VUTRA
ForumZajednicaOfftopic420 - 20.04. slavite?
LEGACY

420 - 20.04. slavite?

26 odgovora1,521 pregleda
mr. GuchoAMBASADOR

apr 2008.

imate ata u planu slavit :)? to je za 4 dana, pada na nedjelju Happy four twenty! :D
Ramona_RedENTUZIJASTA

apr 2008.

hahhaha ... je, srolaemo jedan po asni ;) :cool44: aifili!
3ananasa2ENTUZIJASTA

apr 2008.

jel mo~e neko pojasnit tu foru s 4:20 , uo sam raznih pri a a volio bi znat pravu? pa eto ak je neko tolko dobar da me prosvijetli hvala mu !
BugiPOZNAVALAC

apr 2008.

pa evo ja sa wikipedije nasao, nisam imao pojma prije... to se navodno doslo od nekih studenata koji su svako popodne 4:20 pusili kraj skole....i to se prosirilo i prenijelo na grateful dead fanove..neka shema...i sada je postao obicaj... four-twenty friendly znaci da ka pusis travu...tako se diskretno znalo i raspoznavali ganjashi medusobno.... :D a baza...
3ananasa2ENTUZIJASTA

apr 2008.

ma puno je pri a o tome znam ja da to zna i i zapalit al sam i negdje uo kao da nije dobro zapalit pljugu prije 4 i 20 pa onda da je to neki citat iz evanelja di se spominje grass , gaucho spominje datum itd. a i to iz wikipedije je dosta nesigurno. mogo sam i ja neko sranje oti tamo ostavit :) a mo~da je to i bezveze ostavljeni brojevi pa da se uklju i maata malo ;)
n0pISTRAŽIVAČ

apr 2008.

nisam znao za to, al ce se poslavit :D
ROXPOZNAVALAC

apr 2008.

Ne, ne vidim smisla. Ak cu se ic napusit ucinit cu to kad ce mi se htjet, a ne pokusavat hvatat neki predodredjeni dan za to. 4.20 mi je besmisleno ko valentinovo...

apr 2008.

`ta nije 420 policijska aifra za puaenje/posjedovanje Marihuane u americi?
choki123POZNAVALAC

apr 2008.

^To i ja mislim.
mr. GuchoAMBASADOR

apr 2008.

ma zajebancija, tad je populatno neke festove canabis odr~avat i sl, nezna se odakle po inje, vjeruje se da je od studenata kao ato je ve neko reko, njihov salut je bio 420 Luis, jer su kraj kipa luisa puaili, i poato je rijetkost svaki dan u 4:20 sastajat se za tradiciju, onda se to pretvorilo u 4/20 tj 20.04, kao dan za proslavit tu dugu tradiciju! inae 420 je skriveni znak za koriatenje kanabisa, ali sad ga rijetko ko zna 420 frendly kako je reeno, tipa, puai se, pa ako ho ea doi s nama! tipa uvalia to nekom liku ili likuai (curi) pozz
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

420 je suptilno provjeravanje sugovornika jel i on duva bez da se izlozis riziku da taj isti sazna da ti duvas ne duva li i on izi as that end of story

apr 2008.

bilo bi lepo ovako proslaviti :) Wq2WfD6dGiQ
ganjaPeopleISTRAŽIVAČ

apr 2008.

da da... proslavio sam. zamoto sam si joint i razmialjao o svim ljudima koji duvaju isto kad i ja... ponadaa se da e veina ljudi shvatiti da trava i nije tako zla stvar kako se u javnosti namee... pa eto, dosta tipkanja i uzvajte u hotforwords, mojoj najdra~oj profesorici......u prvom filmiu imate ponuene 4 teorije o nastanku termina 420, u drugom odgovor, tj. pri a o tim de kima koji su duvali u 420 i to.
LedoENTUZIJASTA

apr 2008.

ja mislim da su neki studenti sredinom 60-ih u istocnoj indiji, posadili cannabis na 4hektra srednje plodne zemlje i dobili 20kila po hektru... I od onda to tako:-) lol

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se