LEGACY
2 slike - 2 proizvoda (ulje i coko) !
14 odgovora1,047 pregleda
Extra
POZNAVALAC790 REP21%
→ Ambasador
ExtraPOZNAVALAC
feb 2014.
feb 2014.#1
Pozdrav ekipi,
Nadm se da nisam fulao temu gdje stavit ove slike, ako jesam molim admine da se prebaci gdje treba, hvala !
Evo da se malo pohvalim, napravio sam (onako za test) kanabis ulje i nesto od ostatka napravio cokoladicu... :chef2:
Ovo je dobiveno od cca 25g raznog materijala, nesto hedovi a nesto lisce i ostatak...
Pravljeno s Medicinskim benzinom 99% cistoce.
Dobiveno cca 2ml, dovoljno za probat kako to funkcionira u praksi :icon_smile:
3032.IPB
A ovu sam cokoladicu dobio tako sto sam ju istopio u tu staklenu posudu i pokupio s njom ostatak ulja... :icon_lol:
3033.IPB
Pozz ! :wave:
Tarzan
ZMAJ29.879 REP
Extra
POZNAVALAC790 REP21%
→ Ambasador
ExtraPOZNAVALAC
feb 2014.
feb 2014.#3
Ulje jos nisam isprobo, cekam prvo da se ozljedim... :vb_smash: ... :icon_lol:
A cokoladicu sam dao zeni jer bas taj dan, nesto kasnije, nju pocela bolit glava i ja joj dao da konzumira moj pripravak, jer bilo je ko stvoreno za probu, a ono gle stvarno prestala ju bolit glava kroz nekih 20-tak min. sad jel slucajno ili je od toga nebi znao rec...ali ja sretan ko i ona, eto... :ludak
giovanni007
POZNAVALAC911 REP35%
→ Ambasador
giovanni007POZNAVALAC
mar 2014.
mar 2014.#4
Kad budea se odlu
io probati pazi koju koli
inu uzimaa i da znaa da ulje ako pojedea po
inje djelovati tek nakon 1-2h. Ja sam uzeo oko 5 nave
er jedno zrno ri~e i do 7 me malo puklo i onda sam idiot uzeo joa za 3 zrna.Kad me puklo u petak oko 9 navecer dosao sam sebi tek u nedjelju predve
er i joa u ponedjeljak sam osjetio da me malo dr~i. 34 sata sam spavao s tim da sam par puta morao na wc,neato tako jako u ~ivotu nisam probao.Sad jedva
ekam vikend da se urokam,druga
ije se nebi ni mogao tako dobro odmoriti i naspavati.Mo~da u tvom materijalu ima manje thc-a pa ne bude toliku udaralo al u mojoj travi je navodno oko 22%.
FantomSB
AMBASADOR4.664 REP90%
→ Legenda
FantomSBAMBASADOR
mar 2014.
mar 2014.#5
Samo rokaj, nemoj samo uzimati 2-3 sata prije spavanja, jel kad udari nemo~ea baa zaspat, mozak radi sto na sat.
Najbolje poslije ru
aka uzet, naravno ako nemaa nekakvih obaveza.
Al uvijek tak kad mislia da ne
ea morati nikam ii, netko :callyou: hitno doi bla,bla.....
I onda aou program :zevanje2: :kauch
I kad uzmea jedno zrno nemoj mislit da je slabo, pa da uzmea joa jedno, onda kad se spoje ta dva KAOS!!!!!!
Jedino ako si imun na THC onda sam troai
Extra
POZNAVALAC790 REP21%
→ Ambasador
ExtraPOZNAVALAC
mar 2014.
mar 2014.#6
Ok ekipa, primio na znanje i ravnanje, dobro da ste dali savjet jer je inace moglo otic sve u komadu...bilo bi onda... :Just_Cuz_19: - :crash: ... :icon_lol: !!
giovanni007
POZNAVALAC911 REP35%
→ Ambasador
giovanni007POZNAVALAC
mar 2014.
mar 2014.#7
Prvo probaj da vidia kako radi i kolika ti doza treba,kad ve budea dobro podnosio thc onda si poveavaj dozu. Meni u po
etku je bilo dovoljno malo da uzmem i razvali me a ve sada moram muaki potegnuti da bi me odvalilo.Meni je sino po
eo izbijati herpes na usnama,prije spavanja sam namazao uljem i jutros kad sam se probudio imao sam gnjojni priat.Viae me ne boli i ne airi se,joa u ve
eras jednom namazati za svaki slu
aj da se ne vrati.Kremi za herpes treba par dana da ti se povu
e a sa uljem sam samo jednom namazap i povukao se.
Extra
POZNAVALAC790 REP21%
→ Ambasador
ExtraPOZNAVALAC
mar 2014.
mar 2014.#8
Samo da ponovo stavim slike, nekako su nestale, mislim da sam i sam kriv za to, nema veze...
Ali da ljudi ipak vide o cemu se radi jeld...
http://upload.slike.com/slike/2014/03/1394636827-1024-x-768px-Oil.JPG
http://upload.slike.com/slike/2014/03/1394637285-1024-x-768px-Choco.JPG
feb 2014.
1 / 8
feb 2014.
mar 2014.