VUTRA
ForumZajednicaOfftopicPomoc hitno
LEGACY

Pomoc hitno

14 odgovora748 pregleda

jan 2020.

Zdravo, nisam znao gde da objavim temu, nadam se da je dobro ovde, dakle treba mi pomoc, travu sam probao pre godinu dana i od tad sam imao periode kad sam pusio mnogo i kad nisam ni malo, nisam ni bio svestan u kolikoj sam depresiji. Imam osecaj da svaki dan ide u krug i sve mi je dosadno, osim kada se napusim onda mi zivot dobije smisao na 2 3 dana i onda opet isto, kao da nema poente sto se desava bilo sta, pisite mi sta da radim
StipeZMAJ

jan 2020.

pocni growat pa ces imat za dimit cesto pa ce i zivot imat malo vise smisla :) vecina toga ni nema :) zato si ti stvoris poantu/smisao

jan 2020.

Trava ti otvorila o i i vidia istinu. Surovu, ali realnu. :D

jan 2020.

Posjeti nekoga s kim mozes razgovarati a ko je ucen o tome nesto, psigologa, psihijatra, sta ti ja znam, mozda ti pomogne rijest problem sam sa sobom Znas kako kaze Sabljar, bitka koju moras dobiti, je bitka sa samim sobom

jan 2020.

To se i meni cini jer kada sam napusen shvatim da ima mnogo stvari oko kojih treba uzivati a onda kad se otreznim shvatim koliko su ljudi otudjeni

jan 2020.

Sta ti imas s ljudima, boli te patka, ako i ti nisi medju otudjenim :D i ostrascenim :D

jan 2020.

Nemoj da te brinu ti "otudjeni". Uzivaj u tim stvarima o kojima govoris, i eto ti poente. Nije poenta da ti mislis o onima koji ne misle kao ti.
DarkWebGrowISTRAŽIVAČ

jan 2020.

to je cesta pojava kod ljudi,i netreba na to gledati kao neki veliki problem..jednostavno upoznaj samoga sebe i vidi sto te najvise usrecuje i ispunjava i daje ti motivacije za dalje i drzi se toga,isprobavaj nove stvari malo sokiraj sistem radi nesto sto nikada nisi izadi iz komfort zone pronadi si hobi odluci sto zelis biti u zivotu i plan kako ces doci do toga i makni se od negative i crnila i pocni djelovati

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se