VUTRA
ForumZajednicaOfftopicVaše sprave
LEGACY

Vaše sprave

56 odgovora3,526 pregleda
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Evo, malo za zabavu... Postajte slike vasih jointa, bluntova... koje cete upravo popusiti. (Ja cu postat kasnije, fotic mi nesto steka...)

jul 2011.

Hmmmmm,zanimljiva tema,hehe:thumb:
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Ne radi fotic pa sam mobitelom slikao.:vb_whip: Ona frula koju sam mislio uslikat je vec otisla... Evo i tulipana kojeg cu sad odvaliti :spliff:
DJFlyHighLEGENDA

jul 2011.

evo posebna za mene :D
Kreso1988ENTUZIJASTA

jul 2011.

pa zasto onda ime vase sprave ja mislio da ce savko svoje bebe (bongice pajpove nargile) slikati, mislim truba ko truba oism ak neko pusi tulipana ko sto ej parazyd posto, ostalo sve isto, al zanimljiva tema, madaj e bolaj ona sa hedovima "sto trenutno pusite" mozda bi mogli spojiti te dvije jer su podosta slicne

jul 2011.

Ma zar je bitno ime,hehe... Ja do sada nisam vidio niti jednu sli nu sliku a kamoli istu...
zwerovskiENTUZIJASTA

jul 2011.

a mogla bi se otvorit tema samo sa slikama vrhova al samo samo samo vrhovi pa da se vidi razlika/slicnost weedova na balkanu ono kad dobies ket sliknes sta si dobio napises za kolko para cirka kolko gram eka i tak :)
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Pa zasto ne, dajte i slike svojih bongova i pajpova u akciji :)
zwerovskiENTUZIJASTA

jul 2011.

tipa ovo ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ? :icon_lol:
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Ma, nisam mislio video... Zapravo... postajte slike svojih truba, bluntova, smotuljaka, bongova, pajpova, vaporizera, icega, glavno da iz toga pusite vutru. Moze?
zwerovskiENTUZIJASTA

jul 2011.

atima?
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Uzivaj u tome... ;)

jul 2011.

He,he...a ata fali i pokoji video:joint2:http://img199.imageshack.us/img199/2654/qtf.mp4 ili mo~da jedan u stvarnom vremenu:spliff:
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

@VenloNL: Kakva je to prelijepa rizla?
PunxerENTUZIJASTA

jul 2011.

Parazyd gdje si kupio taj pajp? Takav tra~im ve dugo, ali neznam gdje ih ima
SulundarAMBASADOR

jul 2011.

[bez sadržaja]
BladeZMAJ

jul 2011.

Moja E cigareta na koju sam puaio ulje od marijane
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

@Punxer: Kupljen je u Spanjolskoj prije godinu dana.

jul 2011.

@Parazyd: GRASSLEAF rizla od aeerne trske.Dobivena na Vutra roatilju kao poklon:) @Doktore:):thumb:
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Ima li gdje takvih rizla u RH?
Kreso1988ENTUZIJASTA

jul 2011.

fuj fuj nemoj pusit na to bolje daj 70 kn za mali bong neg s tom plastikom se trovati ok je za jednokratnu upotrebu ali na duge staze nevalja nikako nevalja
zwerovskiENTUZIJASTA

jul 2011.

ma imam bongic mali, al mi je kod prijateljice bacim slike kad mi ga vrati
rookiISTRAŽIVAČ

avg 2011.

Uploaded with ImageShack.us
EtajglechaAMBASADOR

avg 2011.

VAAAAAUUUUUUUUUUUUU bas mi se svidza :)))
zwerovskiENTUZIJASTA

sep 2011.

Uploaded with ImageShack.us spravca :icon_lol:
DEDEPOZNAVALAC

sep 2011.

Pozz Super mala jednostavna a funkcionalna. Samo bi je mogao i oprati ponekad nevalja da bude prljava mnogo stetne bakterije se mogu pojaviti. Zdravlje pre svega.
HighBadgerPOZNAVALAC

okt 2011.

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Imamo isti bong :icon_lol: :bong7bp:
MarcoPoloLEGENDA

nov 2012.

Scorpion king :-)
artisticLEGENDA

nov 2012.

najs vork men...volio bi probat akorpiona, po horoskopu sam akorpion...a ja sam ju er probo dvocijevku hehehe niata extra, samo 2 floka i to je to.,..ali super je, odli no ide :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se