VUTRA
ForumZajednicaOfftopickoja je biljka tacno
LEGACY

koja je biljka tacno

24 odgovora961 pregleda
bad_copISTRAŽIVAČ

maj 2013.

naisao sam na ovu biljku, a nez da li je to canabis ili vec sta :)

maj 2013.

Nije ti to Canabis, a ata je, to ti neznam, al sam ti siguran da vutra nije.
GrowGrowwENTUZIJASTA

maj 2013.

canabis nikako nemo~e biti
bad_copISTRAŽIVAČ

maj 2013.

aa mislio sam se djaba okusiti :( ali steta kad vec to nije vutra

maj 2013.

I da naea takvo ata, zna i pravu biljkicu, moj savjet ti je da nediraa jer si ljudi daju truda za tako ata, a i netreba da ti neko lomi noge radi toga ato si mu ia upao. Ja bi te izlomio sigurno da vidim da upaa moju bilj icu i uniatavaa moj trud. Zato mani se orava posla a ako ti je do biljke posadi si svoju.
bad_copISTRAŽIVAČ

maj 2013.

za ovo sigurno znam da nije niciji posao, nit cija biljka, jer na ovom mjestu gdje sam je vidio bas puno ljudi prodje, a ima ih jos dosta, mozda bi valjalo da odem tamo kada bude plod izbacilo pa da vidim na sta lici onda, i prijatelj mi je gov da je i on nalazio ovakvih dosta, a nije siguran da je to vutra
MornarPopajENTUZIJASTA

maj 2013.

kakva vutra b'ate tog ima svuda :D
Vu ing.POZNAVALAC

maj 2013.

Nije ti to trava druze, ko ide na planinarenje zna da je suma puna toga, ako se ne zove zdravac ili tako nekako. U svakom slucaju ako nema hedove...dzaba ste krecili :icon_lol:

maj 2013.

https://www.vutra.org/topic/4497-biljke-slicne-kanabisu/page-2 potra~i ako tu ima tvoja biljka...
PinkFrojdENTUZIJASTA

maj 2013.

Ovo si trebao staviti u temu biljke slicne kanabisu. Sorry, sad vidim da je metalac postao link.
bad_copISTRAŽIVAČ

maj 2013.

ma novi sam, pa nez kako sve tacno funkcionise ;)

maj 2013.

Pro itaa pravilnik pa znaa kako funkcioniae. Znaa i zakon prije nego posadia zar ne?
bad_copISTRAŽIVAČ

maj 2013.

hahaha ma zakon ti je da te niko ne vidi, a procitat cu pravilinik, nisam znao da ima ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se