VUTRA
ForumZajednicaOfftopicBRUKA
LEGACY

BRUKA

48 odgovora4,986 pregleda
SLO-EraLEGENDA

mar 2005.

šta sam budala uradio povredijo mišiè vilice-èeljusti bio spizden, zbog nekih budala uzo kuèi da jedem i zašteka mi vilica na silu zevnem........ rezultat- ko krofna na jednoj strani nema žvakanja/klope,prièanje se ne priporuèava-ZAJEBANO sedim kucam MONO,drugom držim hladnu oblogu I SAD SE NAVARIO.Odmah opuštenije ,pa i mišiè nije zategnut........ ::zidoglav ::zidoglav ::zidoglav

mar 2005.

heh meni redovno zabaguje vilica dok zevam pa je pesnicom vracam... kazu da je normalno, ali mislim da se ostalima ne desava tako cesto
SLO-EraLEGENDA

mar 2005.

dešavalo se to meni prije, ali nikad nisam pokidao mišiè ne smem jesti- žvakati hranu, u momemntu otekne... e duvanje može i èak opušta mišiè.... 0019

mar 2005.

e jbg ::placko
uuuuuuuuu zajeban je to trip.....kad zines pa ne mozes vise da zatvoris usta...desilo se meni par puta ne ponovilo se vise.....slovenac,sve najbolje ;) brz oporavak
SLO-EraLEGENDA

mar 2005.

jedino ::h2o izvodljivoooo ~)
malo ::h2o malo :pivo i......... :)
SLO-EraLEGENDA

mar 2005.

Hvala bogu gotovo sa èokolinom. Dao bog, da i njega Carla S MOSTA/ odvede u Hag. mogu opet, da meljem ~)

mar 2005.

HE HE HE HE da grozna je to stvar, samo sta si radio kad ti se bas bas zevaloo?
SLO-EraLEGENDA

mar 2005.

cooliro nakon ruèka- priseo mi bijo
SLO-EraLEGENDA

sep 2005.

otiaao sam posadijo ru~e, koanice joa nemam-ali imam konja.

sep 2005.

::histerija ::histerija konja ili kobilu? :D
parameciumENTUZIJASTA

sep 2005.

Ja bih ti preporucio mule. Imaju istu tovarnu snagu kao konji, a jeftiniji su za izdrzavanje...
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

sep 2005.

u pravu si. i ja to preporucujem ::histerija
SLO-EraLEGENDA

sep 2005.

ipak bolje sa konjem raditi- nego konju govoriti :)
GreenManAMBASADOR

sep 2005.

::super ::histerija ::histerija ::histerija E ova ti je zlata vredna.
brendPOZNAVALAC

sep 2005.

Slo-ero koja vrsta ti je ove sezone uspela?
SLO-EraLEGENDA

sep 2005.

saèekaèemo još malo prirodu, da bih to mogao reèi...... a treba i posušiti,staviti u "pajc"....., pa èemo reèi šta je ove godine valjalo
brendPOZNAVALAC

sep 2005.

Ok. Koje vrste si sadio , ako nije tajna?
SLO-EraLEGENDA

sep 2005.

hash plant#4,Matanasuka thunderrtuck,Masterkush,Marina nikad ne sadim puno biljaka, ali volim viae vrsta odgojiti i to kako valja.

sep 2005.

valja, valja, ero... nek je bericetna godina :D posebno zbog marine... dobio si pozdrave od obrenovackog klana, pitaju stalno za tebe i pominju te u kontekstu gore pomenute vrste. i... sve cestitke za prinovu :D gazda!
SLO-EraLEGENDA

sep 2005.

u mojoj sorti nema gazdi odavno, niti priznaje bilo koga za gazdu!!!! :)LUDI KAO STRUJA havala na èestitki, nek je živ i zdrav :)
SLO-EraLEGENDA

sep 2005.

evo ga bezobrazni konj sa imenom Cigo

sep 2005.

super!!! ::super
SLO-EraLEGENDA

okt 2005.

sisao Era sa planine u bg na nekoliko dana, pa sad ko oce na :pivo i blaa bla, nek javi

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se