LEGACY
Bijes
10 odgovora1,121 pregleda
domba
POZNAVALAC918 REP35%
→ Ambasador
dombaPOZNAVALAC
mar 2007.
mar 2007.#1
Zanima me neato..ju
er sam napravio veliku glupost....poato mi stara u bolnici na intezivnoj...akola me nervira..starci mi prigovaraju oko svega..ma stalno neato..i u zadnje vrijeme sam u~asno ~iv
an ali apsolutno na sve....ska
em na najmanju iskrenu a ako nema iskre napraviti cu je koliko mi se skupilo bijesa...i ju
er mi je bio dan D..katastrofa...i nave
er me nazove cura...i po
ne mi prigovarati da sumnja da se upucavam nekoj legici...A NISAM..nema aance..volim je viae nego iata...nebi je prevario nikada...i ja joj ka~em nisam...i ona neprestaje.....prigovara i prigovara..i odjednom..nakon 5 mjesci..samo je eksplodirao..i rekao sam joj Ako je tako onda smo prekinuli...i poklopio.Naravno nazvao sam je za 5 minuta i pomirili se..ali ona sada misli da meni uope nije stalo do nje niti niata...
kako to sada ispraviti=
PSG fan
ENTUZIJASTA246 REP12%
→ Poznavalac
PSG fanENTUZIJASTA
mar 2007.
mar 2007.#2
pa ako ste se pomirili to je vec delimicno ispravljeno, objsani joj u kakvim si sranjima i da si zbog toga tako reagovao, ako te iskreno voli i ti nju onda nece biti problema. takve stvari se dogadjaju svima, nisi trebao tako postupiti ali mogu razumeti jer covek kad je u tom periodu zivota kao ti rade ga emocije 200 na sat i lako exlodira i kaze i ono sto ne misli...
jbg sutra je 8. mart eto ti prve prilike za popravni :))
outdor@c
ENTUZIJASTA225 REP6%
→ Poznavalac
outdor@cENTUZIJASTA
mar 2007.
mar 2007.#3
........mrzim postove u kojima nema nikakve rijei o vutri........ali s obzirom da se radi o bolesti i ljubavi onda OK!!.........dobro si postupio s curom.........i staroj sakri ljekove i smotaj joj pljugu.........
domba
POZNAVALAC918 REP35%
→ Ambasador
dombaPOZNAVALAC
mar 2007.
mar 2007.#4
Krvo mi je..a krivo je i meni..jer sad ima osjeaj da mi nije stalo dovoljno..a stvarno mi je izletilo to..
mislite da samo ostavim da vrijeme sredi stvari?
Bloodspiller
POZNAVALAC1.123 REP58%
→ Ambasador
Vuk_samotnjaK
AMBASADOR1.587 REP2%
→ Legenda
Vuk_samotnjaKAMBASADOR
mar 2007.
mar 2007.#6
Rije
i ne dokazuju niata - djela su ono ato se tra~i!
GESTA, NON VERBA!
mar 2007.
1 / 6
mar 2007.
mar 2007.