LEGACY
Nervoza
12 odgovora1,435 pregleda
JaSamZa
ENTUZIJASTA515 REP79%
→ Poznavalac
JaSamZaENTUZIJASTA
mar 2007.
mar 2007.#1
Evo hebote nervozan sam zadnjih dana i ne znam kako se nosit s tom nervozom. Prokletstvo. Imam dosta nekih poslova i obaveza koje trebam napravit, a
im se probudim samo sam nervozan i to je to. Toliko me viae to gnjavi da zadnja tri dana niata nisam uspija napravit, a imam brdo toga, i sad jednostavno ludim. Ne znam ato mi stvara tu nervozu, ne znam kako je se rijeait. Ako tko ima dobrih prijedloga molio bih da napiae, jer ne mogu viae ovako. ak mi je doalo da puaim, ali ne smijem to, jer e bit samo joa gore.
22 REP44%
→ Istraživač
bongash
LEGENDA7.853 REP29%
→ Zmaj
bongashLEGENDA
mar 2007.
mar 2007.#3
To i je najte~e ... pronai uzrok nervoze.
Nije to niata
udno, svakog valjda izreda par nervoznih dana. U tom slu
aju isklju
ujem mobitel, sjedam u auto i pravac priroda. Sjednem uz more u neku pustu valu, zapalim jednog i dobro razmislim o svemu.
Vuk_samotnjaK
AMBASADOR1.587 REP2%
→ Legenda
Vuk_samotnjaKAMBASADOR
mar 2007.
mar 2007.#4
Nemoj se gr
evito boriti protiv nervoze, jer ako to
inia - dajea joj joa veu mo. Pomiri se s tim da si nervozan tj. da su se neke negativnosti u tebi nagomilale, ali ne i sa
injenicom da trebaa ostati na tome. Negativnosti se mo~emo rijeaiti samo uz pomo pozitivnih stavova i pozitivnih postupaka!
Samo ako se na taj na
in suo
ia sa nervozom i ako joj "ka~ea" - "prihvaam te", mo~ea otkriti njezin stvarni uzrok, te zatim u kombinaciji 50-50(razum-osjeaji) donijeti ispravne zaklju
ke i odluke da ti se sli
no viae ne ponovi. Sretno!
JaSamZa
ENTUZIJASTA515 REP79%
→ Poznavalac
JaSamZaENTUZIJASTA
apr 2007.
apr 2007.#5
Hepi, odli
an ti je avatar :)
ma neam pojma do
ega je- mislio sam da netko mozda ima neke posebne metode, vjezbe i sranja za to. no nema toga. stas. opet se trebam preispitivat od cega sam neurozan.. ah.. pomalo..
kanehbosem
AMBASADOR1.914 REP12%
→ Legenda
kanehbosemAMBASADOR
apr 2007.
apr 2007.#6
bio sam ve u toj ko~i i na~alost nemaa izlaza osim da si napravia jaaaako dobar raspored, naoru~aa strpljivosti i pratia raspored sve do zadnjeg koraka i pri tom pjevaa od leny kravitza it aint over until its over:)
RedSh
AMBASADOR2.308 REP23%
→ Legenda
RedShAMBASADOR
apr 2007.
apr 2007.#7
nema ljeka, nema metode...sve je na tebi i ti to znas ;) a ja bi ti rado nekako pomogla al jbg svi imamo neke svoje musice.
inace sam vrlo miran tip osobe i vrlo rijetko nervozna. ako i postanem nervozna to je radi pritiska. zelim reci da kad me netko tlaci, sili ili ja moram hrpu nekih debilana obaviti u roku onda poludim. rokovi, obaveze koje nikome nisu bitne ali ipak ih moram ispuniti ja poludim....ali ja sam ja i ja se smirim vrlo brzo. tako da vise nemam problema sa nervozom. biti nervozna po par dana je za mene apstraktni pojam. sada barem. znala sam biti nervozna prije, u mojoj bljak vezi...al to znam zasto sam bila nervozna...uvijek znam.
ako ne znas, organiziraj se, uvedi neki red i drz se toga. poslozi si te kockice...:bis:
mar 2007.
1 / 7
mar 2007.
apr 2007.