VUTRA
ForumZajednicaOfftopicNajveci joint
LEGACY

Najveci joint

28 odgovora3,560 pregleda
PunxerENTUZIJASTA

okt 2010.

Koji je bio najveci joint koji ste ikad pusili? Mi nismo nikad motali neke kilometarske, ali bilo je takvih umjetnickih djela kao 3 povezana u jedan(ko u pineapple expressu slican) i to je interesantno samo po sebi za pusit =]
xxrobixxAMBASADOR

okt 2010.

Evo ato smo mi motali.. Eto slika ato sam uspio iskopat, imam joa par komada, pa ako naem, stavim.
PunxerENTUZIJASTA

okt 2010.

E ovo zadnje smo mi pusili sto sam reko da je kao u pineapple exp. Zanimljive se stvari daju napravit ;)
xxrobixxAMBASADOR

okt 2010.

U ovoj fruli na prvoj slici, mislim da ima 5+ g albanskog sme a XD
KrejzyPOZNAVALAC

okt 2010.

Eh da smo svi sve slikali cega bi sve bilo :pat: hh

okt 2010.

Hmm najvece nesto sto smo smotali jeste oko 10,15 grama u jednom listu od neke biljke boga pitaj koje,ima neki lep ukus dok varis ,ortak doneo sa Kariba ,nesto vezano za duvan ali mnogo bolje ...znam da se oko 20 osoba odvalilo ko stoke..imao sam cast da prvi zapalim monstruma i zakoljem :D na zalost bez slike je -.- ima neko od tih 20 osoba al nemogu da lociram tacno gde -.-
nightpianistISTRAŽIVAČ

okt 2010.

@ putnik11: filter od karata? lol ;) dobre su i karte za vlak ;)
xxrobixxAMBASADOR

nov 2010.

@nightpianist, ne, nije filter od karata, filter je napravljen od onoga na ato ti je namotana rizla, tj od rolice. A karte za vlak su odli ne za filtere, stalno to koristim. :)
AlcatrazISTRAŽIVAČ

sep 2012.

Za jedan roendan prije 2 godina ,frajer nas je odlucio pocastiti "tulipanom".Nikad u zivotu nisam vidio tako nesto,ns 6 smo se umrtvili,ja nisam mogo ustat 40 minuta sa kauca, hehehe sjecam se jarana ,sjedio kraj wc solje 2 sata hahah to ja zovem jointom.Pablo Escobar bi mi zavidio
Big LLEGENDA

sep 2012.

cca 70cm.... uz pomoc asistenta... nemam sliku (i bolje) ko ne vjeruje nek doe :D

sep 2012.

evo ja ti ne vjerujem,gdje si? ;)

sep 2012.

Fora je popusit ogroman joint ali samo fora. Uvijek ima problema s gorenjem, treba to cesce palit a ako je tanka onda se i savija pa ubija gust. No gust je definitivno... ali bolje je zamotat 5g u 5 frula nego jednu ogromnu... Zadnji put kad sam duvo petardu u fruli, pusio sam je solo i pusio sam je 2h. Naduvo sam se u prvih 5-10min a dalje je bilo samo pusenje, nije high bas nista veci, tu i tamo te neki hal opere al bas sitno. Isti high ko da zapalis gram.

sep 2012.

slazem se sa vjevericom,velik joint mi je jedino fora radi velicine i nista vise, meni je bolje popusiti par komada normalnih,nego toljagu od 50cm,ali svatko voli drugacije.
ReacherPOZNAVALAC

sep 2012.

9 grama s omjerom trave i duhana cca. 70:30.napravili smo jedan veliki joint u sredini koji je ima 5 g otprilike,a filter je bia onaj kolut ata ostane od smoking rizle,i na taj veliki joint tj. na filter su joa dva jointa od 2 g bila spojena,nas 4 smo se poateno namu ili da to ubijemo :D valjda ste sku~ili kako to izgleda... f 22 raptor smo ga nazvali,zbog krilca i to el :D
WildernessPOZNAVALAC

sep 2012.

Uf to je bilo davno zadnji puta negdje pocetkom 2000 napravili jedan sa 5g zike i bio je preko 60cm trojica smo ga motali a oko 45min smo se snjim boril, tocno se nesjecam ako se nevaram postoji i slika ako ju nadjem kod lege stavim je,no sve u svemu to mi nije vise fora,bolje vise malih:bale nego jedan velika kao sto rece Vjeverica,POZ SVIMA

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se