VUTRA
ForumZajednicaOfftopicOci?
LEGACY

Oci?

66 odgovora12,459 pregleda
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

nov 2005.

Da li postoji neki nacin da se spreci crvenilo ociju? peace
SLO-EraLEGENDA

nov 2005.

stare dobre Visine-kapi za oèi koje se može kupiti u slobodnoj prodaji u bilo kojoj apoteci. Pored toga i osveže oèi...... svako se treba držati upustva na proizvodu!!!
GreenManAMBASADOR

nov 2005.

Hemokulin kapi.
speedballENTUZIJASTA

nov 2005.

jednostavno ne duvati

nov 2005.

Ma crvenilo s vremenom proðe... Meni se npr. više ne crvene oèi...èisto povezano s naèinom shvaæanja shvaæanja vas od Strane
dzontraISTRAŽIVAČ

nov 2005.

hemokulin leci sve... uredno ga koristim mnogo dugo i definitivno je najbolji za najmanje para
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

meni npr, ne pucaju ochi uopshte !!!! poz
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

nov 2005.

a koliko kosta hemokulin? da ne odem u apoteku i ono 500 kinti...
GreenManAMBASADOR

nov 2005.

Nije 500 kinti ne brini,a i moze da traje dugo.Samo se strogo pridrzavaj uputstva i izbegavaj da stavljas kad ne moras.
speedballENTUZIJASTA

nov 2005.

sa tim sranjem ces s vremenom pokvariti vid.
hemicarISTRAŽIVAČ

nov 2005.

pa sad ako svaki dan duvas ne znam koliko je dobro da svaki dan i trpas hemokulin u oci ali ako varis povremeno ja mislim da je ok...

nov 2005.

blago tebi ::placko
GreenManAMBASADOR

nov 2005.

[bez sadržaja]
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

blago tebi ::placko ma shta znam .... niko nikad neznam kad sam uradjena ::placko
dzontraISTRAŽIVAČ

nov 2005.

hemokulin kosta ni 100 kinti
zekrtENTUZIJASTA

nov 2005.

Jedna fina, masna, dobro smisljena i debela laz: Ma vetar duva, lomi se drvece..
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

nov 2005.

ej, hvala svima na savetima ~~
parameciumENTUZIJASTA

nov 2005.

u ovo doba godine bi mogai i da se vadis na grip.
TaTaRISTRAŽIVAČ

dec 2005.

taj hemokulin nisam probao, uostalom i ne pucaju mi oci toliko koliko mom burazeru, ali se i ja neki put ogrebem za kapi, kad se bas navarim. Postoji i Prokulin (100 i nesto dindzi) i stvarno je dobar ... Post reakcija traje nekih 5 minuta (3pujes da su ti oci jos crvenije), a posle si kao nov ... ~)
baD smOukaISTRAŽIVAČ

dec 2005.

moje su toliko okorjele da izgledaju lose samo kada nisam zgruvan ~~
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

dec 2005.

ej,evo i mene posle sto godina...rek'o samo da se javim
Ch3micalISTRAŽIVAČ

jan 2006.

pa iskopaj oci :wink:

jan 2006.

Godinu dana mi se oèi nisu crvenile ili izgledale ubijeno na vu...recimo da sam se fizièki prilagodio, a opæenito izgled napušene osobe jako ovisi o njenom samom Shvaæanju i Doživljavanju vutre,tj. same okoline. Al majku mu!!! Sad sam sredio najbolju vu koju sam ikada sredio i oèi su tako razbijene i 6 sati nakon pušenja. Pušio sam juèe s èovjekom koji je uzimo sve od kemije i nikad mu oèi nisu bile sjebane na vu, al juèe smo baš pucali kolko su i njemu oèi bile ubijene. Starci su mi prvi put u 3,5 godina pušenja juèe primjetili da sam napušen po oèima i slobodno mogu reæ da se moram pazit kolko ove vu popušim.
baD smOukaISTRAŽIVAČ

jan 2006.

juhu frende kako se veselim ovoj informaciji. nadam se da cu i ja doci do te vutrice da mi nabubri svaka kapilara u ocima!!!!!!!!! :D
blackbringerISTRAŽIVAČ

jan 2006.

Hmmm... Ne znam jesam li to vec ranije spomenuo (;)), ali krvavim ocima mozete pomoci kamilicom. Dakle, napravite caj od kamilice i podlozite oci isparavanjima tog caja. Problem rijesen. ;)

jan 2006.

juhu frende kako se veselim ovoj informaciji. nadam se da cu i ja doci do te vutrice da mi nabubri svaka kapilara u ocima!!!!!!!!! :D Al vu nije odavde...Iako ne uviðam postojanje nikakvog problema...Možemo podijelit Ugoðaj... :D
KulerISTRAŽIVAČ

jan 2006.

Pa... eto rekose ljudi razne kapi... mada neznam ja to ne koristim... jer mi nisu ni toliko crvene. Samo mi se malkice zamute... i to je to... a inace kad bi me provalili reko bi ma duva vetar i prasina mi upala u oci... ali ono... znam neke ljude kojima sem nogo crvene.. jebem li ga koj im kurac... si siguran da to nije bio Skank ?
xarabasENTUZIJASTA

jan 2006.

Od kapi bih ti preporucio PROKULIN...... ili PROCULIN,ne znam sad kako se pise.
DA GURUISTRAŽIVAČ

jan 2006.

ne koristim kapi...šta nekog ima bolit kurac zašto su meni oèi crvene, zelene, crne il kakve veæ...da me neko pita reko bi mu onako lagano..."ODJEBI!" 8) e da sad me smajliæ podsjetio...stavi sunèane naoèale...hahaha

jan 2006.

si siguran da to nije bio Skank ? Brate, u 3.5god pušenja nikad nisam koristio kapi. Prvih 2.5god su mi se crvenile, sve do pred godinu i po' kad smo poèeli sezonu sa tromjeseènim (svakodnevnim) pušenjem skunk-a (Orange Bat) i nastavili do sad sa obiènom vutrom. Znam raspoznat do nekoliko vrsta otrova, pušio sam jednom i prskano varekinom a jednom skunk prskan benzinom (naravno da nisam to tad znao!). Vutru stvarno jako dobru pušimo (jer nije iz mog mjesta obitovanja) ali juèe èuo da ovo što sad sredili Albanian Finest. Ništa ne pomaže kod oèiju...6 sati su sjebane, kao i sljedeæi dan. Možete zamislit kako je opet imat crvene oèi i ubijene nakon godinu ipo'. :zubonja:
sidepunkISTRAŽIVAČ

jun 2006.

ja sam si pokvario i tako da sad prije spavanja nemogu zatvorit oèi jel me peku i poèele su mi se priviðat neke stvari
growzillaISTRAŽIVAČ

feb 2007.

Visine nemojte koristiti cesto jer stvaraju ovisnost! Mnogima se nakon duzeg koristenja oci pocele crveniti bez razloga i takve su bile dokle god se ne nakapaju. U ljekarnama su to objasnili ovisnoscu o kapima za oci. Stoga kapi Visine nemojte koristiti cesto. Kvalitetna alternativa Visine kapima, koje ne stvaraju ovisnost pri duzim primjenama: Prokulin - 19 kn Nafazolin borat zelene - 17 kn (kupiti zelene jer su ove druge za usi)
InqAMBASADOR

feb 2007.

Nafazolin sam i ja stavio par puta i pomaze.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se