VUTRA
ForumZajednicaOfftopicšeèer
LEGACY

šeèer

104 odgovora8,430 pregleda
SLO-EraLEGENDA

sep 2005.

kad god sam naduvan kao truba i jede mi se nešto sladko,kolaèi..... nema NIŠTA.
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

jeste bedak ::placko
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

zato lepo do prvog kioska po snickers ili twex i extra :D
hemicarISTRAŽIVAČ

sep 2005.

ma posle duvanja su najjace palacinke mogao bi tonu da ih pojedem kad se napusim
parameciumENTUZIJASTA

sep 2005.

To je i kod mene . Ako spurnjam vecu kolicinu vutre Strasno mi se jede nesto slatko. I ogladnim. Zato uvek u gajbi drzim rezerve ratluka i kisele vode.
dakiiISTRAŽIVAČ

sep 2005.

bljaaak... mrzim ratlook... :( :pegla
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

nema ocu-necu.jedes sta ti se da drugarice! :pegla
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

sta fali ratluku??? ratluk je extra :D
zekrtENTUZIJASTA

sep 2005.

Munchies Efekt ::histerija
dakiiISTRAŽIVAČ

okt 2005.

mrzim ratlook! :pegla
hemicarISTRAŽIVAČ

okt 2005.

au dobar je ratluk i kisela sa njim to je stvarno do jaja posle duvanja
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

okt 2005.

bonzita
GreenManAMBASADOR

okt 2005.

M-Joy sa bademima - teski ubica. ~~
too_liquidISTRAŽIVAČ

okt 2005.

Ma krkam sve shto mi se nadje pod ruku...a kad zavrshim s' tim bacim se na kantu za djubre ::balonja
xarabasENTUZIJASTA

okt 2005.

Ahahahaha......Bonzita. Gdje se toga sjeti,hahaha....... ::histerija ::histerija ::histerija
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

okt 2005.

bonzita, snickers i nestle crunch -nesto najbolje na svetu(naravno posle ~) )
loobiENTUZIJASTA

okt 2005.

a u sta sve ja nisam jeo... jeste probali secer u prahu pa ga zalivate sa mlekom ::super
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

okt 2005.

brate, ja sam sa drugom jeo papir preliven mastilom. to je bilo negde u aprilu...pobegli smoiz skole i varili pa nismo nista drugo imali da jedemo : ) covece, sta ja sve nisam radio, ponekad me je i sramota ::histerija
zekrtENTUZIJASTA

okt 2005.

..nekad se covek tako prezdere da nije ni svestan, jer ne oseca, sve dok ne pogleda stomak koji izgleda kao da je progutao kuglu za kuglanje ili citav set loptica za biljar.. jebote koji sok kad sam se jednom pogled´o.. inace sam mrsav ali onaj put... covece kao da sam medveda pojeo.. ::placko
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

okt 2005.

ponavljam: mene je sramota kad se setim sta sam sve radio naduvan
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

I treba da te bude sramota. inace najcudnije sto sam probao je hrana za macke, pravo da vam kazem i nije losa. Jednom prilikom sam na jednom rodjendanu navaren kao zmaj prisao stolu i poceo da jedem. U jednom trenutku shvatim da sam toliko prepunio usta da nisam mogao ni da zvacem. Posle nekoliko minuta uspem ja to nekako da progutam, i kazem sebi nobody saberi se vodi racuna kako jedes. Posle dva minuta ista situacija, usta su mi toliko puna da ne mogu ni da zvacem. To se ponovilo nekoliko puta, dok nisam skontao da sam suvise navaren da bi jeo, i dostojanstven u svom porazu udaljio se od stola. I da ponovim, i treba da te bude sramota
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

okt 2005.

znam ~~
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

Attach him stone of shame
too_liquidISTRAŽIVAČ

okt 2005.

::histerija ::histerija ::histerija
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

Sad sam se setio da sam jednom prilikom jeo sirvo meso...neobicno je...slobodno probajte kad budete imali priliku.
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

okt 2005.

ja sam jeo sushi...to ti je ziva riba, ali to je normalno...valjda
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

Ne nije to, ovo je najobicnije svinjsko meso, nije bas uobicajno da se jede sirovo, osim ukoliko nisi macka, tigar, lav ili sl.
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

okt 2005.

pa, dobro...desava se svakom od nas...ko jos ovde moze da kaze da nije jeo zivo svinjsko meso? ~)
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

kakav ukus ima susi. To je bese ono sto SPlinter gotivi

okt 2005.

::histerija ::histerija ::histerija kako bash na ninja turtles da te asocira? ::histerija
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

Pa splinter je od malena bio moj idol.
speedballENTUZIJASTA

okt 2005.

cuveni splinter se proslavio kao sekac.
nobodyENTUZIJASTA

okt 2005.

Sta bre kao sekac,Splinter bi pojeo sekaca za dorucak. On ti je alfa i omega karatea

okt 2005.

::histerija ::histerija na chemu ste? ::behehe
GreenManAMBASADOR

okt 2005.

Mogu svi zajedno samo da pljunu pod prozor najvecem majstoru i idolu kung-fua.Bruce Leee kralju!!!
speedballENTUZIJASTA

okt 2005.

ajde da pitamo bruce lee-ja voli li secer da bi se vratili na temu.
too_liquidISTRAŽIVAČ

okt 2005.

Bruce Lee je bio najvechi teknichar i prema tome nema ko da ga zameni ::histerija ::histerija ::histerija
speedballENTUZIJASTA

okt 2005.

u odbojci ili ...?
psihonaut19ISTRAŽIVAČ

nov 2005.

e ljudi veæ kad smo pri temi hehehe.najbolji slatkiš kad si xnapušen je kit-kat chunky i onaj novi kit-kat s bijelom èokoladom.a btw. jeste li znali da šeæer neutralizira thc u krvi?
damirISTRAŽIVAČ

nov 2005.

Ja sam fanatik sto se tice slatkisa i sokova! To je obavezno-na tome i zivim.I sada u zadnje vreme med,to je do jaja! Pozdrav

nov 2005.

sokovi,slatkisi?????????? ja pojedem oko kg mesa, u bilo kom obliku... nema te vutre i kolicine THC-a u krvi koja ce da me drzi na krevetu, kaucu... navaren i hiperaktivan- ::behehe

jan 2006.

sve se mo~e pojest, samo ne keksi.. u~as kad se mrve.. a usta suha.. :(

jan 2006.

Hehe...jedan moj Prijatelj je jako zanimljiv kad se napuši... Naime èovjek u tom stanju uvijek ide u market i uvijek si kupi èokolade. Sjeæam se sve prilika u kojim je to kolièinama bilo a navest æu one najbolje: - èovjek kupi èokoladu od pol kile i to skine u 5 min - jednom je prilikom kupio 5-6 snickersa king size, samo ih je vadio iz džepa - i meni najsmješniji sluèaj: 30 Kraš èokoladnih tortica pojedenih u 10 min Hehe...simpatièan momak
nobodyENTUZIJASTA

jan 2006.

JA bih reko bogat
sallyISTRAŽIVAČ

jun 2006.

ja sam monstrum sto se tice prezderavanja nakon pusenja. treba mi i slatko, a onda slano. najbolje su cokolade kao milka m-joy, sa velikim debelim kockama cokolade koje moras topit u ustima, kad ih zagrizes da ima materijala, ne one tanke, obicne... to covjek i ne osjeti. i uvijek, ali uvijek se prezderem do krajnjih granica izdrzljivosti. da boli. i onda budem ponosna na svoj trbuh koji se poveca cca 4 puta, raskopcam gumb i uzivam :) a nakon toga cips od ljute paprike. pa pivu. pa jos jedan jopi, i onda nesto slatko, al da je kremasto, mekano. neka krema ili nesto. mljac. i za kraj hladno mlijeko da zagladi grlo i u krpe :) al najveci gust je stvarno nesto dobro skuhat, neki dobar umak za tjesteninu (od pamidora, obavezno), pripremit slatko za desert i onda srolat i spusit znajuci da cim ga ugasis, mozes se bacit na prezderavanje. ma milina. :lol:
doomerLEGENDA

jun 2006.

Secer u krv mmmmmmmmmm :shock:
sidepunkISTRAŽIVAČ

jun 2006.

neznam baa
|{ 1 T @ENTUZIJASTA

jun 2006.

hrana i samo hrana !! nije vazno kakva, slatko/slano/mesnato... sve mi predstavlja nenadjebiv dozivljaj probati s onako pojacanim osjetom okusa. Pogotovo majoneza... obozavam ju kad sam high... Bilo da je okus hrane, bilo njena struktura ili osjecaj koji dobijem samim grizenjem hrane... primjerice obozavam osjecaj kad kikiriki krcka pod zubima :P Kad ima hrane uvijek se prezderavam, gusim se u njoj i to doslovno mislim posto mi se redovito zacepi nos od pusenja a na usta ni ne pomislim disati od silnog zderanja. Tek kad mi se malo privrti onda se sjetim napraviti pauzicu i udahnuti par puta :D
ReggaesaurusENTUZIJASTA

jun 2006.

Pizza mi uvek legne, pa èak i neki prastari parèiæi i bilo koje testo, slatko, bilo šta. Nekad sam obièavao da pržim meso, uvek je bilo mmmmmmm. Ali pizza, eee :)
hsrtISTRAŽIVAČ

jun 2006.

votje je zakon! :)
WickoISTRAŽIVAČ

jul 2006.

ma kakvo slatko...otvoris frizider i redom praznis..i praznis..jednom mi je frizider bio onako polu prazan pa sam si zabrijo da mogu da ga ispraznim..i jesam...stara me drugo jutao htela ubiti....a tek smeca ...ono pravo svinjskii... :oops: :oops: :oops: :oops: al ja mislim da po ovome kaj citam ovisni smo o hrani a ne; kako kazu; o travi... :)
SqlByteISTRAŽIVAČ

jul 2006.

Lokacija: kraj grada Vreme: hladno, pada sneg i jebeno je hladno Trenutno stanje: skroz hai posle ko zna koko vuspre... Ortakinja se upravo doselila na gajbu negde u p.m. ( ne, p.m. nije neko mesto vetj pi**** materinu ) i mi naravno odushevljeni idejom da drugarica ima praznu gajbu for eva... napooshimo se kao mladi zmajevi. ona nam posle pola sata donese shetjer u kockicama za kafu, sledecih 10minuta mi hasamo kilo shetjera... :P i ostalo je josh par kockice te slatke gudre. Lokacija: pored kompa Vreme: trenutno vreme :) Trenutno stanje: Stoned Skrshio sam ceo twixxx i sad cepam ovih dva litra ladne koke kole... inache se ne trujem vishe coca colom odavno ( od kad su izbacili koku :) ) mada je najbolje da se uzme neko extra crno vino, odma posle varnichenja, mmmmmm.... kakav jebeno chudan ukus ima :roll: jer vas dizhe kafa kad se ustondirate, ili bilo koja druga vrsta konzumacije kofeina ?! damn... od kad nisam napisao duzhi post :)
WickoISTRAŽIVAČ

jul 2006.

e ovov s kolko kaj pricas da ima drugaciji okus...to se i meni zna desiti..nekad osjecam svaki dio kole posebno...osjecam kak mi se secer iz kole ljepi za usnice, co2 kak mi nadrazuje grlo, vodu...to mi je zakon osjecaj...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se