VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKako da smanjim crvenilo ociju
LEGACY

Kako da smanjim crvenilo ociju

275 odgovora62,505 pregleda
vutrudituENTUZIJASTA

dec 2006.

Dali Vam smeta crvenilo vasih ociju i sta koristite od preparata.........
kateISTRAŽIVAČ

dec 2006.

ponekad da...uglavnom VISINE kapi
P.P.POZNAVALAC

dec 2006.

smeta mi samo doma da me ne skuze inace me boli neka stvar kakve su mi oci.... doma imam neke kapi za oci pa ih stavim kad dodem doma, neznam kako se zovu, ali nisu visine- kapi...
delboyLEGENDA

dec 2006.

kupite si visine i nosite uvijek sa sobom (obavezno ako dolazite na oci starcima upuseni). :wink:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

Po potrebi koristim i preporuèam VISINE kapi za oèi! :)
kanehbosemAMBASADOR

dec 2006.

otkad koristim kapi za oèi moj život je dobio jednu novu dimenziju. sad,konaèno mogu reæi da život živim punim pluæima, he he
ClarenceENTUZIJASTA

dec 2006.

koristio kapi kad sam iso u skolu...iskreveljen ko èkapi a oèi normalne...koristio sam prokulin koji je dobar al je neka vrsta ulja...koji ima odvratan miris pa ako promasite oci i curi vam po faci cijelo vrijem ce te osijecati smrad...nafaborat je po mom misljenju BEST BUY za malo novaca dobre kapi jako slicne visinama...visine su najskuplje i najbolje...
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

dec 2006.

not eni mor :wink: nau ajm vejtin(in vejn, or dej ðast don ker) tu bi diskaverd :lol: :lol: :lol: to jest, lagano Se otkrivam :D prije bijahu ove haj kapi i kamomil ti :D
HeadISTRAŽIVAČ

dec 2006.

Jedan moj ortak je bash dugo koristio kapi za ochi, svaki dan je u shkoli i kuci bio bataljen i koristio ih je, ali.....kasnije se ispostavi da je od istih sjebao sinuse, sad su mu sjebani sinusi 100%, tako da je nasjbolje da pustish okice nek rade svoj krvavi posao :shock:
EddieENTUZIJASTA

dec 2006.

Da li smetaju sinusima ne znam ali sudeci po nekim ortacima revnosnim duvacima koji koriste kapi ni za vid nije dobro. Valjda postoji neki vremenski period za bezbedno koriscenje kapi a konstantno dosipanje hemije mi ne izgleda dobro. Jel neko citao uputstvo od kapi?

dec 2006.

zlatno pravilo, kao i za sve drugo... sve sto je UMJERENO nije stetno :)

dec 2006.

Imas da pazaris Hemokulin extra kapi jeftine i ne smrde :lol: :lol: ko dnas su oko 50 dinara. sve u svemu ne volik kapi otvore mi oci i pokvare trip :( ali kad se mora onda jbg :)
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

stvarno su stetne...bar pitajte u apoteci kada kupujete
TrTveTISTRAŽIVAČ

dec 2006.

Ja i buraz koristimo visine veæ dulje vrijeme. Stara to može vidjet u njegovoj sobi kad god uðe unutra, pa kaj sad mislimo si, kapi za oèi, kaj æe posumnjat? Jedan dan gledali TV i ono reklama za visine: ...nema više crvenih oèiju... Reakcija: A u PM, mater im hebem... In any case nismo bili oduševljeni gledajuæi našu tajnu otlrivenu na telki.
GreenManAMBASADOR

dec 2006.

Kapi ne treba koristiti ucestalo u duzem vremenskom periodu.Uostalom procitajte na uputstvu za upotrebu kad kupite.

dec 2006.

kapi bi trebale biti kao neki SOS.. ono.. u sluèaju nužde.. al to si ljude toèe u oèi ko ložu u golfa.. pa se sjebu
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

Pa da...nema potrebe koristiti kapljice ako si u "normalnoj" ekipi ili solo. :)
TrTveTISTRAŽIVAČ

dec 2006.

da, al kad me puknu manèisi i kad doma nemam kaj za papat, tko æe da mi uteži nezasitnu glad nego majka. Jedanput sam došao bez da sam prije nakapao oèi pa sam morao izmisliti 20 razloga zašto su mi oèi crvene (i zaš se tak èudno ponašam)
Ch3micalISTRAŽIVAČ

dec 2006.

Visine najvise koristit 2-3 puta dnevno, ne preporuca se vise...
vutrudituENTUZIJASTA

dec 2006.

Pa ne treba preterivati naravno, dovoljno je cak i jednom
iffkicaENTUZIJASTA

dec 2006.

nikad ne koristim kapi pošto svi znaju da uživam marihuanu a i oèi mi više ne crvene ko nekad valjda sam postala imuna na to..... :spliff:

sep 2007.

Pozdrav svima, isprika ato temu di~em iz ropotarnice povijesti al... naime-dali netko zna mogu li visine kapi koristit osobe koje nose lee? Jer uglavnom me zaboli tko e ato sku~it il nee....al katkad je sila,i very mi ej nezgodno starcima i burazu se krvavih o iju pojavit... Thnx
LaidbackPOZNAVALAC

sep 2007.

Ja nosim lece vec 3 godine, jako ih rijetko skidam, uvijek spavam s njima. Koristim kapi tipa visine vec nekih 2 godine skupa sa lecama i nije nikakav problem. Nikad nadrazene oci, nista... Mozes slobodno koristit. Naravno ako vidis da ti oko lose reagira na to, nemoj. BTW - Zajebite Visine od 35kn. Visol je 12kn i identicno je ucinkovit.

sep 2007.

Hej, reci nosia li meke ili tvrde lee? Nekoliko ljdi me upozorilo da ukoliko nosim meke lee ne upotrebljavam visine dok su mi iste na o ima jer dolazi do zamuenja i oateenja istih... ...no neki rekoae isto ato i ti-nema beda samo daj...
cannebosanacPOZNAVALAC

sep 2007.

Te kapi za o i ato se mene ti e totalno sranje , inako ako esto duvaa niti te puca nit ise o i crvene pa onda ti je svejedno a ako zapalia sam ponekad ata fali da malo o i i pocrvene ,mada nikad nisam imao problema s tim crvenilom ,u biiti viae je to kao naki sjaj u o ima,a kad puaia sranje onda pucaju skoro svi mogui kapilari i po mozgu i o ima e onda je to baa ono crvenilo kao da si vario tad ti je bolje ne puai sranje i nee bibi crvenila.Zaato bi od vutre koja je dobra protiv glaukoma* jer smanjuje o ni pritisak pucali kapilari po o ima i nastajalo crvenilo,nego ako se radi o nekoj loaoj vutri pa onda kad se naduvaa o i ti iska u evo ovako :icon_eek: . * http://en.wikipedia.org/wiki/Glaucoma#Cannabis
PampersPOZNAVALAC

sep 2007.

Hm, ja kad pusim sranje oci mi cakle, kad pusim kvalitetu i zjembare odu i oci zacrvene... Prvi put cujem da od dobre vutre oci ne budu crvene.

sep 2007.

Mislim da se od trave crvene oci,kome se ne crvene to je zato sto njegovo tjelo ne reagira tako. Meni nije tolko strasno crvenilo,pa ne traje to tako dugo a ionako se ne vracam kuci dok ne popusti nego jel ima nesto za su~avanje zjenica a da ne treba recept.Znam da se na recept mogu dobit kapi za proairit zjenice a neato za suzit jel ima?
LaidbackPOZNAVALAC

sep 2007.

Meke. Kazem ti ako ti pocne dolazit do zamucenja, nemoj ih stavljat. Meni se to desilo mozda 2-3 puta, ali inace je uvijek ok.

sep 2007.

Ok, thnx, probam pa vidim Ina e, ne smeta me, svejedno mi je, al joa sam eto na praznicima doma pa eto ne ~elim joj priuatit zadovoljstvo kenjanja...
cannebosanacPOZNAVALAC

sep 2007.

Ima prirodno da ne mo~ebiti prirodnije, kad si s nekim ko sumnja u te zbog crvenih o iju i to ti se gadi samo gledaj u toga i da u istom pravcu bude izvor svjetla zjenice se same suze pogledaj pred ogledalom kad ugasia svjetlo na nekoliko minuta pa onda naglo upalia zjenice se su~avaju da si ne znam kako i ime naduvan, Pogotovo ako nave er nakon duvanja idea doma uvijek gledaj da su ti starci prema svjetlu kad gledaa tako da ti se same suze i nema frke probavo ja pred ogledalom naduvan ko hajvan. Improviziraj jebiga a kad si vani pogotovo nije problem uvijek ima svjetla i po danu i po noi prirodno ili vjeata ko svjetlo je skoro isti ***** a ne bi ni biljke rasle pod njim da nije :sun2: spektrova raznih. Meni je stvarno tako evo ve eras zapalio nije loaa ono slaba ali et omo~eproi vidi se ista vutra nije obolila ni istrula i potamnila od vlage i sranja ne smrdi onon na amonijak nego lijepo zelen fina lagano mentoli no nekako kako da ti ka~em a opet nije menta nego vutra ali onon viae zelen miris iako je zrela nema punosmole ,ma znaa sigurno na ata mislim. I opet evo malo sjaja u o ima ali viae ono kao da e me gripa kad hvata ku~ia ,ali bez onong bolesnog crvenila kad kapilari popucaju skoro svi u o ima to mi se znalo dogodit od nekih vutrulja loaijih joa ako zadimi po o ima dok puaim ,uf,pogotovo jedno oko ko da sam vario ~eljezo pa ga eaao i trljo sat vremena samo ato ne pe e kao kad varia ili gledaa onaj u elektri ni luk ,ono je smrt ,to sam jednom pre~ivio par sati stari neko ~eljezo vario ,nije bitno sad ata je vario aipke neke ,i gledao ja u luk nee meni niata ja sam aaman puklo me neko blesavilo e ono se zove zove jad i crvenilo majko mila ata je to bilo cjelih 24 sata poslije kad je smra ilo ,ko da mi je pjesak najsitniji u o ima i ~ulja li ga ~ulja ,jebo sam sebi sve po spisku nema spavanja. Ne mora to biti svakome isto samo kladim se da ima veze i gdje se boravi ima li dima u prostoriji nekome kome smeta ne mora ni puait i kad se o i nadime nekima ljudima pocrvene o i kao kod nekih ovih ato imaju konjukitvitis pa im sve smeta i vjetar malo ja i hladniji odma suze im o i i pocrvene.Sumnjam da je to nato ko iznutra a ko e znat nisam doktor samo ka~em kako je meni ,nikakvih crnjaka ato setoga ti e nisam imao samo ako je loaija paljevina i ne ni od te svaki put da mi je deralo viae nekako valjda od zraka mi to bude.A usta mi se suae obavezno ako je dobra vutra pjena se pravi od pljuva ke kao alag a od loaijih vutri ,stvarno ne serem zapalim,prije kad sam to duvao svakakvo i samo mi joa viae ono navale pljuva ne ~lijezde radit ,pogotovo ako ima jeben okus vutra pa onda hou sve da izbacim to iz usta koliko me navali pljucanje.I znalo je po jeziku jebeno pr~it pa onda me natjera ko neka nervoz a poslije isko e mi po jeziku neke bijele to kice 4-5 njih po negdje samo ,koje tjeraju ovjeka da ih grize a nikako ih uhvatit meu zube ko da nemaa zuba :),valjda ona okusna tjelaaca po jeziku se upale pa budu ko griz i pobjele i onda to tako nervira da me tjeralo da se ujedam po jeziku i skupa s tim pljuca se samo cjedi ispod jezika ko da je sisa pa mlijeko daje i to stalno :),nikad mi se takvo neato nije desilo otkad neduvam svaata i nema veze duvam li stalno ili samo povremeneo toga nema a prije nego sam doaao sebi od tih pizdarija znalo me je to dr~at esto i kad nemam liaa nikakvog za duvat mene pere neka nervoza po glavi i taj jezik uf to nikad neu zaboravit kako nervira i tjera da grizem po tome .

sep 2007.

Ne mislim od trave nego recimo od slaka.Za Daturu nije pomogla svijetlosna metoda pa ni dr~anje plamena pred o im.
wannabeshaman1POZNAVALAC

sep 2007.

ja preporu am kapi proculine prili no smrde ali su negdje oko 13-20kn ne sjeam se to no. a visine su prejake.

sep 2007.

pa i nije mi to baa neki problem, nisam valjda u ~ivotu stavio kapi u o i, samo jednom nekakvu mast, al to zbog onog nekog virusnog sranja od kojeg popucaju ~ilice u oku...
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

sep 2007.

ma kaki preparati.poznata je ona stara suha usta krvave o i

okt 2007.

bogami sutra kupujem kapi :) visine cena nije bitna bitno da shljaka jao kako cemo ja i profesor da jurimo zmajeve po ucionici hahahaha

okt 2007.

e kad meni ne bi crvenilee.... :sun2: imam prijatelja njemu ne crvene ali jbg on pusi 10 god...
Travar 17ISTRAŽIVAČ

okt 2007.

visine su dobre kapi za o i ali ako ih previae koristia mogu ti oatetit o i
Travar 17ISTRAŽIVAČ

okt 2007.

najbolje ti je ne stavljati nikakve kapi u o i. ak sam uo da kad ti o i pocrvene od pluge da ti se kapilare iste

okt 2007.

Ma milina, jos se i ciste :rofl::rofl:
elephant0rAMBASADOR

okt 2007.

Kapi za oci su smece.. Jos jedna nepotreba kemija koja opterecuje i koje se organizam nekim putem mora rjesiti.. Produkt moderne medicine.. ako sakrijemo sve simptome, bolest vise ne postoji.. BLJUV.. mrzim taj princip i pristup prirodi, a samim time i ljudskome tijelu.:ohno: U IZNIMNIM situacijama sam ih stavio par puta, ali vise radi kolegijalnosti prema ljudima sa kojima sam bio ne zeleci stvarat neporebnu strku.. inace kad soliram ili sam sa frendovima nema sanse da ih stavim.. isao bih tako daleko i reko da mi promjene high feeling.. Probajte razmislit sljedeci put kad stavite kapi o filingu prije i poslje cina.
LaidbackPOZNAVALAC

okt 2007.

Pa normalno da promijene feeling. "Probude te" - tako da ako nesto moras ici obalvljat ili ako slijedi neka komunikacija sa nenapusenim osobama kapi su prijeko potreba tvar
Voce_i_PovrceISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Ne smeta mi crvenilo,cak mi i prija! NIkakve preparate naravno ne koristim!
doomerLEGENDA

nov 2007.

ima trava od kojih se jace crvene oci i manje... od domacica se jako crvene oci a visine nebi preporucao nikome da ih koristi radi crvenila.. radje popijte sok, pojedite nesto i dodjite k sebi : D
wu-traENTUZIJASTA

dec 2007.

visine...hm...ja ih koristim al ovdje je neko rekao a se koriste najvise 2-3 puta na dan...ja kazem da je to previse...najbolje ih je uopce ne koristiti al naravno da nekad morate al to napravite tako da kad ih stavite nemojte ih stavljati barem do sljedeceg dana...ja naprimjer idem doma i stavim si ih...ok..super...sljedeci dan ih opet stavim i ok...al kad ih treci dan stavim onda me peku ovi i nije mi bas ugodno...a i mogu rec da ne stavljate visine ako nije potrebno jer ja neznam, ja kad stavim visine nakon nekh sat vremena ja kako izgledam normalno, i ponasam se normalno mene kao da prestane prat to sto sam popusio...ma bezveze...al moram ih imat uvjek jebiga :D
NishikenISTRAŽIVAČ

jan 2008.

koristim Vizol (bivsi Nafaborat), bocica me sluzi pola godine, mozda cak i dulje... Stavljam samo u prijeko potrebnim situacijama, i to cesto cak i prije duvanja, ako znam da cu komunicirati s normalnim ljudima tada :) btw, nemojte se obazirati na rok trajanja. Kaze na pakovanju da ih upotrijebite u roku mjesec dana od otvaranja, ali u protekle tri godine sam kupio 5-6 bocica i svima je prosao odavno rok trajanja a valjale su.
wu-traENTUZIJASTA

feb 2008.

e da pitam za ove nove visine sto se reklamiraju...kako se azlikuju od ovih prije?? molim ako ce netko uopce odgovorit nek bude neko ko ih je probao... hvala...pis
LaidbackPOZNAVALAC

feb 2008.

koje nove? http://www.visine.ca/en/theres_visine.asp
elephant0rAMBASADOR

feb 2008.

Moderna medicina je kao hardware-software.. bitnih promjena nema. Rade se minimalne razlike kako bi opravdali novo poskupljenje proizvoda makar te razlike radile vise stete nego koristi.. Jako crvenilo ociju se cesto desi kao posljedica dehidracije organizma.. zato pijete vodu prije, tijekom i nakon duvanja kao prevenciju..

feb 2008.

ma visine se kapaju rijetko kad samo da starci ne skuze al sjebu kompletan osjecaj napusavanja al dobro dodju u situacijama
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2008.

Ne kontam kako visine mogu zeznuti osjeaj napuaavanja, nisam ih nikad koristio ali sumnjam da poniatavaju efekt marihuane

feb 2008.

Naravno da mogu.Pa blago promjenjen vid,drukcije percepiranje svjetlosti,opuateni feeling u ocima.........sve to mo~e nestati sa crvenilom..
NishikenISTRAŽIVAČ

feb 2008.

Nikad mi se nije dogodilo spustanje zbog kapi, a nakapao sam se par bocica u zadnjih par godina :)) @elephant: Jel imas kakve reference na tu informaciju da dehidracija stvara crvenilo?

feb 2008.

jel mi to pri amo o smanjenju efekta zbog kapi ? pa jeste krokodil je br~i po danju nego po nou jer ato je zelenije to br~e pliva
G e r o n i m OENTUZIJASTA

feb 2008.

:rofl: Ne vidim zaato bi se smanjio efekt zbog kapi,ili tu postoji neka teorija...hmm...:flamed:

feb 2008.

Ja napiso objaanjenje zaato se smanje efekt dok ne napiae preciznije onaj koji konzumira kapi za oci :ludaci_lol: a ispaden da nema kapi za oci koje smanjuju :popcorn: :ludaci_lol:.

feb 2008.

Mislim da kapanje visina nee umanjiti nikakav efekt od trave, osim ato e pokvariti sam ugoaj tj. ritual puaenja jer sterilna bo ica puna neke kemikalije koju kr aa u u i i nije baa neka romantila sa kojom se join ili dobar pajp povezuju. To je samo moje skromno mialjenje.
NishikenISTRAŽIVAČ

feb 2008.

zato treba nakapat prije duvanja ;)

feb 2008.

Kad malo razmislim, emu ope te kapi za o i, ato se nekome od trave toliko o i nagruju da mora intervenirati kapima...? Ne pametujem nego pitam, zanima me. Meni se o i 'zakrvave' jedino ako sam dugo u zadimljenom prostoru...

feb 2008.

Ja ih isto nikad ne koristim......jasno mi je da ponekad zatrebaju ali mi nije jasno zaato kod Marihuane.....pa jebote kakav je to guat pljugat negdje a da ti se ni oci malo ne smiju zacrvenit onda vjerovatno na takvom mjestu trebaa i neato da se ne smijea..
LucidDreamAMBASADOR

feb 2008.

Ma zavisi i od coveka...Ja bilo kakvu vutru da pusim(dobru ili losu) uvek mi pocrvene oci...Dok mom drugu nikad...
NishikenISTRAŽIVAČ

feb 2008.

Sve ovisi o okolnostima u kojima je covjek. Od iste vutre mi se nekad zacrvene kao vampriu oci, a nekad su bistre, a ja ubijen... U osnovi vutra smanjuje ocni tlak, zato je i dobra kod galukoma, ali stres ga dize i ako si u okolisu gdje si pod stresom ili ocekujes neke nenadane dogadjaje/ljude, tada ce ti se zacrveniti. Tako je meni.

feb 2008.

sto reko moj pa saa: nema dobre vutre dok se neumijes kapima :icon_mrgreen: ja jednom ubacio u uvo jbg..:icon_biggrin: podrz kapi mada su dobri u kombinaciji sa naoucarima za sneg....
wu-traENTUZIJASTA

feb 2008.

ok...ja sam mozda lud al ja svaki put kad si stavim jebene kapi imam osjecaj kao da me prestane sljakat...ne odmah al za pola sata kad mi oci postanu normalne i ako se prestanu spustat i padat onda to vise nije to...to je kao da nisi napusen i tapija je....ne kazem da je to uopce moguce da te prestane prat pomocu kapi za oci al takav je osjecaj...a moguce je i to da kad covjek zna da ne izgleda s*****no onda da se tako i ponasa...a bo... i ponavljam da je najbolje da se nis ne koristi jer je sve to smece....:icon_exclaim:

mar 2008.

Ma umesto da stawljate kapi u oci i kwarite sebi weed bezweze, uzmite fino one kapi Nafazol i sipajte u piwo... Zwuci gloOopo al je zajeban trip skroz :) ;) :) lolyng...
NishikenISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Jao pamet da ti stane... Jesi normalna? To suzava krvne zile i time sto ih primjenjujes u pivu znaci da ih primjenjujes kroz citavo tijelo i mozes izazvati infakrt ili mozdani udar!

mar 2008.

Jao.... Oni koji ne razumiju zaato kapi... Pa nisu li ovdje ve 100 puta spomenuli kako je to radi roditelja ili ljudi za koje ne ~elimo da znaju da smo pod utjecajem ne ega. Nema to veze s tim jesu li lijepe ili ne... Mislim da je brainchip govorio o nagrdjivanju Kapi su nu~no zlo, al jbg, ja barem ne bi mogao bez njih. Jutarnji ritual koji velik broj nas ima, ostavlja crvene o i. Pa odlazak na fax... Ili posao, ata ve... Da nema kapi ve bi se dosta puta uvalio u sranje. I koriatenje kapi, po meni, stvara dojam da nas trava puata. Jer trava opuata o i, i kapci nam se lagano spuataju. A nakon kapi, oni se di~u, vid se nekako pro isti i jasniji je, i zato zabrijavamo da nas slabije aora.

mar 2008.

@rAstA_girL #1 Stvarno nam ne trebaju takvi 'savjeti' na forumu (post je obrisan, hvala Bogu... i glossu), i da nisi ve pobrala ban, pobrala bi ga sad od mene. Ako itaa ovo, izvadi glavu iz guzice i razmisli malo ato si radia zdravlju... Za tvoje dobro :rasta1: Offtopic sklanjam uskoro.

mar 2008.

kapi su za pickice...:costumed-smiley-027

mar 2008.

ne predstavlja se u ovoj temi ve u "kako ste nas naali" :punch:
Ramona_RedENTUZIJASTA

mar 2008.

slaba vutra ;)

mar 2008.

Strpljenja, dobra predigra i nece biti potrebno dodatno ovlazivanje. BTW Tu pricamo o kapima za o i... pa smo malo offtopic.
LaidbackPOZNAVALAC

mar 2008.

... koje imaju posao i obveze u zivotu.
EXARPPOZNAVALAC

mar 2008.

Bravo Laidback !!!! Lako je neradni kin, neodgovornim i bebastin pizdurinama pri at kretenarije. Baa me zanima da li bi veliki machosi stavili svejedno ***********ste kapi kad bi in posal, kruh itd ovisili o tome. Grrrr, je me ljute ***********ste izjave tipa :"kapi su za pickice...". To samo pizdun more izjavit. By the way, kad san bija u vojsci, dok nismo sku~ili da nan niku u stvari niata nemore pa ma kakvi bili, miaali smo Operil kapi s vodon u omjeru 1:1. 1 kapljica bi izbustrila o i. Od 2 bi se dobuija kontraefekt: u o ima se viae nebi vila niti ~ilica.
greenthombISTRAŽIVAČ

mar 2008.

pochnite da nosite kontaktna sociva i oci ce vam biti non stop predivno crvenkaste i krvave(na najmanju prasinu,vetar i sl) hehehe...
greenthombISTRAŽIVAČ

mar 2008.

a sad malo ozbiljno,caj od kamilice je dobar za konjoktivitis(licno probao) i sl sranja,pa eto ideje kome treba za pred fax,posao i sl mozda nije lose???
hantragaISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Meni se oci ne crvene :D Izbistre se samo tako, pa su ofirne u glavi.

jan 2009.

ako vec koristite neke kapi, neka to budu visine, jer su stvarno dobre. nestavljajte svasta u oci! (valja ih imati uvjek kod sebe, nekad valjaju glave):smoke18:
EXARPPOZNAVALAC

jan 2009.

Hmmm, zanimljiva ideja. Treba to isprobat. Prirodno je, zdravo, jeftino... Zahtjeva daljnje istra~ivanje.... Znanda je za konjuktivitis 1. liga, ali o e li imat uticaj na krvae ~ilice u o ima uzrokovane promjenom o nog tlaka?
ChehehePOZNAVALAC

jan 2009.

Sto se tice ocnog tlaka sumnjam da pomaze ali su ti oci sigurno dosta svjezije i zdravije izgledas i nakon kapi dvije takvog caja.. probo istina prije par godina jer sam imo nesto na oku i onda sam moro ispirat sa time pa sam usput skuzio da pomaze i kad se zacrvene i suzu oci od dobro nam znanog efekta.

feb 2009.

Meni je jedino smetalo kad sam radio heheh, sad kako ne radim ne kupujem visine kapi hehhe .)) :alien555:

feb 2009.

Visine su prejebene...pobijele ti o i "za tren oka" lol...stvarno su dobre ako ih moraa koristit

nov 2010.

ja obi no kapam kad idem nekuda sa autom.2 kapi u svako oko a kad sam jako napuaen onda 3,4...pravo o i okupam sa visinama :)....al me nervira kad otkli~u preko obraza ,po vratu......:)
Midnight_TokerISTRAŽIVAČ

nov 2010.

osobno, visine su me spasile u viae situacija, da ih nije bilo, bio bih u ~ea im govnima nedavno, izaemo van, moja ekipica i ja (nas troje) sjednemo na klupu, zapalimo i stavimo visine za svaki slu aj, odemo do druge ekipe i nije proalo pet minuta, kad evo murja sti~e. po inju srat zbog boce alkohola koji je bio u vreici, alkotestiraju nas i sve to, naravno svi smo imali 0,00 promila, jer nismo ni guc popili, i sve proe bez ikakvog problema, policija otiala svojim poslom, mi svojim i to je bilo to. naravno, meni je bila apica i pol komunicirati s policajcem, piriti u alkotester, prebijen ko budala, a da oni to nisu ni slutili :D eto, to je jedan od brojnih primjera kad su me dvije kapi te arobne tekuine, doslovno 'spasile' ne volim ih esto stavljati, ali prevencija u svakom slu aju puno je bolje izii meu ljude, gdje god to bilo; doi doma pred roditelje, otii u neki kafi, aetati gradom, bez optereenja tipa, joj hoe li me netko skontat jer su mi o i crvene :)
TarkiPOZNAVALAC

nov 2010.

Kad puaia mnogo ti o i prestanu biti crvene. Budu onako bijele ko da ih s kapima stalno kapaa, fino vodene. Ne bih to ***** nikad u oko stavio.
Sensi*JanaAMBASADOR

nov 2010.

Visine kapi su totalno bezopasne,koristim ih svako prolece zbog polenske alergije.Pored otklanjanja crvenila smanjuju i iritaciju oka.Meni posle vutre oci ne budu nesto posebno crvene,vise zamucene.Ali mnogima bas jako odreaguju,primetila sam posebno plavookim ljudima.Mladja populacija korisnika moze da se zafrkava i tako seta preko dana,sto nepreporucujem starijima.Jednostavno staviti po kap visina i izbecete nepotrebna pitanja,nisu bas svi tako neupuceni.
NikolicaISTRAŽIVAČ

nov 2010.

Sla~em se sa tobom. Ja koristim Hemokulin : Nafazolin kapi i stvarno poma~u, ali na njima piae da su od otvaranja u upotrebi samo narednih 28 dana... :(
NoTrippinAMBASADOR

nov 2010.

Pitaj nekog okulistu bi li sebi stavlja te kapi u o i pa vidi ata e ti re. Te kapi ti stegnu krvne ~ilice u oku i tako smanje crvenilo, a oko ne voli da mu itko ste~e iata ;)
SiDAMBASADOR

nov 2010.

Visine kapi nisu bezopasne... Jano pa to bi ti trebala znati! Jednom sam gledao emisiju ne sjeam se, uglavnom bilo je rije i da su u velikim koli inama ak i kancerogene! "Visine su~avaju krvne ~ile u oku, a s time se i smanjuje protok kisika"! ja osobno ne korisitim kapi za o i, ne volim to aljapkati po o ima, osim kada moram, kada po ne sezona ambrozije onda kapam ko veliki, samo naravno ne Visine jer to nije lijek, ! a visine ne koristim zato jer ne puaim nikada ako idem negdje gdje ne ~elim da me vide s crvenim o ima, za sve ostalo ipak radije hodam sa crvenim o ima!
zlariAMBASADOR

nov 2010.

ja koristim maxitrol koji mi da na recept zbog alergije. Ali nekad kada se upusim i kapnem si ih u oci pocnu me lagano peckat i iritirat na 1-2min i za 15min oko bijelo .

nov 2010.

od svih koje sam probao najbolje su mi se pokazale Hemokulin kapi, ucinkovite, jeftine, bez mirisa... posto naravno nije preporucljivo 'nalevati' se svakodnevno zbog mogucih negativnih posledica, ja od bocice hemokulina napravim dve (razblazim ih) efekat je isti a kontam da smanjujes i stetnost navedenu u predjasnjim postovima.i naravno trebaju se koristiti kad je to zaista neophodno a ne buxna i jos te nije stiglo a ti vec kapi ...

okt 2014.

eo da se uklju im, zna i visine sam lapio staroj jer sam vidio da ima par bo ica, za mene je to bio spas jer mi nakon sprave o i vriate, divljaju, kako god... uglavnom nije dobro. ato se ti e smanjenja efekta kad se nakapaju, zna i nije da kad ti njih nakapaa ne budea viae high al jednostavno malo te razbude, kapci viae ne padaju i izgledaa totalno normalno al joa si uvijek chill i sve to.... mene jedino strah tog ato nikako ne mogu bez njih jer mi stvarno o i podivljaju, evo recimo sada, cjeli proali tjedan svaki dan sam zapalio i svaki dan sam nakapo o i i sad zadnjih par puta peku me o i kad ih nakapam, jel ima netko kakav drugi na in druge metode da mi o i malo nadou?

okt 2014.

Navukao si se na kapi za o i, niata udno. Ima i onih koji se navuku na kapi za nos. Sve jo to "ko fol" bezopasno al je uvjek pametno pro itati uputstva prije upotrebe.

nov 2014.

Kako da smanjim preterano crvenilo ociju kad sam high, izlgedam kao zombi.
NoSeedsPOZNAVALAC

nov 2014.

visine kapi su tvoj izbor
Ena&ModelsyAMBASADOR

nov 2014.

Probaj za pocetak da odes kod ocnog lekara,mozda oni imaju neko resenje ...tipa neke kapi i to...:)

nov 2014.

[bez sadržaja]

nov 2014.

Upisao sam u pretragu ovo tvoje pitanje i gle uda,postoji obraena tema :D Spojit u ti temu sa postojeom a ti kad pro itaa sve o o ima baci oko na pravilnik malo,pa da ne otvaraa teme koje ve postoje na forumu.
qmicaENTUZIJASTA

jan 2015.

`to toliko kapaa, dovoljno je definitivno po jednu kapljicu. Ja koristim prokulin jer je jeftiniji i ako se nakapam u jutru drzat ce mi oci cijeli dan bijelim nebitno koliko se puai
BizzzoZMAJ

jan 2015.

Više rasprava odnosno razgovora sam imao na ovu temu s raznim ljudima. I to sve na temu, 28 dana rok trajanja kapi. Radi toga ne kupujem Visine, rakneš 10 € i onda kapnem 2 kapi u mjesec dana. Koja su Vaša iskustva s tim rokom trajanja, šta im se desi nakon 28 dana? Koliko dugo su upotrebljive?

jan 2015.

ja kapam visine dok ne iskapam zadnju kap ... o i budu bijele e sad,dal' im ateti ,nemam pojma zadnje kapi budu stare i po godinu dana znam samo,da dobijem euro d~ek pot u idui petak...fino bi si platio da mi ueraju korekciju vida u 0 (nulu) :D
BizzzoZMAJ

jan 2015.

Uerat u ti ja besplatno :D I ja sam ih koristio godinu dana sigurno meutim grozim se toga. Zamisli jogurt kojem je istekao rok prije godinu dana? :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se