VUTRA
ForumZajednicaOfftopicMoj high grow room
LEGACY

Moj high grow room

26 odgovora2,102 pregleda
cannebosanacPOZNAVALAC

jan 2007.

Evo da i ja bacim koju sliku iz uzgoja kad ve nemam iz onih par svojih vanjskih radnji , evo ovih iz high grow-a :icon_lol: . Prve tri iz workshopa su joa u vegetaciji i 84 dana im je danas bile bi vee da nisam otkrio one makze u igri pa sam im aiaao vrhove, a one sve bolje i bolje . Druge tri iz basementa su isto stare i vegetiraju joa samo, sam ih joa viae aiao nego prve tri , pogotovo ovu prvu na njoj sam se i~ivljavao , umislio ja da s nje uzimam reznice za kloniranja pa je cjelu sjebo :icon_lol: , bila je prvo Slick`s Surprise dok je nisam ubio , pa sam onda ponovo gurno isto sjeme samo ga prekrstio u moje ime tj. nadimak . A ove tri grdosije od 1,21 m srednja , 1,90 desna i 1,42 lijeva od 107 dana , takoer svaka aiaana , su ve neko vrijeme pod HPS-om na 12/12 ,vidi se dvije ve cvjetaju samo ne mogu da skontam iz ovih low-res ~brljotina da li su ~enke ili su kuronje,mada mislim prije da su ~enke , ono bijelo su ko` biva pistile , dabogda popizdile :icon_lol: . A White Shark mi malo zapeo ne kontam ,ako je mu~jak trebao bi malo prije bacit znakove , doduae nisu od iste vrste pa ne mora zna it da bi trebao da se prije poka~e. PS ove visine nisu normalne valjda bug u programu,kad kliknem na statistiku,skoro svaki put mi druga cifra ,ili ko fol mjeri trenutnu visinu a biljke kao njiau se na vjetru ato ga prave nevidljivi ventilatori :icon_lol:. Zna li iko , ako igra ovo joa ko neku caku kako se u ovom regulira temperaturu ,ili to u ovome ne postoji ili sam ja stvarno glup ko no pa ne mogu da naem .
cannebosanacPOZNAVALAC

jan 2007.

:b_woot:stojadin i moja prva dva dima:bong7bp: . :hehe: Bravo ja :bis:.
dombaPOZNAVALAC

jan 2007.

owno si nas nema ata :D i kada se suai? :D
Voluharica MileISTRAŽIVAČ

jan 2007.

Pise ti za svaku biljku kojeg je spola...
InqAMBASADOR

jan 2007.

xexe... lepe su... Ja sam se zajebavao odavno sa tim. Moze se dosta nauciti. Evo mojih: Rezane su maximalni broj puta. Ovo u sredini je neka sativa ne secam se koja a sa strane su neki hybridi 50/50. Inace sativa je 4.5m. Fotka je negde pred kraj cvetanja cini mi se.
RadeAMBASADOR

jan 2007.

moze li kako da se ubrza vreme rasta malo je smor cekati i njih na kompu da porastu.

jan 2007.

Rade, a di je onda zabava?
cannebosanacPOZNAVALAC

jan 2007.

Ne mo~e ako ata pokuaaa s podeaavenjem vremena i kalendara program te sku~i pa se sve pokvari tako neato piae u uputama . Inq ata je to :shocked: :icon_surprised: , a ja mislio da su moje ove iz attica neato , mo~da si ih dr~ao du~e u vegetaciji ? Gdje piae koji su spol ne mogu da naem .
InqAMBASADOR

jan 2007.

Sve su zenke. Inace nemam pojma kako sam ih gajio ali mnogo dugo su bile u vegetaciji sve dok nisu imale 64 ili bese 32 vrha pa onda 12/12. I ova srednja je otisla u nebo...
MiGiISTRAŽIVAČ

jan 2007.

evo mi moje stara 87 dana... http://img75.imageshack.us/img75/2029/biljcicaze9.jpg
shooshISTRAŽIVAČ

jan 2007.

e ajd mi ako nije problem ostavite link gde mogu skinuti taj program... imala sam davno(pre godine) neku stariju verziju,pao sistem i ode sve u piiiiiiip... zzZop!

jan 2007.

click here :)
Voluharica MileISTRAŽIVAČ

jan 2007.

Klikni na biljku i pogledaj statistics.
HeadISTRAŽIVAČ

mar 2007.

S obzirom da je 42. dan, da li je ovo u redu ili sam, kao shto mi se chini neshta sje8o???????

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se