VUTRA
ForumZajednicaOfftopicHeadshop - osijek
LEGACY

Headshop - osijek

28 odgovora3,762 pregleda
mikuleENTUZIJASTA

jul 2015.

Ljudi treba mi mala pomoc. Planiram na neki put za vikend pa bih prosao i kroz Osijek...zanima me da li neko ima info da li doticna radnja (vas patner iz banera) radi vikendom (subota pre podne) i da li ima na lageru Moby Dick seme... nemam gde da pitam...zovem ih iz inostranstva ali stalno izbacuje broj a na mail mi nisu odogovorili vec 4 dana. Da li neko iz HR zna info ili da ih cimne jer meni stalno izbacuje (ukucan dobar broj 100%) Hvala
baobabLEGENDA

jul 2015.

Di ces iz inostranstva u HR po sjemenke :whato:: Inace radno vrijeme subotom je od 10.00-18.00
mikuleENTUZIJASTA

jul 2015.

vracam se za BiH u subotu iz hr i prolazim kroz osijek zbog drugih razloga..sto ne bih svratio kad mi usput :) neki info da li imaju semenje?
baobabLEGENDA

jul 2015.

Neznam dal drze sjemenke, inace je zabranjena prodaja sjemenki u HR... jedino ako imaju sta ispod pulta :)

jul 2015.

pise im na sajtu da imaju moby dick, svrati pa vidi da li ima jos nesto, mada je i ovo ok :)
mikuleENTUZIJASTA

jul 2015.

Dobio ih napokon. rekli da mora da se naruci. Tek kada bude 4-5 posiljki onda narucuju i salju. Ne moze da se dodje u radnju i uzme jer ne drze na legeru.

jul 2015.

hehe, znaci porucis, pa cekas neko vreme da jos neko poruci, pa kad vas se skupi 4~5 onda oni poruce, pa cekas da dobiju da bi ti poslali. omg
TarzanZMAJ

jul 2015.

ili ti odma narucis jos 4-5 sorti :)
t@maraZMAJ

jul 2015.

Skroz glupo ali mo~da bi se mogla i kakva tema otvorit gdje se ljudi mogu dogovoriti pa njih 4-5 naru e skupa i problem rijeaen. :D
SuperflyAMBASADOR

jul 2015.

Ne znam za podru je cijele bivae dr~ave ali u Hr. (Zg) dosta ljudi odlazi u Sloveniju po menke u kombinaciji sa kupanjem u ate~u ili kupovinu autoguma i donese si 5 do 6 menki max bez ikakvog problema jer nije baa da su ogromne i dosada nisam uo da je netko od aire i u~e ekipe ikada imao problema - naravno govorim o nekoliko semenki tipa do 5 komada....(pohlepa ubija)..... U svakom slu aju puno bolja solucija (za moju geo lokaciju) nego poata pa makar i super stealth iako mi zazubice rastu ko vampiru svaki puta kada itam i gledam kataloge seed banks -a .... Zaista joa se uvijek u Slo. mo~e nai semenki skoro svih popularnih sorti i ak nekih odli nih manje poznatih.....nadam se da e potrajati... respect svima, trava pametnima..... S.

jul 2015.

Imate onog lika u hrv..ne smijem pisat imena... Odete na sajt narucite i dodje vam za 3 dana... 30kn postarina.... placas pouzecem..
TexPOZNAVALAC

jan 2016.

Vidim da opet imaju u ponudi jos neke semenke (strain hunters),jel i dalje ista situacija da cekaju nekoliko narudzbi ili ima semenki da znam da se provozam do Osijeka
SmellsZMAJ

jan 2016.

Ako mislimo na istog,frajer salje preporuceno (10-20kn) i uvijek daje neko free sjeme... Malo guglat ekipa...u google ukucat "kanabis sjeme"
TexPOZNAVALAC

jan 2016.

Ako je odgovor upucen meni da odmah kazem,ne zivim u Hr,ja sam u drugom rezervatu

feb 2016.

Vidi vidi ata headshop ima na lageru

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se