LEGACY
problem oko murijom
22 odgovora1,480 pregleda
47 REP94%
→ Istraživač
feb 2007.
feb 2007.#1
ovako frend mi je malo prije reko kako su njegovi starci pricali sa susjedom (pandurom) i reko je pandur da sam ja prijavljen u muriji kao povremeni korisnik marihuane(istina) a 2 moja frenda kao stalni korisnici(to nije istina jer su samo 2 puta puaili)
sad me zanima dal panduri mogu javit mojm starcima da sam prijavljen? kako da budem siguran da sam prijavljen? dal me murja mo~da prati ako me netko prijavio?
ako znate mi please odgovorite
hvala
Bloodspiller
POZNAVALAC1.123 REP58%
→ Ambasador
BloodspillerPOZNAVALAC
feb 2007.
feb 2007.#2
Mogu oni sve... Nemoj puaiti ako ti starci nedaju... I da ako si samo dva put puaio nemoj ni po
injati..
Silent Bob
POZNAVALAC1.323 REP80%
→ Ambasador
Silent BobPOZNAVALAC
feb 2007.
feb 2007.#3
Mislim da je Bloodspiller stvarno u pravu. Ne znam sto bi se drugo reklo...
kanehbosem
AMBASADOR1.914 REP12%
→ Legenda
kanehbosemAMBASADOR
feb 2007.
feb 2007.#4
vjerojatno su se zajebali kad su prijavljivali, al ko ga jebe sve su to narkomanska ubrad koja truju naau djecu.
i nemoj o
ekviati puno istine od murije. oni vole pecati u mutnom.a najomiljenije im je kad fataju djecu zato jer dobivaju poene bez da se puno smaraju i izla~u opasnosti.
savjeti
br.1. nemojte puno pri
ati
br.2 nemojte se ponaaati na na
in koji bi bio objaanjiv "napuaili su se"
dok se ne slegne praaina nemoj ni pomialjati na vu.pri
ekaj 2 ma nek bude 3 mejseca i onda zapali dotad low profile velikim slovima...
znam da je crnjak al dobro je bie joa gore;):sick:
47 REP94%
→ Istraživač
feb 2007.
feb 2007.#5
Bloodspiller krivo si shvatio, moj frendovi su prijavljeni da stalno konzumiraju a oni su zapalili 2 puta, ja duvam svaki vikend a prijavljen sam da povremeno konzumiram
hvala na savjetima
UNDERCOVER
POZNAVALAC913 REP35%
→ Ambasador
UNDERCOVERPOZNAVALAC
feb 2007.
feb 2007.#6
Pazi kome ata govoria! Najbolje ti je da samo ti i tvoja ekipa znate da puaite jer kod nas u gradu mnogo padaju zato ato svi znaju ko puai a ko ne!
ljubisha_samardzic
ISTRAŽIVAČ160 REP73%
→ Entuzijasta
Bloodspiller
POZNAVALAC1.123 REP58%
→ Ambasador
Narquila
ENTUZIJASTA576 REP94%
→ Poznavalac
NarquilaENTUZIJASTA
feb 2007.
feb 2007.#9
Ej to po pravilu ne treba da bude u policiji jer policija ti nemoze nista bez dokaza mogu samo sumnjati il pretpostavljati, a evidencija o narkomanima je u zgradi socijalnog e tamo imas zapis registrovanih narkomana i ako si maloljetnik i ako si registrovan tamo onda se roditelji zovu u socijalno na razgovor. A policija se ne bavi narkomanima nego dilerima
A taj pandur je mozda samo cuo za tvoje prijatelje kako uzimaju pa je javio rositeljima
BASS
ISTRAŽIVAČ50 REP0%
→ Entuzijasta
BASSISTRAŽIVAČ
feb 2007.
feb 2007.#10
Punk ako si punoljetan nema ti ata ria zvati starce, a ako samo puaia a nedilaa nevjerujem da te prate. Mislim da je to samo spika.
Silent Bob
POZNAVALAC1.323 REP80%
→ Ambasador
Silent BobPOZNAVALAC
feb 2007.
feb 2007.#12
Rekoh da je ono najbolji savjet. :D
Ako te provali murija ici ces na razgovore zajedno sa roditeljima kod socijalnog radnika. Valjda ce htjeti da ustanove situaciju, zasto si poceo da pusis itd. To je jedan od mogucih scenarija.
Pazi da te neko od drugara ne prospija, da bi izvukao svoju guzicu. Svasta moze da se desi, ne znas kakvi su murijasi po tom pitanju...
feb 2007.
1 / 12
feb 2007.
feb 2007.