VUTRA
ForumZajednicaOfftopicPusenje s vutra.org clanovima
LEGACY

Pusenje s vutra.org clanovima

142 odgovora6,475 pregleda
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

Zdravo ekipa, eo ja dobio ponudu da odem na gns s jednim clanom naseg lipog foruma (bez imenovanja) i da budem iskren ne pere me paranoja uopce, zapravo mi drago jer imam osjecaj da furamo jako slican film..znaci vec sam pristao na poziv no odlucio sam se opalit ovu temu (moje isprike ako vec postoji ista tema) da vidim dali netko vec ima takva iskustva i kako je proslo naravno??? Eo jos koje pitanje: Tko bi trebo gens nosit, onaj koji zvao meni zvuci logicno tako da ja ostanem siguran i da se poslje nebi :balls: jer sam bio glup i neoprezan??? Gdje se naci, u 4 zida ili neka priroda i to sto vam bolje zvuci?? Bezimeni kolega koji me zvao bez uvrede, ali sigurnost na prvo mjestu no uvjeren sam da ces me razumjeti :)

okt 2011.

jok, uopste :) al' da se razumeti, anyway, trebalo bi da casti ko zove, lepo se provedi, i kada se vrnes da ga (neimenovano) opravdano nahvalis, enjoy
Sensi*JanaAMBASADOR

okt 2011.

poz Monk imam isto misljenje kao Power,mislim da nema nista lose utome ,upoznati nekoga sa foruma i lepo se ispricati :) a sad koliko zelis da ispricas o sebi to je tvoja stvar ,u svakom slucaju zelim ti dobru zabavu i javi nam utiske. Eto i tako ces se na neki nacin obezbediti,ako je tom clanu stalo da bude postovan na forumu, bice mu bitne i tvoje povratne inf. Ja sam do sada upoznala samo jednog clana i bas zbog paranoje sa njegove strane susret je trajao vrlo kratko :)
SiDAMBASADOR

okt 2011.

pazi da nije gospon gica.. pre olako si ti prihvatio taj poziv.. a o paranoji neu komentirat, :rofl: sretno ti bilo! p.s. nadam se da znaa da je forum pun policajaca.. dali se je gospodin iata javio joa kasnije.. jel sve u redu snjim, jako dugo ga nije bilo na forumu?
Z&NZMAJ

okt 2011.

Nov si i vjerojatno je isto i s tvojim "kolegom". Sretno i tebi i njemu, jer niti jedan ne mo~e biti siguran za onog drugog da nije gica prasica koja se sa lisicama dru~i :icon_lol:
Sensi*JanaAMBASADOR

okt 2011.

hehehe, nije se javio,al se posle vidjenja samnom video sa jos jednim clanom. covek naprosto iscezao,nadam se da nije nesto fatalno :)
SiDAMBASADOR

okt 2011.

dali te je mo~da pozvao lan " Otacon "?... :rofl:
SmehENTUZIJASTA

okt 2011.

Huh Nebi da te plasim ali mislim da 89% ljudi na ovom forumu tako sta nebi napravilo cisto iz jednog poziva ili ako se po postovima nevidi da je taj clan oke ..iskreno ja to nebi napravio s nikim drugim sem admina jer oni nisu daba admini...ili sa par clanova za koje vidim da nisu gice... :D btw setno ako te nebude neko vrijeme znat cemo o cemu se radi :D

okt 2011.

Pa ako ne growaa niata momentalno, ne vidim zaato paranoja. "On" donosi vutru, ti ne ofiraa ime tj., jednostavno si "monk". A ako murija nema pametnija posla nego tako " fatati" raju onda bolje da svi selimo u p.m. Po meni, "worst case" scenario je da je lik neki smor i da se bezveze iscimaa... A mo~da sam i ja drot, hehe :) P.S. Ako ima neko za sli nu varijantu iz sjeverozapadne BiH neka se javi, dobie od mene kopiju li ne karte i radnu knji~icu u cilju utvrivanja identiteta i zanimanja. A opet, i to se mo~e falsifikovati ;)...
dr.manijakAMBASADOR

okt 2011.

A najbolje je da lupis proveru kod nekog starog clana i raspitas se jel je taj i taj proveren, da li ga je neko upoznao i da li se recimo gledao sa njim preko skype lupam. Ja sam uvek tako uradio ne samo pre vidjanja vec i pre chatovanja nekog ozbiljnijeg. :sun2:
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

PowerSeed i Sensi - mozete komotno ocekivati povratnu informaciju jer ipak smo tu da djelimo iskustva, a za paranoju Seed..ma znas i sam..lol :icon_lol: SiD - naravno da znam, ali imam i dosta iskustva s tom gamadi pa vjerujem da cu biti pametan i u ovoj situaciji bez obzira sto mi prvi put da se na ovaj nacin nalazim s nekime :) Smeh - po komentarima bi se reklo da je coek nas..ali nikad ne reci nikad to mi moto zivota :D i da ak me nebude neko vrijeme znate sve, ma ako me nebude sljedeci dan znate sve..ipak mi ovaj forum posto jako drag i svaki dan po 3-4 puta se logam i citam i pisem i tak..nadam se da ne pisem previse :P Sioux5 - growam (ali nemrem slike nikako da skombiniram jer nemam s cim slikati, pa zato dnevnik jos nije otvoren no i to cemo ubrzo rjesiti), ali to nije problem tj. vec sam smislio rjesenje za to danas na poslu :D Dr.manijak i smeh opet - lupit cu provjeru odma sad.. Jos da nadodam, hvala na ovako velikom odazivu na temu i na lajkovima..moja prva uspjesna tema..woooohoooo :D Cim se bezimeni kolega i ja dogovorimo za termin i to cu vam javiti da znate sutradan provjeriti imal onog Monka tu negde ili nesto coek :icon_lol: Moro sam editad post zbog ovoga jer se kasno sjeti to napisat.. Za tebe Zloinaopako..za kolegu neznam, ali brate gica nisam to mogu da garantujem i dnevnik to mora da potvrdi zar ne???
HighBadgerPOZNAVALAC

okt 2011.

E pa pazi, to moze da bude mnogo do jaja bleja :D Samo procenis nekako clana, koliko god mozes, po postovima, pisanju, aktivnosti na forumu ili sto dr,manijak kaze, gledate se na skype-u... Ali u svakom slucaju, takvi susreti sa vutra.org clanocvima mogu ispasti vrlo zanimljivi (: Pricam iz licnog iskustva xD
ChasedByDevilENTUZIJASTA

okt 2011.

Monk, ~elim ti sreu, nisam siguran ali mislim da sam vec cuo da su se clanovi nalazili , neznam sad bas da su pusili, ali nalazili bi se, sta ces kad je svijet takav kakav je, nemozes bit siguran vise ni za naj prijatelje :(

okt 2011.

Kako li je bilo tek mome 'bezimenom kolegi',ajoj hehe...nisam ga uspio ni pitati.Doaao iz Srbije kod mene u Hrvatsku a voza nee da stane u Hr nego ide u Bosnu na iskrcaj putnika. Pa ja idem u Bosnu po njega,ubijemo se fino nave er kod mene pa sutradan put u nepoznato:).Idemo na more jer smo dobili poziv otamo da ih posjetimo.Tko nas eka tamo....hehe I na kraju upozna ja 6 lanova vutra.orga i jednog psa:icon_lol: I ~elja mi je to ponoviti,...naravno ako bude mogunosti. No aalu na stranu. Na tebi je da procjenia mo~ea li i ~elia li stupiti u kontakt sa nepoznatom osobom.Ja vjerujem da ea stei novog prijatelja

okt 2011.

ne znam sto se toliko tripujete, previse paranoje moze vas odvesti pre u ludaru negu u zatvor (a ovo prvo je gore), normalno je da se ljudi druze, pogotovo ako su iz istog mesta, koliko kontam monk, nisi dobio poziv tipa ajd ponesi po kile da mi prodas pa idemo na pice i sl. dakle, sta je problem i kakav to eventualno los scenario moz da ispadne, ne kontam al' ajd sad tek vidi, ali ven je svima dao lekciju i lepo objasnio kako to uzivo moze biti "zajebano", ufff, strasno lose, toliko da to zeli ponoviti, bravo ven, sad jos da se javi neko sa suprotnim iskustvom, pa da stravimo sve na kantar evo, na kantaru i vutragenjo, koji lepo kaze da posle vidjanja ne zna ni gde je, jbt. treba to izdrzati, sve gore od goreg, ne cudi me sto onda pocne izbegavati takve poduhvate ;)

okt 2011.

Ja imam veoma slab imunitet i dosad svako vidjanje sa nekim od clanova se desilo da ne znam dje sam. Tako da izbjegavam vidjanja :)
Z&NZMAJ

okt 2011.

Kriv si dok ne doka~ea suprotno :icon_lol:
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

Power - cilj teme i jest bio da vidim tko sve ima iskustva u *IME teme* i ako se ne varam svaka moja rijec bazdi optimizmom u vezi mog prvog "buduceg" gensanja s clanom. Nije nikakvo tripovanje, samo dijelimo iskustva prijatelju.. Venlo - tko zna mozda fakat nadem novog prijatelja :D a mozda jednog dana i svi sjedno za stol i zamotamo spejsshatl..hahahahahahaha :banana_rasta: hahaahhahahahaahah..dogovoreno :D Edit: Dva posta slucajno :P

okt 2011.

ma nema frke, tema je ok i dobili su se neki odgovori, a ja sam uglavnom govorio uopsteno i u mnozini, prozvao sam te samo kao primer situacije gde bi bilo "sumnjivo" odigrati na prvu, opusteno, nisam nameravao kritikovati
He-ManLEGENDA

okt 2011.

Naravno, nije isto upoznati se s ekipom koja ima parsto postova i pokoji grow dokumentiran, ili s nekim tko ima 20 postova ... karikiram. p.s. Poaalji meni nick na PM pa da ja vidim ;) mo~da smo se i upoznali pa ti potvrdim =)

okt 2011.

Iskreno ne vidim zasto bi se neko upoznavao sa nekim ko ima 50tak postova. Ideja i jest da se prvo upoznate virtuelno a bogami sa 50 postova tesko mozes znat ko je ustvari iza nekog nicka. Ljudi se mjenjaju i cesto se desavalo da ljudi imaju i losa iskustva....mozda ne tog dana kad su se upoznali ali tokom daljnjeg druzenja na forumu dodje do nekih da ne kazem nesuglasica. Mozete sebi smuciti druzenje na forumu upuznavanjem u "stvarnom" virtualnom zivotu. A moze biti i bolje.
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

ma i ja sam si malo zabrio, nisam trenutno "opusten" :icon_lol:..sve pet :) Vutragenjo - ma ak si mi pljugu spalimo sve ce da bude samo bolje uvjeren sam :D
ChasedByDevilENTUZIJASTA

okt 2011.

Monk, mozda se covjek upljugo i zato te tako pozvao naglo, nebi bilo prvi put nekome :)
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

Ma bitno da sam ja pristo, a sad sta bude bit ce :)
bud_manENTUZIJASTA

okt 2011.

samo pazi da te niko nenaguzi..na ovaj ili onaj nacin ;)) :P
KneLLeENTUZIJASTA

okt 2011.

Cekamo raport :D Nadam se da je sve bilo ok :D
mali_1.3AMBASADOR

okt 2011.

ja bi rado s nekin s foruma zapalija mrkvu, al da, stvarno je opasno i cak ni po postovima i grow-ovima nemozes znati dali je gica jer svatko moze skiniti dnevnik sa nekog stranog foruma...zato ljudi oprez i pamet u glavu !!

okt 2011.

Jao pa nije to baa tako...ja sam tipkao i pratio par mjeseci prije nego mi je palo na pamet nekoga upoznati. Eto, upoznao do sada 10-ak lanova i sve 5.
Z&NZMAJ

okt 2011.

Ne mo~e :icon_lol: Ima nas koji smo vrlo prisutni na mnogim forumima i nema teorije da neki papak uspije prodat takvu foru :ohno::vb_whip: :icon_lol: :bis:
dr.manijakAMBASADOR

okt 2011.

I od tada vise se nije pojavio..... :icon_lol:
SekachAMBASADOR

okt 2011.

:icon_lol:
SiDAMBASADOR

okt 2011.

:bananabang: :tovarenje_banana:
hazeboyENTUZIJASTA

okt 2011.

Ja opet nebi riskirao.i netko je napisao da cemo zavrsit u ludari od paranoje.nije to da se vozimo kroz grad sto na sat i riskiramo 200-300 eura pa se paranoiramo.ako monk sadi oni mogu trazit od suca da im da nalog za pretres na temelju postova,a i ja mislim da ce neki konzerva sudac izdat nalog samo na temelju clanstva na ovom forumu.ko zna kakivih idiota ima.mozda ako mu je sin narkoman ili nesto zeli svim silama da nadrapas.i riskiras par godina.tako da je po meni u ovom slucaju paranoja sasvim opravdana.ja nebi riskirao.osim kao sta kazu sa starim clanovima foruma.iskreno i ja bi se volio naci na pljugi,dve,tri sa nekim i razmjenit znanje o growanju i popricat.imena i adrese izostavimo tako da se samo vidimo.uzivo je ipak bolje nego pisat.
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

E, ma ziv sam i dobar ljudi.. Kolegi sam reko da javi cim nade vremena, ali nisam dobio upute jos uvijek.. U svakom slucaju hvala na brizi :D
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

I da...otvoren sam za sve pljuge koje nudite :icon_lol:
mali_1.3AMBASADOR

okt 2011.

u mojoj blizini ima jedna osoba koju necu imenovati, ali je pouzdana i htio bi s njim na lulu, al mi nije nista odg i razumin, jer se vjerojatno malo prepa jer ipak iman premalo postova, zato cu se potruditi napraviti sto bolje slijedeci grow i tako zadobiti povjerenje to sto haze kaze, nije to to na forumu, tija bi viditi ako izgledaju neki ljudi, njihove navike, price iskustva i to
Z&NZMAJ

okt 2011.

Hahahaha, dobio si samo za spamanje :icon_lol: Inae: Od mene bi dobio bananu da sam naiaao prije smokija :icon_lol:
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

Eto nakon svega kolega se jos nije udostojio poslat poruku, a proslo sigurno 2-3 tjedna..malo ga ova tema prepala ili neki drugi razlog, nemam pojma. A ja se bas ponadao upoznat nekoga odavde :(

okt 2011.

Strpljenje je straana vrlina ko je ima ( ja joa radim na tome vjerojatno kao i podosta vas)), ne mo~ea forsirati stvari koje se nedaju isforsirati, kako u samom growanju, tako i u ovom slu aju. Pomalo, ako je sueno - kad doe pravo vrijeme stvari e sjesti na svoje mjesto, prije ili kasnije.
Z&NZMAJ

okt 2011.

Iskreno... nakon ovakve teme, ne bih ti se ni ja javio :icon_lol:
artisticLEGENDA

okt 2011.

pa baa, ata si uope otvaro temu za ovo?! trebo si oti dunit d~okera sa kolegom pa kud puklo, ili odbit...ovo je glupo
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

Nikako nisam bio siguran u tu odluku..na forum se rego (bubam) 5 dana prije, moro sam otvorit temu i vidjet dal je to uobicajno ili ne i kako da postupim (za sto sam dobio par uputa), a ne upustit se pa sta bude (nakon 2 pada)..ja osobno ne vidim nista neobicno u tome :P Ali to sam samo ja :icon_lol:
Z&NZMAJ

okt 2011.

Ne, nije uobi ajeno i trebalo ti je bit sumnjivo. Osobno bih i stare lanove odbio ako bi takva "ponuda" doala na pm. Treba puno povjerenja online stei da bi se naali osobno. Ali to sam samo ja (ili mo~da nisam) :icon_lol: :icon_razz:
SiDAMBASADOR

okt 2011.

potpis...
pav1337oENTUZIJASTA

okt 2011.

Zbunj... Mislite, tretirane kao loae djelo? Ja se na naaim podru jima ne bih nalazio sa lanovima, uz du~no poatovanje. U nekoj drugoj zemlji (*cough*nizo*cough*zemskoj) ve da :icon_lol: Kad smo ve kod toga, ljudi gdje je Che?
hazeboyENTUZIJASTA

nov 2011.

Jeste otisli na tu pljugu vas dvoje ili...?ma joj bilo bi brutalno kada bi npr imao grov u nekoj kuci koja ti glasi na nekog JAAAAAAAKO pouzdanog frenda,curu il neznam sta i da tu osobu nikada nemogu povezat sa tobom i tamo da se growa a negdje drugdje da zivis i upoznajes se bez beda.samo eto mali trenutak nepaznje i you are fucked up.
Big LLEGENDA

nov 2011.

ne virujen materi, drugima jos i manje..... tesko da bi pristao na nesto ovako.... jako tesko.... kad uzmete u obzir da sam pao vec, mislim da me razumite

nov 2011.

gdje su Che i Secret Garden? da nisu oni iali puaiti s lanovima? bojim se za Secret Garden da je najebao lik, ateta bi bila kraj onakvog savraenstva od biljaka koje je imao...
hazeboyENTUZIJASTA

nov 2011.

A i da im se desilo nekaj (nedaj boze) nejdu odma u zatvor,valjda bi javili tu na forum.
derataurPOZNAVALAC

nov 2011.

kolko sam shvatio Secret Graden sora outdoora pa valjda trenutno uziva u plodovima rada...Che je nedavno postao nesto ako me pamcenje dobro sluzi...u svakom slucaju nebi bilo fora da je sukob sa sugavim zakonom
Big LLEGENDA

nov 2011.

ma znali bi da im je bilo nesto.... decki samo uzivaju u svojim majstorijama.....
FrulaENTUZIJASTA

dec 2011.

Iz mog iskustva, smatram da cak nije ni bitna stvar imati preko 200 postova da bi se "dokazao" i dobio povjerenje ljudi. bitan je tip aktivnosti na forumu - kvaliteta postova i teme u kojima clan najvise postuje svoja misljenja. Glavna stvar je da ako se sprijateljia s nekim na forumu, dodaa ga na neki chat tipa skype ili msn i onda se tamo vrai pravo virtualno upoznavanje. Upoznao sam dosad samo tri clana foruma, ali tek nakon par mjeseci razgovora u kojima sam skuzio da jednostavno ne postoji teorijska aansa da su undercover gice. (lol ovo sam ispravio dva put jer sam zaboravio na neke :D ) Daklem, pamet u glavu. pratia postove, pamtia ljude - tko je gdje aktivan itd. Takoer, postoji joa par ljudi na forumu koje bih htio upoznat ali dosad se nije ukazala prilika za to :) vjerojatno zato ato nisam aktivan baa u zadnje vrijeme. Cheers! :)
BabaRogaISTRAŽIVAČ

dec 2011.

undercover gice, ahhaha ... fora btw. ja sam tajni agent fbi - agentica Skuli :costumed-smiley-027

dec 2011.

ja sam puaio sa jednim lanom vutra.org ali nismo znali jedan za drugoga na vutri iako se ve du~e znamo u stvarnosti. tek smo slu ajno uz pljugu doali do te teme i shvatili tko je tko...
BabaRogaISTRAŽIVAČ

dec 2011.

meni nije jasna jedna stvar. o em e dva de ka pri ati kad se zajedno napuae? mislim, kaj nije bolje onda sa curom ili s nekim druatvom koje znaa? ovo mi nema smisla.

dec 2011.

pa pri amo o svakakvim fenomenima i neobjaanjenim pojavama, o raznim znanostima, o ~enskama iz naaeg kraja, o svemu ata ti na pamet padne. vjeruj mi, kad imaa pravog prijatelja koji je pametan i kojem mo~ea sve re onda imaa o emu pri at po nekoliko sati... edit: tek sad vidim da ti pitaa za ovog lika s foruma s kojim sam puaio... s njim se znam ve nekoliko godina pa smo kroz razgovor doali i na temu uzgoja.
He-ManLEGENDA

dec 2011.

Bit je u stvaranju poznanstava sa osobama s kojima imaa neato zajedni ko. U ovom slu aju, vutra ... isto kao okupljanja forumaaa s automobilskih, ovih onih foruma. Zajedni ka poveznica barem pribli~no pretpostavlja sli an mindset ili na in razmialjanja a vutra je specifi na stvar pa tu mo~da ak i viae nego neato random iz svakodnevnog ~ivota. A ato re e kolega Frula =), po koli ini i na inu pisanja postova po forumu relativno lako profiltriraa "zanimljive, nezanimljive" i nepo~eljne osobe. ;)
DEDEPOZNAVALAC

dec 2011.

Pozz Pa pricaju o onim stvarima koje neinteresuju cure. A sa curama decki i nepricaju puno nego rade neke druge stvari ;)))))) Ili??
FrulaENTUZIJASTA

dec 2011.

upravo to
Sasha.ENTUZIJASTA

nov 2012.

i ja dobih poziv za pivicu ovdje na forumu no ne pijem......
artisticLEGENDA

nov 2012.

ja osobno znam 2 lana (mo~da i joa nekog da ne znam), i drago mi je da ih znam, obojica super i ispravni de ki i drago mi je da ih poznajem :)
HookerLEGENDA

nov 2012.

Potpisujem ovo iznad. Relativno sam nov ovde, joa ni godinu dana nisam sastavio, pa da se pohvalim. Upoznao do sad 3 lana, dosta starijih od mene po sta~u na vutra.org i veoma sam ponosan na to. Proveli ceo dan zajedno, bilo mi odli no. Podr~avam svaku inicijativu za upoznavanje medju lanovima, druk ije je kad se vidia sa nekim odavde, dobije sve neki bolji oblik i smisao. Ali, naravno, pameti i opreza nikad dosta...
nenashPOZNAVALAC

nov 2012.

Kad je tebi neko (mislim o.....a) prije mjesec, dva napisao neato tipa : "...strpi se do novembra kad se vidimo..." ja baa htio pitati ko, gdje, kako? Al' mi bilo blam. Jbg, mo~da neki drugi put.
TarkiPOZNAVALAC

nov 2012.

Ma po ceo dan se dru~iti s vutra org lanovima kakva divota lepo. Osim ato ih se nikako ne mogu rijeaiti gdje god vidia svuda su, a najvei papak je naravno He-Man :nana:
Baki'zENTUZIJASTA

nov 2012.

Ja saznao pre polaska za Swed. da mi je jedan jako dobar ortak grower, i to bas xD iako nema postova ovde, mozda 1 ili 2, uglavnom cita, ne exponira se,a grova in/out samo tako vec 2god... Tako da sam mu ostavio moju Biki da cuva... Kada smo krenuli razmenjivati iskustva, bilooo je jako dugo vece, mnogooo fusova, dosta testova njegovih proizvoda, od hashova do vuje... Volim poznanstva, upoznao sam brdo ljudi preko foruma za Counter Strike do extremnih sportova posto vozim aggressive rolle, snowboard... Ovde sa foruma bih rado upoznao neke oldschool fanove muzike, tattooera, do iskusnih growera... Ali otom potom, ima vremena... : )
artisticLEGENDA

nov 2012.

evo sto se mene tice, ko mi je blizu mozemo se upoznat, podruzit, popit cugu, zapalit nesto...otvoren sam za sve opcije :) al nemam bas para da putujem hehehe na ljeto sam upozno de ka sa mora :) proveo se maximalno, samo steta sto je tako kratko bilo nismo imali vremena zbog trajekta...jbg...bit ce toga jos u svakom slucaju, a kog zanima, moze se javit na p.p. pa cemo vidit :dada one love :maryjane:
Farmer82AMBASADOR

nov 2012.

Dobro jutro forumasi.. pijem kavu, zapalio i citam forum pa naletio na ovu temu..iskreno nemam pojma kako bi osobno postupio u navedenoj situaciji, jer kao klinac nisam imao sranja pa si necu dozvoliti to ni sada sa 30 god..ako se ne varam neki dan sam procitao da je Venlo rekao da ima 45 god, pretpostavljam da ima dosta vrsnjaka na forumu, bez zamjerke :family1: mislim, to se jednostavno vidi po nacinu izrazavanja, kad je svaka izjava argumentirana vlastitim iskustvom... drugo je kad tu na forum upada klinac od 20-tak god sa pitanjima tipa kak da mi proklija sjemeka i kak da ju okrenem?, koliko to raste?, meni omiljeno pitanje koliko cu ja imati za pusit sa jedne stabljike? itd..ima jos bisera ali da ne idemo u nedogled..
loopAMBASADOR

nov 2012.

prosto ne verujem da nisam naleteo na ovu temu ranije....a bas sam mislio pre par dana o ovome... A sta mislite da se napravi party,na nekom izolovanom mestu,lepo iznajmimo gajbu/kucu, sta vec,admini posalju pozivnice u PP sa nekim posebnim kodom ili sifrom(za svakog drugacije,naravno),kako bismo sveli mogucnost nezeljenih gostiju na minimum,i eto 'vutra.org' zurke.... ko hoce moze da nabaci masku,uostalom ceo party moze da bude maskenbal,a da svi imamo one 'tag' nalepnice sa nickname-ovima na grudima.svako ponese sta je growao,napravimo mini 'vutra.org kanabis kup',ludujemo 2 dana.... mislim da uz malo mozganja moze biti dobro-dakle najveci problem je kako u tajnosti organizovati to sve,a da ne privucemo 'heat' piggyja,al' kontam da ako svako bude morao da kaze svoj kod/sifru na ulazu,pola posla je reseno.admini bi naravno poslali sifre samo clanovima za koje su preko 80% sigurni da nisu strumfovi,a prenosenje preko grane-jbg.nece nam biti ni prvi ni poslednji put... mozda sam se previse navario,ne znam...al' meni bas izgleda kao cool ideja.ja bi dosao sigurno !
artisticLEGENDA

nov 2012.

da ideja je super, ali.....ne zivimo svi u blizini jedni drugih, ima tu i 3-znamenkastih brojeva kilometara...tako da mislim da je to tesko za izvest...a i nemaju svi para, vremena i sl., u isto vrijeme da dou na neku odreenu lokaciju...ina e, volio bi tako neato i ja :D svi u maski Vendete i svi isto obu eni hahaha pa i da upadne neko, a 50 ljudi recimo, u kui, svi isti...hahaha mislim da bi se uplasili i otisli :D
TropicoLEGENDA

nov 2012.

49 pajceka i ti meu njima! Pa se igraju: pronai vutraaa! :icon_lol:

nov 2012.

`ifra puta krak,na o i mi padne mrak :icon_lol: Ovo je prva vatra potpaljena na jednom od Vutra.org dru~enja uz toplinu ovog plamena se duvalo i pokuaavalo objasniti neato jednom psu :icon_lol: http://img151.imageshack.us/img151/1676/qhh.mp4 Naravno,malo se i roatiljalo :) a tek orbanac,mmmmmm Odli an na in za nadopuniti malo 'baterije' a i za upoznati nekoga koga poznajea samo virtualno :spliff:
He-ManLEGENDA

nov 2012.

Hey! That's my chicken !

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se