VUTRA
ForumZajednicaOfftopicPusenje ganje na poslu
LEGACY

Pusenje ganje na poslu

168 odgovora9,411 pregleda

nov 2015.

Pozzz na poslu pusenje ganje je barem meni sada extra ali ispo etka su to bili pravi crnci ono sav se izgubim kao tele hahahah a sad ne mogu da zamislim bez dva tri duvanja u toku smjene a rodilo je masala hahaha pozz

nov 2015.

ne znam zasto si otvorio ovu temu, al znam da joj nije mesto u podforumu Obrazovanje. premestam u sve i svasta, da ne bude bas yard

dec 2015.

Meni je li no neodgovorno naduvati se na poslu,pogotovo ako je u pitanju neki odgovoran posao.
mingAMBASADOR

dec 2015.

Naduvaa se na poslu pa niti mo~ea raditi niti u~ivaa.

dec 2015.

a dobro mozda ima uredski poso pa pola mjeseca nista ni ne radi pa moze
Otto GrunfLEGENDA

dec 2015.

Sve zavisi ata radia, ne mo~e hirurg baa biti naduvan. Ja sam 7 godina kao konobar funkcionisao, napuaen konstantno, zajedno sa gostima koji su bili kao dio male familije. A znalo je biti i poluparanoi nih napada, kad mi u baatu nabasa neko iz "vanjskog" svijeta pa poremeti koncepciju. Naposlijetku ipak je najljepai rad kad nemaa nikakvih obaveza pa mo~ea mozak pustiti da luta u svim smjerovima.
SmellsZMAJ

dec 2015.

Ako netko iole rade nesto na poslu,ne moze biti napusen na poslu. U to naravno ne ubrajam konobarenje,stra~arenje i ostali poslovi koji ne zahtjevaju preveliku mo~danu aktivnost :D Meni poznanici kao konobari duvaju svaki dan na poslu. Uredski posao obicno znaci hrpa papirologije,tako da ne vidim kako je tu moguce biti naduvan.
Otto GrunfLEGENDA

dec 2015.

Papire mo~ea pro itati iznova, nekoliko puta, a ne mo~ea pitati gosta tri puta ata je naru io hehehe
SmellsZMAJ

dec 2015.

Pa nije baa da te toliko uzme high,svi moji u ugostiteljstvu puae na poslu i nemaju problema s pamenjem. Problem je odgovornost koji uredski posao nosi s sobom,papiri u uredu veinom zna e novac,pa su greake malo skuplje...ja radim uredski posao i nedo mi bog da zajebem nesto automatski se stvara nov ana ateta.

dec 2015.

Rad sa reznim maainama, teakim metalom (ne mislim na plutonium i sl.) i po potrebi na skeli preko 3 metra - isto ludilo.
artisticLEGENDA

dec 2015.

zavisi sta radis, s kim radis i zavisi od tebe kako se ponasas i podnosis ;)

dec 2015.

Ko voli i moze.. zasto ne :) ko zna koliko je ljudi koje susrecemo svakodnevno napuseno na poslu.. to je misterij. Zato.. opusteno. Nije trava nesto na cemu se nemozes kontrolirati.

dec 2015.

re e radnik na pilani,netom prije rezanja 3 prsta na lijevoj ruci :)

dec 2015.

Ako dozivljavamo travu kao drogu, onda ne bi trebali raditi nadrogirani, ako je dozivljavamo kao motivaciju i inspiraciju, onda zna biti sasvim drugacija prica. Naravno da treba paziti na kolicinu. Rakijica prije posla poboljsa cirkulaciju, samim tim bolji je dotok krvi i kiseonika u mozak, sto rezultuje boljom produktivnoscu, za razliku od vece kolicine koja ce izazvati kontra efekat. Dva tri dima ne mogu da skode, naprotiv, kad se vec mora raditi neka to bude s osmijehom :spliff:
t@maraZMAJ

dec 2015.

Papa nadam se da nisi pilot ili neato sli no :p Ma ljudi ata vam je,nema puaenja na poslu i gotovo :mad::D:D:D
SmellsZMAJ

dec 2015.

Osim ako...:D 1Z4SLLqbWqk

dec 2015.

Meni je bilo milina zapaliti na radnom mestu, 127m iznad svih,ogomna odgovornost jedno 750 ljudi u smeni ispod tebe, kada bi iaao na pauzu uvek bi smoto joa jedno 2 kom da mi se nadju, jedino je bijo problem kraj radnog vremena da se spuataa niz tolike merdevine :D
Paranoja ManAMBASADOR

dec 2015.

Ja li no i kad trimam biljke ne duvam, a vidim da veina zajednice to do~ivljava kao sjajan ritual, neki guat ili ata ve . Zaato ?? Uvijek je razlog isti : mnogo sam zamialjen, mnogo vrckav i sklon nekom skakutanju i lutanju mislima, da sam jednostavno smanjene radne sposobnosti . Volim da zabuaavam tada, najbla~e re eno... Jedina situacija kada duvam a da radim neato, to je dok skupljam voe za rakiju. To obo~avam ! Zadnji skandal koji sam napravio u radu, a da sam bio naduvan, desio se ljetos. Krenuo sam da napunim vodom bure koje slu~i za vanjsko tuairanje... naduvan sam bio kao somina.... prislonim ti ja stube uz bure, krenem na viae, na max 2.5 metara... krenem, neato sve kliza, oopp oopp, -oooj- derem se na stube.... i izgubim ravnote~u jer je naduvani konj loae namjestio stube... pa sam bio prinudjen da sko im !! I sko im ja, ali poato sam te~i i du~i, inercija me dobro zaholca, pa odem niz livadu od bureta nekih 3-5 metara. Ali tu nije kraj ! Ispod dolje deda pilao neka drva na magaretu, a ja pravo naletim na to magare, u onom nekontrolisanom trku.... praaassss, salto mortale bato moj :zvezda:: Koliko sam dug se opru~im po livadi poslije okretanja, a pukao sam kao :poop: Gledao sam u nebo barem 1 minut, bez ustajanja, jer nijesam znao e sam smiley9934 Evo mi i sada ogromna modrica na desnoj strani, po rebrima, krrrkkk.... ali neka je, da me uvijek podsjeti da ne duvam kad se nee penjem, spuatam... kosim, sje em meljem itd itd :razvaljen::
wuvuzelaAMBASADOR

dec 2015.

da ne skrenem s teme ... trenutno sam u radnom okruzenju gdje bas godi biti napusen ,jer je toliko izolovana sredina i sve ostalo da je to jedini spas za bijeg iza zidina makar na mentalnim talasima (ne nisam u zatvoru :) ) samo je zafrkano kad svira uzbuna za granatu :D a ako napuseni hirurg moze bolje izvesti operaciju napusen nego nenapusen,uvjek bi ga izabrao prije nekoga koji voli popiti casicu prije posla da se opusti i radi cirkulacije :rasta:
t@maraZMAJ

dec 2015.

Evo da nadodam... isto radi teme. Prijatelj mi radi kao neurokirurg i ~ivi u Norveakoj ve dugi niz godina,ina e je rodom iz Sarajeva. Veliki je ljubitelj biljke,ali u svemu moraju postojati neke granice. Dolazi na ljetovanje u Hr i pri ali smo jako puno (naravno napuaeni) vezano za ovu temu. Njegove situacije i pri e koje sam ula,od operacija agresivnih tumora na mozgu i sl..mo~ete si samo zamisliti. To bi bila igra tuim sudbinama u ovom slu aju i ne podr~avam to nikako. Zna i sve u skladu sa odgovornosti i vrstom posla,to je jedino pravilo :)

dec 2015.

Ja moram dodati i nadovezati se na @t@mara, moj hirur nije bio niti cirke niti napuaen radijo je rutinsku operaciju i zajebo mi ceo ~ivot, upravo gledam odlod~nu od invalicke komisije dobijo sam prvu kategoriju, e sada mu trebam ebat sve na svetu preko Advokata podrazumeva se, hvala bogu da je nama mare a napuae i pijan hirurg su sigurno bolji od ovog mog treznog! ( Izbegavati Celjsku traumatologiju)
KlikLikPOZNAVALAC

dec 2015.

Nikako na poslu ne preporucam dimit vise nego mozes podnjet inace.. znaci overdose doma je oke al na poslu nikad.. takodje ni prvih mjesec na novom poslu ne preporucam dok se ne stekne rutina jer ako se gubis norm. izgubit ces se vise kad si high a onda ce te i primjetit.. ja sam u okruzenju di sam medju mladjim radnicima i nije ugodno da neko zatucan sto se tice inf. o marishi kaze za tebe da si nark. ali da je cijelo okruzenje high nebi me brinuo misljenje kolega.. u svemu tome mi je cak i drago da odradim smjenu u boli muci i patnji a kad dodem doma zaiskrim frulu i schilam u kau u sa sve cetri u zraku (zasluzeno)

dec 2015.

Sve zavisi od osobe i posla kojim se bavi. Ja neke poslove radim i bolje kada sam navaren. U principu ne puaim esto kad radim jer mi je vei guat zapaliti kada zavraim s poslom.

dec 2015.

`to se mene ti e, ovo nije pitanje nego konstatacija. :D

dec 2015.

a kolko ljudi radi pod utjecajem alkohola tj. popije prije posla rakiju i na poslu pivu ma dok je u stanju radit moze da jede space cake od vutre, koku, gljive il opijum mak briga me . Samo da je u stanju obavit svoj posao kako treba. :D

dec 2015.

obo~avam kositi travu sa samohodnom kosilicom te cijepati drva kad zapalim ato,zna i mo~e ali meni odgovara npr ovakva razina te~ine zadatka
NoVaselinePOZNAVALAC

dec 2015.

Ne bih mogao da radim navaren, jer naduvan izgledam ono, bas drogirano oci boze sacuvaj! Krenem, pa stanem jer ne znam gde sam krenuo. Zapravo, izgledam otprilike ovako:
L0oDZMAJ

dec 2015.

Pre cu pogreaim neato strejt,a navaren,sve se stigne... al baa zanimljiva tema,za pratnju...:razvaljen::
Ferdinho77AMBASADOR

dec 2015.

Ja znam ljude koji dok ne zapale ne mogu fukcionirat tako kad ne zapale paru mi da su napuaeni. Ja npr nema aanse da zapalim i radim jer onda ne radim nego se zabavljam. 100 ljudi 100 udi. Puaenje ne treba i u napuaavanje i ovisnost ,moj stav. Jer trava je jako pozitivna,ljekovita i sveta biljka samo je se treba znat upotrebljavat kad i zaato.
DvolicniLEGENDA

dec 2015.

meni se nista neradi kad sam napusen, a kamoli na poslu bit u elementu, za sad je to nemoguca misija
RetroISTRAŽIVAČ

dec 2015.

Kontam da svako najbolje poznaje samoga sebe pa tako i zna ata je ne/sposoban da radi dok je napuaen... ja nemam problem da napuaen funkcioneaem na poslu...

dec 2015.

Ja ovisno o sorti nekad bas dobijem volju za rad ...a neki mi kazu da i bolje vozim navaren

dec 2015.

Na poslu puno vozim i radim fizi ki i ne bi iao napuaen i nisam nikad.Ali kad zavrsim "pla eni" posao zvrnem jednoga :puuuh:: i kosilica,motorka ma svi alati koji dodu pod ruku i akcija se nastavlja. :) Mialjenja sam da svak sebi treba odredit koliko ega mo~e i kad i u kojim okolnostima. A izmedu ostalog svi smo mi punoljetni
BladerZMAJ

dec 2015.

Prije sam mogao, a danas sam i normalan out of body experience. Iako u no noj smjeni zapuaim koju malu malu samo da me pecne i popijem pivu . :oops:

dec 2015.

ne pada mi napamet, samo mi treba da se razvalim pa da razvalim i stroj od skoro 2 milijuna kuna...

dec 2015.

Ehhh:p da sam muzicar, kompozitor, aranzer...:rasta:
BladerZMAJ

dec 2015.

Zato ja u kui puaim i pravim skladbe, kompozicije i aran~mane, zbog toga i growam da imam za to i kad malo i igram igre. A na poslu u jednu malu ve eras nemojte nikom rei...;), a manje klavijature su mi ve tamo ekaju.

dec 2015.

qE3ExT4S3Xk
nesalaLEGENDA

dec 2015.

dobro to. al recimo radia ko voza kamiona, sama auto cesta stalno. taman zapalia jedan - dva za smjenu
t@maraZMAJ

dec 2015.

Imam ja primjer i za to :D ....bila je to rutinska vo~nja,ja sama u autu....cestu sam poznavala koliko toliko dobro....ali i trava je bila dobra :D U glavi sam se ve zamialjala kako kopam po fri~ideru i razmialjam ata u sve jesti... Kada odjednom radovi i znakovi po cesti...preusmjeravanje okolnim putevima o_O Meni kaos u glavi...gdje sada... Prvih par skretanja sam pratila znakove...valjda! A nakon par skretanja sam ostala sama na cesti i znakova nigdje viae. Ma tek me onda po elo raditi sve ata sam zapalila :razvaljen:: Uglavnom jedva sam doala kui,mislim da sam 2h izgubila viae nego sam trebala. Ma poanta pri e...nije ~vaka za seljaka,nemo~e to svatko :D
wuvuzelaAMBASADOR

dec 2015.

ne bi ti dosla kuci za 8 sati da nije bilo trave :D
xcxAMBASADOR

dec 2015.

Eh... Da se mene pita, svatko ulovljen na poslu bilo pijan ili napuaen bi dobio momentalni otkaz. Ka~e @Ferdinho77 da zna tipa koji nemo~e funkcionirati bez d~oje... ja iso tako znam par ljudi koji nemogu funkcionirati bez litre rakije ujutro pa bi to trebalo biti oke ?????? Radio sam na poslu gdje je bila nulta tolerancija na alkohol i droge, gledao jako puno filmia o utjecaju alkohola i trave( udno, nikada nisu stavljali teake droge) na osobu u obavljanju posla i vo~nji i o ita jue razlika izmeu trijezne osobe i one pod utjecajem... Svi mi volimo misliti da posao radimo bolje kad smo napuaeni, ali ljudi moji, to vam je totalno SUBJEKTIVNO !!! `to seti enje pod utjecajem, baj baj voza koj na koju godinu+kazna u visini par plaa, pa se ti igraj. I za kraj samo da pojasnim, ja jesam za totalnu legalizaciju sa istim pravilima igre kao i alkohol. Pis braders i u~ivajte u dimu kad ste sloboddni :)
wuvuzelaAMBASADOR

dec 2015.

:makaze:Ne slazem se s tobom:zvezda:: @xcx Sam kazes da je to SUBJEKTIVNO A ti bi da se isto tretira voznja pod uticajem zla od alkohola i voznje napusen travom sa head highom a motorika ko u wolwerinea Ja radim u okruzenju gdje je nulta tolerancija na sex ,travu i alkohol Do sada za 5 godina koliko radim niko nije pao na testu za thc a dosta pusi Niko nije otpusten ni sto je jebavo Pjani su mnogi pali i otpusteni Ja napusen se javljam s posla a nemam pravo koristit internet dok radim ,5 godina ga koristin Pogubio si se ,al peace brate :mario:::mario:::rasta:
xcxAMBASADOR

dec 2015.

@vuvuzelagr Ka~em da je SUBJEKTIVAN naae mialjenje da radimo stvari bolje pod utjecajem. Frend mi vozi ko Niki Lauda kad je pijan pa bi to trebalo biti ok? A to ata nitko nije pao na testu ata to dokazuje ? `ta ja ka~em je ne duvat i piti na poslu, a sekunde nakon zavraetka posla ato se mene ti e popuai kilu trave, napij se antifriza, tvoja stvar, ali ne na poslu. I iskreno pojima nemam ata hoea rei, zabranjeno ti je koristiti internet, a ipak ga koristia ? Nulta tolerancija na sex? Zemlje bivae Juge su pokradene za desetke, ako ne i za stotine milijardi USD a nitko nije odgovarao, zna i da se to ok jer nitko nije uhva en? Alkohol je puno vee zlo od trave, to mi je jasno od moje 14-te, ali to ne zna i da je trava ok u svakom trenutku. `to se ti e motorike ko u wolwerina, frendu mi je stalno noga stiskala gas nesvjesno, tako da smo ga svaku minutu morali upozoravati, vozio sam se, na ~alost, sa pijanim voza ima, napuaenim voza ima i niata od toga mi se nije svidjelo, a kamoli da ka~em da sam se vozio sa wolwerinima, prije sa Grdovi ima... I za kraj, ~ao mi je ako u te uvrijediti ili povrijediti, ali ljudi koji razmialjaju kao ti i to govore, razlog su zaato nemamo legaliziran kanabis. Pis braders end sisters, u~ivajte u dimu kada ste slobodni :)
BladerZMAJ

dec 2015.

Ja sam loaiji puno kad sam napuaen ali to mo~e biti i do moje psihe. Pogubim se... ali ima ljudi koji su ok, iako sigruno da ima utjecaj na motoriku i percepciju, a tako i na brzinu reakcije. Testirano svaki dan na video igrama, jednostavno sam loaiji kad sam napuaen, a pogotovo kad sam dobro napuaen. :confused:
wuvuzelaAMBASADOR

dec 2015.

Nismo se bas razumjeli ,ali na istoj smo strani :gled: :rasta: :thumb:

dec 2015.

otici svakoga dana na posao navaren kao bulja svaki dan to radim i u toku smene vise puta smotam spravu osecaj je odlican tako da znam kako ti je :) vutru koristim svaki dan vecina ljudi ne zeli da prizna da je to odlicna stvar mislim daj bolje jedna sprava nego saka lekova
xcxAMBASADOR

dec 2015.

@vuvuzelagr Onda dobro, glavno da smo se na kraju razumjeli :)

dec 2015.

Najbolje ju je koristiti kad si slobodan,tj imaa vremena da pustia misli da vrludaju. Za volanom i nije baa dobro da vrludaju a isto tako i na poslu :D Ili u bilo kojoj ozbiljnijoj situaciji. Ne ka~em da nisam zapalio na poslu,naprotiv. No, to bih usporedio sa jednim vicem. Poslali Muju i tri svinje space shuttlom u svemir. Baza sa Zemlje daje uputstva: - Svinjo br. 1, odbaci dodatne rezervoare! - Svinjo br. 2, proveri stanje kiseonika u letelici! - Svinjo br. 3, odrzavaj stalan kurs. - Mujo, nahrani svinje i nista ne diraj! Tako i ja ju er,ko' Mujo :D Prije posla pljugica,znam ata radim,znam da e biti opuatenije malo (poslovoa slomio ruku pa ga nema u 2 smjeni) ,kavica,priprema odraena 'profesionalno' uz zvi~duk neke rege pjesmice.... makina po e da radi,ja zapalim 2-gu (na poslu) pa sjedoh pa vrludam malo. Kako se smjena bli~ila kraju,razmialjam o pljugici nakon posla :lol: ,taman zavraavam jedan dio i prelazim sada na drugi. Jednom rje ju,savraenstvo od dana :D I onda,wtf,auuuuuuuuuuuuuuuuuh :( Nisam dobro odradio pripremu :upiii: Pa ti Venlo fiukaj i pljugaj na poslu :D
BladerZMAJ

dec 2015.

Hehe tako i ja Venlo... posao ili gradska vo~nja nije za mene napuaen. Posao ak i mogu ali mi nije guat jer previae se moram skoncentrirat i forsiram se. Prije kad sam bio mlai pa sam sezonski radio poslove uvjek sam bija razvaljen. A danas jbg druga vremena, a i sku~ili bi me kolege 100 % i ovako uvjek misle da sam napuaen s obzirom na next level 24/7 trolanje. Ako si negdi solo mo~da bi i mogao ali sam okru~en sa masu ljudi i pacijenata, a i na mene se oslanja cijeli odjel kad je problem bilo kakve prirode. Moram im ostaviti dobar primjer odgovornog-stonera tako da i na taj na in malo kanabis na svjetlu stranu pogurat. Imam vjerovatno lagani oblik poreme aja pa~nje i onda uz travu plodno tlo za greake... ali zato kad sam slobodan samo pustim da me vjetrovi nose.:thumb:

dec 2015.

Koliko sam ja primjetio imamo dvije vrste napuaenih ljudi. Prva je ona vrsta koja kad zapali razleti se i dobije volju za bilo kakvim radom,bilo umjetni kim ili fizi kim,a druga je ona koju boli k...c za svim na svijetu i samo hoe da se ato dublje i viae opusti.E sad ja spadam u ovu drugu grupu... Joa je tu i vrsta posla koju radimo,a ja radim uglavnom sa jako skupom elektronikom paaaaa kad zbrojimo tip puaa a sa poslom za mene nema puaenja dok radim...
L0oDZMAJ

dec 2015.

Aj i ja da se upisem u izjavi,dosad sam pratio... a sta se desava ako neki moraju da pusu i na poslu da bi bili ok... o tome niste niata gledali ili? Kuckaj te na google... nas dim ima uticaja puno i na ostale bolesti... mada neki dime iz zabave,sto je po meni ok,ja to smatram bolje spreciti nego leciti :razvaljen:: kad bi svi pusaci cigareta,prestali pusit i cadit samo ganju,svet bi drugaciji bio bukvalno :razvaljen:: ja iskoci iz teme,al da se vratim :) sto se tice tog posla,ja radim i dimim... meni je to ok.. samo sklopiti onolko koliko odgovara vasoj psihi,vasem telu i cepaj te,opusteno samo... sativice su preporucljive za aktivnosti,a sad mozete kucati o strainovima malo vise.... a ima i ona kako kazu mit :D da kad si napusen,lose za voznju automobilom :D ja nisam jos obavesten da je neko stradao tokom voznje automobila od marihuane ili ti negde da sam procitao... :) ja napusen vozim strogo po zakonu 40km dovoljno.... pisem ovo 20 min ja mslm,bas sam se razvalio,kako cu ovako nikakav u pocetak nove pfff:razvaljen:::razvaljen:: al ajde,zivot je lep

jan 2016.

sjecam se jednog dana doso pripremio alat zapalio jedan bong gledo u prazno ismijo se fino okreno se i zaspao u kuci bilo je 6 navecer.... tako da ja ne mogu radit napusen hahaha
Ig0rLEGENDA

jan 2016.

Dobri su to poslovi kada se na poslu moze zapalit ganja znaci pricate o tome da za vrjeme radnog vremena , imate vremena zacilat si jednog ovako da se nade :) Iz Hrvatske sam i bas radi takvih stvari sto ljudi ne rade poslove kako trebaju raditi , odnosno od 8 satnog radnog vremena imaju efiktivnog rada 4,5 sati ostalo glade jaja ( ne govorim za sve poslove govorim za vecinu ) , radi toga cemo uvjek bit malo placeni kao sto jesmo :) Dodem u konzum ni dobar dan ni dovidenja , dodem u poreznu upravu zene nema otisla negdje cekam je 2 sata ko kretencina ona se vraca sa vrecicama iz mc donaldsa koda ja imam vremna cjeli dan nju cekat jer ja nista ne radim i jos na kraju ona bude zivcana , dodem u brico store ljudi bjeze izmedu polica moram hvatat covjeka da ga pitam za pomoc :) Nemam nista protiv toga sto ljudi puse , piju i sta sve ne rade svako ima pravo na izbor , ali mislim da za vrjeme radnog vremena treba odraditi posao znaci da radis ono za sta si placen i da cjelo radno vrjeme bude posvecen samo tome i da odradis posao sto je bolje moguce . Vani su ljudi bolje placeni to stoji ali vani ljudi i jakop puno vise rade , nema tamo ko ovdje hvatanja krivina , pijenje kave i odlazaka na marendu . Nek se niko ne uvrjedi ne kazem da vi ne radite svoj poso kako treba ali svako ko je realan ce se slozit samnom da ljudi u Hrvatskoj ne obavljaju poslove bas kako bi trebali zato nista ni ne funkcionira.. Zivili
SmellsZMAJ

jan 2016.

Apsolutno se slazem...nedavno sam bio u `vedskoj i bio u par firmi na sastanku,tamo ljudi rade 5 sati...to je radno vrijeme,5 sati! Ali rade 5 sati,nema marendi, ik pauza itd...poslije posla idu u menze kvartovske i ru aju besplatno,za sve zaposlenike tog kvarta...to plaaju kroz davanja dr~avi od plae...a imaju prosjecnu placu od 4000 eu i za tu lovu rade kinezi u skladiatima. Toliko o tome,nepotizam,korupcija i nerad su zaatitni znak balkana :)
L0oDZMAJ

jan 2016.

A dal puse ganju oni na poslu:razvaljen:: to je pitanje koje mene interesuje :razvaljen:::spliff:

jan 2016.

Kod mene sveenik vario ko nenormalan na poslu, iako mu je ~ivot posao. Sjebalo ga vino koje mu je u opisu posla, pa je sad u komuni. Baa ga moram oti posjetit. }iva istina.
Ig0rLEGENDA

jan 2016.

LOoDi drug uvjek ima onih koji vare i koji ne vare , pa tako vjerovatno i u Svedskoj al mislim da u tih 5 sati nemaju vremena o tome razmisljati niti ne zele o tome razmisljati , jer ko ce riskirati posao od 4000 eu kako kaze drug Smeels da ih placaju . Rodak mi je otisao ove godine odradit zimsku sezonu u Austriju , prvo je bio u kuhinji kao pomocni kuhar a sad je servir , kaze da dode kuci da ga bole stopala od stajanja , i ruke od drzanja tacne da ode odma spavat da bude umoran , tako da mislim da on sigurno nema vremena zapalit za vrjeme posla , jedva stigne na wc . U Njemackoj su isto poceli furati taj stil radno vrjeme od 6 sati , po meni to i je realno radno vrijeme jer tesko da mozes bit 8-12 sati koncentriran pogotovu ako radis sa ljudima , govorim o smjenama u nasoj drzavi . Uvjek ce bit onih koji imaju neke poslove di mogu i zaljepit jednu , bit ce i onih koji ne mogu zaljepit ni jednu , al u svakom slucaju ako vas ulovi sef sigurno se nece nasmijat i pohvalit vas nego cete dobit pedalu :) E sad ako radis neki poso koji ne volis i imas placu 3000 kuna , kao vecina nas koji smo u nasoj preljepoj drzavi koja ima savrsenu geografsku poziciju ( imamo i more i planine i mogli bi zivit samo od turizma da drzavu ne vode i ne kradu kreteni ) onda te vjerovatno i briga dali ces dobiti otkaz ili ne pa vjerovatno i mozes zapalit jer ti se hebe za sefa . A ako radis negdje za 3000-4000 eu , mislim da neces puno razmisljati o tome nego da ces se strpit kad dodes kuci , jer niko te nece placat tolke pare da ne radis nista i da duvas na poslu :)
BladerZMAJ

jan 2016.

Mi smo sebi u bolnici malo skratili smjene jutarnju i popodnevnu na 6 sati, ali zato u no nu idemo 12 sati a piae nam se osam. Mogu mi uzet sve ali mi to radno vrijeme ne diraj. To mi je najbolje, ostane vremena i za hobije i sve iako zapalim malo i to samo u no noj. :thumb:
L0oDZMAJ

jan 2016.

Kod nas rade za 150e do 200e pola drzave,a ima dosta i onih koji ne rade... u prevodu robovlasnici smo postali... i uporedjivanje tamo sa nekima koji imaju 4000e platu... a sad meni da uskrate pored toga sto radim 12h ono zbog cega ja mogu izdrzat i biti smiren na tom poslu... to je meni vec skroz druga prica... a ima emisija dosta na jutub,lik radi sa ogromnim ciframa,a dimi dnevno po 20-30 jointa... kako on to uspeva? Da li je to do psihe,a ujedno mu pomaze,kako sam kaze bez vuve ne bi mogao raditi... ima ljudi kojima vuva pomaze da obavljaju svoje aktivnosti... a ima ljudi koji uzivaju u dimu i gledaju vuvu drugacijim ocima... a tom liku,nznm tacno kako se naziva,drzava mu dostavlja vuvu... ma ima dosta emisija o tome... pa pogledaj malo Medical... pa ces razumeti o cemu pricam :) nije fora otici na poslu pa se stondirati,odredis koliko osetis da ti je dovoljno dima... tako u toku dana od jutra funkcionises... pricam iz vlastitog iskustva i veoma je zalostno i toliko nepravde sto ja moram lek koristit skriveno od sveta... sto se moram skrivati,bilo to na poslu,gradu ili bilo gde... svi na forumu koji koriste vuvu su veoma korektni i pravedni ljudi,niti iko pravi probleme kao sa sintetickom drogom ili alkoholom... mi ljubitelji growanja i vuve smo veoma strpljivi,a to se moze reci da je velika vrlina u danasnjem svetu... samo to cu ubrojati,da ne pisem ostatak... sve se u zivotu moze kontrolisat,bar ono sto ima uticaja od nas samih tokom zivota... samo napravi kontrolu kroz zivot,sredi psihu i vozi.... a kome je do stondiranja,zna se gde se to radi... ja osobno to radim uvece kad sam doma ili na nekom izletu,ribolovu itd... a za ostale aktivnosti,dnevne,poslovne... izaberi strain,nadji osobno kolicinu koja ti prija da obavljas sve svoje duznosti... i to je to... pisao bi ja o ovome par dana,al eto i ovo je puno :) peace
Ig0rLEGENDA

jan 2016.

Drug ja se sa tobom slazem , ali mislim da nije ok da ti koji si placen za neki posao da duvas vuvu niti da ides zapalit 15 cigara niti da popijes 7 kava jer jednstavno nisi za to placen :)Ja da imam svoju firmu ljude bi platio duplo vise nego sto su ljudi placeni u prosjeku dao bi placu 6 hiljada kuna al bi sve od navedenog zabranio za vrjeme posla , ko nece radit nek ode kuci :) Najruzinje mi je za vidit kad ulazim u neku trgovinu kupit nesto a prodavacica na ulaznim vratima stoji i pusi cigaru pa nema mi nista ruznije . Iskoristi svoju dnevnu pauzu od pola sata koju imas za marendu pa zapali ili jedi kako te volja ali posao je posao :) pis

jan 2016.

To ata se kafeniae i duvani na poslu to je yugo mentalitet koji je ostao u zdravstvu najo itiji.
SmellsZMAJ

jan 2016.

Ostao je taj mentalitet u svim dr~avnim firmama...upravo zbog toga privatni sektor propada,propadaju dobre plae,propada biznis i propadaju mladi obrazovani ljudi,raspadaju se veze,familije,ljudi oboljevaju od kancera...sve zbog uhljeba u drzavnim firmama i plja ki ovih na vlasti. U Japanu ministar daje ostavku ako je zakasnio na posao 10 minuta,nema zajebancije...na balkanu vlada kaos,ljudi su kao programirani za varat i plja kat,a narod je glup...70% stanovniatva na balkanu je glupo i lijeno.U apanjolskoj itd zbog neke glupe sitnice izae na prosvjed 100 000 ljudi,a mi autimo i trpimo. Ja sam poslodavac i nebi tolerirao da mi radnik zapali joint za vrijeme radnog vremena,ima 30 min pauzu neka radi sta oce... isto zbog profesionalizma,ozbiljnosti. Iako nebi volio ni da mi na pauzi zapali,pa da baulja na poslu i gleda u zid :D
L0oDZMAJ

jan 2016.

Ljudi vi ste na balaknu,vratite se realnosti... tako da ljudi rade za minimalac... tako je kako je... a ljudi po evropi su placeni i po tim stranim zemljama... kao prvo zavrsio sam fakultet,a sa tom diplomom mogu dupe da obrisem... ne samo ja nego boga pitaj koliko naroda isto im se desava kao i meni... i sad da ja pricam o poslu.... kojem poslu? Kakav posao? Daleko smo mi od tog posla o kome vi pricate... daleko jos 50 godina... dao bog da bude drugacije,al tesko.. a do tad,ja cu ziveti ovako i cadit spravu,a velike sile jos ne ispravise krivu Drinu,kako cemo je mi pojedinci bez vlasti i sile... a ja radim posao primim jednu trecinu plate,a gde ode vecina? I kazes da ljudi rade svoj posao,kako ce da rade... prime platu,prodje 3 dana i nemaju ni kinte u dzepu... i kakva je to plata... ljudi rade sto moraju... i nemoj uporedjivati one na drzavnim mestima gde rade(ne rade nista) a primaju 5 puta vecu platu... a na tom su mestu jer su glasali za nekog cobanina... a oni sto su zavrsili fakultet za to mesto... vise na birou ili kopaju negde rupe,prodaju po pijaci,snalaze se da bi opstali u zivotu... ustvari su na prezivljavanju... al ne da mi se vise o tome... kakva drzava vecinom postao i takav narod... uzas,jad i cemer uglavnom... nego da se vratimo na temu,kako ja volim kad odem na posao pa zdimim jedan... a dodje taj sef koji nije ni srednju zavrsio da pita mene obicnog radnika kako da napravi raspored posla od 5 ljudi... pffff strasno sta je drzava dozivela... peace out

jan 2016.

Lijepo je raditi za pare, ali je teako nai poslodavca koji e ti dati to ato si zaradio. Tu govore o nekih 3000 kuna, pa ja znam hrpu ljudi koji su prijavljeni na minimalac a dobivaju samo 1800. Hrpa ljudi u mom kraju bila bi zadovoljna sa 3000 i ato ka~u ~ivjeli bi ko carevi, tako da realno gledajui nabijem ja njihove koaarice i la~i. Koliko ljudi radi a ne dobiva plau redovno, oko 30% populacije, oko 10% radi a uope nedobiva plau. Mislim ta lupetanja od 3000kn, pa joj ljudi moji, biti nezadovoljan sa 3000kn, pa trebaa se udarat nogom u guzicu ako zaraujea toliko. Ovdje, to nije na istoku slavonije, pazite ovo, tro lana obitelj koja redovno prima 3,500 kuna mjese no osjea se zadovoljno i sretno. Malo su teake ovake teme, vidim da neki ni neznaju ata zna i biti gladan, nemati za kruh, za struju, za re~ije, a ja svakodnevno nailazim na takve primjerke. I onda ka~u nemoj duvati na poslu, kako? Kako da ljudi pre~ive to sve ako nemaju na in da pobjegnu od ove surove realnosti?
Ig0rLEGENDA

jan 2016.

Jbg ja nisam sa istoka slavonije tu gdje sam ja , placa je oko 3000 kuna , ok negdje je vise negdje je i manje . Ljudi se zale a ne rade poso kako treba , i najgore od svega je sto su ljudi ne skolovani i neznaju nista radit , ako zelis platu od 1000 eura ja te pitam sta imas za to ponudit ? Onda ljudi kazu pa jooj pa znas mlad sam , treba mi prakse , nemam iskustva a u stavari neznaju nista da rade nego bi gladili jaja i imali direktorske place :) Slazem se da je kod nas jad i bjeda ali ima i ljudi koji su uspjeli u zivotu i zaraduju finu kintu a sve su zaradili krvavim trudom i radom . Mlad sam imam 25 godina i vecina mojih vrsnjaka neznaju nista radit znaci nisu strucni u nicemu , a i nisu skolovani . Nece ti niko davat tolke pare ako sjedis u trgovini i prodajes cipi cips , jer realno vecu placu onda ni ne zasluzujes jer prva stvar taj posao je jako malo odgovoran a druga stvar to moze radit bilo ko na ovom svjetu . Trebas znati sta u zivotu zelis raditi , odnosno cime se zelis baviti , sta je tvoj san i svaki dan se trudit kolko god mozes da to ostvaris , to je jedini nacin da zaradujes onoliko novaca koliko zelis . Zelis bit direktor neke firme ili neki odvjetnik mozda , ok idi na fax 5 godina , popisaj krv uceci i rjesi sve ispite u roku .Sad ce neki rec pa joj znas nemam novce za fax , a ja cu vam rec da je Hrvatska mozda jedina zemlja koja svoje ljude skoluje besplatno znaci ako si redovan student , ne placas fax a jos pri tome ako si i dobar student mozes dobiti i ok stipendiju + uvjek mozes nac neki posao preko studentskog ugovora da imas od neceg zivit dok ne diplomiras . Zelis biti dobar mehanicar ili elektricar ili znati neki dobar zanat , ok zavrsi srednju i trdi se na praksi kako bi se dokazao sefu pa te mozda i uzme da radis kod njega , pa nakon 10 , 15 godina mozda otovris i privatan posao . Kolko vidim svi se zalite joj placa mi je ovakva placa mi je onakva sta da radim nego da duvam na poslu . Ok ako si faca u svom poslu , ako zaradujes fine pare , s time hranis obitelj i imas stan i auto i mozes si priustit nekakvo putovanje za godisnji odmor ko ga hebe duvaj i na poslu , al ako nije takva situacija rade se potrudi pa mozda dobijes neko unapredenje ili povisicu nego da blejis naduvan za vrjeme radnog vremena . Samo cu rec iz osobnog iskustva radim za kurac od place , zavrsavam fax , i duvat cu cim zavrsim grow , al necu duvat zato jer mi je mala placa jer sam sretan da uopce imam redovnu placu i posao , nego cu duvat kad mi se bude htjelo :) Trudit cu se u zivotu maximalno da jednog dana pocnem radit posao koji volim i za koj se skolujem , i takav stav ce me mozda dovest negdje a mozda i nece mozda budem tu di jesam ali bar cu probat i dat cu 100 posto od sebe pa mozda i uspjem a ako ne ko ga hebe probo sam:) Totalno sam spamao temu al jbg kad vidim tolko negativnih misljenja moram vas malo dignut u pozitivu i motivirat da se vise potrudite :) zivil

jan 2016.

E jbg. krivo si protuma io. Kao prvo radio sam po cijeloj hrvatskoj i nigdje nisam do~ivio nikakvo unapreenje. Po struci sam diplomirani pravnik i ja ti mogu jam iti da bez obzira na fakultet koji zavraia ako ga ne zavraia sa iznadprosje nim uspjehom i nedobijea preporuke sa faksa teako budea naaao posao u struci. Ti joa nisi do~ivio hrvatsku realnost na pravi na in, ali hoea nebrini. Nema ti biranja ni sa faksom, ima jedan stih koji ka~e "samo veze vezu sitno tkanje, nije va~no znanje ni obrazovanje". Joa si mlad i joa se akolujea, jednog dana ako sjednea na svoje radno mjesto (ja se iskreno nadam da hoea i da neea zavraiti kao ostalih 200 tisua visokoakolovanih hrvata bez zaposlenja), pa kad vidia koliko to stresa donosi i kako je zaista raditi ono ato volia za nekog drugog u ovoj naaoj dr~avi onda e ti biti jasno o emu sam govorio. Ljudi bi trebali raditi ono ato vole, a kad netko radi ono ato voli onda je dobar u tome jer to radi sa ljubavlju, ako neata radia sa ljubavlju onda te to ini sretnim i uspjeanim, ali ne na balkanu. Zaato ne, pa zato ato ovdje ako nisi kriminalac i lopov neea uspjeti. Ja svojim predhodnim postom nisam ~elio rei da ja radim za malu plau, ja radim za viae od 10 tisua kuna, ali mene to nemo~e initi sretnim u svijetu u kojem svakodnevno susreem ljude na rubu, ljude koji nemaju ata jesti, ali doslovno. Kad pogledaa da ovjek invalid bere zaleene jabuke sa stabla, isti trule dijelove, te ih re~e i daje dijeci sa starim kruhom nebi li ih prehranio, a po cijele dane skuplja gran ice da mo~e nalo~iti vatru, e onda me srce zaboli i ja jednostavno nemogu izdr~ati a da ne pomognem. `to je najgore ovjek je dobio otkaz nakon ozljede na radu prije 4 godine uz odatetu od 4 tisue eura, o emu viae da govorimo. Ja se pitam zaato bar mali dio naae populacije ne sagleda realno situaciju oko sebe, pa se ne potrudi bar malo pomoi takvim ljudima, za takvo ata ti netreba bogatstvo, i ak mali dio pa~nje nekom donosi ogromnu radost i sreu a to je ono ato ispunjava svakoga. Lijep je osjeaj biti sretan u ~ivotu ali je mnogo ljepai osjeaj malim znacima pa~nje i dobrim dijelima nekoga u initi sretnog. Ljudi moji, 21-beskunik umre u poljskoj od hladnoe, alooo pa da je 21-ma ka umrla trebali bi se zabrinuti, rije je o ljudima koji su spletom okolnosti tu di jesu i mi nismo tu da sudimo, mi smo tu da pomognemo. Na ~alost njima nitko nije pomogao, samo su prolazili pored njih kao da prolaze pokraj drvea. Ljudima je u genetskom zapisu uzajamno pomaganje, a danas je jedino pitanje GDJE JE NESTAO OVJEK? Ja sam i tu~an i ljut u isto vrijeme i takve stvari do~ivljavam pre emotivno, i svjestan sam da me to mo~e koatati zdravlja, ali jednostavno nemogu protiv sebe i svojih nagona. Doslovno mi se gadi ovo vrijeme koje je doalo. Vrijeme kada te nitko negleda u o i kad mu neata govoria, vrijeme u kojem svi bulje u svoje mobitele, vrijeme u kojem je glazba bez smisla jer ne dolazi iz srca kao prije, vrijeme u kojem ako si druga iji nisi prihvaen, a da bi bio prihvaen moraa se dru~iti sa fejk ljudima, sluaati glupu glazbu i blejati u mobitel nosei neke aatro brendove, trendove i ostale pizde materine, e reko zajebi al ja neu! esto me mu e takve stvari, a sve ih je viae, i to je glavni od razloga zaato puaim na poslu, jer me to smiri i odagna mi bar na kratko misli. I puaim na poslu iz razloga ato radim van struke za one koje prezirem i koje smatram jedne od potencijalnih krivaca za ovakvo bezduano stanje svijesti nacije pa i aire. Jbg, ako odska e od teme, bacite ovo a, ili premjestite negdje gdje je prikladno. Prokuhalo sve u meni u sitni sat, moram sad zapalit da se smirim i na spavanje. Peace!

jan 2016.

da, puaio bih na poslu...kad bih ga imao. :) I mala digresija: PJpdmnKButw
Ig0rLEGENDA

jan 2016.

Drug da ne shvatis krivo moj post se nije odnosio na tebe nego sam picao opcenito , i nije se odnosio na nikoga sa froruma ... Znaci ovo pitanje " ako zelis platu od 1000 eura sta imas za ponudit ? " , to se nije odnosilo na tebe . Frend mi je takoder pravnik , zavrsio u roku sve , nije bio najbolji student generacije ali odmah nakon faxa se zaposlio u drzavnoj firmi i zadovoljan je :) Nema placu 10000 kn ima znatno manju ali mu je ok ne radi prazinke , ne radi vikende , moze uzet godisnji kada zeli a ne ko vecina nas kada poslodavac oce :) U ostalom se u potpunosti slazem sa tobom ali vidis ti kazes da radis za vise od 10000 kn , sto znaci da si vjerovatno strucnjak u svom poslu i da rasturavas , jer da nije tako sumnjam da bi te neko toliko placao . pa sta te briga onda si i zacilaj jednog to sam htio rec . Al ako radis u marketu za 3000 stvarno bi bilo pametnije da se trudis da nades bolji poso ili da se skolujes usput nego da duvas na poslu i govoris da je sve u kurcu i da je svugdje tako . Stvarno se nadam da kada zavrsim ovaj fax da cu sa trudom i sa znanjem uspjet dobit posao za koji se skolujem , pa makar i nakon par godina dokazivanja :) Ekipa out sam jer stvarno sam puno spamao hahaha nemam ni za da pusim kuci a kamoli na poslu , ceka se jos kojih 30 tak dana da se pobere :) Nisam htio nikoga uvrjediti niti se svadati , htio sam samo ukazat na to da se i dalje trudite i tezite za boljim i da budete malo pozitivniji , jer kada mislite pozitivno imate sansu i da se pozitivno vrati :) Zivili svi 100 godina :)
BladerZMAJ

jan 2016.

Pozitivno mo~da doe u obliku Tsunamija i pobije dio i otvori radna mijesta...;) Za par mjeseci u probat sa CBD sotrama jer su high THC sorte su "prejake" za mene. Btw, meni skinilo plau u godinu dana ko ratu kredita za auto i kako ea biti motiviran....ne da u zapalit na poslu nego u zapalit i posao:banana123:
Ig0rLEGENDA

jan 2016.

To to drug , iz istog razloga se ja odlucio na CBD sortu , mada nikad nisam probao nesto home made tako da cemo vidit kakva je razlika toga i ulicarke :)
BobiManLEGENDA

jan 2016.

Ja kad bi bio poslodavac davao bih velike plate.... Ma sta lazem, verovatno bi bio govno kao i svi drugi veci privatnici. Ljudi su nezadovoljni odnosom visine plate I ulozenog rada. Nije prijatno kad za novu godinu jedva se nategnes za pristojnu veceru kod kuce, a tvoj poslodavac za novaka pokloni sinu audija. Rado bih iskljucio mozak pri ulasku u firmu I ne bih ga palio jedno 10h. Moja podrska za sve zrtve tranzicije koji sprze koju na poslu, ne vidim u tome nista lose
laubaZMAJ

jan 2016.

Evo da se i ja nadove~em na ovu temu! Radim kao konobar i ako se naviknea na poslu puait ide to bez problema,isto kao i vo~nja autiju ili bilo kaj drugo!Zveknem si pljugu i aank se cakli ko pasja kesa,znate kad bi to napravi da nisam upljugan:NIKAD! Vo~nja auta je u po etku stvarala paniku,al nakon nekog vremena sku~im da bolje vozim kad sam napljugan,a tolerancija za druge voza e,koliko god loae vozili, je na najviaem nivou! Nije da preporu am svima da puae na poslu,al kod mene funkcionira,tako da onaj koji nevoli puait na poslu nemora,a ko voli nek izvoli s tim da ne utije ea ni na koji na in na druge ljude!:puuuh:: Edit:Stim da ne pri am o poslu~ivanju,ono dobi sasvim drugu dimenziju!Zamisli da doea u rest.i samo pijea i jedea bez doticaja sa bocom vina ili vode,bez zvanja konobara,gdje konobar ita svaku tvoju misao!:rolleyes: Edit 2:A kad bi svi na taj na in radili gdje bi nam bio kraj(kuhari i gazde)!
BladerZMAJ

jan 2016.

A gledaj, ve sam negdje to spominjao mislim. Ima ljudi koji su prirodno smotaniji i intelekt im slabije radi i jednostavno su loaiji na poslu. Meni osobno kanabis utje e na brzinu percepcije i tako , malo sam pogubljen ali sam svejedno deset puta bolji od nekih "normalnih". A da ne pri am kako ti koji briju na neku teaku "ozbiljnost" i "odgovornost" kada doe ovjek u komadima nakon teake prometne oni se paraliziraju, dok mi stoneri uvjek imamo spremnu i po koju aalu za mlade sestrice koje unesreenog dovoze :smoke:. Ali isto nebi volio biti jako naduvan, a da mi doe situacija smrt-~ivot jer mene okri e na paniku, ali kad sam normalan sam tip-top za ekstremne situacije, tada tek i funkcioniram kako treba. Jer to doe petnajst ljudi kojima ja moram upravljat ata se tie snimanja na CT-u. Pazit na masu stvari, kabeli, kisik, prebacivanje, ti daj ovo , ti dr~i ovo, spoji ovo, ruke, noge,u toj situaciji baa treba biti pribran bi se reklo i to an, na razini... i tada nebi htio biti napuaen. Mislim odradio bi ja to bez problema, ali mi nebi bilo ugodno. Tako da ipak se treba prilagodit sebi i poslu... jer da gledam nadzorne kamere 8 sati, pa samo bi puaio i gledao po internetu :cool:. Ali ima ljudi kojima ne pada loae ko i meni tako da tko sam ja da im sudim...
RollingStoneAMBASADOR

avg 2019.

Ljudi, da ne otvaram novu temu. Nisam nikada dimio full, ili barem skoro full, CBD sortu. Poato radim posao gdje mi nije nikako preporu ljivo biti tupav ni minute, a kamoli da me uhvati smor, kakva su vaaa mialjenja da si uzgojim neki CBD strain za par smoke sesija tokom radnog dana... `to radi stresa od posla, ato radi stresa od glupih ljudi?

avg 2019.

zasto ne? a mozes i normalnu, ali dva, tri dima, cisto da te nervira okolina, pa se onda izderes na tupavce i tako nekoliko puta mesecno i onda kolege bukvalno pocnu da te izbegavaju i miran si. ovo je iz licnog iskusvta :D

avg 2019.

CBD i posao hahah...samo ako mrzis to sto radis i nisi dobar sa sefom :)
BadiZMAJ

avg 2019.

Zapalim, prije posla jednu i pod pauzom joa jednu :joint2:, tako od prvog dana... Na poslu, dnevno suraujem sa bar jedno 50 ljudi/radnika, od prvog dana su prezadovoljni samnom, aef, direktor, ma svi...jedan sam od vrijednijih :D ...sam po sebi imam volje za svakakve stvari, a kad zapalim...tek tad letim po svuda :let:
RollingStoneAMBASADOR

avg 2019.

Definitivno THC otpada tokom radnog vremena... par puta kada je trebalo da dam kriti an odgovor (kako me ne bi nagu*ili i natovarili posao koji ja ne treba da radim) zaglupio i popuaio foru, a kako suraujem dosta sa top menad~mentom u organizaciji nije baa pametno izgubiti cool pred njima i istresti se u pogreanom trenutku. Pokuaam onda sa CBDom :D tnx de ki

avg 2019.

jbga ..ja radim sa autima,a oni pojma nemaju ..dali si duvao sativu ,ili cbd :cool23: edit a to sto gedoru trazim dva sata,ili nemam pojma gdje su mi naocale..nema veze hahah
BadiZMAJ

avg 2019.

smiley9934 e da, to je jedino malo bed :D...tak i ja, krenem po neato, zaboravim ata sam htio pa mi bed ata e ovi okolo mislit :D ili brzohodajui neato ugledam kraji kom oka, sine mi ata sam htio, pa onako u naletu naglo zako im i promjenim smjer smiley9934 ekipa u udu smiley9934
flop87ZMAJ

avg 2019.

najjace kad trazis naocare a one na glavi xaxaxa

avg 2019.

braco bre... ne zaboravljate vi nista, nego je to posledica opijata, koja se u nasem hobiju zove, kratkotrajni poremecaj kratkorocnog pamcenja. ahahahah, jaoooo; sta sam ovo napisao, aj' neko da ispravi, ja zaboravio :lol:
ZodraZMAJ

avg 2019.

Ja sam te stvari davno resio...Radim preterano odgovaran posao, a 24 sata sam pod thc-om.Oci su mi davno prestala da crvene..ne znam kakva da je vutra, oci laganica.Razgovaram i dajem instrukcije za velike projekte..odgovornost ogromna, ali sa vutrom mi je to jos veci gust.Na sastancima sam redovno napusen i bas mi je voznja da se bacim u spiku sa njima...ubedjivanja, ovo ono...Tako da je sve do coveka, okruzenja....
YaichiiAMBASADOR

dec 2019.

reci jel mozda kojim slucajem trazia radnike ? :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se