to ato na povraini pluta govana milion nema nikakve veze, genetski e promialjati ispravno jedan postotak i nee ni popratiti govna...taj mali dio se razvija, napreduje, ostali samo smrde, gnjile....kad smo kod lje
enja, osoba koja je indoktrinirana tv-om, je teaka osoba za rad, sluaanje, lje
enje, bilokakvom metodom, jer ona sluaa tv...
dnevno imam 17 debata doma sa roditeljima, koliko su programirani od telke, vrtim ih dok malo ne otvore o
i,
im se maknem, sluaam ih nakon 2 sata opet isto, a nije im dobro, bolesni, i joa se truju tim od jutra...
informacija fala bogu danas ima, probueni su tu ve desetljeima, zatvaralo ih se, pomagalo se svima, a sad odjednom se izvuku neki debili iz mraka i po
nu reklamirati lje
enje kanabisom bez ikakih referenci, iskustva...ma ajmo lagano jedan tbf odheb za sve njih...
interes oko svega je i dalje politi
ki, isklju
ivo politi
ki, jer da je medicinski i humani interes, onda bi bila javna studija i debata odraena prije 15 godina minimalno...
nikog nemogu viae ~aliti od novo probuenih, jednostavno vrijeme je tu da ga koristia pametno, a ako si pilio kontra 30 godina, bogami imaa se kud vraat i zaato...
nijedna prirodna medicina meni npr. nije wow, bila mi je, ali viae nije, pa imam i iskustava svakakih kod pomaganja drugima, i jednostavno moram rei da je izvor informacija danas dobar, a ako netko potpadne pod krivu zraku, pa cjeli ~ivot ima ljek kod susjeda a on misli da je susjed narkoman dok skoro ne umre, e pa nema tu puno mjesta ~aljenju onda...joa se nae nakon smrti susjeda da laje kako si mutio nekog vraga...
tableta postoji 100 godina, od onda do danas smo se nakotili uz pomo njih abnormalno, a bogami smo ~ivjeli bez tableta 300 miliona godina, skoro sigurno je da 500 godina od izuma tablete dolazi kataklizma, pa eto, i mi smo uspjeli kao i mnoge civ. prije nas, mo~da sjebemo sustav i za 200 godina od tablete...
ljudski organizam je sastavljen od dijelova koji koriste prirodnu hranu, zdravu, drugim vrstama ti dijelovi, organi, koriste za ~ivot, u~ivanje, a kod nas, mi trpamo u sebe smee, kratimo i preska
emo ~ivotne cikluse u proizvodnji, shvaamo sve binarno skoro, idiotski, i onda se
udimo kad po
nemo evoluirat u metastazu jednu veliku...
smisao ~ivota, ~ivot sam po sebi, je korak, korak koji je te du~ine iz posebnog razloga, da odradia svoju bioloaku funkciju i u~ivaa do smrti, a mi smo kulturno modernizirali ~ivot, kulturno smo se zazidali, pozatvarali, nabili kacige na bulje, ukop
ali se be~ino na mozak tui...
normalno da sve ide naopako...
Moje osobno mialjenje je da svaku bolest uvelike lje
i druatvo i briga oko ~ivotinja, praenje aktivo, sudjelovanje u ~ivotnim ciklusima ~ivotinja, jer to podsvjesno kod osobe poti
e kemiju koja je dugo potiskivana....uz ~ivotinje i opuateni ~ivot, bez posla u firmi, normalno da poma~u razne duhovne radionice, probrano a ne masovno druatvo, samokontrola kod nekih neopromialjenih trenutaka....
teako je pomoi nekom ko umire i govori da sjedi u pustinji i umire od ~ei, a ti ga gledaa kako se zapravo utapa u jezeru...
mnogi pametnjakovii zastupaju tezu da je glava polaziate, pa i ja tako mislim...
ist, potpuno sretan, skroman
ovjek, mora biti i zdrav, jer on cijeni neizmjerno svoja 2 stabla jabuke, iako su jako mala, on obo~ava svog mjeaanca psa, on po sluhu zna u zimi kolika je zajednica p
ela u koanici....
ata radi nesretnik u to isto vrijeme, plaa sve to, plaa prognozere, plaa ra
unare, plaa kredite, plaa akolovanja, plaa ~enu da mu dijete rodi, plaa sve ~ivo i mrtvo, i onda misli da je bog jer je sve platio, a nezna jadan razliku od muhe do p
ele....taj kad se razboli, onda se vidi koliki je slabi zapravo, po
inje prvi puta voditi svoj ~ivot, koji se nazire kraju jer ga dosad nije vodio osobno....
isti onaj mali seljo, on zgrabi i bolest i sve i pojede u 2 mjeseca to....nikom ni neka~e da je bio bolestan, jer viae nije kako on ka~e, a ovaj govnar bogati, taj cijeli ~ivot cvili da je laseromm made~ skido...
itajte, propitujte, PREISPITUJTE, mudrujte, osje
ajte, ~ivite...