VUTRA
ForumZajednicaOfftopicweed milk
LEGACY

weed milk

20 odgovora1,761 pregleda
Bong&HrvatiENTUZIJASTA

jun 2008.

pogledajte ovo http://youtube.com/watch?v=CmSvLOLy0gY je ovo istina il sta ljudi dole u komentima pisu kao da radi koji jeb
pecko88ENTUZIJASTA

jun 2008.

Da nisi nesto pograseio link mozda, jer ovde ne vidim weed milk....??

jun 2008.

ma nemam pojma kaki weed milk??? ali ovo je smijesno kJEqan2xyaQ
LucidDreamAMBASADOR

jun 2008.

Blante care... lol @Genjo hhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...lunatikssss...
Bong&HrvatiENTUZIJASTA

jul 2008.

ispri avam se evo pravi link http://youtube.com/watch?v=Avs5FfFZ7mU
mr. GuchoAMBASADOR

jul 2008.

pa blante dragi, pa wtf? no way nemere kako Buka ka~e: la~-prijevara
Bong&HrvatiENTUZIJASTA

jul 2008.

ok, fala na odgovoru
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2008.

MA mo~e se thc otopit u mlijeku masno je ono no nikako se ne dobija nikakav superthc niti iata
loobiENTUZIJASTA

jul 2008.

Pa dobro to jeste, super THC za sigurno ne postoji he he, ali kontam da bi se mogao THC otopiti u mlijeku, narocito ako mlijeko malo masnije pa izvuce THC (samo zavisi koliko bi to vremenski trajalo). Ja sam pravio weed milk, ali na drugaciji nacin.

avg 2012.

Pozdrav ekipa, evo samo da napiaem svoje iskustvo sa mlikom: JEBENOOOO DOBRO:bananica kad sam radio prvi put bio sam skepti an al od onda samo mliko radim jer mi je feeling neato izmeu vutre i gljiva plus efekt iznenaenja jer nikad neznaa kad e to no po et djelovat. `ta se procedure ti e, zna i u vodu ubacia cvit ( ako ne ~elia mo~ea i listove samo malo viae) pustia da voda skro prokuva i ispari. onda to lipo procidia, pribacia u mliko i cca 25 min. miaaa na lagano. na kraju opet procidia i eventualno stavia malo kraaa da ubijea okus i miris. I onda lagano pa pla~u usrid bila dana... bomba:matrix:

avg 2012.

Drzim se ja dobrog starog dzointa.....Manja kolicina,extra rad i svi mirni,a ne sad uzgaio sam i treba da se bahatim,a neko bi danas ubio za buksnu.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se