VUTRA
ForumZajednicaOfftopicPosledice?
LEGACY

Posledice?

24 odgovora1,209 pregleda
Darkenize102ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Ovo sam skontao nedavno.. desava mi se kad se skroz opustim (cist) i kad gledam u nesto krene kao da mi se udubljuje slika,ili kad je mrak pa gledam u zid vidim da se talasa i tako kao neke iluzije ili kad gledam plocice krenu kao da se dizu,jel se to nekom desava ovako?
DJFlyHighLEGENDA

apr 2013.

nebih znao xD nisam vec dosta "cist" :)
FroggyLEGENDA

apr 2013.

Sve ti je stvar tvog uma. Ako ti neato "zabrijea" normalno da e ti se to i dogaati. Ako ne ~elia da ti se to viae dogaa prestani razmialjati o tome. Budi gospodar svojih misli :D
vinerPOZNAVALAC

apr 2013.

nikad uo,ali probaj tlak izmjerit kad to krene,...

apr 2013.

Nove osigurace, mozda su pregorili :P Al ne ozbiljno ontopic: Nikad mi se to nije dogadalo, ni moji frendovi to nisu spominjali, kad su cisti :D... Malo sporta i rekreacije i proce te :)
s0vaAMBASADOR

apr 2013.

Meni se to desava kad sam jako umoran, tipa, ne spavam po 3 dana za redom pa kad se vozim u autobusu i gledam kroz prozor razvuce mi se slika a kad okrenem glavu od prozora i pogledam na primer u pod krene da se uvija. Ili vidjam perifernim vidom kako nesto poput crne macke protrci ili da je pored mene neka buba pa kad pogledam nestane. Drugim recima: nemojte da budete budni po 3-4 dana :D U svakom slucaju neverujem da je od trave jer kad si cist psihoaktivne supstance nisu tu da ti krive plocice.
Darkenize102ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

ma ne znam,onda moguce da je od umora. :) Haha,ne krive mi se bukvalno xD,vec ono kao kad gledas one iluzije na YT,tipa Acid trip illusion i ono underwater illusion,e tako nesto,ko zna,mozda je od umora :) ali jedno vreme me je jebalo to pa sam se malo iscimao :D

apr 2013.

ja vidim u tami iskrice a kad se naduvam...planetarni sustav i neke druge galaksije :) ...sluaalice na uai i onda ubacim neku finu ~ensku da pleae u tim galaksijama na muziku koju sluaam :spliff: hebote,nestade mi kursor negdje na terasi,hehe fino ovo sunce jutarnje :sun2:

apr 2013.

Sta god da ti se desava ne trebas se plasiti. Pokusaj da se aktiviras u toj igri, kad ti se vec pruza mogucnost. Ako ti se javljaju iluzije nemoj ih tjerati, igraj se s njima na nacin koji tebi odgovara i pokusaj ih shvatiti. Istrazuj i skupljaj iskustva, kao kolekcionar. Sto ih vise skupis bices pametniji :)
Darkenize102ISTRAŽIVAČ

maj 2013.

Kontam sve,u poslednje vreme mi se opet ta pojava javlja :D u glavnom kad sam napolje pa kad se zagledam nesto,opet kao da se uvrcu stvari i sve to,ali ne smeta mi nesto to posebno :)

maj 2013.

cemu ova tema u Marihuana FAQ cak nema veze sa marihuanom :ohno: premestam... negde
artisticLEGENDA

maj 2013.

hahahaha svasta
BoRaiChoAMBASADOR

maj 2013.

http://www.youtube.com/watch?v=m3ltSb02JKs Stavio bih spot, ali je jebeno cenzurisan pa necu. Eto, uzivaj u iluzijama

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se