VUTRA
ForumZajednicaOfftopicTopic za trenutno naduvane
LEGACY

Topic za trenutno naduvane

242 odgovora19,358 pregleda
Pusac traveISTRAŽIVAČ

jan 2006.

Moj drugar upravo rola i spremamo se da dunemo 100-s!!!Vracamo se za 10 minuta i pisemo sta nam prvo padne na pamet.Dakle ovo je pravo mesto za vas kad ste HIGH.Ovo cemo sad da zapalimo . Cim kliknemo na ''poshalij'' idemo na terasu 8) !
Pusac traveISTRAŽIVAČ

jan 2006.

evo i nas ... druga je strah da ne upadne njegov dedea koji je dole ... on me tera da iscooliuram ctanje i da ... ma pisanje , ali mi je rako da iskuliram jer moze da upade njegov deda ... a mi kao treba da crtao nesto za skoli ... a sada se smejemo i ja on, ja full screen ... aaaa... grrrr. ... get up stand up, stand up for your right ... don't giuve up da fight ... MAJMUJNEE !!! ... jao ... sta smo sve prichali dok smo pushili ... evo jedno: da li ce nasi unuci za jedno 100 godina, prolaziti kroz zemlju (kada se oxladi njena unutrasnjost-jezgro) na drugi kraj sveta sa prvog ... sa jednog na drugi iz jednog u drugi .. a da .. otvori program... ma paint .. ne deda zna shta je paint. corel ili adobe ..... xerotiup ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... u glavi mislim .... :) E aj vidimo se posle ... :wink:

jan 2006.

al je vama bilo lepo ^ebote!!!!
Pusac traveISTRAŽIVAČ

jan 2006.

I dalje je sad smo zavrsili jos jednu!!aaaaaaaaaaaaaaaaa..pise bre sta ti je ....... 8) A jel da saljmo :lol: :lol: 8) l 8) m 8lu 8) ka jdsgbfh 8) dsajkl :lol: :roll:
GreenManAMBASADOR

jan 2006.

Ti i drug treba prvo da uradite domaci a onda da duvate.
Pusac traveISTRAŽIVAČ

jan 2006.

E evo sad smo ispusili drugu i mnogo je tesko!!!Ubi me sve...Ortak otisao kuci i ja ostao sam pa uboo trip da pravim opravdanja za skolu...Ma idem da gledam neki film...Ljudi sta preporucujete za gledanje kad ste naduvani???
zekrtENTUZIJASTA

jan 2006.

Ma sve pusti propagandu, medije. Ne. Sve ti je to jedna velika zapadno-europska-amerièko-izraelska pro-pa-gan-da. Ostani kolega ovde pa da neku raspravu zapodijenemo. Reci mi, sto ti mislis o propaga ndI?
sektorISTRAŽIVAČ

jan 2006.

Miju nemogu dja adem mi se pokidali,komnatn da sam ono u semaforu sd bi jeo betom,,,,,aaahaaaaahaaaaa a vidite ovebname kako su kcooll :banana_shpaga: aaahaaaaa rdi shpagu :banana_kauboj: :banana_jednooka: aaa semafori :banana_trance:

jan 2006.

Ko je tebe razumeo svaka mu cast :lol:
TaTaRISTRAŽIVAČ

feb 2006.

auuu brate ... pa jesu lepe banane :lol: ! Evo ja sad idem u shkolu, a juche je bilo ql. Danas cu u shkoli pa javljam dozivljaje ... Dobar je topic, a avrame ?! U pravu su ljudi kad kazu da su krativniji kad su naduvani :wink: !
Pusac traveISTRAŽIVAČ

feb 2006.

E evo ja sam sad stigao iz shkole i dosli neki drugari pa dunuli jos jednu! A sto se medija tice samo da se vuja legalizuje i sve ce da bude lepo! Pre dve godine sam bio u Holandiji.Mogu vam reci da je tamo prebac u svakom smislu... A da sad sam se cuo sa Tomom i on je na casu i ne moze da prica koliko je otkinut!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Pusac traveISTRAŽIVAČ

feb 2006.

E da... Jel moze neko da mi kaze da li je moguce murija da provali kad ti neko posalje semenke ili gandzu postom? I da jel moze neko da kaze sajt za narucivanje semenki? Unapred hvala!!!
GreenManAMBASADOR

feb 2006.

1.Citajte malo vise,pogledajte po sajtu i forumu bre,vec 300-ti put isto pitanje za semenke,a reklama i link stoje i na sajtu i na forumu.Mislim stvarno ne mogu da razumem zasto je tesko nesto potraziti sam?!?! 2.Da li vi stvarno mislite da je pametno to sto se naduvate kad idete u skolu?I da li zaista mislite da ce da se legalizuje ikad ako se npr. vi tako ponasate?Pa to samo daje razlog vise ovima sto je brane. Mislite malo o tome :!: :!: :!:
TaTaRISTRAŽIVAČ

feb 2006.

brate ja sam uvek fin kada sam high :lol: ! Stvarno ... Evo sad sam stigao iz skole i sve je super. Bas sam cool . Nama je zezanje ... aj poz svima ... :wink:
DomeISTRAŽIVAČ

feb 2006.

u jebote,koliko vi imate godina?! u koji razred akole idete,djeco?
P.P.POZNAVALAC

feb 2006.

:oops: ja imam 16.... u 5.mj cu imat 17.g.... :D

feb 2006.

Mladi ste vi josh...
damirISTRAŽIVAČ

feb 2006.

Evo ja kuci sam Shiva skank cu sad da zapalim!!!! MAlo jako za moj ukus ali jebiga kad nema drugo.....HAaaahahaaaa
TaTaRISTRAŽIVAČ

feb 2006.

ja imam 16,5 8) ! U junu 17 8) !Idem u 2. god. srednje ekonomske ... :lol:

feb 2006.

ja imam 15,tj.imat cu za par dana. idem u prvi raz.gradevinske u zagrebu brijem da sam najmladi ovdje :lol:

feb 2006.

Nemojte lijepit te plakate i reklame ka vutra.org po srednjim skolama. I green je u pravu u skolu ne bih trebali da idete naduvani. Mislim dobro i kaze da postoji razlog mozda zasto je ilegalna. Morate se paziti ponavljam opet i shvatite gandzu ka secer. Ma koliko zdrav secer bio kao snabdjevac naseg mozga energijom opet ako se pretjera postajete debeli i imate mnogih zdravstvenih problema. Sa gandzom isto se moze pretjerat i stvarno mozete utonuti nedje dje ne bih trebali tonuti tako mladi. Mi smo napravili ovaj sajt ne da svi arlaucu koliko je lijepo razbiti se od ganje. Napravite plan u svome zivotu i ako vam se planovi ne ostvaruju uz gandzu onda je batalite!
Pusac traveISTRAŽIVAČ

feb 2006.

Ja imam 17 sad cu 18... Pa mi u skoli pusimo zato sto nam tako brze prodje vreme,a i zato sam opusten do jaja!!! Nismo ludi da lepimo slike sa sajta po skoli.Ionako niko ne zna da duvamo... Sto se cilja tice-trenutno ih nemam u zivotu-samo skola pa posle fax...Ne ide mi lose!!! Nemojte da ste tako negativni zato sto smo mi mladji. Sto se tice legalizacije i sami znate da se to nikada nece desiti kod nas.U Holandiji legalizacijom su dobili samo MANJI broj korisnika!!!

feb 2006.

Izvini, ako si tako siguran da se nikada nee legalizovati kod nas, zaato ovaj sajt onda postoji, i zaato si ti na ovom sajtu? Ako imaa takvo mialjenje zaista ne znam ata tra~ia ovde... A u vezi ovoga sa Holandijom: To i jeste cilj. Travu treba puaiti ko hoe, a ne svaki klinac da po ne da puai da bi bio faca u druatvu i "opuaten do jaja" u akoli (da se odmah ogradim, ne mislim ni na koga sa sajta). U akoli ne treba biti opuaten do jaja, ve to ostavi za posle akole, kad si kui ili u gradu, obavezno sa dobrim druatvom.
DomeISTRAŽIVAČ

feb 2006.

avram,sla~em se s tobom. djeco,sluaajte starije!
sektorISTRAŽIVAČ

feb 2006.

Pustite decu na miru,setite se vas kakvi ste bili kad ste bili njihovih godina :lol: :lol: :lol:

feb 2006.

Pa i da sam bio los jos vise razloga da kazem svoje misljenje. Pazi to su godine kada ces se ili polomit ili postat uspjesno srecno ljudsko bice. Ne bih zelio da neko pocne duvat tri puta dnevno zato sto je procitao na ovom sajtu da je ganja super. Smislit cemo vec neki prirucnik za pravilno duvanje :-)
Pusac traveISTRAŽIVAČ

feb 2006.

Ma bre ljudi ja sam pusio i pre nego sto sam saznao za ovaj sajt!!!Jednostavno mi se svidja kad sam naduvan!Sta ima tu tako lose???Sto se legalizacije tice ja sam za to da se ovde legalizuje,ali budimo realni...Ne znam kako je to u Hrvatskoj ili bilo gde na Balkanu ali Srbija trenutno po meni uopste i ne pomislja na to jer im avaznijih pitanja...E ajde necemo vise o tome...jednostavno imate pogresno misljenje...Ja sam najvise za to da se legalizuje ali ne vidim da ce to biti ubrzo!!!A zasto pusim travo sigurno nije zbog nekog tripa kako bi ja bio faca u drustvu nego mi se jednostavno svidja!!!

feb 2006.

ni ja ne pusim da bi zadobio neko postovanje medu ekipama,nego radi vlastitog zadovoljavanja potreba. dosta ekiipe i nezna da duvam jer mogu biti potencijalni drukeri. sve kaj pise na sajtu sam i prije znao jer sam uz to odrasto, a tu sam doso jer mi je frend predlozio sajt.
Pusac traveISTRAŽIVAČ

feb 2006.

Moj covek WEEDLOVER
zekrtENTUZIJASTA

feb 2006.

Sve super, ljubav, sreca i zajednistvo, samo bas sam primjetio, cini mi se da svaki dan pusis, ne znam jesam u pravu, ali moj savjet ti je da se ogranicis na recimo dva, tri puta tjedno.. P.S. weedlover otkud si ti, poznato mi zvuci tvoj naglasak...

feb 2006.

velika gorica,pokraj zagreba. jesi ti na mene mislio time da pusim svaki dan ili na pusaca trave :?: :?:
TaTaRISTRAŽIVAČ

feb 2006.

Ja pushim gandzu ne tako chesto ... Ali sve zavisi :lol: ! Nekad se desi da duvamo 2-3 dana svaki dan :lol: (kao sada ovih nekoliko dana :lol:), ali se to stvarno retko desi. Nemam neki trip da mi je to moranje, vec samo uzivanje koje dodje i prodje ... sve je pod kontrolom ... Mislim da smo sa nekih 17-18 godina vec nazovi ''zrele'' osobe i znamo da rasudjujemo o svojim postupcima 8) ... ali siguran sam u to da cu vechno ostati dete u dushi :D :D :D !!!
zekrtENTUZIJASTA

feb 2006.

Ovoga.. bas sam jutros saznao da se bavim znanstvenim istrazivanjem. U biti, usredotocen sam za sada na odredjenu istrazivacku granu koja se zove Fundamentalno (temeljno) neusmjereno znanstveno istrazivanje, a osnovna karakteristika ovakvog tipa istrazivanja jest individualizam, odnosno sloboda istrazivackog rada koji je usmjeren na slobodni karakter istrazivanja, a obuhvaca jednu ili vise osoba... Stoga, nebojte se znanstvenici moji i istrazujte.. It´s only the truth that can make a man free. It´s only the truth that can make a man live...
nobodyENTUZIJASTA

feb 2006.

Greaia, silno greaia.

jun 2006.

ma svi ste vi meni super ba ali nesh najbolje sto moze da se desi covjeku je taj osjecaj kad se napushu ljudi ba to je prirodna svar i nesstidi mo se toga :lol: :loche:
E s tim se ja slazem, nije da ja vama mogu nesto pametovat, ali svi imaju svoje faze u toj nekoj teenagreskoj dobi... I sad im je to fora, ali fore kako dodu tako i produ, ne mora bit da che si unistit zivot zbog toga... I mislim da nema smisla da se sad prema njima pokusavate odnosit kao prema nekoj djeci... Bla, bla... Mislim da je bitno da svi volimo istu stvar i zato smo svi ovdje... A posto svi imamo razlicit broj godina i razlicita razmisljanja i zivimo u razlicitim sredinama, mislim da treba pustit da svatko ima pravo ovdje napisat svoje dozivljaje... Uostalom, vidjet cete da ce ili nestati s foruma poslije, ili ce s vremenom promijeniti stajaliste... Sve je to dio odrastanja i ucenja... Covjek uci cijeli zivot... I normalno je da oni sad tako sve dozivljavaju i da ce u vashim godinama biti drugacije... Bez uvrede ikome...Samo moje misljenje...

jun 2006.

Ovo ce se veceras pushiti....
sidepunkISTRAŽIVAČ

jun 2006.

Greaia, silno greaia.sla~em se
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

jun 2006.

pretpostavit æu da ste nekim sluèajem negdje oko moje razine subnivoa razmišljanja, te samog promišljanja osnovnih, trenutnih i inih postavki. bez ostavki...,; i napisati kao u mome aju ov biholdera (po meni, skoro jedini ''pravilni'' naèin pisanja. op. b): blago nasilno, izazivajuæe stanje zvuka tvoga osobnog mikrosvita, koje je ipak poslano od good guys 'n' girls, i koje postaje gurajuæe, ako mu se prepustiš na toèno odreðen naèin, me iznenada safatalo, a to zna da bude vrlo vrlo ,pogotovu u kombinaciji s jednim od težih i dubljih vidova svetoga dima pomešanih sa zvukovima sunca u gradu... e, u toj verziji malo teže ide nirvairanje u smislu, povratka Majèici nam Zemlji i Njenim zvukovima i jubavi, nego više kao blago nesnalaženje(a ipak ugodno) u nekoj drugoj vrsti nasilnije džungle, koju pak uspiješ, ne pokoriti, nego možda iskoristiti njezina sredstva i dio energije da se zaštitiš, prilogaodiš i nju pikneš i oštetiš, živiš djeliæ Ziona u babilonu, a pritom da ostaneš èist il' se èak i proèišæavaš... Licemjerno?
VanzemaljacAMBASADOR

jun 2006.

ata ti puaia :lol:

jun 2006.

protoke energije, amigo :wink:

jun 2006.

dug mi trenutak naduvanosti, ha? piaen,dajem, volem hajte ljudi... :wink:

jul 2006.

ej a jel tacno kada uzmes cim,da treba da ga sto duze drzis u plucima da bi se bolje naduvao? ...mislim ja bar tako kontam...
Bezze_SaAMBASADOR

jul 2006.

Naravno :) heheheh, probaj na Bong! :) ima da vas trojicu povalja kolicina trave od joint-a koju ste spremili.....To na Bong! il' ako nemate, improvizujte flasu nekako... ali opet vam treba cijevcica.... :(
VanzemaljacAMBASADOR

jul 2006.

:banana_rasta: :banana_kauboj: :banana_jahach: :banana_jednooka: :banana_skakutje: :talas: :goth_band: :dj_zhurka: :P 10 hiljaditi post..huraaa :!: :joint: :jashe_konja: :tuki_blah_tuki: :chat: :mrdam_guzom:
VanzemaljacAMBASADOR

jul 2006.

ohhhhhh....ponekad baa prija :flame: :rasta::banana_smorena: :jashe_konja: :o_ne: :goMno: :mrdam_guzom: :chat:
Ras TafariPOZNAVALAC

jul 2006.

Ja nikad nisam pusio vutru u drustvu zato jer mrzim ljude, i nikad se nisam smijao od trave, nego sam imao paranoje da sam se usrao u gace, pa se vi sada smijite
GreenManAMBASADOR

jul 2006.

Brate da nisi ti stvarno Jozo?!?! :!: :?: Preporuka : PRESTANI DA PUSIS VUTRU AKO TI SKODI!
sallyISTRAŽIVAČ

jul 2006.

uf.

jul 2006.

Sla~em se sa GreenMan-om... sluaajte svoje tijelo ato Vam govori i nikad ne idite protiv njega...
Bezze_SaAMBASADOR

jul 2006.

Haveru, vutra onda nije za tebe, ti imaš neki problem opasan.... i nema razloga da ti se ko smije, ne znam zbog èega... ali imaš neku postratnu traumu ili tako nešto... Daj Bože da griješim.... :(
ReggaesaurusENTUZIJASTA

jul 2006.

E sta sam sve hteo pre neko vece da napisem samo da mi je racunara bio pri rucu. Ovako za ono sto se secam malo da je bezvredno da na pisem a ono cega se ne secam pa... ne secam se. Cesto imam taj osecaj

jul 2006.

Marijuana is ... self-punishing. It makes you acutely sensitive, and in this world, what worse punishment could there be? no, nedamo se :lol:
ReggaesaurusENTUZIJASTA

jul 2006.

Izvinjavam se zbog off Nisam napusen i nemam ganje i sve bih dao za nju trenutno. Osecam se kao govno, masa problema gde me jedan dokrajcijo pre par sati. Ganja bi mi bar pomogla da zaspim a tobi bilo odlicno da ne meslim vise nista, ma totalno sam skenjan :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Bezze_SaAMBASADOR

jul 2006.

Hehehehe ma nije to nista.... ne znam za vas, ali meni se desava da kad (evo malo prije) recimo napisem neki post, i meni dok kucam (a fakat ono tipkam brzo tako da ono sto mi je trneutno u glavi to i napisem....) i kasnije kad klikem na posalji, i ono pogledam poruku, onaaa nema veze s vezom, i onda moram par puta na "Izmjeni" da popravim.... mislim da bi raja skontala sta sam htio reci... Sviju mi, znao sam po nekoliko puta klikati :) na "izmjeni", da popravim poruku (jos ako je malo duuuzaa, ihhh... jooo onnda bas problemi...
VanzemaljacAMBASADOR

jul 2006.

Reggaesaurus poznato mi je to stanje i taj osjeæaj. Šta da ti kažem biæe bolje.Probaj se fizièki istrošiti preko dana..vožnja bicikla,itd.Ako je baš tolika frka oko spavanja par piva tu takoðe pomaže.Nisam ljubitelj alkohola ali ponekad kad je sve u kurcu dobro doðe. Meni je pivo znalo pomoæi što se spavanja tièe. Probaj razmišljati pozitivno i za par dana biæe ti puno bolje :D

jul 2006.

Nekome nedostaju lijekovi za }ivot??? :?
ReggaesaurusENTUZIJASTA

jul 2006.

Ma sada bolje ali Lekova nema pa nema

jul 2006.

evo ti par haj nun dimova od mene...
ReggaesaurusENTUZIJASTA

jul 2006.

Blagodarim... :? Cudno je to kako coveku treba malo da bude zadovoljan a jos cudnije je to, sto mu to malo tako cesto fali :?

jul 2006.

Zakljuèak: budi sretan s onim što imaš :D

avg 2006.

i ovdje aplauz :D a sad u ime Trenutne Naduvanosti u veselom ritmu :) babylon's burnin',burnin',burnin but there's no water fire, fire, fire, no water is this love that i'm feelin' :roll: share the shelter :wink:
LowriderISTRAŽIVAČ

avg 2006.

ja dobre emisije... :spliff:
Bezze_SaAMBASADOR

avg 2006.

hah ah hah ha hah LOLcina

avg 2006.

...Ljudi sta preporucujete za gledanje kad ste naduvani??? -film *HOW HIGH* jel ga tko (od ovdje nazoènih) pogled'o?

avg 2006.

How High je blaæenje i degradacija korištenja svete biljke baš na naèin na koji državni aparat i želi da se koristi: budi napušen, samo to radi i toni u toj pasivizaciji plitkog èina ne-primjene Datosti. Jebete televiziju kad ste napušeni. Samo æe Vas ogranièiti u svojoj nametnutoj skupini simbolike ne-uzajamnosti. Odite u Prirodu, budite u šumama, kraj mora... Ne ogranièeni kutijom programa blještavog spektakla i sa 4 zida. Budite Svijetom. :wink:
Bezze_SaAMBASADOR

avg 2006.

Film nisam gledao, istina je da je extra dobro otici ovako negdje (imam srece pa eto imam vikendicu na planini i u sumi, go mozes se skinuti i vristati) eeeh tu voolim otici najvise, i iznad zapaliti (bile su slike negdje, doomer-u se svidjele kao kote za uzgoj :)) Ali kad sam kuci, sta da radim osim da buljim u TV i evo ovaj komp mi malo skrati dosadu, biljke pored mene (non-stop ih gledam, nekad zapalim i gledam ih po pola sata, sve nesto zavirujem, sto rece Slo-Era, previse cackam oko njih :) a heebi ga, prvi mi ono indoor i sad sam je "proucio" od pocetka do "kraja" sto se kaze :) dok prije vani majka priroda "odradi" 90% ako imamo srece pa ne bude ovako vrijeme. Meni je nedavno bas na vikendici gore grad (tuca) sasjeklo mi biljke, ne samo biljke nego i ostalo cvijece (od stare i nane) sestra kontala ledenice padaju sa nema, nevjerovatno ljudi!!! uhh odo' ja sa teme, eeto to je moja mana kad se napusim uz kaficu i vutra.org :) LOL
ReggaesaurusENTUZIJASTA

avg 2006.

Pade mi na pamet nesto :idea:
Bezze_SaAMBASADOR

avg 2006.

hehehehe sta?... pa zavrsi, vidis kako ja mogu peglati sviju mi, i bas se ono suzdrzavam da ne pisem puno, jer moji postovi su ogromni a baska sto od jedne zavrsim na 34293874 temi :) heh hhe he LOL
ReggaesaurusENTUZIJASTA

avg 2006.

Odlete :joint: - Ja sam Mr. reggae ambassador He hee, tema :D :D

avg 2006.

Ti si Doors u mojim ocima ponekad genije. Da podvucen ponekad da se ne uobrazis. To za HowHigh si totalno u pravu...
WickoISTRAŽIVAČ

avg 2006.

ja se slazem...e da :shock: :shock: :shock: :D :D :D
Mene sad totalno radi trava. Nekako ponirem u dubine uma i oèekujem "bang" kad æe mi um reæi: aj æa!
LowriderISTRAŽIVAČ

avg 2006.

Nece, ne boj se... :afro:
Bezze_SaAMBASADOR

avg 2006.

LOL :), da nisi koji apaurin popio pa tako "ponires"??? il' si se doooooobro :joint: :)

avg 2006.

Jak trip kad gledate fotku uduvani 1 minut. Ako nekog ne mrzi u photoshop-u da ubaci jednu biljku koja gori na sred stola :P
Bezze_SaAMBASADOR

avg 2006.

Sta? Zapaljenu biljku???? Ihhh.... bezze bi slika bila, kad bi nam Sveta Biljka izgorila!!!....

sep 2006.

e bre klinci, ne variti u skoli..setjam se ja sam sve vreme bio toliko odvaljen da se skoro niceg ne setjam :-) i to tje totalno sranje..pogotvo na sta sam licio, a kao satro sam bio opusten - mislite da se ne provali posle nekog vremena? a ti sto si u prvoj godini...brate iskaliraj malo...i ja sam poceo da pusim iz pogresnih razloga...svi smo mi hedonisti ali ipak mislim da ganja nije tu samo da bi bio razvaljen... naravno lepo je osetjanje kad si tjao, ali zar nije biljka tu da nam otvori um? iskoristite je....
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

ma u školi je malo i jadno dimiti...ajde jednu frulu da se malo smiriš prije nekoga ispita ili slièno pa ti onda bude sasvim ok... ali napušiti se kao idiot to je glupo.Prije 1 tjedan lik je došao u razred,digo se,otišao na wc i povraæao koliko se napušio... lol..
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

Ja sam se brate razbijao u srednjoj ko nezdrav :shock: Ljudi su mislili da sam naduvan kada nisam bio naduvan a da sam straight kada sam naduvan...strashnoooo :shock:
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

Dakle dobio sam od lege 2 panja nekog dima koji su ovi nahvalili da nepostoji jaèi,da cijeli dan budeš mrtav od nje! Ja nisam vjerovo.. i mogu reæi ovo bio sam u krivu :D Dakle došli mi u školu i ja ponio jednu frulu velièine --------------------------------------------------- I ja i lega idemo je popušiti.Popušili smo je u pola 8 pod odmorom...ljudi...nema jaèeg dima :D prvo sam 1 sat sjedio i nisam se mogao pomaæi uopæe,nisam mogo ništa,a imao sam osjeæaj da netko sjedi iza mene i gura mi mozak van kroz lubanju!Onda sam nakon toga dopuzo do uèionice i tamo sam 1 i pol sat imao jebene hale,zidovi mi se vrtili skakalo sve,strašno,mislio sam da cu povvatiti,,malo mi falilo,riknuo sam!Onda sam se 2 sata pišao od smijanja,umirao,vrišto od smijanja poèeo se gušiti do smijanja,onda sma otišao kuæi,skinuo se u boke,i pao na pod i spavao od 12 do 15h.Probudio se i još uvijek mi se sve vrti jedna stojim,2 sata sam ležo u krevetu i treso se i gledo senfeld,sada mme polako poèelo puštati,dobio sam temperaturu,zaèepljen mi nos, i imam gripu neku... LJUDI JA NIKADA U ŽIVOTU NISAM IMAO OVAKO NEŠTO! imam još 2 panja toga! OVO èuvam za posebne prigode :D pitanje: Kako može biti tako jak!? a nije mi prvi put..3 godine kurim kao lud ni kada mi nije bilo da od jedne frule umrem skoro :lol:
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

@ domba: Chestitam ti na jako dobrim tripovima... :bravo: A da nije ta tvoja vutra malo prskana sa nechim ili se meni to samo chini... :?: :!:
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

neznam brate,ali ja nisam imao ništa jaèe! I danas sam je pušio i ista prièa..može biti da je prskana ali predobra je! :D

sep 2006.

ja sam sada nabavio nesto trave koja je navodno super! pa cemo vidjeti!! planiram je u subotu zdimit!! :twisted: :twisted: imam 1 panj!!
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

Pre 2 dana sam zavrshio KONACHNO neku do jaja vutru iz grada... Uzeli ortak i ja smotali neki mali singl, nismo miksali sa cigarom i pocheli da pushimo... Ajoooj brate mili, kakva je to Indica samo bila...uffff :shock: Znachi, kad smo popushili taj joint bilo nam je loshe...iskulirali se malo i pocheli prvo da bacamo jedan drugom tripove...ja sam naravno pobedio :D Posle pola sata cooliranja, nagovorim ti ja njega da guramo moja kola kroz moju ulicu...i pocheli mi da se guramo! I tako nam s vremena na vreme pridje da zajedno sa nama gura kola (a ne znam ni ja gde ih guramo, a ni shto ih guramo)... SHOW ZHIVI JE BIO, KAD VAM KAZHEM... :rofl:

sep 2006.

ee bravo bre deccaci kad vas ccitam dobijam inspiraciju joss vise da pussim ojhaj oojha :)

sep 2006.

samo nemoj pretjerati hehe!! :twisted:

sep 2006.

Bezze drug, kako napreduje tvoja biljkica.Ja sam burazeru svoju ,cap makazama.Sta ces bilo je u slucaju NUZDE.Moro sam ljudi!!!

okt 2006.

nešto san danas u regeju iu ju ju, tajrd, fino tajrd ojejeje a skankii-skenkii-skankii-skenkii-skankii-skenkii-skankii-skenkii, zaprav nije skenki,samo pišen u ritmu pisme bi OJEE skenki, dan par dva EGO, i to kakav... naranèasti orgazmi belih udovica, natopljeni strašæu Oseæaja Korena... 3rd generation... a sada, sada je neka 'evi, veri 'evi - fatty boom boom zajedno smo puni masnog potencijala i re(E)volucijskog toka... i prilagodljivi, o da... kroz muziku, sam sa srbeæim prstima, još èeškavijim mislima, da Oseæaj ne spominjemo, Putujem na mnoge strane... aktivno išèekujuæi Komplementarnosti bilo koje od naših Energija, bilo kojeg vida njihovog - Vašeg funkcioniranja, djelovanja, Postojanja, nebili smo se zavili u Orgazmièno klupko Slatke Komunikacije... Ljubav i Poštovanje... i kako Draga reèe za Mr.Joa: VUÈE,VuÈE,POmAŽE ŽIVOTNOJ ENERGIJI DA SE RASPLAMSA;)

okt 2006.

ajme meni takome oprala moja domaja i prije samo zenske nema balina brabiz masan ko u uljari ajme meni hahahahahahaha
P.P.POZNAVALAC

okt 2006.

auuuu isla s prijateljom popodne kao na ''pivu'' i nismo isli na pivu nego na nase staro mjesto u sumici zapalili ih nekoliko i sad sam dosla doma, najela se i sad cu se ic raskrmit pa cu jebeno zakrmit, bas mi je preljepo.... hehehhhee... jebeno mi je sad... ali mi se spava... ne vidim ,necujem i nemogu razmisljat... laku nocccc....
P.P.POZNAVALAC

okt 2006.

zasto u ovu temu niko nista ne pise... zapravo je ova tema prejebena,,jer mozes pisat sta god hoces nema ( :offtopic_ljut: ) tu se moze srat i srat i srat i srat... ko sta ja sad serem... pa to je tema za sve nadimljene i sretne ljude... pozzzzzzzzzzz samo sam se javila......... :P a bas mi je sad ljepoooo.. :D weeeeeeee D heh
BloodspillerPOZNAVALAC

okt 2006.

Vrlo rado ali ja trenutno ne mogu dimiti tako da ne mogu ni pisati u ovoj temi. Kad mi proðe grlo taman æe mi se i biljka osušiti pa æemo moæ prièat gluposti do mile volje!!

okt 2006.

8) 8) 8) 8) 8) 8)

okt 2006.

jao kod mene upravo dimi ... :P :P :P
Ubili smo dvi gice. :banana_rasta: :dready_banana: Neopisiva sreæa vlada nad nama :banana_skakutje: :bravo_biggreen: :behe_hehe: :tjaos: :hippy:
BloodspillerPOZNAVALAC

okt 2006.

:idea: Evo da se i ja malo ubacim u ovaj topic. Nisam se dugo ovako napuaio. Napuaio sam se tako jako da sad razmialjam o tome kako sam napuaen. Ako to nije paljenje mozga prosvjetlite me onda ata je! :roll: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :sha: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

okt 2006.

Joj stari :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: dere umek ! a ja ubijen :mrgreen: :mrgreen: :dready_banana: :dready_banana: :lock: :lock: hahha kako plesu uz ritam

okt 2006.

ove banane su ludilo hahha :banana_djavo: :banana_djavo: :banana_trance: :banana_trance: :banana_jednooka: :banana_jea: :banana_dancing_sha: :banana_skakutje: :banana_dancing_sha: :banana_dancing_sha: hahha obozavam ove banane

okt 2006.

evo sprema se oluja............. pocinje da duva............. cujemo se za par minuta :D

okt 2006.

E ljudi sta mi se dogodilo nesto sam okasnio hehehe ma nije nis strasno samo sam se opaasno odlemio jebote.... kako sam sada bio nabrijan na partyanu gledam DVD Love Parade .... ima pun racku svega alo pogotovo me nabrijala ona himna 2000 one love one world one love parade luda stvar kad je poslusas u obliku filma sa svim scenama i ruljom opasnan brain damage sam dozivio huh.................. sta ja serem okolo hahaha ssorry urokan sam i boli me racku hahahaha opet neko sranje hahahaha joj jest mi dobrooooooooo aaaaa..... ma jbote hemija dobra vutra sve rijesi lalalalalallaa........ pozdrav I`ll Be Back Soon...... :twisted: To be Continued...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se