VUTRA
ForumZajednicaOfftopicPronašo tuđi sajt
LEGACY

Pronašo tuđi sajt

30 odgovora1,805 pregleda
ManciISTRAŽIVAČ

jun 2014.

Ovako dok sam vodio pse na trening ina e rottweileri :P haha naiaao sam na tui sajt moj nije definitivno hahaha nisam slikao niata nisam nosio fontele sad se pitam ata initi kad doe vrijeme berbe da mu haknem jednu i ostavim poruku drugi put bolji sajt nai ovo ti je opomena hahaha ? ali opet mi ~ao znam koji je trud
NoSeedsPOZNAVALAC

jun 2014.

ja bi ga zaobilazio :)

jun 2014.

Budi vodjen mislju da se dobro dobrim vraca
Ena&ModelsyAMBASADOR

jun 2014.

Nemoj mu dirati biljkice,pa ni ti nebi voleo da neko dira tvoj sajt..nekako mu daj do znanja da si nasao sajt ali ne da mu ostetis biljcicu,pa on neka presadjuje ili ti radi sta on misli da mu je najbolje..sto se kaze da budemo kolegionarni..:-)
giovanni007POZNAVALAC

jun 2014.

Trebao si slikati mo~da bi neko prepoznao svoje biljke hehehe. Ja izbjegavam esto ii i na svoj a tebi se na tudjem sajtu sigurno ne piae dobro,neko bi te mogao sa ekati ili vlasnik ili murija.Bolje vlasnik jer razbijen nos ea za par dana preboliti a 5g neea baa lako.

jun 2014.

Ostavi mu poruku da mu je sajt provaljen i da ih presadji negdje drugo, ali biljoze mu ne diraj :D
boss117POZNAVALAC

jun 2014.

Nista ti ne ostavljaj, jednostavno ne idi vise na to mjesto, ako si ti provalio ne mora znaciti da ce neko drugi, jer moze raditi AK- 47 nije se zezati sa tim stvarima pogotovo, ako je komercijalni sajt u pitanju.
BladeZMAJ

jun 2014.

Ja samo znam da u mom kraju je prtljanje po tuem sajtu opasno po ~ivot.... a vi kako vam volja....
TarzanZMAJ

jun 2014.

bolje zaobilazi sajt, i zbog murije a i zbog gazde, zamisli da jednoga dana tebi netko biljke pocupa, pa lose bi prosli i gazda a i "ina e rottweileri" :D poz i pamet u glavu

jun 2014.

Ne pipaj ! Loaa karma ako niata drugo

jun 2014.

ne znam jesu li ti ve rekli, ali NE DIRAJ! :P da se naem u toj situaciji, probao bih nekako vlasniku dati do znanja da je netko bio tamo pa da i sam bude na oprezu, ali nikako se ne bih vraao na to mjesto (riskiraa da naletia nekome, a joa i ostavljaa trag iza sebe - radia stazu do sajta, poveavaa aansu da joa netko opazi)
BladeZMAJ

jun 2014.

Ma ni to...sljep gluh niata vidio niata cuo niata neznam....nisam bio tamo...nisam odavde ....osobno u ovom trenutku znam za 4 lokacije...znam cije su....znam da su komerc...i znam da mi je pametnije khurac gurnuti u p elinjak nego otic pronjuakat tamo....toliko od mene i ono najbitnije PAMET U GLAVU
ManciISTRAŽIVAČ

jun 2014.

hahahah dobro napisat cu na papir i ostavit kraj biljoze a ato jedan re e i gazda i rottweileri ne brinem ja moji rottovi su da ne duljim tiranosaurus rex hahahahah eto necu dirati covjeku nista vec sam razmisljao nebi ni ja volio da meni moje neko prcka necu ni ja tue upravu ste svi zatvori temu slobodno ZIVEJLI !!!
Ena&ModelsyAMBASADOR

jun 2014.

Jack totalno si upravu,jer ljudi jedni druge upucavaju za mnogo manje razloge nego sto je ovaj jos ako je komercijala u pitanju ne prilazi tamo i trudi se da zaboravis..jer vidi zamisli koliko tragova si im otkrio sa rotvajlerima i taj putic se sigurno sad primeti..a veruj da njih bas zanima koje to uradio i nesvesno doveo njihov sajt upitanje..:-)

jun 2014.

Ma ata imaa ostavljat ikakve poruke !!!!!!!!!!! Nabit ea crnjak vlasniku sajta ,osim ako mu se ne potpiaea imenom,prezimenom i brojem mobitela.Pa da grower zna da mu je sajt naaao drugi grower. A s druge strane,palo ti je na pamet ...da mu maznia jednu !!! Aloooooo,dje ko .... i joa to spominjea ovdje na forumu :( Odmah se sjetim svoje prve teme na forumu; Da Bog da mu prisjelo. Pro itaj ju malo prije nego krenia u akciju najesen.

jun 2014.

:lock:

🔒 Ova tema je zaključana