VUTRA
ForumZajednicaOfftopicNajludji tripovi
LEGACY

Najludji tripovi

106 odgovora22,157 pregleda
vutrudituENTUZIJASTA

nov 2006.

Opisite vasa najludja i najbolja osecanja, dali je to bilo prilikom seksa ili neke dobre zurke....... Prenesite nama vase dobro iskustvo :D
GreenManAMBASADOR

nov 2006.

Jedan od najludjih tripova mi je kad tri dana za redom dodjem ovde na forum i vidim da pojedinci ne jebu zivu silu i otvaraju teme kakve hoce i gde hoce :!: :?: :idea: :x
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

HAhhHAhhHAaahHHAhahHAa :rofl:
|{ 1 T @ENTUZIJASTA

nov 2006.

evo kad je vec premjestena tema, a bas mi se juce dogodilo jedno od najljepsih iskustava na travi, da odgovorim ukratko... Prepusio sam se kod frenda sinoc, i to smo prvo duvali na lulicu (kupih onu space look u smart-u), a onda smotali jednu bez duhana a debelu ... bilo nas je troje i ubili se... i sad ono najzanimljivije, kad sam se vracao doma, prvi put sam imao vizualne halucinacije na vutri, nis ekstremno kao na nekoj kemiji (mada nebih znao kako je to), al recimo slika koju sam vidio van tramvaja, automobilske gume, svjetla itd. su se savijali u ritmu mjuze koju sam slusao, i to je izgledalo kao da se smijese... i bas sam uzivao, jedina briga mi je bila da cu prepoznati stanicu na kojoj silazim :D
TrTveTISTRAŽIVAČ

dec 2006.

K174 mi dragi frend i najjebeniji trip sam imo kad sam pušio baš na tu istu lulicu, negdej sa mse veæ pohvalio pa da se ne ponavljam: http://arielsayzusuck.blog.hr/ ne sudite me po mišljenjima drugih! (ja sam sad pijan ko ðubre pa nemma pojam kolko ovaj post ima smisla, volim vas sve, budite veseli)
vutrudituENTUZIJASTA

dec 2006.

Pozdrav za mrtvog vutragenja. ljudi opusteno, pricajte nam vasa iskustva, dobra osecanja, vasa misljenja, mi smo tu zbog vas....... Mi volimo vutru, leba,,,,,,,
GreenManAMBASADOR

dec 2006.

Kad je umro Vutragenjo?!?!Sunce ti jebem pa ja sam pricao sa mrtvim covekom?! :banana_mrtva:
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

aha ... a ja sam dobro preplasio mrtvog coveka pre neki dan... :D
2fingaISTRAŽIVAČ

dec 2006.

Sad sam mrtav i ludo mi je :lol: :lol: :idea:
MiGiISTRAŽIVAČ

dec 2006.

dali ste se nekad uspavljivali napusheni?probajte to morate da skontate...

dec 2006.

pa naravno da jesmo ;>
InqAMBASADOR

dec 2006.

Mislim da nema sanse da napusen zaspis... Ja ako puknem nesto u 12, do 4 nema spavanja ali ako je stond-vutra spavacu ceo dan. nego? sta bodu ovi? kako to mrtav vutragenjo? Ova tema je izbodena i offtopic ovo nema veze s vezom... alo admini... Svi su ovde uglavnom mrtvi i ludo im je i zamisli da svi non-stop pisu to i ponavljaju... Pisao sam i ja ali napisem i jos nesto sto vredi...

dec 2006.

moze da se zaspi, ali moras malo da se pomucis .. hehe problem je sto ne znas da li spavas ili tripujes :lol:
neurotransmiterISTRAŽIVAČ

dec 2006.

ja sam imala to :goMno: od tripa i prepala sam se nasmrt.trajalo je oko sat vremena a bilo je da sam zaboravljala sve unazad po 5 minuta a rasvescivala se 6-og minuta radeci najgluplje moguce stvari na najglupljim mogucim mestima.osvestim se i vidim visim preko terase ! userem se od straha vratim se u sobu pitajuci se otkud ja na terasi,a Nidza sedi na krevetu i kida se od smeha.sledeci put kad osetim da sam svesna pravim brodic od papira na mashini u kupatilu ne secajuci se kako sam uopste izasla iz sobe i dosla tu. naravno,sve vreme se uzasno smejem. kad je sve to proslo,jedva sam se vratila kuci,ustvari Nidza me odveo. ne mogu da kazem da li je bilo lose ili dobro
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

Zato dragi prijatelji po travuljici, nikada nemojte eksperimentirati sa kemijom... :)

dec 2006.

stvarno, ovo gore napisano na travi nije moguce. koliko god da se napusim uvek mogu da se kontrolisem .. a po tvojoj prici, odes ubijes coveka, i posle se pitas otkud ovaj mrtav covek ovde, i odakle ovaj krvav noz u mojoj ruci :? :lol:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

Moje isprike zbog oftopika... Ovaj...vidim da "neki" ovdje nisu proèital pravilnik, a to se posebno odnosi na èlan 12i. btw - ovo nije sluèaj samo na ovoj temi, svako malo naiðem na neka "kemijanja"...ccc...cc...c... 12. Stop hemijskim drogama Vutra.Org propagira obrazovanje ljudi u vezi Marihuane kao i legalizaciju iste. Iako na našem sajtu možete naæi par tekstova o hemijskim drogama, strogo je zabranjeno (pogotovo na forumu) bilo kakvo diskutovanje u vezi hemijskih droga jer to može loše uticati na reputaciju našeg sajta, a mi to ne želimo. Kršenje ovog èlana pravilnika povlaèi moderaciju vaših poruka pa èak i trajno banovanje sa foruma.
|{ 1 T @ENTUZIJASTA

dec 2006.

hah, mislim da je 90% mojih napusavanja zavrsilo odlaskom u krevet, u naravno napusenom stanju... valjda zato sto najcesce pusimo navecer, vrijeme kad se ekipa najcesce okuplja.... A pored toga dosta cesto kuliram solo doma, dodjem doma s posla i zapalim jedan dzoks prije spavanja... nikad ne zaspem ljepse nego na vuji, jednostavno mi radi ono sto mi treba, ako hocu zajebanciju onda nisam ni umoran, ako pak zelim spavati, zaspat cu bez najmanjeg problema, i to u 15 sekundi. postujte vuju, naucite ju razumjeti, i nece biti problema sa spavanjem. Sto se snova tice, ponekat ih se uopce nesjecam, a nekad znaju biti prebolesni... cheers!

dec 2006.

Ono sto sam ja uzela je hashish,jeste da sam ja skromno upoznata sa drogama jer u principu nisam korisnik ali zar to nije neka smola iz stabla marihuane? tako je i izgledalo,mala kockica koju smo sasitnili,pomesali sa duvanom i pushili. e sad,ako je to hemija onda se izvinjavam na krsenju pravilnika. :roll:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

Ono sto sam ja uzela je hashish,jeste da sam ja skromno upoznata sa drogama jer u principu nisam korisnik ali zar to nije neka smola iz stabla marihuane? tako je i izgledalo,mala kockica koju smo sasitnili,pomesali sa duvanom i pushili. e sad,ako je to hemija onda se izvinjavam na krsenju pravilnika. :roll: Sa tvoje strane sve okej, nas je malo previše izmiksala vulja...hehe. Proèitah "trip" pa to krivo protumaèih... Izvinjavam se! :wink:

dec 2006.

Pa zar topic nije"najludji TRIPOVI" :lol: :girlie:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

Khm....khm...pa...ovaj...izgleda da je...hmh... :lol:
vutrudituENTUZIJASTA

dec 2006.

Pa prvo mislim da su svi pomalo skrenuli sa osnovne teme, ali mozda to i mora tako, jer i treba da se opise stanje u kome se i upucuje ovakava vrsta poruke *NAJLUDJI TRIPOVI*, Ljudi opusteno, prenesite nam Vasa trenutna iskustva, morate imati u vidu da samim citanjem vase poruke ljudi postaju opusteniji...........
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

uh al sam se opustio :banana_mrtva:
kanehbosemAMBASADOR

dec 2006.

dajte ljudi ak nas na nekim drugim mjestima stresiraju onda se barem ovdje moremo mal opustit ak ne onda smo stvarno jadni :roll: samo opuateno ak neko ima (opravdanih) problema s tim nek ode na drugi topic... ugledajmo se na opuatenog nznlcu he he

dec 2006.

ja sam bas opustena,sad sam dosla od cika-zube koji mi je ispolirao unutrasnju stranu levog sekutica koja je od juce hrapava zbog plombe,ceo dan sam bila nervozna zbog tog osecaja u ustima,a sad kad opipam tu glatkocu,osecam kako mi psihicke barijere nestaju...a i manje mi se luci pljuvacka u odnosu na danas.sto je priznacete kul. jer sam danas popila oko 2 l pljuvacke. to vec nije kul. :(
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

Ih bre pa tebe brinu zubi :? Ma ja kad sam izgubio 18-ti zub prestao sam da se brinem o zubima.....jer ih nemam :D to je bas cool
vutrudituENTUZIJASTA

dec 2006.

A jutro da li volite uz kaficu da zadimite, i da ceo dan krene bas kako treba

dec 2006.

Ja jok,ja sam ti skroz strejt....osim kad sam na poslu,a videndom se odmaram od droga

dec 2006.

Najjaèe je bilo kad smo radili partizana nas 4...bile su 4 trube onako solidne velièine,smijali smo se ka nikad u životu a tek kad san zaspa koji lipi snovi :D
vutrudituENTUZIJASTA

dec 2006.

Pozdrav za Facu

dec 2006.

hm... najludji trip... jednog davnog dana ja i frend zaputili se na kavu sreli jednog teskog smokera i zvali ga na kavu posto smo dobri s njim i pomogo nam je par puta kad je trebalo na kavi nama rekne da ima za vutre za pljugu... mi onak... grejt... nije zgorega popili kavu i osli do duvalista... usput pokupili jos dva lika... dosli, smotali, poduvali... dva kruga izdrzala (bila dva teska smokera) onak ugasili mi tu, pricamo nesta, komentiramo da pljuga nije bas nesta. tu se pobunio ovaj lik sto ju je nabavio i reko cekajte ljudi cekajte i bio je u pravu... lupala je gdje i ne treba... na trenutke sam imao stroboskopski vid... sve slow motion... cuo sam sve al me zaboli sta su pricali... zabrio si neku spiku kako se covjecanstvo djeli na vrste... nemogu sad objasnit iako je u tom trenu bilo potpuno jasno... sjedio sam na hladnom betonu i tripovao... ni drugi nisu bili nesta bolje... kasnije smo se nekako dofurali kuci i ja onak ubijen legnem u krevet... jos me uvijek hvata ona spika... ne sklopim ni oka... samo razmisljam o tim spikama... kad je popustilo nekako sam zaspo... sljedece jutro je bilo sjebano... bio sam cijeli dan fucked up i slow motion... i za cudo, taj sjebantus ujutro mi je bio ugodan... kasnije saznajem da je tom liku sto je nabavio neka zenska iz svicarske importirala special stuff... nemam pojma sta je to bilo

dec 2006.

ljudi moji sta se meni sinoc desilo!!!! sedim u kaficu i dolazi vlasnik kafica (moj drugar) i kaze e aj da vidis sta sam dobio! lik mu je doneo iz afrike sensimiliju!!!!! uzmemo po dva tri cima i vratimo se unutra. posle 10 min ja nisam znao sta mi se desava :)) sedeo sam za shankom i nisam mogao da iskuliram sve te zvuke koji su dopirali do mene, muzika, ljudi koji su pricali za sankom, cak sam cuo i zvuk aparata za tocenje piva!!!! nedaj boze da me neko nesto pitao :)) a gledam ortaka on sluzi goste i ne moze da se iskulira, mlati rukama umire od smeha haos!!! u jednom momentu pocne da toci pivo i obe ruke mu zauzete kaze meni: drzi ovu tocilicu i ja uzmem a on pocne da mlati jednom rukom kroz vazduh!!!!! pokidao sam se od smeha!!! na kraju sam dosao kuci pojeo sendvic od vekne hleba litar i po jogurta i na kraju jeo pekmez kashikom, uzas!!! radilo me konstanto istim radom od ponoci do pet ujutru kad sam i zaspao!!! nevidjeno dobra vutra!!! ali nazalost vise nemaaaa :cry: :cry: :cry:
HeadISTRAŽIVAČ

dec 2006.

Brate, al je tebi bilo dobrooo :x
InqAMBASADOR

dec 2006.

Najludji tripovi... Pa to je bilo uglavnom u pocetku kada sam pocinjao... Zavrsili mi paket a unutra vrlo malo, jedva za jednu stotku. Srolamo nas 4-ica i ispusimo. Gledamo se i nikom nista. Krecu komentari kako nas je lik zajebo. I odjednom shvatimo da svi pricamo u glas i krece smejanje i vristanje. Opipavanje vazduha i smejanje, puzanje, krestanje kao zivotinje... Dobrih sat vremena smo se smejali i boli gluposti, a onda je drug pustio Jefferson aeroplane - white rabbit. Videli smo muziku i culi boje. A za svo to vreme je drug svirao nevidljivu gitaru i izvodio koncert Led Zeppelina. Bilo je mnogo ludo... To je bio neki domaci skunk ili jaca domacica. Danas bih se samo dobro napusio i nista vise ali tada je bilo extra... A da... Zivot_i_napusenije sa ovog foruma je bio jedan od prisutnih...
vutrudituENTUZIJASTA

dec 2006.

Zagledaj se u sebe .U tebi je vrelo nepresusno,samo ako ga stalno istrazujes.Ako si se uputio prema cilju i putem poceo zastajkivati da kamenjem gadjas svakog psa koji laje na tebe,nikad neces stici na cilj!

jan 2007.

e da nisam sve postove procitao,no siguran sam da se cudne halucinacije na vutri ne dogadjaju ako uz nju nema priloga nekog (hemija) to znam po sebi 100% testirano... ali dogodilo mi se nesto ludo nedavno dosao sam na mjesto s autom gdje svaki dan i noc pusim ( tacnije na to mjesto dolazim oko 1 godinu ) i sjedili smo pusili i pusili dok nismo otisli do vraga kada smo krenuli dosao sam do izlaza i ima lijevo desno i vjerujte mi da nisam mogao skontati gdje da ja skrenem sve je bilo tako cudno kao da sam prvi puta tu stao sam i cekao dok mi cura nije rekla: "sta ti je" a ja sam onda pukao od smijeha :D
vutrudituENTUZIJASTA

jan 2007.

Sta bih mi bez dobrog raspolozenja, osecaj ispunjenosti nas stavlja na sam vrh..
JaSamZaENTUZIJASTA

jan 2007.

najluði tripovi su mi kada na nešto pomislim, pa to za par trenutaka ugledam. ili na tv-u, vanka na nekoj reklami ili bilo gdje.. prebolesno, ali nekada zna bit i strašno...

dec 2010.

Kunem se,da je sve sto cu da napisem,tacno.Pusio sam iskljucivo Marihuanu bez ikakvog mesanja sa alkoholom ili nekim drugim drogama! Dok sam pusio dzoint sve je bilo ok,medjutim kada sam povukao poslednji dim video sam demona u obliku dima koji ulazi u mene!Obuzeo me je odjednom ekstremno jak i neprijatan osecaj straha koji nisam osetio nikad u svom zivotu,toliko jak da sam mislio da cu da umrem u roku od 5min!Glavu kao da mi je neko stego sa sraf cvinglom!Drugarima sam odmah rekao da mi nije dobro,ali ne u smislu da mi je muka nego da sam doziveo nesto strasno!Oni su poceli da se smeju i pricaju mi da popijem sok i iskuliram,nisu me shvatali ozbiljno!Medjutim kada sa osetio da nesto kontrolise moje telo i um poceo sam da se borim protiv toga u sebi!Demon me je pitao- jel znas ti ko sam ja?Moj odgovor je bio -znam,posto sam shvatio o cemu se radi!Rekao je posto znas sada ces osetiti kako je biti spusten u dubine pakla!Poceo sam da pravim frku i pricam drugarima da mi je mnogo lose i da moram da izadjem napolje na vazduh!Drugar je posao sa mnom i kada sam izasao napolje bilo mi je jos gore,umio sam se pa sam opet izasao napolje i nista mi nije pomoglo!Demon se onda opet javio i rekao da mi nista to nece pomoci!Kada sam poceo da pricam drugaru sta mi se desava,i kada je on video da sam mrtav ozbiljan(da sam beo ko krpa) oduzeo se i on!Srce mi je toliko jako i brzo lupalo da sam mogao da ga cujem!Poceo sam da se molim Bogu i proklinjem dan kad sam zapalio dzoint u svom zivotu!Poceo je da mi prolazi ceo zivot ispred ociju kao film,i tad sam pomislio to je to umirem!Drugaru sam poceo da pricam stvari kao da se oprastam od njega i osecao sam kako se gusim!On se tad usro,poceo je da mi prica kako vidi da mi nije dobro i da ce da me vodi u bolnicu!Ja sam to odbio i rekao sam mu kako moram da legnem negde u tisini i da se smirim!Tako smo i uradili,on je sedeo pored mene i pricao mi da to ne moze vecno da traje i da kad me pusti trava bice mi bolje!Medjuti tad kad sam legao doziveo sam i video takve strahote da sam razmisljo dal cu nekad u zivotu,ako ostanem ziv,da predjem ulicu van pesackog a kamoli da pusim travu!Njima sam stalno prico da vise nikad ne puse travu!To me je tako drzalo sve dok se na kraju nisam onesvestio!Budim se i vidim da mi je bolje ali sam i dalje osamucen,ustao sam otisao do frizidera da malo nesto jedem iza sebe sam cuo sapat -jel si video!Okrenuo sam se i video da nema nikog,osetio sam kao da se to udaljava od mene i tada sam odjednom bio kao nov!VERUJTE da je ovo KRATKO objasnjenje sta se meni to vece sve desilo!Ne bih savetovao nikom da pusi Marihuanu niti uzima bilo koju drgou,jer je ovo sto se meni desilo njeno pravo LICE!
He-ManLEGENDA

dec 2010.

Ovo meni veoma zvu i na Salviu, ... ustvari mogao bih rei da je to 99% bila Salvia u pitanju.
TarkiPOZNAVALAC

dec 2010.

Ma to je demon uaao u tebe, trava ti je zapravo pomogla da ga vidia, odi egzorcistu. Trava ti pomogne, a ti ne sku~ia pa pljujea po njoj a joj.... :ohno: :icon_lol:
BeyondLEGENDA

dec 2010.

zanimljivo. naravno nije marihuana sama po sebi zaslu~na za to ve tvoj um pod utjecajem ne ega ato ga mjenja, otvara i suo ava, ili je rije stvarno o nekom demonskom entitetu, ili nekom obliku psihoze (najvjerojatnije)(aizofrenija spada u to). Marihuana je meni i mnogim drugima puno poboljaala u~ivanje u ~ivotu, njezina priroda je ljubav i prijateljstvo a ne neat demonsko. Izgleda da je u tvojoj psihi okinula stvari s kojima nisi baa stabilan, to nije niata udno ni novo, to se dogaa. Stoga nemoj se brinut za druge, ne djeluje ona na sve ljude kao na tebe. Ali ti viae nemoj konzumirat dok ne rijeaia svoje probleme ili demone ;)

dec 2010.

Znao sam da ce te odmah da kazete da sam lud ili imam neke probleme sam sa sobom!Demonizovan nisam sigurno to sam proverio!Kada se to desilo bio sam pre toga veoma raspolozen,i nikad mi se tako nesto nije desilo!Uvek sam imao lep trip sa Marihuanom,ali kao sto rekoh to je samo maska dok ne pokaze svoje pravo lice!Jagnje se mazi pre nego sto se zakolje!Nadam se da ce te shvatiti to nekad u zivotu!Vi ocigledno od drveta ne vidite sumu!Pozdrav svima moj savet je dobronameran,NE PUSITE MARIHUANU!
BeyondLEGENDA

dec 2010.

aaa ne, priznat emo da je marihuana demonska biljka i svi emo prestat puait. gle nismo od ju er, neki od nas tu puae desecima godina i super im je, a neki se bediraju jer puae iz ko zna kakvih razloga u tko zna kakvom druatvu. Milijuni ljudi oduvijek puae travu i nisu demonizirani, najviae ju puae pozitivni ljudi i ne vide demone u nekom periodu svog puaa kog sta~a. rastamani itav ~ivot puae i ne klanjaju se demonima nit se bediraju nit zavrae kod psihijatra, ve se duhovno oplemenjuju. ku~ia? shva aa? NIJE MARIHUANA NEGO SI TI I TVOJ MOZAK Nije ti marihuana pokazala svoje pravo lice nego TVOJE "neato" ato je le~alo u tvojoj psihi ili je doalo iz vana od energija ljudi s kojima si bio u to vrijeme. gomila ljudi nije na "ti" sa svojim mozgom i gomila ljudi ima neke vrste psihoza koje samo ekaju okida da iskoe. I nemoj sad zbog svog jednog loaeg iskustva radit nerazumne pretpostavke i demonizirat biljku koja ne djeluje na sve ljude isto jer nisu svi ljudi isti. ne ka~em da si bolestan, nego nemoj bit tvrdoglav i shvati opseg mogunosti. ku~ia 1., 2. 3. 4. 5... 8187234. mogu nost uzroka tvog bediranja i tako dalje, a ne hop, marihuana je demonska biljka i bok
Walt3rISTRAŽIVAČ

dec 2010.

Pozdrav i tebi, dosao si na forum ljubitelja biljke i odmah ofanzivan,kakve odgovore ocekujes? Evo poslusat cu tvoj dobronamjerni "savjet" i prestat cu odmah ali znas sta je problem? Ja kad ne pusim,na svakom koraku vidim demone,pocev od politicara pa do susjeda u vremenima danasnjim.Necu reci da si pod uticajem mracne sile,niti da si lud ili ne daj boze bolestan u glavu ali licemjeran sigurno jesi. Jagnje ne mazis prije nego ga koljes,ocekuje ga brutalan i nasilan cin pa isto tako ne pljujes ni po bivsem svijetu u kojem su bio..jer kao sto si naveo lijepo ti je bilo ranije. Karakter,stav i prica za 10-tku...

dec 2010.

Mome bratu,(prijatelju), je prestalo srce kucati nakon par dimova. Znaa li marko37 kako je bilo meni u trenucima dok sam ga vozio na hitnu,njegovim autom,prvi puta za volanom a on 'sjedi mrtav' na mjestu suvoza a.....prvo hitna... pa na psihijatriju :).....danas kad se toga sjetimo :) Svaka ast ljekarima i na hitnoj i na psihijatriji koji su odmah vidjeli o emu je rije .Dobro su se zabavili tu no :) Demoni postoje samo u filmovima markane37 :)
slobodanAMBASADOR

dec 2010.

ovo bas dobra tema!!!! secam se bese davno,bilo mi dosano pa pripalio,nemam pojma sta verovatno neku domacicu... i pocela da me voza,pa kad mi se otvorio apetit poludeo sam. najpre sam jeo kiseli kupus,a zati presao na napolitanke (cokoladni keks) da bi mi se na kraju prijelo masti i hleba sa vegetom posoljeno. :))) to sam voleo kao mali da jedem. kad ono otvorim spajz,nista,nema masti... katastrofa.... i uzmem margarin i namazam hleb i to jeo.secam se pojeo sam celu veknu hleba sam,a dok sam jeo osecanja mi se smenjivala... prvo sam bio tuzan i plakalo mi se sto nema masti,a onda srecan sto jedem margarin i tako nekoliko puta... dok nisam skontao sta radim,a onda sam poceo da se smejem ko lud.bilo mi smesno sto sam prevario glad koja uopste nije ni postojala... :)) toliko sam se smejao da su moji roditelji culi i dosli da vide sta mi je... nikako nisam mogao da stanem sa smehom,a njima bas nista nije bilo jasno... na kraju smo se svi smejali nekih 10 minuta zajedno... eeeh sta bi dao da opet tako nesto osetim jao moram i ovo da ispricam... to je bilo za docek nove godine 2010. skupilo se drustvance i rekosmo aj za promenu da idemo u neki otmeni restoran za docek... nakraju odaberemo jedan od dvoraca u vojvodini... i naravno tamo pre ponoci mi smotali koju,i fino nas uhvatilo i krenulo da voza... ja pametnjakovic po obicaju kad su gluposti u pitanju,uzmem balon koji je bio napunjen helijumom i uvucem u sebe nekih 2/3 od njega i progovorim...to je bilo za nepoverovati... pokidali smo se od smeha... ljudi moji ako to niste probali,pod obavezno probajte. a da fazon bude veci posle ponoci bila tombola,i nas sto dobije jednu od nagrada... pre nego sto sam izasao da pokupim nagradu ja povucem malo helijuma... :))) i sad preuzimam nagradu,i uzo mikrofon da se zahvalim kao... bilo je oko150 ljudi unutra,i svi do jednog su umrli od smeha... smejali se ko ludi,al svi! to jos nikad nisam video na jednom mestu da se toliko ljudi smeje naglas... nadam se da niko od clanova foruma nije bio tada tamo,da me prepozna??? ;)))

dec 2010.

Ja sam ziv svedok cele situacije.Zapravo,kod mene se odvijala cela stvar.Do dushe,ja nisam mogao da vidim ''Duhovne sile'' mojim cima,ali sam u njegovim ocima video nesto sto nikada nisam video.U pocetku sam mislio da se sali,medjutim kada sam mu opipao puls,primetio sam da srca kuca nenormalnom brzinom i shvatio da je ozbiljan.Medjutim ja sam ga uporno lagao, ''Sta ti je covece.srce ti kuca kao i meni,nije to nista,utripovao si,smiri se popi sok'' ali nije pomagalo.Inace ta trava ima visok koeficient THC-a,.licno sam je pusio vec par puta,i kada je pusim uzimam tu istu,jer stvarno pruza pravi trip koji ima sama biljka daje.Nas je bilo trojica,bili smo super raspolozeni..E sad...Ni ja ni drugi lik (Nema potrebe da ga imenujem) nismo imali ruzan trip,vec toliko lep da sam se potpuno prepustio i uzivao.U pozadini je isao psychedelic trance,sve je bilo super citavih 4 do 5 minuta i onda je sve pocelo.Sam njegov trip je mene iscimao na paranoju,tako da sam se i ja puno uplasio onog trenutka kada smo izasli napolje i kada mi je rekao o cemu se zapravo radi.Ja sam bio toliko ''usvitkan'' da me je dzidza stipala za oci :) .Odmah je pocelo da prolazi kroz glavu,kako cu ja sad to isto da vidim,kako i meni nece da bude dobro i verujte mi mislim da se nikad nisam uplasio toliko kao TAD!Na mene je celo vece ostavilo jak uticaj i stvarno mi je bilo gadno sto nisam mogao nikako da mu pomognem.A to je takav lik da nikad ne bi slagao,ceo zivot ga znam,i mnogo toga smo prosli zajedno..Drugo...njemu nije prvi put,cak je ziveo u Amsterdamu 5 meseci,mozete da zamislite kako je tamo bilo... :) Ja posle toga i dalje dzidzim,cak smo isto to vece napravili drugu buksnu....Mozda sam nepopravljiv,ili je sama trava i suvise dobra da je ne bi pusio...HAHAHAHAhahahahaha!!! Veliki pozdrav svima!!!!
neoISTRAŽIVAČ

dec 2010.

trip.... napusili se ja i ortak na ispracaju u vojsku od neke albanke tad bila aktuelna i dobijemo napad smeha a to kad smo usli u kucu legli i smejemo se nema sanse da se kontrolisemo...udje snajka u sobu vidi nas i izadje..posle tri minuta upada moja tetka sizi i pocinje sa pricom sto se smejete toj snajki sto je ruzna eno je place tamo...a mi ko ludi jos vise smeh...nema sanse da prestanemo...samo ulaze gosti u sobu zagledaju nas...ne razumeju...ova curka istripovala da se njoj smejemo i napravila opste sranje...posle se napili...valjda su mislili pijane budale...to bilo na selu odavno ne znam koja je sorta bila smehavac neki...secam se da nismo mogli da prestanemo da se smejemo nego smo morali da izadjemo napolje...

sep 2011.

hahahahha koliko mi je zao sto predhodni post nisam procitao napusen.... :) iovako,skroz strejt sam pao sa stolice,znaci... ja sam imao puno ludih tripova kroz moj desetogodisnji staz....ali pisacu o tome kad me malo manje bude mrzelo pozdrav!!!!!!
rookiISTRAŽIVAČ

sep 2011.

ne tako davno bio je moj najludji a ujedno i prvi trip kojeg se uvek rado setim. znaci prvi zec popusen, sedim ja na stolici i pocinje da me radi, a celo vreme zena sedi prekoputa i gleda moje ponasanje, odjednom izvalim; srce mi kuca ko ludo vozi me na hitnu umrecu, a zena ma neces jos niko nije umro od marihuane, moj odgovor ma ja cu biti medicinski fenomen :-)

feb 2019.

Pozdrav,vidim da je stara tema,ali i ja bi da napisem moj najbolji trip... Gajbi mi donese drug buksnicu 5-icu i popusimo mi ono,ali ne znam sta je bilo,znam da je lepo pucketalo,prema njegovim recima bio je to purple haze cistak...Izlazimo mi iz kuce a on posto je nizak a bucmast u trenutku izlaska iz gajbe na vratima krene nesto da se okrece i gura vrata kao svojim stomakom...i nista ja se tu iskidam od smeha. Stignemo mi do parka ja sednem na klupu i klupa me zakuca kolko vozi ko u formuli.Ja stavim slusalice i naslonim se na druga i pustim Nindza Ratnika,inace moju omiljenu pesmu kad se napusim.Sve je pocelo kada sam zatvorio oci...Neki svemir i u centru plava galaksija se okrece i pise loading kao u igrici nekoj.Kada je krenuo tekst pesme ono pumpaj pumpaj itd. ja sam video crvenog pikseliziranog zmaja koji skakuce u ritmu pesme. Malo sam se uplasio pa sam otvorio oci ali sve je bilo normalno,pa sam ih opet zatvorio,ovaj put bio sam u mocvari ali noge nisam video zatim sam skocio i bio u nekom svemirskom brodu otkud znam... Da naglasim da mi je taj dan jedno socivo ispalo iz oka posto ih nosim,dok je drugo bilo na mestu.Takodje neki ce reci da sam lud verovatno,ali ja jednostavno mislim da sam sanjao sve i da tripovi zavise koliko smo prirodno ludi ili da se blaze izrazim koliko nam je masta razvijena bez duvanja,jer duvanje samo povecava efekat iste,u svakom slucaju divno iskutvo.
AtoxLEGENDA

feb 2019.

Eeehh i ja sam imao trip slican tvom.. Bio je to moj treci put i zivotu da sam pusio.. Neka ulicarka, ko zna sta je bilo.. Drugari i ja uzeli, ispusimo mi to.. Ja paralizovan, uplasen, kraj, resio hitnu da zovem da me vode u bolnicu, kucam broj a oni mi uzimaju telefon.. Nista smire oni tu mene, stave me u krevet.. Ja lezim, osecam kako mi krv cirkulise kroz celo telo bukvalno zatvorim oci a vidim rolerkoster kako se obrcem i slicno, otvorim oci ono se okrece slika, kao da sam pijan.. I pokupim se nekako posle nekih 3 sata.. Inace u potpunosti se slazem za to sto kazes da je masta u pitanju, trava samo povecava to.. Ali u potpunosti je tako, nebitno kakva to masta bila

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se