LEGACY
Najbolja stonerska noć?
32 odgovora2,135 pregleda
Morgan Heritage
ISTRAŽIVAČ61 REP7%
→ Entuzijasta
Morgan HeritageISTRAŽIVAČ
dec 2010.
dec 2010.#1
Koja vam je najbolja ili jedna od najbolji stonerskih noi u ~ivotu? :icon_lol: Ja ih imam prete~no, ali ne mogu da izdvojim sada nijednu :)
Bob _Marley
ENTUZIJASTA366 REP42%
→ Poznavalac
rockerboy
AMBASADOR2.329 REP24%
→ Legenda
rockerboyAMBASADOR
maj 2011.
maj 2011.#4
Prosla nova godina 25g na nas 5, u ponoc smo vrtili 2 blunta sa po 5-6g unutra :D
Bilo je veselo :)
HighBadger
POZNAVALAC693 REP10%
→ Ambasador
HighBadgerPOZNAVALAC
maj 2011.
maj 2011.#5
Meni bas sad skoro...Ono, uglavnom pusim sama i negde u prirodi. I tako ja odem uvece u neku sumu i napusim se pa posle nisam znala da izadjem iz nje xD Pa sam se tu nesto gubila i posle sam morala da iskoristim "pomoc prijatelja"! Dosla dva ortaka da me izvade odatle, a i oni isto bili napuseni (ko da smo se bili dogovarali xD)..I konacno smo izasli odatle, i zavrsili iza neke zgrade sa bombom piva. :drink:A fazon je sto nam je za to pivo falilo 15 dinara pa smo molili neke ljude da nam daju!:icon_lol: Ali su nam dali, kad su nas videli, ono, od one sume sve smo bili iscepani i od lisca! Dzunglasi pravi!:ohno:
Imenko
ISTRAŽIVAČ133 REP55%
→ Entuzijasta
ImenkoISTRAŽIVAČ
maj 2011.
maj 2011.#6
Kako te nije trta sama varit u aumi uvece ? ja bi se usro ko amrkljavac neki :ninja: A i na kraju mozda je i moja majka imala pravo dok mi je govorila da samo narkomani su u aumama uvece :icon_smile:
HighBadger
POZNAVALAC693 REP10%
→ Ambasador
hardbluesman
ENTUZIJASTA300 REP25%
→ Poznavalac
hardbluesmanENTUZIJASTA
maj 2011.
maj 2011.#8
e sad,ja i ovo ispri
at,ali na~alost nesmijem spominjat imena i mjesto,zbog o
itih razloga. Inae radim u jednom beach baru na naaoj obali gdje se skupljaju uz normalne ljude i glazbenici razne zvijezde i bogataai,jednu ve
er prije 3 godine su doali jedan domai glumaci i jedan holivudski glumac (holivudski,jebena zvijezda,nije marlon brando al je zvijezda) i sad mi u aprehu ja po
astio s cugom oni mene i ostali samo frend,ja i njih dvoje,i sad ja otiaao po pedeseticu,jer kod dilera dolje nemogu uzet manje i dodjem ja,e sad,mi se nate~emo ko e motat kad ovaj holivud
anin :-D ka~e dajte meni da smotam,mi ostali paf,majstor uzeo rizle,spojio 3 komada ismotao oint sa 20 gr trave!! nakon bitke s tim stvorenjem,smo se otiali okupat,i kad smo zavraili bijali smo popit pivu i pokupit se doma,bilo je ve oko 5 ujutro,kad veli majstor,daj da joa jednu smotam,mi rekli mo~e naravno,i majstor tulip slo~i,joa gore smo izgledali poslije toga,grozota! al je bilo totalno fora ve
er,imam i fotki i tako,super je bilo,lik je potpuno ok!
Bob _Marley
ENTUZIJASTA366 REP42%
→ Poznavalac
hardbluesman
ENTUZIJASTA300 REP25%
→ Poznavalac
hardbluesmanENTUZIJASTA
maj 2011.
maj 2011.#10
ma zakon,ku~ia nije mega zvijezda kao naprimjer george clooney ili takvi aupci,lik je kuler ~eai,i mo~e popuait,stvarno mo~e!
hardbluesman
ENTUZIJASTA300 REP25%
→ Poznavalac
xxrobixx
AMBASADOR4.300 REP80%
→ Legenda
xxrobixxAMBASADOR
maj 2011.
maj 2011.#12
Tako neato je i meni bilo. Samo ato smo nas 4 imali 50g "skunk"-a, 4 pakovanja notorius big blantova + bong. I da, po
eli smo u 12h slavit hihihi. :)
Alcatraz
ISTRAŽIVAČ133 REP55%
→ Entuzijasta
AlcatrazISTRAŽIVAČ
sep 2012.
sep 2012.#13
Ja najviae volim duvat u aumi iznad mog grada sa jaranima,u autu naj
eae ,polako se vozimo 30 km/h i onda se spustimo u grad i onda pocinju halcevi:smoke18::smoke18::smoke18:
Reacher
POZNAVALAC787 REP21%
→ Ambasador
ReacherPOZNAVALAC
sep 2012.
sep 2012.#14
eskurzija definitivno,takve paranoje su nas oprale da to nije normalno.niko tada nije bia baa zagrizeni puaa
... e da me bar sada opere tako,makar i paranoje :D
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#15
za nijednu no dosad nemogu rei da je bila baa najnajbolja! bilo je jebenih.. daleko od toga!
predosjean tu najbolju.. kao da me
eka iza ugla! ;)
ganja_farmer
ZMAJ35.697 REP
ganja_farmerZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#16
u srednjoj akoli,frendu starci oali na more,vikend kua prazna :eyebrows: isto tako nismo bili neki zagri~eni puaa
i,to su bili tek po
eci duvanja i tako....ja neu nikad zaboravit onu travu koju smo tad puaili,ja sam tad prvi puta u ~ivotu vidio neato tako... to je bilo toliko masno da se nije dalo mrvit,neato predobro...gruvali smo to na kantu,poato nije bilo neato previae toga a nas manijaka je bilo 10-ak,ekipa za o
evid,hehe...ublekali se od te kante da je to bilo straano za gledat,uz to smo popili bo~ju kiau tako da smo se kvalitetno razbili.uglavnom cirkusi...mada je bilo joa ohoho veselih stonerskih noi,al ova je nekako posebno draga. :)
http://www.youtube.com/watch?v=eBShN8qT4lk
dec 2010.
1 / 17
dec 2010.
sep 2013.