VUTRA
ForumZajednicaOfftopicI one su biljke... al nesto ne valja [manekenke with photo]
LEGACY

I one su biljke... al nesto ne valja [manekenke with photo]

385 odgovora27,778 pregleda
krizmaISTRAŽIVAČ

jan 2016.

posadio prije 3tj, drzim u sobi, svjetlosti ima koliko je i dan.. sta radim pogresno?
t@maraZMAJ

jan 2016.

:upiii:

jan 2016.

sadis u pogresno vreme na pogresnom mestu
krizmaISTRAŽIVAČ

jan 2016.

jbg ne znam nista sto se tice sadjenja.. mislio sam da ce uspijet al jbg.. kad bi trebao posadit? 4mj?
Crta_BelogAMBASADOR

jan 2016.

Auuuu buraz, sta je to, suncokret?! Nesto ne stima!? Da nije mozda svetlo a?!
krizmaISTRAŽIVAČ

jan 2016.

hahahaha i ja se pitam xD
Crta_BelogAMBASADOR

jan 2016.

Pa brate razmisli malo! Tu imas sve na forumu! I zasto toliko komada u jedan pot? Nisu to pomidori! Bzvz si bacio 7 komada, i samo mi reci da nisu kupljene!?

jan 2016.

drugi put danas kacim ovaj link https://www.vutra.org/threads/vodi%C4%8C-kroz-unutra%C5%A0nji-uzgoj-prera%C4%91eno-2014.7897/ a nadam se da ce biti od pomoci
StipeZMAJ

jan 2016.

krizmaISTRAŽIVAČ

jan 2016.

nisu...
Crta_BelogAMBASADOR

jan 2016.

Neznam sta da ti kazem osim: Read and start over again!!!
NoVaselinePOZNAVALAC

jan 2016.

Ukoliko ih odmah ne presadia u posebne potove, ato dublje mo~ea i pod adekvatno svetlo, bojim se da e prva slika postati "hit" na forumu.
Crta_BelogAMBASADOR

jan 2016.

:lol::lol::vozdra::vozdra: ma nema tu vise pomoci, tj tesko da ce sam uspeti.... meni je ovo vec hit :thumb::ajnstajn:... ne kuzim, bas ne kuzim!!!!:fuck: @krizma car si nema sta... eto ti usporedbe radi. slikano 15. dan od sproutanja :p

jan 2016.

Ahaha , vrhunac godine 2016 :thumb:. Moj naklon .
L0oDZMAJ

jan 2016.

:clap:::razvaljen:::respect::grob:
Crta_BelogAMBASADOR

jan 2016.

Sry @krizma totalno si nas ocarao fotkom... I dalje ne verujem :fuck::ajnstajn:.... Ali ako si nov u ne emu, bilo emu, prvo ea malo nau it o tome, valjda, tj tako ja radim, pa onda na prakti ki dio... Ali i dalje si car 2016. :thumb::respect::watch::lol:
voodoonsISTRAŽIVAČ

jan 2016.

:makaze:
SmellsZMAJ

jan 2016.

`ta ste ga napali svi bezveze... @krizma joa cca 10tak dana i mo~e pod no~,smoke report i mo~e u zavraene, estitam :clap::
klada1115POZNAVALAC

jan 2016.

Haha :lol: :upiii:
BladerZMAJ

jan 2016.

Next level of growing ;)
StipeZMAJ

jan 2016.

@krizma postao si popularan :) iako ima i gorih startova od tebe hhehe ...uglavnom, pogledaj Powerov link i baci oko na unutarnje dnevnike pa ces vidjet kako to ide. Ako ce bit problema, javi se u mentorski ;)
funky weedLEGENDA

jan 2016.

ne rugajte se coviku vidite da lst zna napraviti
Crta_BelogAMBASADOR

jan 2016.

Brate, nije ruganje... Prvo ces valjda procitat i naucit o necemu sta radis, a onda ako ne shvacas i nesto ti nije jasno, pitas... Svatko moze stavit menku u zemlju i na prozoru ce mu proklijat..... Razumes.... Ovde smo da si pomazemo i razmenjujemo iskustva.... Al kako da ti pomognem ako neznas osnove?!

jan 2016.

S vremena na vrijeme se pojave Manekenke na forumu ;) a bilo ih je joa :D

jan 2016.

da vadim ja ovo iz yarda u posebnu galeriju :)
Paranoja ManAMBASADOR

jan 2016.

Dobro ve e svima :D ata ima... ata se radi na VUTRA livadi ??
StipeZMAJ

jan 2016.

[bez sadržaja]
BladerZMAJ

jan 2016.

Stavi ime teme "I one su biljke" smiley9934

jan 2016.

ko zna, mozda je krizma pokrenuo buducu veliku temu

jan 2016.

galerija namijenjana isklju ivo Manekenkama ;)
Paranoja ManAMBASADOR

jan 2016.

Od kada su ove notifikacije ovako napredne ??? Piae svaata neato , svaka ast :)

jan 2016.

od kad ti nisi bio na forumu. ne spamaj temu o manekenkama :)
Paranoja ManAMBASADOR

jan 2016.

Uletim ja svaki dan El Hefe, pro itam inbox, pogledam notifikacije, objavim ata puaim... max 15-ak min i nema me ! Postajem pravi VUTRA lan, polako ali sigurno :D Ako ova tema ima potencijala da bude "ozbiljna" , molim da me po istite, no frkson ;)
StipeZMAJ

jan 2016.

nemrem nac sliku onog lika sto je u propagatoru imao valjda 30 brendiranih sjemenki i netko mu reko da treba prvih dana bit u mraku :D
SmellsZMAJ

jan 2016.

White Widow :D
TarzanZMAJ

jan 2016.

to ni nemozes naci kad tih slika nema na forumu, slike su iz mog inboxa od jednog clana, prvi grow mu je bio i imao je stvarno odlicne i skupe sorte, u growshopu su mu rekli da prvih par dana moraju biti u mraku i covjek je poslusao.. :D :D evo ih, sve brendirane, top sorte zapocele svoj zivot ovako.. :) al na vrijeme je skuzio da nesto ne valja, javio se i te manekenke su kasnije izgledale ovako..
StipeZMAJ

jan 2016.

hahahahha. kakav preokret :D al dobro. znaci da slusa sto mu se kaze hehehhe
Crta_BelogAMBASADOR

jan 2016.

Dobro se izvukao na kraju....i vidim da je scrog isao tako da se i dobro isfurao sa manje grana ispod :P

jan 2016.

https://www.vutra.org/attachments/1-jpg.27477/ https://www.vutra.org/attachments/2-jpg.27478/ https://www.vutra.org/attachments/3-jpg.27479/ https://www.vutra.org/attachments/4-jpg.27480/ https://www.vutra.org/attachments/5-jpg.27481/ https://www.vutra.org/attachments/8-jpg.28971/ https://www.vutra.org/attachments/3-jpg.28966/ https://www.vutra.org/attachments/6-jpg.28969/ kriva je loaa zemalja svjetla je bilo taman dosta ali ovo je bilo minimum ali uspje su izrast u boljoj do kraja (samo najbolje ) https://www.vutra.org/attachments/2015-10-22_023046-jpg.45742/ https://www.vutra.org/attachments/2015-10-22_023241-jpg.45743/ https://www.vutra.org/attachments/2015-10-22_023306-jpg.45744/ https://www.vutra.org/attachments/2015-10-22_023337-jpg.45747/ https://www.vutra.org/attachments/2015-10-22_023345-jpg.45748/ https://www.vutra.org/attachments/2015-10-22_023408-jpg.45750/
xcxAMBASADOR

jan 2016.

Moj-naklon-do-poda,Power,na-ovom-threadu-:respect:Jbna-tipkovnica-space-ne-radi...
Crta_BelogAMBASADOR

jan 2016.

Sve bolje od boljeg.... Vriatanje na JH..... Neprocjenjivo:lol::lol::lol: .... Jedni nemaju svetla drugi nemaju spejs(prostor)
GreenlandLEGENDA

jan 2016.

Znaci vauu:sadbanana:
savagestrainAMBASADOR

jan 2016.

Mozda je to neka alternativna verzija bozicne psenice, kao bozicna vutrica, posadis taman prije praznika i na bozic/novu godinu mozes dati macki da pojede sta je ostalo :D
TriptankLEGENDA

jan 2016.

Brzo posijeci taj arobni grah, nemoj se zezat, za par dana bi mogle probit strop i krov i vinut se u nebo! A onda emo najebat kad se divovi spuste :lol: svaka ast, ovo je vrhunac Ali ato je najbolje, ako brzo reagira i presadi u duboke potove i zakopa do listova, mo~e to iza na dobro
Kanabis_kidAMBASADOR

jan 2016.

Trebaa is upat jajane haha
mingAMBASADOR

jan 2016.

hehe kad se sjetim da sam i ja nekada mislio da to tako po inje, tj. da je nomalno da se tako izdu~e. A onda sam naaao ovaj forum :banana_rasta:
t@maraZMAJ

jan 2016.

Upravo tako @ming ima nas tu jako puno koji smo to proali. Nije to nikakva sramota i nadam se samo da ovo naae zezanje novi lanovi ne uzimaju za ozbiljno niti zlonamjerno,jel to stvarno nije. To je tako i oni e se jednoga dana smijati takvim slikama...jel i jesu smijeane hehehe :D
nerpZMAJ

jan 2016.

Tako je Tamara, kada se samo setim.... :)
t@maraZMAJ

jan 2016.

To je to Nerp :thumb: Ja nemam slikice svojih ali tu smo si negdje za pod ruku :D E sada svi novi lanovi kojima fali malo motivacije... neka pogledaju ovu sliku...pa onda tvoj tekui grow :D
savagestrainAMBASADOR

jan 2016.

@t@mara Da puno? :D Moj prvi "grow" je bio na balkonu kuce, ali bilo je uzasno nepristupacno sto se tice svjetlosti zbog oblika balkona itd, uglavnom cure su dosle cak i do cvjetanja, jos sam bio mini mulac i nisam aps. nista znao o growu tako da su bile visoke otprilike metar i pol sigurno i samo su klonule, a ja sam netom prije toga bio tako ponosan i uopce nisam shvatio sta se desava :D
Dim92ENTUZIJASTA

jan 2016.

Nekada davno (prije petnaestak dana), kada sam prvi put posadio biljke izgledale su ovako. Utripovale da su ptice pa poletele. Smatram da i moje biljke mogu da konkuriau u ovoj temi. Ali zahvaljujui iskusnim vutraaima sad su normalne i prizemljene.
KarloISTRAŽIVAČ

jan 2016.

Ima joa aansi za one biljke, ali samo da ih daa iskusnom groweru. :D . Prvo, poseban pot po jedna biljka, mo~ea i uzesti one plasti ne ase pa kasnije presaditi u vee posude. Drugo, zemlja, teramagma je dobra, ako nisi u mogunosti kupiti onda nabavi neku zemlju rahlu, pomijeaaj s kompostom ili nekakvim gnojivom, a ako si u mogunosti kupiti dobro je i tekue gnojivo. Tree, sunce i svjetlost, to su biljke koje najviae od svega trebaju im viae sunca i biti na otvorenome za otudoor sadnju. Za neiskusne growere, najbolje ih je staviti van na neko otvoreno mjesto sa cjelodnevnim propustom svjetlosti, a ne u neku sjenu, aumarak i sli no gdje nije mogu pristup sunca. I voda, ali netreba tu pretjerivati, zalijevati treba samo onda kad se zemlja osuai. Najbolje je zasaditi po etkom petog mjeseca i ekati do sredine 10. da priroda odradi svoje. Na neiskusne growere ne preporu e se indoor sadnja dok se ne prou i od a do ~ ato sve biljci treba za normalan rast i razvoj. Tako bi i ja mogao banane uzgajati u polarnoj klimi ako stvorim uvjete za to u indoor. Ali i vani, biljku treba zaatiti od raznih nametnika, kao ato su pu~evi, i razne ateto ine, ~ivotinje i vremenske neprilike ili ovjeka.

feb 2016.

ma tema je da se prika~e kako izgledaju biljke kad rastu u "mraku" ali neke se stignu jos oporavit ako se reagira odma, indoor je laksi ako imas opremu jer nema tolko ~ivotijna i doma ti je , a out je bolji jer imas :sun2: (nema placanja struje za :watch:) jedino su problem odlazci na sajt i ~ivotinje i ....da ne spominjem :whato::(ljude:fuck:):eek::murija::mad:... koji neznaju kolko je tesko nosit zemlju na sajt, gnojit i zaljevat ako je suano vrijeme:grrr:

feb 2016.

Vidio sam nekidan temu, i kontam ode ovo na groblje.... Sad vidim da je preimenovana i vracena u zivot. Treba ovo da ostane na forumu, cisto da pocetnici vide sta mogu ocekivati. Nista ovo nije cudno u indoor-u.
Canna10ISTRAŽIVAČ

feb 2016.

Previse vode vlage ja sam imao 15 komada na prozuru 2 tjednai ok ali zemlja vise puta cisto suha.kad je zaversilo 2 tjedna odma isla po svjetlo 2x400w i bilo ok problem Samo voda zato sto bilka treba vrlo malo vode 100% probao 3 bilke sa vise vode i nakon 3 tjedna dobile bolest susenje listova i vrhovi poceli uvenuti zato sto so se brevise vode napili vrhovi dobiju plesen 100%

feb 2016.

@Canna10 ja te niata ne razumjem. Baci oko na ovo; https://bs.wikipedia.org/wiki/Interpunkcijski_znaci

feb 2016.

One su vitke, one su zgodne :D. Majstor @Pero1234 ih opravio pod stolnom lampom u prstohvatu zemljice :fuck: `teta zapuatat ovakvu temu a toliko potencijala ima po forumu ;).
klada1115POZNAVALAC

feb 2016.

Hahaha
Dim92ENTUZIJASTA

feb 2016.

Ne daj se @Pero1234 , i moje su bile takve u startu. Samo ne znam da li se koren razvija iz zatrpanog dela stabljike....?
StipeZMAJ

feb 2016.

Nakon cca 30 dana da. Postoje i "treninzi" na slican nacin ;)
peludISTRAŽIVAČ

mar 2016.

Pozdrav svima od novog lana! Evo ovo je moj pokuaaj uzgoja bez umjetnog svijetla, isto amaterski.

mar 2016.

Kul:)

mar 2016.

meni nema slike :(

mar 2016.

Nemoj viae, super je sve to :thumb:

apr 2016.

kakvu posluku porati....by; @xujarak5

apr 2016.

poruka je poslana :D stigle nove manekenke na forum ;)
sbcjeceoLEGENDA

apr 2016.

Ajde sto nema svetla to je relativno cesto, ali gde uzme najmanje casice i jos u svaku zasadi o nekoliko komada :whato:: A i te male casice nisu pune zemljom :D
NoVaselinePOZNAVALAC

apr 2016.

Mozda nisu pune zemljom, ali su pune manekenki.. pune sofera i manekenki :D

apr 2016.

Uzgoj plus od mene :D

maj 2016.

Joa malo, e neznam koji lan al su mi male baa manekenske grae :D
L0oDZMAJ

maj 2016.

Krenule da se uvijaju oko solitera ka macke pred parenje :spliff:
StipeZMAJ

maj 2016.

Ove nisu manekenke nego pole-dancers :D

maj 2016.

joa nisu prave manekenke ali imaju puni potencijal i preduvjete da to uskoro i postanu.....:lol::lol::lol::lol::lol:.........izvu eno iz dnevnika koji je u toku.....majstor Blueprint420
t@maraZMAJ

maj 2016.

Roene manekenke :D
sbcjeceoLEGENDA

maj 2016.

Nemoj tako mozda postanu victoria's secret andjeli :drull:
peludISTRAŽIVAČ

jun 2016.

Pozdravljam aaljive growere, ovo je ini mi se kutak za ruganje,pretpostavljam da oni koji se rugaju imaju solidno znanje o poljoprivredi, iako nijedan od rugalica nije objasnio zaato je to loae ato se biljka izdu~i u "manekenku",molim vas potrudite se malo pa nam pojasnite.Mnogi od vas koliko vidim imaju problema sa plijesnima,plijesni sa tople i vla~ne zemlje prelaze na kroanju koja je preblizu toj istoj zemlji,plijesan bi se donekle mogao sprije iti sa udaljavanjem kroanje od tla,pa i prskanjem tla fungicidima.Pouka,u po etku treba dozvoliti biljci da se izdu~i,(paziti da se ne slomi)kasnije je to malo te~e jer nitko ne voli rezati dolnje grane ili raditi lolipop.

jun 2016.

Vidi ovako...to se kad se mlada bilj ica izdu~i 30 cm a ima svega nekoliko minijaturnih listia i stabljiku debljine kolibrijevog penisa, onda ima jedva minimalne uslove za ~ivot, a savraene uslove za preranu smrt. Postoji posebna faza u ~ivotu biljke kada se iste~e.:razvaljen::
t@maraZMAJ

jun 2016.

@pelud Nije ovo kutak za ruganje....pa ovo je forum treba se malo i aaliti i tema je takvog karaktera. Za probleme tokom uzgoja postoji druga tema i tamo se dijele savjeti ;)
peludISTRAŽIVAČ

jun 2016.

Nisi baa uvjerljiv.

jun 2016.

A ti druakane onda imaa google, pa guglaj i uveravaj se do mile volje. Mene neato mrzi da te uveravam... A i ato bih, kad ve imaa mialjenje i volia da zamajavaa ljude. To ato ti nisi uveren u neato, apsolutno nije ni iji problem ovde. Sreno u manekenstvu! :razvaljen::

jun 2016.

Nego ata nego je kutak za ruganje,sprda inu,ismijavanje,bla bla,bla. Te~i se tome da ti biljka ima ato viae internoda od samog starta a ne da se izdu~uje. Nemoj nam prodavati te neke fore kako je dobro da bude odvojena od zemlje i sli no. Sjedi 1 :D
jesamZMAJ

jun 2016.

ato viae internoda, tj. grana, to viae badova ;) biljke su izdu~ene, tj. s velikim razmakom izmeu grana ako nemaju dovoljno direktne svjetlosti
peludISTRAŽIVAČ

jun 2016.

Mislia ovako?
peludISTRAŽIVAČ

jun 2016.

Mislia ovako?
klada1115POZNAVALAC

jun 2016.

Fulao si ceo fudbal frende

jun 2016.

ewo jedna extra menekenka.....moja.....majstor Imbra :p bilja je stara oko 2 mjeseca a posuda je zapremnie 2,5 litara....i normalno nema sunca..... manekenka s pogledom Da se malo osvje~i zgodna tema sestra blizanka manekenki sa proale strane.......danas

jun 2016.

To je to, tako se uzgajaju prvoklasne manekenke sa pedigreom :thumb:. Mrak i hladovina su zakon :D.

jun 2016.

da se nadove~em.....i mora bit sa im manje zemlje.....po mogunosti najeftinije

jun 2016.

da, nek je najjeftinija zemlja ali obavezno za cvijee da je :D, i za start najbolje posaditi u ep, pa ako nakon par metara du~ine bude trebala viae prostora za korijen od toga ato ima u epu, onda mo~e u aaicu od jogurta da se presadi pa da se korijen gotivi smiley9934.
StipeZMAJ

jun 2016.

Nema to 2.5L da ga yebes :D 2.5dcl prije hahahha nema boljeg nego zemlja sa benzinske ;)
t@maraZMAJ

jun 2016.

Ma to je super Imbra,nee ti navui vlagu i plijesanj na hedove :D
t@maraZMAJ

jun 2016.

Hahahah...ova srednja nemo~e niti kroz vrata :D

jun 2016.

A u vege je hahah...mislim pubertetu :)

jan 2017.

Mile voli disko disko :banana123: Black ops zombie

jan 2017.

hahaha ja nisam mogo naci tu temu :D
StipeZMAJ

jan 2017.

jan 2017.

Hahaha @Stipe kladim se da na veoj dubini ima lepih aarana...hehe. Mo~e ovek da zabaci dok eka "velik urod"...:lol:

apr 2017.

Da nema manekenki,ne bi bilo ni ove teme :) :thumb:

apr 2017.

:D

apr 2017.

Ovaj je malo lijepu i oblu guzu izbacila.smiley9934:D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se