LEGACY
prica se prica...
12 odgovora1,125 pregleda
43 REP86%
→ Istraživač
avg 2010.
avg 2010.#1
Ljudi ja ne znam kako je u vasim gradovima,al kod mene je uzasno.Zivim u malom gradu gdje svi znaju sve(znaju sta ko ruca,rto dokle je doslo).Odem kupim koju saksija i zemlju odma se svi pitaju sta ce mi.Doslo mi je da idem u drugi grad po opremu...Kakva je situacija kod vas?
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
avg 2010.
avg 2010.#2
Ane :icon_lol: poznato nam je svima to :costumed-smiley-027
Jos ja kupujem MH od 400W, i nosi je tip od nekih 25+ godina iz skladista i pita treba li mi za biljke i natrijeva isto :icon_lol::icon_lol:
Procita me valjda s vrata za sta mi triba :pat:
43 REP86%
→ Istraživač
Spawn_of_Uamenti
ENTUZIJASTA476 REP69%
→ Poznavalac
Spawn_of_UamentiENTUZIJASTA
avg 2010.
avg 2010.#5
"Malo selo 3 K-fia" :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: to je tako u svim manjim gradovima. U ve
im gradovima stvar funkcijonira uglavnom, ono... samo kupi boli me taki, samo da se proda.
Meskalito
LEGENDA8.982 REP40%
→ Zmaj
MeskalitoLEGENDA
avg 2010.
avg 2010.#6
Sama si dala resenje ,moras u drugi grad po opremu . Ako narucis preko neta opet ce ti to neko doneti ,neki lokalac pa ni to nije sigurno . Nije lako uzgojiti travku ,narocito u malom mestu gde svako zna gde je ko prdno u zadnjih deset godina :)
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
doors_of_perceptionAMBASADOR
avg 2010.
avg 2010.#7
mene ~ena u marketu druka kad kupim cugu, odem u gradi pored, tamo nas akica kako idemo prema aumi :D
a ove babe s prozora...samo zentaju po cijele dane... u~ivajmo :D jbg, moraju ljudi nea pri
at pa samo tra~e prvu temu koja e im sa jezika...zato
isto pokuaajmo ato viae ne radit javnih ekcesa :D
avg 2010.
1 / 7
avg 2010.
avg 2010.