklaracija,zna i sjedim,sluaam muziku i mozak na paai i to od ponedjeljka do petka :p... Opet imam slobodne vikendeeee :banana_rasta:
BladerZMAJ

nov 2016.

Hehe glavno da si ti zadovoljan, a ja kreten potpiaem ugovor da cu radit i to stalno...di mi je pamet bila. Sada sve sta mi preostaje je nadat se da ce bog dat srice i zdravlja pa od sutra na bolovanje :D
hazeriZMAJ

nov 2016.

Eto..a ti drvem i kamenjem na svoga "disu":Dvidis kako se on brine da njegovi radnici nemaju naporne poslove..he,he..:D Malo se salim..a sta reci moj kolega..suti i radi..kako bi rekli nasi stari:)
-BäR-ZMAJ

nov 2016.

`utim i radim ,mogao je biti i puno gori scenarij ;)... Blader, estitam! I ti o~enio firmu,ima to svoje blagodati :thumb:...
DvolicniLEGENDA

nov 2016.

@-BäR-! svaka čast na temi, malkoc sam zakasnio, al sam promjenio posao, pa me zanima ako ima 'ko je radio ili radi kao trgovački putnik, nek se javi na pp :)
-BäR-ZMAJ

nov 2016.

Evo da se pohvalim,sad mi je novo radno mjesto biti viljuakarist i to u skladiatu gdje radi nekih 10-15 ~enski koje sla~u robu,posao mi je njima spuatati palete,radim od ponedjeljka do petka ujutro za malo veu plau nego prije :)... Novog aefa u tom skladiatu sam podkupio sa malo moga Silver Hazea i sad smo si super,a ~enske svako malo vi u moje ime kad im trebam eyessss: i napokon se osjeam odli no na poslu... }ivot je opet lijep:sun2:
xcxAMBASADOR

nov 2016.

:):):) Ovo moram frendu rei, vili arist u viae firmi, svugdje obeavaju super plau i radne uvjete a ono :poop:.
-BäR-ZMAJ

nov 2016.

Pa to je uobi ajeno,kako e privui nekoga ako mu obeaju hladnou,prokianjavajui krov i plau koja ovisi o ne ijem raspolo~enju :confused:...

dec 2016.

nije o sefovima, ali je posao hmmm, zivim da radim je daleko od normalnog zivota, jel ti uopste imas vremena za anything else?

apr 2017.

Evo da se i ja ubacim. Ispricat cu vam pri u o mom bivaem poslodavcu ujedno i najvecem kapitalisti kom smradu. Naime radio sam kao konobar u kaficu do kojed se nalazila i picerija koja je takoer u vlasniatvu mog poslodavca e sad nije stvar u tome sto nas niti jednom nije govno nije po astilo picom ve je stvar u tome da je deckima iz picerije naredio da sve pice koje se neprodaju da bace u smee te da ih nesmiju dati nama iscrpljenim konobarima da se nebi naviknuli(njegove rije i). Jednom prilikom dok je firma prelazila kod drugog dobavljaca robe morao se rjeaiti stare robe meu kojim je bilo i hrpa ~estoke fine cuge. Sebi je uzeo par boca Martela a ostalu cugu(jedno 10 boca Jacka, Chivasa, vodke itd je prosuo u lavabo pred svima nama tek zadnju bocu Lavova u kojoj je bilo ni dva deci je ponudio voditelju(isto aljaker ko i mi) viae da ga ponizi barem sam ja takav dojam dobio. Ima tu joa dosta takvih situacija ali po injem se sikirati pa u ovdje stati. Ugl. Hvala Bogu sad sam na dobrom radnom mjestu ali u svojih 10 god. Radnog sta~a sam se nagledo svakakvih ljigavaca i kapitalista.
-BäR-ZMAJ

jul 2017.

Direktor :poop: zbog kojeg je otvorena ova tema je popio otkaz :wave:! Drskost i zlo estoa kojom je maltretirao zaposlenike mu nije upalila kod njegove aefice i ona ga je fino razrijeaila posla :) Doaao je novi direktor koji se ini ok i sad je u firmi ponovno opuatena atmosfera :D

jul 2017.

:clap:::clap:::clap:::thumb::thumb::thumb:
BladerZMAJ

jul 2017.

Tog jutra u firmi.... :makaze::mario:::banana123::banana_rasta::let::zvizd::ljubav::banana123::vozdra::mario:::skot::
hazeriZMAJ

jul 2017.

Masala:spliff: @CilI Zasto neprikladno?
-BäR-ZMAJ

jul 2017.

Hvala vam kolege na lajkovima :thumb: Drago mi je da vam se svia ato se situacija okrenula u korist zaposlenika,lijepo je imati ovakvu mo nu podraku od jedinog najboljeg :vutra:foruma :respect: Bio bi red da i ja pru~im podraku kolegi hazeriju i priupitam CilI zaato misli da je neprikladan :oops:
hazeriZMAJ

jul 2017.

Ma to se mentor Cill zabunio:)Al me isto bode ovaj crveni minus ispod avatara:D
hazeriZMAJ

jul 2017.

Cill...gospodin covijek:thumb::respect:

jul 2017.

sta da radim ja,kao direktor,koji pokusava vec par godina sam sebi da da otkaz,al zaposleni ne daju:zvezda:::D prokleti zaposleni!smiley9934:D:spliff::respect:
hazeriZMAJ

jul 2017.

Opa,direktor...Pa dobrodosao prijatelju:DHocemo na pivu:D:thumb: Salim se malo;)

jul 2017.

sto se salis? bas sam raspolozen za jedno ladno:thumb::D:respect: mali spam sorry..
hazeriZMAJ

jul 2017.

Nikakav bed,ozbiljno.Imamo PP pa se dogovorimo;) Ne salim se:):thumb: Odo...moram motati,a mi..tu smo,dogovoriti cemo se,opusteno:razvaljen::
-BäR-ZMAJ

jul 2017.

Ma vidi ti njih,i mi obi ni smrtnici pijemo pivo,samo da se zna :cool23::respect:

jul 2017.

opusteno,ja samo sa smrtnicima i pijem:Dsmiley9934:respect: evo Haz mota,ja ladim pivo,ti ponesi radnu knjizicu,pa da vidimo sta se moze ucinjet:lol: bolje direktore neces naci:D
hazeriZMAJ

jul 2017.

Posto je sunce svanulo sa novim sefom bice i piva...ladna ko led;)

okt 2021.

Par godina poslije... Gad je nastavio sa napadima na radnike. Prije 2 godine je napao radnika sa metalnom sipkom. Kad se to saznalo, direktor je morao odreagirati :D Pukao glas kroz firmu... Gad ce dobiti otkaz!!! I onda pocima igrokaz. Gad ima 4 djece(dvoje je zaposlio u 'nasoj firmi' , sazalit cemo se svi kolektivno nad gadom, pa mu ipak nece dati otkaz, vec ce ga degradirati. Sa mjesta poslovodje na mjesto radnika na masini. Tako da svi budu zadovoljni. Win win rjesenje :) U medjuvremenu, napadnuti radnik puca na psihu i daje otkaz!!!! A gad :D godinu dana poslije napada na radnika... Gad neki dan dobiva novo radno mjesto. U skladistu, toplom, klimatiziranom, nikakva odgovornost. Eno ga, ponovo navukao mantil i sada seta po fabriki, u mantilu sa rukama na ledjima :D I dalje citam kako fali radnika u rvackoj :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se