VUTRA
ForumZajednicaOfftopicèestiti i sretni praznici :)
LEGACY

èestiti i sretni praznici :)

72 odgovora5,936 pregleda
SLO-EraLEGENDA

dec 2005.

prijatne i vesele praznike:))))))

dec 2005.

Božiæ ne postoji.
SLO-EraLEGENDA

dec 2005.

Za mene postoji:) ÈESTIT BOŽIÈ SVIMA KOJI SLAVE

dec 2005.

Hvala... takoe!
jozoISTRAŽIVAČ

dec 2005.

fala care...takoðer ~) sad nemam 2 dana di kupit pljuge !~
P.P.POZNAVALAC

dec 2005.

sretan bozic svima!!!!!!!!! iako je meni sranje jer sam opet u kucnim zatvoru zbog alkohola, nisam cak ni uspjela preuzet vutru koju mi je prijatelj donio.... ::placko a jebi ga.... pozdrav svima.... i veseli praznici.. ~)
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

Hvala! I ja vam želim ugodne praznike. Meni æe sigurno bit. Ima vutre!!!
nobodyENTUZIJASTA

dec 2005.

Sretjan Bozhitj

dec 2005.

Da vidimo argumente za ovakav iskaz?
nobodyENTUZIJASTA

dec 2005.

Ovo mirishe na vatrenu raspravu
TrTveTISTRAŽIVAČ

dec 2005.

mislim da je ciljo na to kako je božiæ totalno izgubio svaki smisao onoga za što stoji. pa kakve veze imaju staklene kugle na boru i lampice po kuèama sa božiæem? to sam shvatio kad sam napljugan gledao bor: sjeèam se da sam razmišljao nešto tipa kak je ovo najbesmislenija stvar koju sam ikad u životu vidio, pa sam se strgo od smjeha. Svrha božiæa je da napuni državne kase, a glupi laici padaju na to. U svakom sluèaju sretan Božiæ
SLO-EraLEGENDA

dec 2005.

ja èestitah praznike vi poèeli i o kasama,PDV...:)
ClarenceENTUZIJASTA

dec 2005.

hvala takoðer

dec 2005.

I ja sam imao slicno misljenje ali shvatio sam da ljudima odgovara promjena u zivotu koji je prepun stvari koje se ponavljaju ponavljaju ponavljaju pa makar to bile lampice koje se pale i gase, a to sa poklonima to je Americka propaganda. Oni imaju dan oceva, da majki, dan zaljubljenih da babe i djedova i ko zna cega i stalno se neki pokloni kupuju. Jebiga u njihovim jednolicnim zivotima ovakve stvari ih stvarno cine srecnim. @Slo-Era pa ja volim da cujem razna misljenja i da nesto naucim. Da znam da imam razloga zasto mi oci propadaju po ovom zelenom forumu.
baD smOukaISTRAŽIVAČ

dec 2005.

hvala, takodjer :petak

dec 2005.

ma sve narkomani bre ovde... ::behehe

dec 2005.

bozic je kao i svaki drugi dan sa jednom bitnom razlikom. to je dan kada sam ja rodjen..da da. ali kako sam chuo katolichki bozic je neshto ranije a ja mislim na pravoslavni onaj 7. januara. ne ozbiljno, skoro sam razmishljao o tome kako mi ni jedan 'praznik' vishe apsolutno nishta ne znachi..kao danas je praznik zato hajde da se ponashamo u skladu sa time... fuck that. svaki dan je meni praznik kada ima granja..i smatram da nisam usamljen u tom mishljenju. svaki dan je nov i drugachiju i razlichit od prethodnog i svaki dan ima potencijala da bude najbolji ali samo do sutra jer sutra je novi dan sa potencijalom da bash on bude najbolji... if you smell what the rock is cooking?!
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

Nije valjda da ti je ~ivot potpun ako ima granja?!? A ako nema granja?

dec 2005.

hvala! cestit svima koji ga slave!! bozic naravno!!!

dec 2005.

Želim, Svima sve najbolje u njihovim Životima, podjednako kao što želim svojim željama...ali ne za Božiæ veæ za Vrijeme njihova Postojanja.

dec 2005.

kad nema - nema. kad ima - utoliko bolje.
speedballENTUZIJASTA

dec 2005.

kad nema - nema. .ma mora da ima.

dec 2005.

kad nema - nema. .ma mora da ima. a obichno ima... yes! =]
GreenManAMBASADOR

jan 2006.

E pa sretna Vam svima Nova Godina!!!Puno zdravlja i puno hedova!

jan 2006.

pivo + rakija + absinth + ganja boli me glavaaaaaaa! :lol:

jan 2006.

[bez sadržaja]
SLO-EraLEGENDA

jan 2006.

sretna i uspeana 2006 :D
Kool King TENTUZIJASTA

jan 2006.

sretan božiæ sa zakašnjenem malo veæim i sretna nova s manjim zakašnjenjem.votka+juice,coca cola+balantines,vino,pivo
parameciumENTUZIJASTA

jan 2006.

Evo i ja se izlecih pa da se javim. Sretni praznici svima koji ih slave. p.s. terajte wooda. najveci spamer koga poznajem.
Kool King TENTUZIJASTA

jan 2006.

da mi je netko s foruma proda trave za novu godinu,proalih par dana nebi bija u bolnici na infuziji i sve bi bilo normalno i lipo.

jan 2006.

Fenomenalno...Nismo imali ni kap alkohola cijela ekipa...samo 60 g vu otišlo u 2 dana na nas 3. Bio sam ful sretan jer nitko nie ništa pio...otkucavanje nove smo proveli trèeæi na tramvaj. Jedino, što mi i dalje ne ide u Pojam Shvaæanja, kako smo mogli hodat za vrijeme slavlja nove (00.00) po centru Zagreba, di je bilo na stotine policajaca, sa pljugama u ruci i pušili i još nas probili po mirisu jedna starija ekipa i svi se zajebavali? Al najbolesnije bilo kad izletili ispred interventne u džipu sa pljugom, pa nas pratili...hehe. Kool King T....Jesi dobro, brate?
Kool King TENTUZIJASTA

jan 2006.

bolje.drži me bolest veæ 6. dan ako je to bolest.prolivèina i riganje.još moram jesti onu šugavu djetnu hranu.
SLO-EraLEGENDA

jan 2006.

junaèke ti rane delijo, da nam se što prije oporaviš :)
SLO-EraLEGENDA

jan 2006.

Hristus se rodi! svima koji danas slave SRETAN BOŽIÈ, da ga provedete u zdravlju i veselju :)

jan 2006.

[bez sadržaja]

jan 2006.

Vaistinu se rodi :-)
SLO-EraLEGENDA

jan 2006.

sretna i berièetna nova 2006

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se