VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKreće popis stanovništva...
LEGACY

Kreće popis stanovništva...

40 odgovora2,663 pregleda

mar 2011.

Kao ato znamo (u Hrvatskoj) kree popis stanovniatva. Hoe li itko pod vjersku pripadnost staviti da je rastafarijanac? :rasta1: Ja bih se za to opredjelio, ali mi je bed ato ne znam kako bude se to odrazilo ubudue na mene i moj ~ivot. Ina e ne vjerujem u nikakvog boga, bo~anstva i mislim da je vjera najvea zabluda na ovom svijetu! Ne ~elim da me se vodi kao ateista, a rastafarijanci vjeruju u prirodu i jedinstvo s njom i naravno marihuanom, koliko sam ja shvatio iz tekstova po netu. Pa me interesira ako nisam jedini... :family1: Pozdrav!
HighBadgerPOZNAVALAC

mar 2011.

Kod nas u Srbiji tog popisa nema ili nema jos. A malo je trulo da kazes da si rasta ako vec nisi...Mislim, to je sto se mene tice pitanje morala. Naravno da sa jedne strane i razumem ljude koji bi to uradili iako nisu raste i ne optuzujem ih. A i nije uopste to tako jednostavno da budes rasta. Pravila vere su mnogo rigorozna i to je citav jedan nacin zivota, skroz drugaciji nacin zivljenja. "It's not the dread upon your head, but the love inna your heart, that mek ya Rastaman." :banana_rasta:Ali da ne serem vise, hahah, bas bi bilo kul, ono pola Hrvatske svi Rastamani!:icon_lol:
SekachAMBASADOR

mar 2011.

Osim sto ces pridonijeti odredenom postotku pri statistici koju ce izraditi nakon tog popisa, neces nista drugo postici s tim... Osim sto ces izrugivati neciju vjeru zbog nekih svojih iskrivljenih razloga...rasta nije samo pusenje marice, to je prava vjera i oni vjeruju u istog boga kao krscani, muslimani, zidovi i ostali da ih sada ne nabrajan... Kad vec nisi vjernik, onda to lijepo tamo priznaj pa neka se vidi na statistici da i nas ima nemali broj...mozda ce tako ova crkva dobiti manje para iz proracuna i vise ce dobiti oni koji to stvarno trebaju...
He-ManLEGENDA

mar 2011.

To je potekla ona ideja s facebooka da svi koji podr~avaju mjenjanje zakona o vutri, a nije im bitno vjersko opredjeljenje, da se stave kao rastafari. Pa da se otprilike vidi % ljudi koji podr~avaju biljku :)) Ina e sve informacije s tog popisa su tajne i ne mogu se koristiti u nikakve svrhe osim izradu statisti kih izvjeataja.

mar 2011.

Koliko je detaljno njihovo popisivanje i dali smo "mi" sigurni ??
SiDAMBASADOR

apr 2011.

taj popis stanovniatva je isti kretenizam... ima mnogo na ina na koje bi se to moglo rijeaiti bez da mi u kuu dolaze neki nebitni ljudi i ispituju glupa pitanja!

apr 2011.

Sigurno je, ide sve na opti ki ita , nikom se nee dati prou avati tvoje odgovore, na koncu niata nee biti vezano za ime nego e statistika sve to umiksati na razinu grada/opine, ~upanije, dr~ave. A mo~ea se slobodno izjasniti kao rasta, bez obzira ato to zapravo nisi. Uzmimo na primjer one koji se deklariraju kao katolici, a la~u, kradu, muljaju i petljaju, ni K od katoli anstva.

apr 2011.

ja bi se opredjelio ko rasta ako nas bude jedan zavidan postotak ima se zakonska podloga za mjenjanje zakona u vezi vuve poato u vjerske sfere vlada baa ne ulazi a i obavezna je dozvolit stvari ata se vjera ti e
TarkiPOZNAVALAC

apr 2011.

Ma ja sam pravoslavac :vb_kez:
PicVajZPOZNAVALAC

apr 2011.

Mnoge raste uopste ne konzumiraju marihuanu....

apr 2011.

zanimljivo kako se razvija ova tema. @HighBadger - ja bih to ucinio ne iz razloga jer hocu biti rasta nego zato da pridonesem statistici. Posto ce me pitati da li imam volodokotlic?!?!?! i slicna sranja pa da barem jednim odgovorom pridonesem napretku dekriminalizacije pa barem za 0,000000000001%. Raste jesu poznate po upotrebi marihuane, ali to nije temelj njihove tematike... evo, jedinstvena prilika da se nesto iz pozadine pokrene, a vi odmah optuzujete da cu lagati i varati. Nasi nas politicari valjaju i lazu i kradu 20 godina. pa nikom nista. Ja vjerujem samo u jedno, a to je priroda (ne nuzno marihuana)!! Jebe mi se za boga kao sto sam vec napisao jer nisam pas kojem je stavljena brnjica da vidim samo ravno nego se okrecem i lijevo i desno i prihvacam sve (barem na razmisljanje!). @mr.dr.Smok - bas zato sam otvorio ovu temu, da vidim koliko ce nas biti i da li se meni opce isplati izjasnit se u tom smislu. I nadam se da necu zbog toga ispastati pa da me ova mutava policija, sud i vlada ima na nekoj "zelenoj listi" kao kriminalca jer ce neuki ljudi koji nam vode drzavu i provode zakone odmah pomisliti da sam konzument i uzgajivac marihuane.
KrejzyPOZNAVALAC

apr 2011.

Ukoliko ~elite neato postii tj pridonijeti ne emu sa svojim vjerskim opredjeljenjem tijekom popisa stanovniatva pravi potez bi bio da se izjasnite kao ateist ili agnkstik jer ukoliko veinskom stanovniatvo nije opredjeljeno za kraanstvo ukida se i sklapa novi ugovor sa crkvom sto bi bilo odli no posto RH ima jedan od nepovoljnijih. Crkva nam zdere prora un dok njihov doprinos stanovnicima ostaje na praznim rije ima tijekom mise. Sveenici imaju po etnu placu oko 10.000kn, stan(kuu) i vlastitu kuharicu/spremacicu u naj eaim slu ajevima, a oni koji zaista djeluju u skladu sa svojim zvanjem su rijetki. Crkva odavno nema veze sa vjerom i bilo bi krajnje vrijeme da se spone sa tom mafijaskom organizacijom urede po pravilima zdravog razuma. I to je promjena koju stanovnici RH mogu barem potaknuti, barem u teoriji ali sto i mo~emo drugo nego vjerovati u promjenu kad smo robovi odluka debila u odjelima koji sjede u saboru. Molim sve one koji e pro itati ovaj post da me ne vuku za neke tehni ke podatke jer piaem s moba i nisam si dao bas truda kod objaanjavanja i ima jos brdo informacija koje nisam napisao, ali ako nekog vise zanima, uz malo truda moze nai sve informacije preko svemocnog Google-a :) Pozdrav Viva la revoluan!

apr 2011.

sE VI NE BOJITE DA E VAM UPASTI U STAN I NAMIRI`ATI GANJU ???
SekachAMBASADOR

apr 2011.

Slazem se gore s gospon Krejzyjem... Btw...danas bio popisivac kod mene...izjasnih se kao Jugoslaven...

apr 2011.

nema straha, pogotovo ako doem ja a imam nos i puaim tj popisujem

apr 2011.

O~e~i ekipa
Spawn_of_UamentiENTUZIJASTA

apr 2011.

Mo~ea i i i tamo gdje e bit centar za popisivanje u tvom kraju i tamo sve ispunit. a i evo ato sam naaao vezano za to...

apr 2011.

:b_woot::clap::clap:
Kreso1988ENTUZIJASTA

apr 2011.

ja nezelim omlovazavati niciju vjeru, odgojen sam kao rimokatolik krsten krizman pricescen pomazan i sta sve ti ljudi rade ali nikada se tako nisam osjecao niti ikada vjerovato u vise sile (iako se nado da postoje) ali na popisu stanovnistva cu se izjasniti kao jedi:D may the fore be with you, always^^
ImenkoISTRAŽIVAČ

apr 2011.

Da jedi je jedne godine u Engleskoj na popisu ispala 4 najbrojnija religija :D
hardbluesmanENTUZIJASTA

apr 2011.

Danas bili kod mene,jedan rastafarijanac viae u hrvata! :-D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se