12.427 tema :) Preko 394.000 poruka... Skoro pa 45.000 članova! Brojke od kojih bi se mnogima zavrtjelo u glavi :zvezda:: meni prvome !! Vjerujem da se upravo to dogodilo braći iz Moderatorskog Sovjeta... Zavrtjelo im se u glavi od barem 40.000 padobranaca, koji samo uskaču i zasipaju forum glupostima i nebulozama, iz svojeg nepresušnog izvora. I meni se tih dana vrtjelo, i tih dana sam ispao sa foruma, jer nijesam mogao da uhvatim ravnotežu . Tih dana, napravljen je jedan od najvećih propusta u radu našeg Sovjeta :) Zaključan je Otočić našeg brata Pantagana . I ja sam posredno odgovoran za cijelu situaciju, jer sam tih dana toliko divljao po forumu, da je na kraju postradao i Otočić. Mnogo loših vibracija preplavilo je forum, i tada se potkrala jedna od "većih grešaka" naših modova.... Zatvorena je tema koja je, po mojem mišljenju a vjerujem i većine, odraz pozitivne energije i dobrih vibracija, koje moraju da dominiraju na forumu. Uvijek vesela, pozitivna spika, spajala je sve ljude dobre volje iz cijele ex Yuge. Pravi forum u malom, kako je neko primijetio, i uvijek sa besprekornom disciplinom. Istina je, imalo je tamo svega i svačega... ali sve je bilo tako fino posloženo, tako opušteno i sa mjerom, da se usuđujem reći da je Otočić bio duša ovog foruma :clap:: Ko radi, taj i griješi... tako kaže poslovica !! Istina je da modovi mnogo rade, i da rijetko kada griješe :) Ovoga puta ste, braćo pogriješili. Ovo nije kritika, i nije miješanje u rad moderatorsko-administratorskog aparata :) Ovo je MOLBA, ista kao kada sam molio da me pustite nazad na forum.... tako sada molim da otvorite temu brata Pantagana. Tada, kada sam molio za oprost, priznao sam krivicu i preuzeo odgovornost, za sva shiit koja sam pravio. Sada, ukazujem na propust koji ste napravili, zahvaljujući svima nama a bome i meni... jer Vam nešto baš i ne olakšavamo posao ! Još jednom da naglasim.... nikakva kritika, nikakav disrispekt :) već samo molba da ispravimo grešku. Kakvih sve tema živi na forumu, a kola se slomiše na ovoj... nema razloga da ostane tako :djede: Istina je da imamo Brutal Offtopic, te Papinu Ispovjedaonicu... ali je i istina da imamo i Jedan mali Otočić, temu sa svojim konceptom, šarmom te ekipom koja tamo obitava.... cijenim da nema razloga da se ne omogući da ravnopravno bitiše pored gore pomenutih, i sličnih tema. Vjerujem da se mnogi članovi slažu samnom, i pozivam ih da iskažu svoj sud o ovoj temi. Vas, braćo modovi molim da saslušate naše glase :) a onda još jedanput o svemu razmislite. Neka bude što biti ne može !!! Živjeli