LEGACY
Ivona Živković totalna luda ? Ili sam to možda ja .
18 odgovora5,934 pregleda
cannebosanac
POZNAVALAC999 REP44%
→ Ambasador
cannebosanacPOZNAVALAC
sep 2007.
sep 2007.#1
Stvarno ne mogu da vjerujem da se neko mo~e ovako javno prosipati i to ,valjda,pod pravim imenom .Ona je od cjele svjetske teorije i uroti ,zavjeri kako god neko voli,napravila veliku svjetsku zavjeru protiv Srba ,svi su se urotili Satanisti ,cjeli svjet svi protiv Srba ,pa ova je luda totalka brate.Gledaj ovo
http://www.ivonazivkovic.net/SATANISTI.htm
Fools Mushroom
ISTRAŽIVAČ57 REP5%
→ Entuzijasta
Fools MushroomISTRAŽIVAČ
sep 2007.
sep 2007.#2
Doaao sam do pola i smorio se:sick:
Mislim da poanta pri
e nije svijet protiv srba ve ato vlada radi svojim ljudima, narodu...uautkivanje, zataakivanje, optu~ivanje. Nema kontrole.
Koliko ja razumjeh...
shoosh
ISTRAŽIVAČ69 REP13%
→ Entuzijasta
shooshISTRAŽIVAČ
sep 2007.
sep 2007.#3
meni je sve to interesantno ali je nekako previse sirovo i relativno...zamisao je ok, svaka tema ima svoju pricu koja manje-vise drzi vodu...ali sta znam...imam utisak kao da je neka razjareno histericna likusa obucena u kostim nekog strip junaka koaj se bori za rasciscavanje nedoumica nas smrtnika...
balcan_smoke
LEGENDA5.303 REP3%
→ Zmaj
balcan_smokeLEGENDA
sep 2007.
sep 2007.#4
ja to gledam malo druga
ije
itav ~ivot sluaam jednu pri
u...
red je malo i druge strane
uti pa razmisliti
ovo o satanizmu nisam ni pro
itao sve,dosta drugog jesam
preletio am ovi poslednju pri
u o satanizmu
ne shvatih bas da se radi o teoriji svi protiv jednog naroda
ve je novinarka pripadnik naroda
ije okru~enje opisuje
cannebosanac
POZNAVALAC999 REP44%
→ Ambasador
cannebosanacPOZNAVALAC
sep 2007.
sep 2007.#5
Sorry nisam bio stigao ju
er sve napisat u ononme prvom postu.morao sam prekinut i ii nekud sa starim,nije bitno .EVo odakle sam po
eo o ovoj zaluenoj mahnituri da piaem ,
http://forums.vutra.org/sve-i-svasta/2261-zavjere-i-trava.html#post37071
Dirty deeds je neato po
eo o ne
emu eto vidia u toj teme neato nevezano za ovo onda odem na taj sajt od ove Ivone i aj onon na prvi pogled vidi pametna je ova ~enska ku~i dosta toga samo malo kasnije dok sam preletio preko nekih linkova vezanih za nju skontam da je opsjedunta upravo onim o
emu sam gore napisao ve cjelu tu pri
u o zavjeri ona okree ka oda je samo protiv njih ,aj dobro sad t oona kao pripadnik svog naroda i ne treba da se brine za neke druge .Ali nigdje ne spominje da je Srpska pravoslavna ili kompletno pravoslavna crkva isto upletena u ove zavjerske pizdarije koje nas okru~uje kao ato je i rimokaltoli
ka koju ona takoe optu~uje i onda na kraju naletim na jedan link evo ovo:
http://www.vidovdan.org/article678.html
I zgadi mi dan .
Kao Slobo Miloaevi je ispao heroj u Haagu i on je htio da raskrinka te planove novog svjetskog poretka i te politi
are svjetske i monike koji su kad nas tj. u njenom,Ivoninom, slu
aju po Srbiji pravili ratove,Kosovo,i ostale pizdarije.Napravili su oni ratove svuda i prave ih i dan danas .I ovo na ovim prostorima najviae su krivi ovi naai idioti od voa koj su naravno bili pod kontrolom iz vana svi su oni ista govna. U Hrvatskoj je Tuman dao dozvolu za legalan rad masonima a zna se ko su oni ,kao dobri sve nema boljih ljudi ,a u stvari zlo i govna,kao napravili oni hrvatsku lo~u koja nema kao niata sa Srbima i sa prijaanjim masonima ovdje,moa mislit kako nema,svi su oni jedno .Oni su svi kao i Tito masoni i kad je trebalo da se ide u Europu nije im odgovoralo da idu kao jedna dr~ava ,a nisu se mogli na miru dogovorit oko granica i oinda su naravno napravili sranje pa koliko ko osvoji jebiga.
A ovih satanista ato se ti
e i kontrole uma ,upravo njezin heroj Slobodan Miloaevi,je bio jedan od tih koji su pravili sranje na ovim prostorima a sve kontrolom uma preko medija induciranjem nasilja u glave papaka koji su bili ludi za puakama i Ameri
kim filmovima.Mislim bilo ko normalan ako se iata razumije u deaavanja zadnjih 20 godina na prostoru ex-Yu trebao bi biti svjestan da je upravo taj Slobo ,isto kao i Bush Amere ato jebe,sjebao svoj narod gore nego i i Tuman i Alija.A ona ga ako pa~ljivo pro
itate ovaj gore tekst na Vidovdan.org proglaaava herojem ,e pa stvarno .Isto kao ato je i Tuman sjebao Hrvate i onaj Alija balija Muslimane ,naravno pojedinci koji su se okoristili od rata i zalueni idioti kojima veliki uspjeh to ato mogu mahati svojim nacionalnim zastavama slobodno i pjevati pjesme koje se prije nisu smjele pjevati,e rei da ja serem i da je Tuman veliki Hrvat i heroj isto kao ato ova glupa
a pri
a za Slobu ,i ovi e za Aliju i ostale zlo
ince da pri
aju kako su to povjesni ljudi .Tuman je ina
e uspio nema ata ,svaka mu
ast ,obogatilo se nekh 200 familija koje sad rasturaju a ostali ko vas jebe,pjevajte borbene maaite zastavom i praznih d~epova radujte se imamo Hrvatsku.Nema veeg kretena od njega(Tumana)koji je znao ata je bila srpska vlast i kakvu mo su bivaoj dr~avi imali u vojsci politici i svuda ina
e ,ato je i logi
no jebiga ipak ih je bilo najviae.I onda on doe proglasi nezavisnost on i Ku
an u Sloveniji , pa ata je kao mislio da e mu Srbi,u
ijim je rukama bila tzv. JNA tek tako rei hajde dobro odvajamo se i u redu je . Naravno da su Slobo i ovi njegovi pokrenuli balvan revolucije i pri
e kako su ugro~eni u Hrvatskoj . Tuman prakti
ki goluruk narod gurno pod no~
etnicima i onda on sad heroj , ma daj u to vjeruju samo zalueni idiot ikakva je i ova Ivona u vezi Slobe.Svi su oni ista govna i sve su po dogovoru s ovima vani uradili , da imaju svaki svoje stado i onda ovakve sjebane veinom nezapoaljene da nas uvuku Europu da imaju jeftine radne snage.Evo pogledaj ajmo napravit na vutra.org poll koliko nas je ovdje legalno i prijavljeno zapoaljenih , i koliko jedva
eka da se uvu
emo u Evropu pa da mo~e tamo i tra~it posla pa taman radio po duplo i viae manjoj satnici nego ato tamo njihovi rade ili da radi prekovremeno koa ato ve mnogi koji su se na razne na
ine izvukli vani i tamo rade u svakavim uvjetima ,ali opet im boje nego nama ovdje 10 puta,bar neato rade i ide i sta~ i osigurani su.
Ja se sla~em s ovom mahniturom u tome da su svjetski ovi monici ovdje napravili sranje ali ne mo~e da mi pri
a kako je Slobo heroj tu je pala i gotovo.
Fools Mushroom
ISTRAŽIVAČ57 REP5%
→ Entuzijasta
Fools MushroomISTRAŽIVAČ
sep 2007.
sep 2007.#6
cannebosanac...
Jesi gledao mo~da film Zeitgeist?
Zapitaa se koliko je to stvarnost i onda vidia da zapravo nije niata bolje, samo ato toga nismo toliko svjesni:icon_cry:
Uglavnom, ukratko, rije
je o svjetskoj dominaciji i u filmu se javlja ona stara dobra Divide et impera.
Moja preporuka.
fools
Beyond
LEGENDA5.330 REP3%
→ Zmaj
BeyondLEGENDA
sep 2007.
sep 2007.#7
Ako postoje zavjere onda se to najbolje vidi kod marihuane i cannabisa op
enito. Ima na forumu linkovi za par dokumentaraca o povijesti cannabisa i vidi se lijepo kako narod slijepo vjeruje i radi kako im ka~u nekolicina govana iz vrha vlade. Ironi
no je to koliko ima istine u nekim tekstovima ove ~ene ali vidi se bi ona ipak iz svega napravila zavjeru i onako kako njoj paae.
Znate, ato je la~ vea to se viae i ja
e vjeruje u nju, jer ljudi po
inju misliti da neato tako veliko nemo~e biti la~, mi na ovom forumu svjedo
iomo tome da mo~e i jest.
Demokracija nikad nije bila ono ato joj ime govori (vladavina naroda) zato jer ljudi glasaju za ono ato vjeruju da je pravi odabir, a ne za ono ato zapravo donosi mir, ljubav i harmoniju ~ivota,
emu svaki
ovjek u dubini sebe jedino i te~i. Govna koja ~ele biti na vlasti, koja ~ele manipulirati drugima govore nama ato da mislimo, govore nam da imamo "neprijatelje" koji su zapravo ljudi kojima se isto s druge strane govori na imaju "neprijatelje" nas, okreu nas jedne protiv drugih jer govnima to paae u njihovu politi
ku slagalicu.
Pogledajte ljude koji sjede u saboru, koji sjede u vladi i piau zakone koje mi moramo poativati. To su ljudi ~eljni vlasti, ~eljni vladavine nad drugima, to ih veseli jer su govna, to ih
ini "velikima". I druatvo je tako struktuirano da ato si vee ***** to viae "napredujea" na viaa mjesta u manipulaciji (jebena hijerarhija), pa ako ti je la~ refleksna reakcija i ako si ***** koje smrdi na kilometre onda ea postati premijer,
estitam.
Vladavina naroda? ma da. Ljudima govna na vlasti govore ato da misle, ato je za njih dobro a ato loae i to je tako veliko sranje da mi "mali" ljudi zabravimo da imamo vlastitu glavu i glasamo izmanipulirani za sranje koje je cilj manipulatorima da mogu bolje manipulirati.
Demokracija nije ni teoretski dobar politi
ki poredak, ljudima treba neato viae od demokracije, ali ako me pitate ato bi to bilo, neznam, jer je naae druatvo toliko duboko struktuirano u govnima da je demokracija zaista najbolje ato mo~emo trenutno imati. U glasanju uvijek pobjeuje ve
ina i uvijek netko spaata, ona manjina koja nemora biti
ak ni tako mala, dosta je da je manja za par postotaka od ve
ine. I uvijek netko gubi, i nikada nee biti MIRA zato, i uvjek e ljudi nestrpljivo
ekati nove izbore pa da glasaju za druga
ije pakirana govna kojima je cilj zapravo isti kao i ovima "suprotnima". Tim govnima nije stalo do naroda i pravde, njima je jedino stalo do novca (ato viae to bolje) i vlasti (ato viae na hijerarhijskoj ljestvici to bolje).
Da vas pitam, ako volite svoje ljude, SVE ljude svijeta, ako ~elite da svi ~ivimo u harmoniji i miru, bi li ~eljeli manipulirati njima, biti na nekoj vrsti vlasti u politici i odlu
ivati o njihovim ~ivotima? NEBI, to rade ljudi manipulatori, i zato je u politici ogromna koncetracija ljudi manipulatora jer "normalni" ljudi ne ~ele odlu
ivati za ostale jer ~ele da svatko sebi kroji svoj ~ivot.
Vidite, moja filozofija je LJUBAV, a ona ve~e mir, osjeaj jedinstva i harmoniju ~ivota. A kako je naae druatvo struktuirano? Podjeljeni smo svaki na svoju stranu. Manipulatorska govna su nas kroz ciju povijest DEHARMONIZIRALI na tisue razli
itih strana. Ve nam je i u DNK usaena podjela i svatko ~eli nametnuti svoje mialjenje drugome jer je svatko izmanipuliran od strane govana da misli da je on jedini u pravu.
Vidite dok god netko ~eli da drugi misli i radi po njegovom, nee biti mira i nee biti onoga ato je svatko od nas, svaki
ovjek duboko u duai,
ista ljubav.
Zaato bi mene bilo briga koja je moja dr~ava?, koje su moje granice na nekom komadu zemlje? Zaato bi me bilo briga ato je netko kraanin a netko musliman?, zaato bi ja njima morao nametati svoja uvjerenja i time izazvati nezamislive ratove koji su se dogodili u povijesti? Zaato bi me bilo briga dali se neki dvoje homoseksualaca smiju o~eniti ili ne? itd. itd.
Tko sam ja da bilo komu nameem vlastito mialjenje kako da ~ivi svoj ~ivot? Vidite, ovima na vrhu to je vjerojatno i svrha njihovog jadnog ~ivota, da nas dijele, dijele, dijele, da nas toliko podijele dok neemo poubijati jedne druge zbog neke nezamarive sitnice, dok nas dokraja ne odvoje od onoga ato mi svi zapravo jesmo -
ista ljubav.
UserName
ENTUZIJASTA246 REP12%
→ Poznavalac
UserNameENTUZIJASTA
sep 2007.
sep 2007.#8
Ova zena koristi teroije zavjere u svrhu promocije vlastitih zavjera (protiv pravne drzave i kojecega) sto je po mom misljenju stavlja na istu razinu tog vjerojatno fiktivnog srpskog "neprijatelja".
Sve teorije zavjere imaju zajednicka svojstva sto ukljucuje ljude koji djeluju sa ciljem potkopavanja ustaljenog nacina zivota. Svojim agresivnim razmisljanjima i kojekakvim dokazima zeli potaknuti sumnje i na taj nacin izmanipulirati narod koji je cita..
Sto to govori o njoj.
Ne kazem da je sve to laz, ima tu dosta istine, ali to je istina koju svi vise manje znamo i takav njen nastup rezultira samo sirenjem mrznje i nezadovoljstva u narodu koji je ionako opterecen kojekakvim sranjima.
Lijepo si rekao Weed-rane i slazem se s tobom.. srecu nam nece donjeti ni drzava ni religija a sigurno ni Ivona }ivkovi, vec ljubav i razmijevanje prema sebi i svojoj okolini.
22 REP44%
→ Istraživač
okt 2009.
okt 2009.#9
Mislim da nije dobro nikomu govoriti da je lud, pazite u Bibliji stoji da je i Bog lud, stoga ako nemate razumijevanja, to ne zna
i da je neko lud
18 REP36%
→ Istraživač
sep 2013.
sep 2013.#10
E pa dobar dan dobri ljudi.Vec duze vreme kipti u meni i morao sam da to podelim sa nekim a mislim da ste vi ovde prava ekipa za to. Pratim sajt ivone zivkovic,kao i njen novinarski rad od pre i mislim da u svemu tome postoji gomila istine. Mene licno jako boli to sto se desava trenutno u celom svetu,pa tako i u Srbiji. Iz Novog Sada sam,da napomenem. Ja sam dosao do nekog zakljucka da nam mediji predocavaju jednu stvar a da se desava u potpunosti druga. Ivona Zivkovic govori o bilderberg grupi koja drzi sav kapital i moc na ovom svetu,a cilj im je da zavladaju planetom i da nasbude sto manje. Mene licno najvise dotice to sto nemam mogucnosti ni da hocu da se zdravo hranim. Monsanto ce nam doci glave sa GMO hranom,kojoj se gen za reprodukciju npr ukinut,pa cemo morati opet da kupujemo seme od njih. Druga stvar su ovi ratovi koji se vode po svatu i uspostavljanje "demokratije"...Svakom ko ima IQ preko 50 je jasno sta se desava u svetu. Javnost je protiv tih ratova ali javnost niko ne pita ni za sta nego se u medijima prosipa jedna prica a stvarnost je mnooogo gora. I sto je najgore,jos ce nam losije i biti. Radicemo jos vise da bi imali jos manje,odnosno samo da se prehranimo tom GMO hranom koja ce namjedino biti i dostupna. Seljaka su ubili,i on jednostavno nema nikakvu matematiku da se bavi proizvodnjom. U to ime ja sam odlucio da posadim 300 kg zdravog domaceg belog luka ove godine... :) Demokratsko drustvo znaci ulazak u duznicko ropstvo i time nas kupuju. Ako neces milom,onda silom. U svim drzavama u kojima je stigla "demokratija" i dan danas vlada potpuni haos i niko se vise i ne obazire na izvestaje u novinama u kojim pise da je svaki dan poginulo 50 ili 100ljudi. Mislim da velikom bratu i jeste u cilju da svet bude u haosu a da vladaju oni sa najjacim oruzjem. Tako je i sa ovom trenutnom situacijom u Siriji. Mislim da bi Amerima cak i odgovoaralo da se Kina Iran i Rusija prikljuce (verovatno indirektno) i da ih onda oni postepeno slabe. A ako se ne ukljuce u sukob-jos bolje. Imao bih jos stosta da kazem,ali zelim cuti i vase misljenje i lepo je znati da nisi jedini koji konta stvari.
sep 2007.
1 / 10
sep 2007.
sep 2013.